Vaimo ja nuoret teinipojat

aisuri.

Vaimoni on 48v. ja harrastanut seksisuhteita n. 15 vuoden ajan nuorten poikien kanssa. Partnerit ovat alle 20v. ja vaihtuvat usein. Kaksi -kolme kertaa ja sitten taas uusi kaveri. Minua ei kiihota eikä toisaalta ahdistakaan hänen "harrastuksensa" muutoin kuin siten että hän tuo nämä panokaverinsa kotiimme ja tahtoo että katselisin heidän muhinoimistaan. Mukanaoloni katselijana kiihottaa häntä, minua taas ei ollenkaan. Nykyisin "harrastustoimintapäivä" on joka viikonloppu, loma-aikoina useimminkin. Minä saan seksiä häneltä päivittäin. Onko tämä normaalia ? Onko jollain muulla miehellä sama ongelma, eli kyltymätön vaimo ?

11

2860

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei oo provo

      Tän on pakko olla provo. Jos ei oo, niin jalat alle!

      • ??????

        ota ero! ihan sairasta...hyi hitto..


    • Nainen 42*

      kyllä on ihan normaalia. Tietenkin kaikkien kotona vaimot kuksii nuorten poikien kanssa joka viikonloppu ja lomina vähän enemmän.

      • jortikkainen

        Oi jospa saisin olla mukana (panemassa vaimoasi)


      • mennä naimisiin

        Täytyy varmaan mennä naimisiin, että saa nuorta poikaa.

        Vitsivitsi, en henkilökohtaisesti ole kiinnostunut nuorista pojista. Ellei sitten joku tosi sopiva yksilö kävele vastaan. Mutta silloin en pelkästään kuksi, vaan haluan muutenkin viettää aikaa ko. henkilön kanssa.


      • Kaija rouva

        Epätavallinen suhde, mutta kaikkea on ja erilaisuudessa on elämän rikkaus.
        Mitäs ne ukot jotka käy thaimaassa naimassa nuoria tyttöjä kahden viikon putken. Hyi kauheeta.


    • Anonyymi

      Vaimoni Sari mainitsi kerran mitenkähän nuorella seisos sen kanssa kun olen vanha, itse käytän silloin tällöin viagraa. Kalastelin veneellä järvellä ja siihen viereen tuli kolme poikaa veneellä kyseli mistä saa kaalaa sanoin tästä tai sitten mun mökin vierestä siihen tulee puro metsästä.
      Ei saatu mitään pojat lähti mun mukaan, soitin vaimolle ole nyt bikinit päällä tulee nuoria poikia. Mökillä kerroin pojille että tässä on mun työkaveri Merja vaimo katsoi altakulmien kysyi sivummalla vai työkaveri, sanoin nyt saat nuorta kalua ja lähdin rantaan. Vaimo meni aurinkotuoliin ja oli vähän enemmän jalat levällään kuin normaalisti naureskeli aurinkolasien takaa. Tuli viesti mitä meinaat ?? ja hymiö.
      Kirjoitin nyt saat nuorta kalua jos haluat pojat jo kertoi että nätti työkaveri, jos haluat laske olkaimet niin ei tule rajoja. Jonkin ajan päästä katsoin laski olkaimia.
      Sanoin pojille mennään ottamaan oluet tai mehua, sen verran sain selville ovat 15 - 17v ikäisiä. Huomasin että katsovat röyhkeästi Sarin muotoja kävin Sarin luona ja laitoin aurinko rasvaa,kun hieroin yläosan alle nännit oli tosi kovat kun sain öljyttyä huomasin että istuvat siten että ei näy kovuus.
      Vein pojille vähän terästettyä mehua lasissa kaikille laitoin melkein koko ( sinisen ) pillerin jauhettuna. Pojat kanto saunaan vettä että voi käydä saunassa ja uimassa.
      Pojat oli uimassa vaimon kanssa, katsoin kun Sari käveli laiturilla normaali leviä lantio keinui kuin haluten kyrpää, nännit näkyi hyvin livien alta. Pojat mielellään opetti uimaan Saria saivat kokeilla ihoa. Sari huuteli tullaan kohta saunaan huusin mene katsomaan ruokaa joko valmis. Sari käveli poikain edessä saunaan, istuin hiljaa saunan terassille kuulin kun Sari sanoi ei haittaa jos seisoo, kohta kuului haluatko tissiä sitten kuului Sarin huokailut riisuin ja menin saunaan, sanoin hyvä että Sarilla on pesijöitä poikain kalut oli nätin kokoisia, Sari sanoin ethän kerro kellekkään sanoin en tietenkään.
      Pojat nai vuorollaan edestä ja välillä takaa sai nuorta kuusi kertaa sisään, pojat lähti uimaan Sari sanoi tuntuu kuin olisin lumikki ja kolme kääpiötä naivat koko ajan. Sanoin mennään mökkiin.
      Pojat tuli mökkiin kun oli peseytyneet, Sari käveli pikkumustat päällä ja ja katsoi yhtä poikaa voi sinua ja imi kalua näytin toisille menkää.
      Sari sai käristemakkaran kokoista kalua koko ajan välillä pyyhki paperilla enimmät spermat pojat nai mökillä kolme kertaa jokainen, kerroin pojile että tulee vieraita firmasta niin lähtivät.
      Sari halasi heti ja makoiltiin sängyssä, sanoi että mieletön kiima aalto iski saunassa sai kalua koko ajajn ja taas täällä naivat koko ajan sain kunnon orgasmeja kun levitin jalkoja kunnolla ja pieni kova kalu painoi koko ajan, sykkii nytkin panetko poikain ilotyttöä painoin sisään pallit kastui kun spermaa tuli ulos Sari kuiskaili voisin antaa vaikka koko luokalle. Olisko sun lokalla semmoisia poikia jolle antaisit ?
      On siellä kaksi poikaa jotka katsovat rintoja häpeilemättä ja kun käyn ojaamassa ja nojaan rinnoilla vähän olkapäähän niillä seisoo housussa ja toisella on iso.
      Lupaatko että otat isokaluisen lisäopetukseen kotia ja annat naida. En kai minä uskalla. Nain Saria takaa ja kuiskin antaisitk nuoren isokaluisen sittää opettajansa ja nain sievästi, en kai en minä. Nain sievästi ajatteel kiiltävä terska painuisi sinuun tiedät että nuorella on spermaa paljon antaisitko. Sari oli aivan villinä antaisin antaisin naida koko illan luojaaah haluan nuorta kalua. Painoin sormea pyllyyn antaisitko tänne ja liikutin. Sarii huusi antaisin saisi panna opea pyllyyn tule anna, nostin kalun pois työnsin pyllyreikään Sari ulisi ei sinä et mahdu nostin limaa kaluu ja reikään yritin uudelleen meni hitaasti ja siteen helpommin Sari huusi peittoon nuorta kalua pyllyyn ja ponnisti ylöspäin suoli oli tiukka Sari alkoi tärisemään holtittomasti ja samalla laskin sisään.
      Sari tuli suihkusta mun jälkeen oli kainalossa, alussa kävi kipeää mutta sitten tuntui hullulta halusin kalua aina vaan syvemmälle, huh onkohan huommenna kipeä.
      Aamulla Sari käveli veikeästi ulos aurinkoon, kuiskas mulle ei sitten ketään kalstajia tänään ja nauro, Yöllä näin unta koulun pojat nai minua varastossa ja pari tyttöä katsoi kateellisena vedin ne varastoon silloin aina joku nai niitä tytöt vain kiljui kuinka hyvältä tuntuu, ja tiedätkö mitä, se toinen tyttö oli meidän Mirja antoi pillua kuin vanha konkari vei jopa minulta päältä pojan kertoi sillä on tiukempi aamulla kun heräsin pieni hyväily ja sain pitkän orgasmin se oli ihana herätys.

      • Anonyymi

        hyi vittu ootte sairas pariskunta jos tämä totta. pedofiileja kummatkin, sairaita lapsien hyväksikäyttäjiä!
        lähetän tämän poliisille, että tutkivat sun ip osotteen ja saavat tälläisen sairaan pedofiilipariskunnan ja lapsia hyväksikäyttävän pariskunnan kiinni


    • Anonyymi

      Itse olen 41v. mies ja harrastan teinipoikia. Mikäs siinä. Ei niistä pennuista paljon muuhun oo kuin panopuiksi

    • Anonyymi

      Leirialueella ollessa vaimo meni hakemaan limukkaa kerkisin juoda monta paukkua odotellessa ja levähtää ovi rapisi vaimo tuli asuntoautoon. Laittoi juomat jääkaapiin ja riisui rinnoissa oli fritsejä ja housut nakkasi minulle oli tahmaiset tuli viereen ja kertoi.
      Takaisin tullessa pojat pyysi mökkiin. Alkoi heti hiplailu kun en heti estänyt sain käsiä kunnolla kun nostivat rinnat esiin sain kunnon imentää nännit oli kuin lasit nautin pian oli housut pois ja sain nuorta kyrpää sitten koko ajan ainakin kuusi kertaaa jos ei kahdeksan kyllä ne halusi ja minä myös. vaimo kuiskas pane huoraa pane ja olihan liukas sitoi jaloilla kuiskas sulla on isoin painoin pohjaan kuiskas tunnetko kuinka tärisen halusta rakasteltiin kahdesti kummallakin oli halut korkealla.
      Aamulla oli tarkoitus lähteä eteenpäin, hiplailin vaimoa nännit kovettui heti kuiskasin tuntuuko kuiskas tuntuu sanoin mene ja anna niin lähdetään sitten.
      Vaimo tuli nyt oli isommat fritsut pyllyssäkin vaimo riisui kuiskas tule oli selin otti kalusta ja ohjasi pyllyyn sinne pantiin kahdesti suoli oli liukas panin ensikertaa pyllyyn ja oli aika tiukka laskin sisään vaimo meni pesulle minä sitten.
      Vaimo otti siideriä katsoi minua, siellä oli nyt viisi poikaa ne ruikki heti sisään jännittivät niin ei osanneet sohivat vain. Mietin eiköhän nauttinut varmaan nautti ei kehtaa sanoa. Se oli ainut kerta kun luvalla annoin mennä eikä ole kysynyt enkä ole yllyttänyt.

    • Anonyymi

      Nyt käy vaimoa kateeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3879
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2759
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2144
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2091
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe