Henkilöiden iät sarjassa?

???

Siis tietääkö joku kuinka vanhoja ne henkilöt on siinä sarjassa? En siis tarkota niitten näyttelijöiden ikää vaan et minkä ikäsii ne esittää... Marcos ja Evahan on sarjassa yli 10 vuotta nuorempii ku oikeessa elämässä, nii olis kiva tietää et minkä ikäsii esim Tete, Guille ja Curro on (täl hetkel sarjassa). Ja Onks Africa, Eva, Marcos ja Raul saman ikäsii? Ku jotkut on koulussa ja jotkut ei...?

5

881

Vastaukset

 • Guille ja Teté on 14
  Curro on 11
  Marcos, Eva, ja Afríca on 18 Rául taitaa olla vielä 18 mutta sehän täytti ainakin nuita aikaisemmin(oisko ollu 2 tuotantokausi). Ja nuo on koulusa siksi koska ne on jääneet luokalle.

  • mun tiedot menee näin:

   Curro 11v
   Teté ja Guille 14v
   siis noi on kai oikein, mutta Raúl Afri ym on kyllä vähintään 20, tai jopa 21

   Diego on 48, jos kerta täyttää 7 kaudessa 50

   Santi muutaman vuoden vanhempi


 • Sarjan alussa Teté ja Guille ovat 12-vuotiaita, Curro 8-vuotias ja Marcos ja Eva 17-vuotiaita. Suurinpirteien tuotantokauden verran ikää tulee vuodella lisää. Sarjan viimeisellä tuotantokaudella Teté ja Guille siis 18-vuotiaita, Curro 14-vuotias ja Marcos ja Eva 24-vuotiaita. Sarjan alussa Lucía noin 38-vuotias ja Diego 45. Teinien kaverit ovat samanikäisiä kuin he. Fiti on Diegon ikäinen, Santiago pari vuotta heitä vanhempi, Candela muutaman vuoden Lucíaa vanhempi.

  • Korjaus* Sarjan alussa Guille ja Teté 11-vuotiaita.


 • Fran Perea, Marcosin näyttelijä on tällä hetkellä 35- vuotias! Hän on syntynyt 20.11.1978..

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.