Vitsauksia tulossa!

Raekuuro!

Suonenjoella satoi golfpallon kokoisia rakeita! Tällaista ei ole ennen Suomessa koettu!! Ennustan että saamme lisää vitsauksia kokea ,koska uskomme herraan on kadoksissa.Totisesti.Amen.

26

1240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sölidfäjh

      pian sataa vitsoja ja vastoja

    • Job. 38:22.

      Oletko käynyt lumen varastohuoneissa, ja oleko nähnyt rakeiden varastot, 23. jotka minä olen säästänyt ahdingon ajaksi, sodan ja taistelun päiväksi?

    • sadg

      yhtä suurta VITTUA.

    • kananmunan kokoisia rakeita.

    • zdbf

      ohan tuo sää kyllä ollu tähänki asti semmosta P-A-S-K-A-A että eipä tuo rajekuuro yllättäny, ei oo kyllä muutenkaan ollu mitään kiittämistä tässä kesässä...joten ihmisten vittuunnus lisääntyy ku vitsaukset lisääntyy...tuskin Jumala noilla källeillään muuta saa aikaiseksi.......

      • lukekaa raamattua

        2moos
        9:25 Ja rakeet löivät maahan kaikkialla Egyptin maassa kaiken, mitä kedolla oli, sekä ihmiset että karjan; ja rakeet tuhosivat kaikki maan kasvit ja pirstoivat kaikki kedon puut.
        9:33 Ja Mooses lähti faraon luota, ulos kaupungista, ja ojensi kätensä Herran puoleen; ja jylinä ja rakeet lakkasivat, eikä sade enää vuotanut maahan.
        9:34 Kun farao näki, että sade, rakeet ja jylinä lakkasivat, teki hän yhä edelleen syntiä ja kovensi sydämensä, sekä hän että hänen palvelijansa.

        Psalmit:
        147:18 Hän lähettää sanansa ja sulattaa rakeet; hän panee tuulensa puhaltamaan, ja vedet virtaavat.
        148:8 tuli ja rakeet, lumi ja sumu, sinä myrskytuuli, joka panet hänen käskynsä toimeen,

        Jesaja:
        28:17 Ja minä panen oikeuden mittanuoraksi ja vanhurskauden vaa'aksi, ja rakeet hävittävät valheturvan, ja vedet huuhtovat pois piilopaikan.


    • ASDF

      Totuus on puhunut

      • jaakobbi777

        ihmisellä on kuitenkin loppupeleis oma tahto jolla
        saa tehdä päätökset että kääntyykö ja jatkaako jumalatonta elämää.

        ei kukaan ole toisen puolesta päättämään, mutta näin on jumala sanonut että viimeisinä aikoina hän sallii tälläistä herättelyä tulla.

        Hesekiel 18:23
        Olisiko minulle mieleen jumalattoman kuolema, sanoo Herra, Herra; eikö se, että hän kääntyy pois teiltänsä ja elää?

        Jumala katsoo asioita pidemmälle mitä me ihmiset katsomme.


    • Piho

      Kirjoitin juuri äsken oheisen kommentin kotisivuilleni (http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu10.htm ). Tuon viestini myös tänne keskustelun sytykkeeksi.

      Kahden henkilön näky keväällä 2008 siitä, että kesällä 2008 tulisi lunta

      Keijon viesti 28.4.2008

      Kesällä lunta

      Jussi kertoi kahden henkilön nähneen että kesällä tulisi lunta , oikein lumipeite ja se liittyisi myös alkavaan suureen herätykseen “sekä myös Suomessa kupla puhkeaisi”.
      Joten kannattaa varata lämmintä ettei palelisi juhannuskonferenssissa, lisäksi on ennustettu maailmanlaajuista kirkkauden ilmestymistä 22.6.-22.7.2008 välillä, joten todella mielenkiintoista, jos näin todella tapahtuu, siis profetiat ovat oikeita.

      _ _ _ _ _ _ _

      Jouko Pihon kommentti 2.7.2008

      Tänään, 2.7.2008, Suonenjoella oli raju raekuuro aamupäivällä. Jopa golfpallon kokoisia rakeita satoi varttitunnin ajan kello yhdentoista jälkeen.
      Mittavimmat vahingot raekuuro aiheutti kolmelle keskustan lähistöllä sijainneelle mansikkatilalle.

      Kuultuani Suonenjoen uutisesta tuli yllä oleva näky mieleeni. Olisiko tämä Suonenjoen raekuuro osa näyn toteutumista? Kesähän on vielä kesken, joten kaikenlaista voi vielä tapahtua.

      Uskon joka tapauksessa siihen, että Suomessa alkaa suuri herätys. Milloin sen aika on, sen tietää Jumala, mutta kovin pitkiä aikoja meidän ei tarvitse enää odottaa.

      Mitä tarkoittaa sitten kuplan puhkeaminen Suomessa? Voisiko se viitata Lakelandin väärän herätyksen kuplan puhkeamiseen? Tai olisiko kysymys hiihtodopingin kuplan puhkeamisesta? Vai viittaako se johonkin muuhun asiaan, jota me emme vielä tiedä.

      Elämme joka tapauksessa lopunajan ravistelun alkuaikoja. Yksi käännekohta voi olla tuleva elokuu, jolloin odotan merkittäviä asioita tapahtuvan, joko Suomessa, Lähi-idässä tai koko maailmassa.

      Jouko Piho

      • ennustus toteutuu

        jesaja 55:10-11 sade ja lumi joka tulee taivaalta ei tyhjänä pala kuvaa herätystä vai onko tuomion merkki suomelle 2 moos 9:17-35 raesade oli 7 vitsaus egyptissä tässä suonejoentapauksessa olisi vitsaus vahvistus 2 sanan paikka hag 2: 17 minä löin teitä...rakeilla.siis haggain sanoman kautta herra puhuu suomen kansalle kääntykää herran puolelle suomen kansa johannes sanoi tehkää parannus näin olen näkemässä haggain sanoman 2luvun lopussa on vakava sanoma jok on tulossa lue 2:21-23 liityy meidän päiviin herra kukistaa valtakuntia nyt on iranin vuoro jer 49:34-39 eelam on juuri iranin aluetta missä siaitsee ydin voimaloita ne tuhotaan jeremian sanan mukaan lue ja jos olet seurannut uutisia eri lähteistä aikaa olisi noin 1 vuosi elämme vakavia aikoja vartija mikä hetki yöstä on.


    • mies!

      Vai ei ole ennen koettu? Somerolla satoi jo 1950-luvun lopulla tuon kokoisia rakeita, eikä paikkakunta ole mitenkään erityisen syntinen, jollei sitten lasketa sitä, että siellä kasvatetaan sikoja enemmän kuin muissa kunnissa.

      • jaakobbi777

        kasvatus ole syntiä, tietääkseni.

        Raamatun henkilöillä vanhantestamentin puolella oli ainakin karjaa


    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/200807027889428

      Huh, mikä raekuuro!

      Suurimmat Suonenjoella tänään sataneet rakeet olivat halkaisijaltaan kolme senttiä.

      Keskiviikko 2.7.2008 klo 12:03 (muokattu 2.7.2008 klo 16:16)

      Suonenjoella autoilijat joutuivat etenemään kieli keskellä suuta, kun voimakas ukkoskuuro iski alueelle yhdentoista aikaan tänään.

      – Suurimmillaan rakeet ovat olleet halkaisijaltaan noin kolme senttiä.

      ---------------

      https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2014080818553721

      Helena-myrsky tiputti taivaalta ennätysrakeita

      Yhtä suuria rakeita ei ole tiettävästi havaittu Suomessa koskaan aikaisemmin.

      Perjantai 8.8.2014 klo 10:47

      Heinäkuun lopulla ollut Helena-myrsky aiheutti Suomussalmella sellaisen raesateen, että ei ole ennen nähty.

      Maahan sataneet rakeet olivat halkaisijaltaan 8-9 senttimetrisiä, eli noin pesäpallon kokoisia.

      Heinäkuun 31. päivä riehunut Helena-rajuilma aiheutti raekuuron lisäksi monin paikoin voimakkaita ukkospuuskia sekä syöksyvirtauksia.
      Päivä oli myös salamoinnin osalta selvästi kesän vilkkain ukkospäivä.

      Aiemmin havaitut suurimmat rakeet ovat olleet halkaisijaltaan 8 senttimetrin kokoisia. Edellisen kerran niitä havaittiin vuonna 2010 Sastamalassa.

      -------------

      https://www.foreca.fi/meteorologilta/gi1dfbe0

      UUTISET | Julkaistu 25.7. klo 20.54

      Uusi Euroopan ennätys: Italiassa havaittiin halkaisijaltaan 19-senttinen jättirae

      Euroopan rajuilmoja tutkiva keskus ESSL on vahvistanut, että Pohjois-Italiassa on pudonnut myöhään maanantai-iltana suurin koskaan Euroopassa havaittu rae. Sen halkaisija oli huimat 19 cm.

      Voimakkaat rajuilmat ovat piinanneet toistuvasti Välimeren pohjoisia osia heinäkuun jälkimmäisellä puoliskolla. Erityisesti Pohjois-Italia, Slovenia ja Balkanin maat ovat ottaneet osumaa, eikä kuolonuhreiltakaan ole vältytty.

      Kuluvan kesän voimakkain myräkkä iski Pohjois-Italiaan maanantai-iltana, jolloin usealla paikkakunnalla havaittiin jättirakeita ja voimakkaita syöksyvirtauksia.

      Massiivisimmat jäämöykyt putosivat Venetsian koillispuolella sijaitsevaan Azzano Decimo -nimiseen kylään,

      missä suurimman havaitun rakeen halkaisijaksi mitattiin 19 cm. Näin suurten rakeiden putoamisnopeus voi olla jopa yli 160 km/h.

      Tapauksessa on meteorologisesti kaksi erikoista yksityiskohtaa. Jättirae havaittiin myöhään illalla kello yhdentoista aikaa,

      kun tyypillisesti suurimmat rakeet satavat iltapäivisin. Toinen erikoisuus on, että vain viisi päivää aiemmin, heinäkuun 19. päivänä, Pohjois-Italian Carmignano di Brentassa rekisteröitiin halkaisijaltaan 16-senttinen rae, joka rikkoi aiemman Euroopan ennätyksen. Euroopan rae-ennätys rikkoutui siis viikon sisään kahdesti.

      Maapallon tiettävästi suurin rae on havaittu Yhdysvaltojen Etelä-Dakotassa Vivianissa 23. heinäkuuta vuonna 2010. Rakeen halkaisija oli 20,3 cm.

      Suomen suurimmat rakeet ovat halkaisijaltaan 9-senttisiä.

      Ne satoivat Helena-rajuilman yhteydessä Suomussalmella 31. heinäkuuta vuonna 2014.

      Havainnot jättirakeista ovat kasvaneet Euroopassa 2000-luvun edetessä. Edellinen ennätys on vuodelta 2021, mutta jää nähtäväksi, rikkooko tämä vuosi jälleen ennätyksiä.

      Jättirakeiden määrä on kasvussa

      Eurooppalaisia rajuilmoja tutkivan ESSL:n tutkimusaineiston mukaan raehavainnot ovat kasvaneet Euroopassa viime vuosikymmeninä merkittävästi.

      Erityisen voimakasta kasvu on ollut Pohjois-Italiassa, missä jättirakeita (halkaisijaltaan yli 5 cm) on havaittu vuosina 2012–2021 keskimäärin 200% enemmän kuin 1900-luvun puolivälissä.

      Jättirakeiden todennäköisyys kasvaa vuosikymmenten edetessä suuressa osassa Eurooppaa, sillä kesät pitkittyvät ja samalla myös potentiaalinen raekausi pitenee. Ilmakehän suurempi kosteussisältö ja kohoavat lämpötilat voivat mahdollistaa jättirakeet yhä korkeammilla leveysasteilla.

    • Anonyymi

      Job. 38:22.

      Oletko käynyt lumen varastohuoneissa, ja oleko nähnyt rakeiden varastot, 23. jotka minä olen säästänyt ahdingon ajaksi, sodan ja taistelun päiväksi?

      ----------

      Ilm. 16:21 Ja suuria rakeita, leiviskän painoisia, satoi taivaasta ihmisten päälle; ja ihmiset pilkkasivat Jumalaa raesateen vitsauksen tähden, sillä se vitsaus oli ylen suuri.

      --------

      Leiviskä on alun perin 20 naulaa eli noin 8,5 kg tarkoittava massayksikkö.

      Matkaa kahdeksaan kiloon on vielä siis reilusti mutta ajat pahenevat nopeasti.

    • Anonyymi

      Mitä elämän polua sinä seuraat?

      – Teknologiayrityksiin tarvitaan jo vuoteen 2021 mennessä 53 000 uutta osaajaa, arvioi Teknologiateollisuuden kasvuohjelmien päällikkö Piia Simpanen Aalto-yliopiston tiedotteessa. IL

      Juvalainen Henna, 24, teki gradussaan jotain niin harvinaista, että se hämmästytti ulkomaita myöten
      Uuden atomiytimen löytäminen on todella harvinaista. Henna Kokkonen löysi sellaisen tehdessään pro gradu -tutkielmaansa. IL


      - ”Taiteilija tekee mitä tuntee, tekoäly tekee mitä tietää.” IL

      -Lähetti toi paketin asiakkaan pihaan – sitten tapahtui kummia
      Helle on hellinyt Yhdysvaltain länsirannikolla, mutta erään Amazonin tavaralähetin työpäivä sai virkistävän käänteen Kaliforniassa. Tilauksen vastaanottaja oli jättänyt lähetille viestillä kehotuksen, johon lähetti tarttui. Kodin valvontakamerat tallensivat koko tapahtumaketjun. IL
      -Viran¬omaiselta vakava varoitus Apple-käyttäjille: ”Asenna välittömästi”
      Jos aiemmin ohitit hyökkäyksissä käytettyjen aukkojen paikkaukset, nyt ne on viimeistään syytä asentaa. IS ””Asenna siis heti vakoiluohjelma tietokoneellesi, että voimme sinua paremmin seurata?” Osiosta: ”Niin niin niin luotettava maailma?” -Missä on hyvä ja missä piilee pahan tahdon ja toiminnan voimat?

      Tieto on kiinnostavaa ja se on myös hyödyllistä ja tärkeää jokaiselle henkilökohtaisesti ja koko ihmiskunnalla, sekä koko luomakunnalle, avaruuden ääriä myöten tässä universumissa. No mutta! Rajaanko sen näin ahtaasti. En toki. Oikea tieto on hyödyllistä missä ja milloin sitä tarvitaan. Kumpi on hyödyllisempää, hyväntahtoinen, vai pahansuopa tieto? Dissonanttinen vai synerginen reftektio? Perustutkimus vai soveltava tutkimustieto? Kontekstualisoimaton vai kotekstualisoitu? Avoimien synteesien tieto vai tarkkaan elaboroitu ja tavoitteellista, esiohjattua, tarkoituksenmukaisuutta palveleva tieto. Tieto, joka palvelee ihmistä arjessa ja käytännön sovelluksissa vai teoreettinen tieto. Maallinen vai iankaikkinen tieto. Universaali vai rajattu tieto ja tietokäsitys. Premisseihin vai käytännön sovelluksiin tarvittava tieto. Materialistinen vai holistinen tieto? Spesialisoitunut vai generalistinen tieto. Koherentti vai ristiriitainen tieto. Objektiivinen vai mututieto. –Rajauksia ja tiedon lajeja on lukematon määrä. Onko tiedolla itseisarvo? ---Joka tapauksessa tieto on euroa tai dollaria elähdyttävämpää oli se sitten luonteeltaan instrumentaalista vai itseisarvoista. Lisääkö tieto tuskaa? Voi toki lisätä lukemattomissa konteksteissa. Mutta niin tekee tietämättömyyskin. Elon taistelu turhan ja tarpeettoman tai tärkeän ja tarpeellisen välillä on kuin ”grim fandango”. Elämän ja kuoleman taistelu ihmisen mielissä, konteksteissa, tiedon juurissa ja tarkoituksissa ja elämän pinnallisuuksissa ja syvyyksissä ja tarkoituksettomuuksissa ja tarkoituksissa. Päämäärättömästi vai päämäärähakuisesti. Ulkoa opitusti vai sisäistetysti.

      Voiko ihminen sitten vanhaksi tultuaan todeta: ”Olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut,…?” Mitä seuraa niiden polkujen ja tietoisuuksien elämän polkujen päässä. Usein polut haarautuvat ja moni elää useilla poluilla saman aikaisesti. Myös persoonallisuuksia; niitä ei ole vain kaksi, niin kuin joku totesi ns. jakautuneesta persoonallisuudesta (skitsofreniassa), vaan persoonallisuuksia voi olla nykyisten tieteellistenkin määristysten mukaan jopa tuhansia. Monet niistä liittyvät elämän eri elämisen ja olemisen konteksteihin. -Liekö monien taiteilijoiden, esimerkiksi teatteriroolituksiin uhka hajonneista persoonallisuuksista. Olen pohtinut sitä, että ihminen tarvitsee juuret rönsyilläkseen erilaisiksi ”elämisen oksiksi” olemisen tiloiksi ja persoonallisuuksiksi erilaisten monien kontekstivaatimusten paineissa. Uhka persoonallisuuksien hajoamiselle myös yli terveen ihmisyyden rajojen piilee paitsi heittäytymisessä kaiken maailman tuulien vietäväksi, myös tekoälyn kautta kun ihmisestä alkaa vähin erin tulla ns. ”kyborgi”. Itse suosittelen elämässä ja kuolemassa kestävien juurien ja kallioperän etsimistä ja siihen juurtumista ja tietoisuuksien rajaamista ihmiselle sopivalla, mutta eheän mielen ja elämän turvaavalla tavalla. On hyvä kun löytää seikkailujen jälkeenkin turvallisen kodin omien peruspilareiden ja mielen maisemissa.

    • Anonyymi

      https://www.ilmatieteenlaitos.fi/kesan-2010-rajuilmat

      Kesän 2010 rajuilmat

      Ennätyksellinen hellekesä huipentui laajoja tuhoja kylväneisiin rajuilmoihin. Syöksyvirtausten aiheuttamien metsätuhojen takia ihmiset jäivät eristyksiin ilman sähköjä jopa vuorokausiksi eri puolilla Suomea. Voimakkaat puuskatuulet aiheuttivat myös muita mittavia vahinkoja.

      Asta

      29.-30. heinäkuuta yöllä saapui kaakosta Asta-rajuilma.

      Se kulki Suomen halki Etelä-Karjalasta kohti Keski-Pohjanmaata. Astassa oli erikoista se, että siihen liittynyt syöksyvirtausparvi esiintyi yöaikaan. Korkein mitattu puuska oli 29 m/s Rantasalmella, mutta paikoin ukkospuuskat ovat voineet olla tätäkin kovempia. Savossa esiintyi mittavia metsätuhoja.

      Veera

      Elokuun 4. päivä Veera-rajuilma riehui etenkin maan keskivaiheilla.

      Ukkoskuuroista aiheutui sekä voimakkaita puuskia että suuria rakeita. Erityisesti otsikoihin nousi Uuraisten leirintäalue, jossa puita kaatui runsaasti ja useita ihmisiä loukkaantui. Suomessa paikannettiin yli 22 000 maasalamaa, mikä on huomattava määrä.

      Lahja

      Lahja-rajuilma 7.8. aiheutti vahinkoa melko kapealla alueella maan lounaisosasta Pirkanmaan yli kohti entistä Oulun lääniä.

      Tampereen Siilinkarilla mitattiin korkeimmaksi puuskalukemaksi 25 m/s. Illan aikana Ilmatieteen laitos antoi kolme viranomaistiedotetta ukkospuuskiin liittyen.

      Sylvi

      Rajuimpien ukkosten jakso päättyi sunnuntaihin 8. elokuuta.

      Iltapäivällä Porin Sonisphere-festivaaleille iski raju ukonilma, jossa yksi ihminen menehtyi ja useita loukkaantui. Pirkanmaalle kehittyneistä ukkossoluista putosi maahan erittäin suuria rakeita, joista suurimmat mitatut olivat halkaisijaltaan 8 cm.

      Vielä illalla etelästä saapui voimakas, järjestäytynyt ukkoskuuronauha. Niin Porin kuin etelästä tulleessa ukkosessa mitattiin puuskissa jopa 32 m/s. Maasalamoita paikannettiin vuorokauden aikana yli 24 000; tämä on suurin vuorokautinen määrä Suomessa 2000-luvulla.

    • Anonyymi

      https://www.ts.fi/uutiset/5741621

      Päivi Räsänen: hovikäsittely venyy yli vuodella – menee samalla yli eduskuntavaalien

      22.08.2022 21:08

      Kansanedustaja Päivi Räsäsen (kd) mukaan Helsingin hovioikeus ilmoitti maanantaina, että Räsäsen kirjoituksiin liittyvä oikeudenkäynti siirtyy ensi vuoden elokuuhun.

    • Anonyymi

      https://www.pelastussanoma.fi/

      10.9.2008

      Aina kaksin, kun julistetaan – aina yksin, kun valmistaudutaan

      Mooseksella oli Aaron, Elialla oli Elisa ja Paavalilla oli Siilas. Aina kuitenkin saattoi pari myös vaihtua, mutta perusasia oli kuitenkin sama. Heitä oli kaksi ja niin tulee olemaan nytkin, kun Suomi saa herätyksensä.

      Herätyksen piti alkaa jo nyt elokuussa,
      mutta Jumalan suunnitelman aika ei ollut vielä täyttynyt. Niinpä pellon reunaan jäi taas ruostumaan monta uutta ja terävää sirppiä.

      Minulle on armossa annettu tieto kahdesta kärkijulistajasta, profeetasta Suomessa, jotka molemmat jäävät kun morsian lähtee. Heistä toista saatan seuraillakin lähes päivittäin ja se toinen nimi tulee olemaan suuri, kun hänen aikansa tulee.

      Tämä toinen suuri profeetta asuu Lapissa Inarin järven rannalla ja hän tietää kohtalonsa, mutta ei vielä myönnä, eikä usko sitä todeksi. Tämä tuleva profeetta jopa vihaa kaikkia kristittyjä, kuin Paavali, ollessaan vielä Saul, koska tietää mikä kivi hänen päänsä päälle on asetettu. Ja se kivi lasti kuumenee pään päällä joka päivä kuumemmaksi. Hän kuvittelee tätä hänelle asetettua tehtävää lapselliseksi ja älyvapaaksi fantasiatarinaksi, jota joku luulee todelliseksi elämäksi. Usko puuttuu kokonaan.

      Romahdus jää odottamaan aikaansa ja silloin tämä mies pirstaloituu pahemmin kuin kukaan muu, koska hän tiesi jo kaiken. Tuo tieto nakertaa tälläkin hetkellä hänen päässään, eikä anna rauhaa. Jokainen kristittyjen pieleen mennyt profetia muuttuu naurun hirnahduksiksi ja pilkkasanoiksi, mutta rauhaa sielu ei silti koskaan saa.

      Tämä mennyt elokuu oli kuin kliimaksi, joka jäi saavuttamatta.

      Näytti täysin varmana jo siltä, että nyt se kaikki alkaa. Sitten kaikki hiljeni kuin mitään ei enää olisi. Profetoinnit lakkasivat ja tuli äänettömyys.

      Edellisessä jutussa menin hätäisesti hieman liian pitkälle, koska se seitsemäs sinetti avataan kylläkin vasta kun morsian on poissa, jota kestää noin puoli hetkeä, eli noin puolisen vuotta.

      Täytyy vaan muistaa, että tällä hetkellä Jeesus saattaa hakea koska tahansa morsiamen pois. Eli siis, ole valmis.

      Viides sinetti on kuolleiden ylösnousemus, kuudes ja seitsemäs sinetti ovat yhtäaikaisia ensimmäisen pasuunan kanssa, jossa on paljon asiaa samalla kertaa.

      Toinen noista tulevaisuuden julistajista asuu tässä lähelläni ja näen hänestä hyvin paljon. Hän on esimerkillinen kristitty, mutta jotain kummallista siinä silti on. Hän on saanut profetioita ja tietää hyvin myös kohtalonsakin, joka on peräti kovin merkillistä.

      Olen huomannut mm. viime kesänä, heti alkukesästä, että nyt häneen syttyi se profeetan palo. Hän aloitti selvästi suuren sivun kääntämisen uudelle lehdelle. Sitten se kaikki pysähtyi kuin seinään.

      Hän ikään kuin putosi vielä alemmas missä oli ollut ennen. Minä mietin että mikäs ihmeen kumma tämä nyt on?

      Selitys löytyy juuri tästä elokuusta.
      Täällä oli se toinen kliimaksin katkeaminen, joka johtaa uuteen ja vielä voimakkaampaan kasvuun noin puolen vuoden kuluttua tästä.

      Jumalan suunnitelma on monimutkainen ja ihminen on aina siinä jäljessä, eikä osaa kuin selitellä, niin valitettavasti minäkin. Jumalalla on silti ollut tapana valmistella tulevaa, kuin nuotiota, jossa on aluksi pieni liekki, jota viritellään. Välillä se sammuu pieneksi hiillokseksi, jossa se kerää lämpöään pienellä alueella ja voimaa suureen paloon, kunhan siihen puhalletaan jälleen uusi henki. Lopulta kun viimeinen Jumalan henkäys puhalletaan valmiiseen hiillokseen, se roihahtaa täyteen paloon.

      Silloin nämä kaksi, muiden julistajakaksikkojen mukana, joita on yhteensä 12 miestä (heissä ei ole yhtään naista, koska tämä on Jumalan säätämä roolijako, eikä ihmisen), he lähtevät julistamaan ja herättävät koko Suomen maan.

      Kun Suomi on herännyt, se ei heille riitä, vaan he julistavat koko maailmassa.
      Herätys alkaa Inarin järven rannalta ja saapuu hiljalleen eteläsuomeen, herättäen koko maan. Täältä eteläsuomesta se herätys lähtee niin itään, kuin länteenkin ja jatkaa suoraan etelään. Julistuksen reitti muodostaa ristin muotoisen kuvion, jossa ristin keskus on täällä miehittämättömässä eteläsuomessa.

      Silloin ei ole kielimuurit esteinä, eikä hengen puuttuminen, koska Pyhä Henki on laskettu kaiken lihan päälle. Vain Jeesus julisti yksin ruumissa, mutta ei hänkään hengessä. Aamen.

    • Anonyymi

      Johanneksen ilmestys 11

      1 Ja minulle annettiin sauvan kaltainen ruoko ja sanottiin: "Nouse ja mittaa Jumalan temppeli ja alttari ja ne, jotka siinä kumartaen rukoilevat.

      2 Mutta temppelin ulkopuolella oleva esikartano erota pois, äläkä sitä mittaa, sillä se on annettu pakanakansoille; ja he tallaavat pyhää kaupunkia neljäkymmentäkaksi kuukautta.

      3 Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."

      4 Nämä ovat ne kaksi öljypuuta ja ne kaksi lampunjalkaa, jotka seisovat maan Herran edessä.

      5 Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla.

      6 Heillä on valta sulkea taivas, niin ettei sadetta tule heidän profetoimisensa päivinä, ja heillä on valta muuttaa vedet vereksi ja lyödä maata kaikkinaisilla vitsauksilla, niin usein kuin tahtovat.

      7 Ja kun he ovat lopettaneet todistamisensa, on peto, se, joka nousee syvyydestä, käyvä sotaa heitä vastaan ja voittava heidät ja tappava heidät.

      8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.

      9 Ja ihmiset eri kansoista ja sukukunnista ja kielistä ja kansanheimoista näkevät heidän ruumiinsa kolme ja puoli päivää, eivätkä salli, että heidän ruumiinsa pannaan hautaan.

      10 Ja ne, jotka maan päällä asuvat, iloitsevat heidän kohtalostaan ja riemuitsevat ja lähettävät lahjoja toisilleen; sillä nämä kaksi profeettaa olivat vaivanneet niitä, jotka maan päällä asuvat.

      11 Ja niiden kolmen ja puolen päivän kuluttua meni heihin Jumalasta elämän henki, ja he nousivat jaloilleen, ja suuri pelko valtasi ne, jotka näkivät heidät.

      12 Ja he kuulivat suuren äänen taivaasta sanovan heille: "Nouskaa tänne!" Niin he nousivat taivaaseen pilvessä, ja heidän vihollisensa näkivät heidät.

      13 Ja sillä hetkellä tapahtui suuri maanjäristys, ja kymmenes osa kaupunkia kukistui, ja maanjäristyksessä sai surmansa seitsemäntuhatta henkeä, ja muut peljästyivät ja antoivat taivaan Jumalalle kunnian.

      14 Toinen "voi!" on mennyt; katso, kolmas "voi!" tulee pian.

    • Anonyymi

      Luukas 12

      8 Mutta minä sanon teille: jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, myös Ihmisen Poika tunnustaa Jumalan enkelien edessä.

      9 Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, se kielletään Jumalan enkelien edessä.

      10 Ja jokaiselle, joka sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, annetaan anteeksi; mutta sille, joka Pyhää Henkeä pilkkaa, ei anteeksi anneta.

      11 Mutta kun he vievät teitä synagoogain ja hallitusten ja esivaltojen eteen, älkää huolehtiko siitä, miten tai mitä vastaisitte puolestanne tahi mitä sanoisitte;

      12 sillä Pyhä Henki opettaa teille sillä hetkellä, mitä teidän on sanottava."

    • Anonyymi

      Jaakobin kirje 2

      1 Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön.

      2 Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä,

      3 ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen",

      4 niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita?

      5 Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat?

      6 Mutta te olette häväisseet köyhän. Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen?

      7 Eivätkö juuri he pilkkaa sitä jaloa nimeä, joka on lausuttu teidän ylitsenne?

      8 Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette;

      9 mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia.

      10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.

      11 Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja.

      12 Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva.

      13 Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Maksimi Voima feat. Taiteilijanimi - Putsii!

      https://www.youtube.com/watch?v=ryZD-_uK77g

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8464
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2575
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2297
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe