cia

on yksi henkilö???

Kovin usein ja liian helposti saadaan asia kuin asia pois päiväjärjestyksestä tarvitsematta pohtia asiaa sen enempää, kun vain toteaa itselleen, että CIA se oli. Sylkykuppi johon voidaan liittää niin paljon kaikenlaista, kun sen historia kerran on se mikä se on. Tuossa luin entisiä kirjoituksia Palmen 'murhasta', niin silmään pisti tämä. Kirjoittanut nimimerkillä Paha:
Kuka murhasi Palmen? Palmen murhasi CIA. Syykin on selvä, jos hieman muistelee menneitä. Palme oli kiivas Vietnamin sodan arvostelija, ja lukuisa oli se amerikkalais-sotilaiden joukko, joka pakeni Ruotsiin....
Näin se on yksinkertaista päätellä asioita perehtymättä lainkaan tapahtumiin ja sitten uskotella kuviteltu totuus itselleen ja jos saa vielä jonkun toisen hörhön olemaan samaa mieltä kansaan, niin asiahan on silloin enemmän kuin kirkossa kuulutettu. Palmen nyt vaan 'murhasi' vain yksi henkilö eli kadulla ei ollut useita henkilöitä, vaikka niinkin on spekuloitu, sillä mistä 'murhaaja' tiesi olla juuri silloisella 'murhapaikalla'. Kaikki 'murhaan' liittyvä tässä viestissä on '' suluissa, jos olet huomannut. Cia:sta 'murhaan' liittyen kirjoitettiin seuraavaa. Jollekin agentille oltiin lähetetty sanoma: ruotsalainen puu on kaadettava, josta agentti tiesi toimia. Englannin kielisessä versiossa puhuttiin jostain kärpäsestä pyydyksessä. 'There's a fly in the ointment' tai jotain sinne päin. Kaikki kurdi jutut on yhtä lapsellisia, niinkuin Holmerin lausunto jossa kertoo, mistä sai päähänsä alkaa epäillä kurdeja, niin tuo kertoi istuneensa puiston penkillä ja kuuli pulujen kuherrusta kur kur kur, niin silloin hänelle välähti, että kurdienhan se täytyy olla teon takana. PKK:ta ei mainittu kuin vasta vuosien päästä kun se ensin oltiin lehdistön piirissä keksitty, niinkuin keksittiin Osama bin Ladenkin. Tosin kurdeihin liittyi Medborgarplatsilla tapahtunut murha, jonka tekotapa oli vastaava Palmeen nähden. Uhrit ammuttiin samalla lailla, joten kur kur kur kurina oli kai jonkinlainen kymppiuutisten kevennys tyyliin heitetty herja, kun kaikesta voidaan laskea leikkiä jenkki tyyliin, kun kaikkea voidaan pilkata ja kaikelle voidaan nauraa. Petterssonin syyttäminen kuuluu asian juoneen, joka paljastuu aikanaan ja taas saatte vain ihmetellä, kuinka tollasta pelleilyä voidaan tehdä noinkin vakavasta asiasta kuin 'murha'. Wtc räjäytettiin alas, mutta ei siellä takana välttämättä ole CIA. Täällä kirjoitteleva Hohhoijaa on kuin Sven Dufva puolustaessaan yksin jotain ihmeellisyyttä ja totuuden vastaista näkemystä kuvitellen, että jenkkijoukot tulevat tuekseen pannukakkuineen ja takkatulineen ja kertovat lopullisen teorian, mikä sitten vie jalat räjähdehörhöjen alta ja Hohhoijaa saa lopullisen voiton ponnisteluilleen ja mielerauhan tulehtuneelle sielulleen. Idealismi on hieno aate, kun se perustuu vain uskoon ja jos oikein uskoo, niin kai se vielä joulupukkikin tulee ja tuo vaikka lottovoiton noin vain, kun vain tarpeeksi uskoo. Usko on tärkein ja silmät pitää ummistaa vastakkaisilta uskomuksilta, jos ne käy liian totuudenmukaisiksi. Lapamato filosofiaa sanoisi Toivokin.

12

501

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kappalejako

      "Kovin usein ja liian helposti saadaan asia kuin asia pois päiväjärjestyksestä tarvitsematta pohtia asiaa sen enempää, kun vain toteaa itselleen, että CIA se oli.

      Sylkykuppi johon voidaan liittää niin paljon kaikenlaista, kun sen historia kerran on se mikä se on. Tuossa luin entisiä kirjoituksia Palmen 'murhasta', niin silmään pisti tämä.

      Kirjoittanut nimimerkillä Paha:

      Kuka murhasi Palmen? Palmen murhasi CIA. Syykin on selvä, jos hieman muistelee menneitä. Palme oli kiivas Vietnamin sodan arvostelija, ja lukuisa oli se amerikkalais-sotilaiden joukko, joka pakeni Ruotsiin....

      Näin se on yksinkertaista päätellä asioita perehtymättä lainkaan tapahtumiin ja sitten uskotella kuviteltu totuus itselleen ja jos saa vielä jonkun toisen hörhön olemaan samaa mieltä kansaan, niin asiahan on silloin enemmän kuin kirkossa kuulutettu.

      Palmen nyt vaan 'murhasi' vain yksi henkilö eli kadulla ei ollut useita henkilöitä, vaikka niinkin on spekuloitu, sillä mistä 'murhaaja' tiesi olla juuri silloisella 'murhapaikalla'. Kaikki 'murhaan' liittyvä tässä viestissä on '' suluissa, jos olet huomannut.

      Cia:sta 'murhaan' liittyen kirjoitettiin seuraavaa. Jollekin agentille oltiin lähetetty sanoma: ruotsalainen puu on kaadettava, josta agentti tiesi toimia. Englannin kielisessä versiossa puhuttiin jostain kärpäsestä pyydyksessä. 'There's a fly in the ointment' tai jotain sinne päin.

      Kaikki kurdi jutut on yhtä lapsellisia, niinkuin Holmerin lausunto jossa kertoo, mistä sai päähänsä alkaa epäillä kurdeja, niin tuo kertoi istuneensa puiston penkillä ja kuuli pulujen kuherrusta kur kur kur, niin silloin hänelle välähti, että kurdienhan se täytyy olla teon takana.

      PKK:ta ei mainittu kuin vasta vuosien päästä kun se ensin oltiin lehdistön piirissä keksitty, niinkuin keksittiin Osama bin Ladenkin. Tosin kurdeihin liittyi Medborgarplatsilla tapahtunut murha, jonka tekotapa oli vastaava Palmeen nähden.

      Uhrit ammuttiin samalla lailla, joten kur kur kur kurina oli kai jonkinlainen kymppiuutisten kevennys tyyliin heitetty herja, kun kaikesta voidaan laskea leikkiä jenkki tyyliin, kun kaikkea voidaan pilkata ja kaikelle voidaan nauraa. Petterssonin syyttäminen kuuluu asian juoneen, joka paljastuu aikanaan ja taas saatte vain ihmetellä, kuinka tollasta pelleilyä voidaan tehdä noinkin vakavasta asiasta kuin 'murha'. Wtc räjäytettiin alas, mutta ei siellä takana välttämättä ole CIA.

      Täällä kirjoitteleva Hohhoijaa on kuin Sven Dufva puolustaessaan yksin jotain ihmeellisyyttä ja totuuden vastaista näkemystä kuvitellen, että jenkkijoukot tulevat tuekseen pannukakkuineen ja takkatulineen ja kertovat lopullisen teorian, mikä sitten vie jalat räjähdehörhöjen alta ja Hohhoijaa saa lopullisen voiton ponnisteluilleen ja mielerauhan tulehtuneelle sielulleen.

      Idealismi on hieno aate, kun se perustuu vain uskoon ja jos oikein uskoo, niin kai se vielä joulupukkikin tulee ja tuo vaikka lottovoiton noin vain, kun vain tarpeeksi uskoo. Usko on tärkein ja silmät pitää ummistaa vastakkaisilta uskomuksilta, jos ne käy liian totuudenmukaisiksi.

      Lapamato filosofiaa sanoisi Toivokin."

      • antais

        Nyt kun kappalejako on suoritettu, niin paljonko äidinkielen opettajamme antaisi aineesta. Lyhythän se on, mutta ajattelin jatkaa sitä tai siitä aiheesta myöhemmin.
        Eikö pelota ajatella kuinka lähellä Suomea tapahtuu moisia tekoja. Tai maailmahan on jo niin pieni, että on sama missä mitäkin tapahtuu, kun keskustelemmehan me täälläkin kuuhuijauksesta ja 911:sta niinkuin se olisi suomalaisten asia ratkaista, miten ne nyt taas sortuivatkin ja oltiinkos siellä kuussa vai ei.
        Kappalejako on kiva asia, vielä jos laittaisi pari riviä väliä kappaleiden väliin. En kuitenkaan tee niin, sillä jos viestini alkaisi sortua, niin se lätsähtäisi alas omalla painollaan kuin pannukakku ja mitä silppua alakerrasta löytyisikään. Kirjainten sekamelskaa.

        kfvldafkvljknvfajvln vkjdanbvjdfnv ljdfn kjdbkjfbkdj bkdjf bkvjfd bkjfd bkjfd bkvdfjgpjeåraoejvf kö


      • kadlkjadflöka

        Olikohan paikalla edes murhaajaa saati uhria. Olen tossa vaan kuullut lisää aiheesta. Kiitos


    • kuvittelee

      Luulevat, että wtc saa ratkaisunsa tai kuuhuijaus paljastuu. Samalla lailla höpisivät ja toistivat samoja teemoja aiemmistakin jutuista niinkuin Palmet ja Estoniat eikä mikään notkahtanut eteenpäin. Jupas eipäs juupas eipäs.
      Palme jutussa oli vähän niinkuin Pettersson vastaan syyttäjät, mutta kun se oli niin naurettavaa, niin jokainen veti jotain johtopäätöksiä.
      Todellakaan kukaan täällä olijoista ei ole vaivautunut perehtymään Ruotsin lehdistössä oleviin kirjoituksiin, mistä saisi kyllä erinlaisen kuvan tapahtumiin ja totuuskin saattaisi alkaa valjeta.
      Odotammeko jotain vastaavaa taas tapahtuvaksi, vai saivatko he nyt mitä ovat halunneetkin. Sodan Irakiin ja Afganistaniin ja vähän muuallekin. Sota Kuubaan, Koreaan ja Iraniin vielä puuttuu. Ehkä näemme senkin vielä.

    • vanhenee Ruotsissa

      Palmen murha vanhenee kohta. Muualla maailmassa murhat eivät vanhene. Miksi Ruotsissa? Täällä murha ei enää puhututa. Onko totta, että täällä sensuroidaan. Jos se joka tietää ei uskalla kertoa täällä mitään juuri siitä syystä.

      • murhaaja

        Olen kuullut, ettei Ruotsissa vanhene muut kuin Palmen murha. Tappohan vanhenee Suomessakin. Tuskin se oli tappo, vaikka Pettersson olisi päässyt sillä varjolla pälkähästä, jos hän olisi tehnyt sen. Olisi vain myöntänyt hetken mielijohteesta tappaneensa Palmen.
        Yksi asia on varma, että ainakin murhaaja vanhenee koko ajan, ellei ole jo kuollut. Jos murhan takana olisi ollut useita henkilöitä, niin ihme on, ettei kukaan ole alkanut laulamaan ohi suunsa.
        Pistää silmään vähän samansuuntaiset tapaukset maailmalla, missä on jotain tapahtunut ja merkit viittaisivat terroritekoon, mutta kukaan ei ilmoittaudu uskottavasti syyllisiksi ja siitä syystä spekulaatiot alkavat jylläämään.
        Jää vain kuva, että jokin paha taho on olemassa, mutta missä ja kuka. Siksi tekisi mieli sanoa, että tekojen takana on samat tahot ja niillä on motiiveinaan jonkinlainen tarve turvallisuuden lisäämiseen.


    • köhköh

      aika mielenkiintoista

    • fdsghtghsyddfffff

      Asiat eivät paljoakaan ole muuttunut sitten 2008 jolloin tämä kirjoitettiin. Murhan piti vanheta mutta tehtiin uusi laki ettei se vanhene niin kuin muuallakaan maailmassa. Olisi se ollut tyhmää jos tuollainen teko olisi vanhentunut. Lukekaa maailman menoa palstalta 'Tänään Palmen murhasta 31 vuotta' ja sananvapaus palstalta' metrojetti''.

    • rutasuono

      Eikä täälläkään palstalla olla päästy yhtään eteenpäin. Luin tuon äsken ja olen eläkkeellä. Ihme että elän vielä.
      salamurhaajat salakuuntelevat sinuakin
      kysymystäkin
      6.6.2017 21:17
      Menetät henkesi viimeistään eläkkeellä.

    • simosyrjäänix

      Ellet eläkkeellä niin viimeistään haudassa. Sieltä henki lähtee viimeiselle vaellukselleen kohti - enpäs kerrokkaan.

    • fobiinofff

      Älä. Ooks varma ja. Aika vilkasta keskustelua tällä palstalla vai itä eiku mitä. Onko salaliittoteoriat menettäneet suosionsa kun ne ei enää olekaan salaliittoteorioita vaan oikeita salaliitoja.

    • grundval

      Joku kirjoitti maailman menoa palstalla, johon vastasin. En tiedä onko hän lukenut koko ketjun,mikä tosin on aika tylsääkin luettavaa, mutta voihan sitä hyppiä joidenkin juttujen yli, sillä toistan asioita niin usein että se menee kyllä kaikkien kaaliin pikkuhiljaa (i slow motion).

      Syväjokimeininki 14.6.2017 2:04 Uusi Ehkäpä kohta saadaan uusia kansan vaatimia murhia haudottavaksi...

      Ei kansa Palmen murhaa vaatinut. Ei sitä vaatinut kukaan. Yksi syy hänen lähtöönsä pois julkisuudesta oli varmaankin tuleva Moskovan vierailu, josta jotkut eivät olisi pitäneet.
      Kun esittelin tuon videon tässä alla niin tästä välistä on poistettu 14 pitkää viestiä sieltä ja 4 täältä..
      Tässä videossa Ingmar Krusell, joka alkujaan sanoi, että murha oli median ja jonkin maan tiedustelupalvelun yhteistyötä, kääntää takkinsa ja vihjailee pelkästään Petterssonin suuntaan. Hän puhuu pakenijan erikoisesta juoksutyylistä. En tiedä toiko hän sen ensimmäisenä esille, sillä se kuuluu jutun juoneen (alkujaan jewish run ja sitten mannen sprang som en elefant.) Kukaan ei ota kuuleviin korviinsa näitä väitteitä, miksi juoksu tyyli tuli kuvioihin myöhemmin.
      Moni poliitikko sanoo, että Ruotsille olisi parasta, jos murhaaja olisi yksinäinen sekopää tai oikea seinähullu (en ensam vettvilling) ja moni tietävä sanoo, että Ruotsille olisi parasta jos murhaa ei koskaan edes selvitettäisikään ja ettei Ruotsin kansa ole valmis kuulemaan totuutta murhasta.
      https://www.youtube.com/watch?v=muWXiGUwrYI
      Pettersson olisi paras ratkaisu Ruotsille, mutta kun se ei käy- se ei käy - se ei käy. Miehellä oli alibi, niin kuin Haamumiehelläkin. https://vignette2.wikia.nocookie.net/palmemordet/images/8/8f/Fantomen.jpg/revision/latest?cb=20110731144435 Mutta Haamumiehen alibi on bluffin motiivi. Se on vaikea ymmärtää ja tajuta.

      En vanlig benämning på privatpersoner som försöker hitta sanningen om Palmemordet är "privatspanare". Ruotsissa henkilöitä, jotka tutkivat yksityishenkilöinä erinäisiä murhia pelkillä tiedoilla, joita saavat lähinnä tiedotusvälineistä, kutsutaan hienosti nimikkeellä "privatspanare". Minä luin jostain suomalaisesta huuhaa-lehdestä, että heitä kutsutaan "mulkvisteiksi".
      Tunnettuja privatspanareita on Sven Anér, Lars Borgnäs, Ingvar Heimer, Lars Krantz, Fritz G Pettersson, Lennart Remstam, bröderna Kari Poutiainen och Pertti Poutiainen och Gunnar Wall.

      Minä olen liittänyt - olematta mikään 'mulkvisti' - yhteen Palmen murhan ja vakoilun ja Elia Kazanin filmin 'Saarroksissa' (The Boomerang) ja Haamumiehen (Rikhard III) jota vakoiltiin, sillä hän näki tuon filmin jokin viikonloppu ennen murhaa ja se oli viimeinen ohjelma, minkä telkkarista oli nähnyt niin siksi se palautui hänen mieleensä pikkuhiljaa (i slow motion) 'murhan' jälkeen. Hänellä on alibi, vaikka itse filmi se ei suoranaisesti olekaan. Jos hänet oltaisiin pidätetty heti murhan jälkeen, niin hänen kertomuksensa olisi saanut kuulustelijat tärisemään munaskuitaan myöten (skaka i sina grundvalar). https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc
      Katsokaa se uudelleen niin löydätte uusia yhtymäkohtia ja tajuatte taas jotain uutta. (minulla on henkilökohtainen syy ratkaista tämä mysteerio) (en halua Ruotsille enkä ruotsalaisille mitään pahaa)

      Tuo murhan rekonstruktio varmaan paljasti myös sen, että kaikki tapahtumat paikalla on tapahtunut kuin hidastetussa filmissä (i slow motion). Palme makasi maassa useita minuutteja ja ambulanssi tuli paikalle sattumalta ja vei miehen vaimoineen mennessään. Vaimo tuli sitten sairaalaan eri kyydillä ja eri takissa johon kuula oli osunut. Todistajien kertomat ajat eivät täsmää, kun niitä vertailee keskenään. Ne on keksittyjä. Uusi rekonstruktio paljastaisi vain bluffin ei muuta. Moni on vielä elossa noista lavastajista (kriisi näyttelijöistä) Hekään eivät tiedä kaikkea tai sitä, miksi heidät otettiin mukaan tähän bluffiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      191
      32402
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      253
      20852
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      431
      10665
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6565
    5. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      67
      4856
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      38
      4650
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      4008
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1587
    9. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      96
      1490
    10. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      52
      1419
    Aihe