netistä kasvokkain

oikeaan maailmaan

onko kellään kokemusta tilanteesta että olisitte esim. jutelleen pidemmän aikaa netissä niitä näitä, ei mitään nettisuhdetta, ja sitten tavanneet oikeassa elämässä ja toinen onkin vaikuttanut sellaiselta että voisi harkita seurusteluakin?

itsellä tällainen tilanne että pidemmän aikaa jutellut "kaverina" erään miespuolisen kanssa ja nyt olen viime aikoina tavannut häntä muutamaan otteeseen niin että olemme käyneet kahvilla tai syömässä jne arkisia juttuja.

tuntuu hieman oudolta kun on pitänyt toista henkilöä ensin vain kaverina netissä ja sitten kuitenkin ihastunut häneen. kumpikohan käsitys on oikea ja kumpi väärä :)

8

792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harm

      näe mitään syytä miksei noin voisi suhde onnistuakin.

      "kumpikohan käsitys on oikea ja kumpi väärä :)"

      Tätä juttua en edes ymmärrä. Siis että oliko edellinen tunne vai nykyinen tunne "väärä"?

      Eihän siinä ole mitään järkeä...tunne on tunne ei se ole oikea tai väärä mutta toki voi ohjata sellaiseen suuntaan jossa myöhemmin huomaat että siitä ei tullut mitään hyvää.

      Ei "oikea" tunne ohjaa mihinkään oikeaan tai tee asiaa oikeaksi, se on vain tunne.

      • kirijoittelija

        tuolla lauseella ajattelin että onkohan sitä netissä tutustunut "paremmin" kun on ollut pidempi aika jutella ja nyt sitten naamatusten tulee vaan vähän pinnallisempi puoli esille...


      • Harm
        kirijoittelija kirjoitti:

        tuolla lauseella ajattelin että onkohan sitä netissä tutustunut "paremmin" kun on ollut pidempi aika jutella ja nyt sitten naamatusten tulee vaan vähän pinnallisempi puoli esille...

        sama henkilöhän siinä on kyseessä?

        Vai odotitko että ihastumisen pitää tapahtua netissä?

        Tietysti toki ihastumisesi voi johtua "pinnallisista asioista" ja se että jos tunnet että se johtuu esimerkiksi hänen ulkonäöstään kyllä voi viestittää esimerkiksi ettei se todennäköisesti välttämättä kestä jota varmaankin ajat takaa tuolla "oikealla" ja "väärällä".

        Mutta toisaalta se voi johtua vain että kemiat toimii paremmin livenä kuin netissä.

        Sitä oppii erottamaan kyllä ja huomaamaan mistä ne tunteet kumpuaa yleensä katsomalla niitä mielikuvia mitä toisista liikkuu mielessä kun tulee se tunne mutta mihin haluat että se vie sinua on sitten sinusta itsestä kiinni.

        Aika moni muuten nykyaikana juuri vetoaa tuohon eivätkä he koskaan edes voisi ihastua netissä tai esimerkiksi livenä johonkin joka ei tuota tuollaisia tietystä "pinnallisuudesta" johtuvia tunteita.

        Sellaisen kautta nimittäin se ihastus on niin helppo rakentaa, toisten asioiden kautta vaikeampaa ja usein rakkauden kaipuussaan menee siitä mistä aita on matalin.

        Mutta jos sovitte yhteen ja nautit hänet seurastaan muutenkin niin ei ole olemassa mitään "oikeaa" ja "väärää" tunnetta joka määrittää sitten onko lopputulos täydellisen hyvä.

        Erinomaisen hyvä kuitenkin kun mietit noita motiiveja ihastukselle, osa ei nimittäin teen niin vaan painaa täyttä höyryä puistikkoon.

        Katsele ja kuuntele mitä siitä voisi seurata.


    • kirjoittelija.

      kiitoksia vastauksia. vaikka olenkin heti ottamassa uutta teknologiaa avosylin vastaan, saattoi taustalla olla juuri tuota että eihän netistä nyt voi... päätin kuitenkin että miksei se onnistuisi, joten turha tässä mitään on ruveta pelkäämään :)

    • vierailija

      nojaa, miksei voiski onnistua. itellä paljastu ensimmäisestä nettituttavasta hyväksikäyttäjä mutta toisesta seuras pitkäaikanen seurustelukumppani joten miksipäs ei? siinä vaan tarvii sitä aikaa nimenomaan tuntea toisen... ensin tapailee muuten vaan ja siitä sitten eemmäksi mikäli siltä tuntuu. :) mutta suosittelisin silti olemaan varuillaan.

    • ¨¨tyttöö____

      No itsellä just sellanen tilanne, että aloin tossa joku aika sitten jutella yhden tosi ihanan jätkän kanssa, heti juttu luisti tosi hyvin ja nähtiin viime viikolla. kaikki meni niin täydellisesti kuin vaan voi mennä.

      Tämä tyyppi asuu aika kaukana, niin ei voida nähdä koko ajan mut ollaan ens viikolla taas näkemässä. :) odotan innolla.

      Molemmat on nyt ihan ihastuneita.. En tiedä mitä tästä seuraa, meidän välillä tapahtu kaikenlaista. Seurustelulta tää alkaa vaikuttaa. =)

    • mesetettiin muutamia kertoja,meilailtiin ja sovittiin tapaaminen miehen aloitteesta ja toki molempien toiveesta.lauantaina tavattiin, heti su seuraavan kerran toisen luona ja sitten arki-iltana toisen luona. heti seuraava viikonloppu yökyläilyä molempien luona ( etäisyys noin 20min autolla) ja taas sovittu tapaaminen, soiteltu ja tekstailtu tässä välissä. Mä leijailen onnellisen ihastuneena, on mielettömän upea tunne ja hyvin menee. Tapauskohtaisesti kannattaa mennä maltilla eteenpäin, mutta tilanne ja tunnetaso sanelee paljon. kyllähän sen heti tuntee, että haluaako toiseen tutustua kunnollisemmin vai jäikö kupilliseen teetä ja sympattiaa...
      me jatketaan kahvilinjalla, sympatiaa ja huumoria,iloisuutta ja romantiikkaa unohtamatta!!!
      aurinkoisen ihanaa kesää!!

    • mittaaja

      Siis eihän tuossa nyt mitään kummallista ole. Jos olette jutelleet " niitänäitä", ei seurustelun mahdollisuus välttämättä ole tullut esille tai käynyt edes mielessä. Sitten kun tilanne valkenee livenä naamasta ja nimettömästä, pitää käydä mielessään sekin asia läpi, että onko kumppani seurustelumielessä kiinnostava. Kiva alku suhteelle jos on voitu keskustella miellyttävästi netissä. Itse ainakin tykkään jos keskustelupalstalla avataan välillä sinkkuketju, jossa selviää pikkuisen kirjoittelevien sinkkujen strategisia tietoja. Helpottaa mm. tapaamisiin lähtemistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      78
      3168
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1962
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1821
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1518
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1375
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1365
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1089
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1008
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      834
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      830
    Aihe