Minäkin innostuin Lostista!

Scifisti77

En ehtinyt silloin katsomaan Lostia alusta, kun se alkoi tv:ssä. Mutta nyt sitten löysin 13 eurolla 1.kauden käytetyn dvd-boksin ja ostin sen ja katsoin sen. Täytyy myöntää, että koukuttava sarja on! Hommasin sitten tuon 2.kaudenkin ja sain halvalla myöskin käytettynä ja nyt on siitäkin kohta puolet katsottu. Sarja senkun paranee! Olen kuullut, että sarja menee yhä mystisemmäksi mitä pidemmälle mennään. Kyllä se 3.kausi on hankintalistalla heti kun saan 2.kauden katsottua. Samoin 4.kausi kunhan se on tv:stä tullut ensin ja dvd:nä ilmestynyt. Hyvältä vaikuttaa! Hyvä sarja!

Scifisti77

4

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • john123

      ...ja tervetuloa joukkoon. Hyvä jos sarja kelpaa! Ja kannattaa ehdottomasti hankkia myös kolmas kausi. Mutta pieni huomautus siihen liittyen, kolmoskausi alkaa hitaammin kuin moni muu kausi. Juoni kuitenkin parantaa kulkuaan puolestavälin asti ja loppupuolella on tukku Lostin historian parhaita jaksoja. Sanon tämän siksi, koska moni tuttavani lopetti katsomisen kolmosen alussa, vaikka toisin yritin vakuuttaa. Mutta DVD:ltä katsottuna alun hidastempoisuus ei juuri haittaa.
      Se on myös totta, että sarja menee mystisemmäksi, jopa scifiksi (viimeistään neloskaudella).
      Jännittäviä hetkiä Lostin parissa!

      • Scifisti77

        Nyt olen katsellut 17 jaksoa. Äsken sain loppuun 2. kauden jakson Lockdown. Oli tosi hyvä! Jatkan katsomista kohta.
        Monet sanoivat että koko 1.kausi oli aika huono ja hitaasti etenevä. Silti katsoin sen ja ihan hyvä se oli. Ei mikään loistava, mutta hyvä. Antaisin arvosanan 3/5. Tämä toinen kausi tuntuu olevan parempi. Ja olen kyllä koko sarjaa hommaamassa kunhan vaan sitä ilmestyy dvd:nä. Ja tietty aion katsoa tv:stä sarjaa jos vaan saan tv:n kiinni. Mahiksia on kun/jos sarja jää 4.kauden jälkeen tauolle. Niin sinä aikana saisi katsottua 4.kauden, mikäli se ehtii tulla dvd:nä. Sit 5.kauden alusta olis hyvä seurata tv:stä. Mikäli 5.kausi tulee.

        Mutta sellaista!

        Scifisti77


      • Lost Mysteries

        En kyllä sanoisi, että neloskausi menee mystisemmäksi kuin aiemmat. Pikemminkin päinvastoin, neloskaudella annetaan vihjeitä & vastauksia mysteereihin paljon enemmän kuin aiempina kausina on annettu (ainakin sen perusteella mitä Neloskanava nyt on näyttänyt). Saaren todellinen "luonne", eri ihmisten/ryhmittymien tarkoitusperät ja lukuisten mysteerien vyyhti alkaa hiljalleen selvitä.


      • John123
        Lost Mysteries kirjoitti:

        En kyllä sanoisi, että neloskausi menee mystisemmäksi kuin aiemmat. Pikemminkin päinvastoin, neloskaudella annetaan vihjeitä & vastauksia mysteereihin paljon enemmän kuin aiempina kausina on annettu (ainakin sen perusteella mitä Neloskanava nyt on näyttänyt). Saaren todellinen "luonne", eri ihmisten/ryhmittymien tarkoitusperät ja lukuisten mysteerien vyyhti alkaa hiljalleen selvitä.

        Itsellä oli vielä muistissa viidennen jakson tapahtumat, jotka olivat minulle yllättäviä ja mystisiä, joten tuomitsin liian hanakasti.
        Tosiaan mysteerien verhoa raotetaan jo neloskauden alussa hieman enemmän kuin tavallisesti. Vastauksiakin saadaan ja tullaan saamaankiin, sellainen on koko ajan "tunne".


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      5004
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      294
      3105
    3. 134
      1807
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      231
      1673
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1233
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1183
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1174
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe