Siluetin/Mehiläisen Stephan Dietz vai

Tallinna?

Kenelläkään kokemuksia, onko Stephan Dietz hyvä kirurgi? Kävin hänen vastaanotollaan ja hän vaikutti kylmän asialliselta ja asiantuntevalta, tosin suositteli kahdesta gynekomastialeikkauksesta kalliimpaa vaihtoehtoa. Missä tahansa leikkauksessa olette hänen leikattavanaan olleet, onko lopputulos miellyttänyt? Vaihtoehtona kun on halvempi Tallinna.

21

11483

  Vastaukset

  • Sanoisinko ...; paljon melua tyhjästä.

   • ottakaa huomioon,että kysellessänne mielipiteitä tälläisilta sívustoilta,vastaaja voi olla kuka tahansa.......esim.itse ko.lääkäri tai hänen vaimonsa.


  • Otsikko kertonee jo riittävästi. Erinomaisen hyvä palvelu. Älä anna Stephanin asiallisuuden häiritä. Hän on erittäin mukava ja asiantunteva. Lisäksi kun laitetaan sairaanhoitaja (Stephanin vaimo) palvelu on ensiluokkaista ja välittävää. Itse melkein säikähdin kun soitin ensimmäisen kerran sairaanhoitajalle kysymysteni kanssa. Tunsin itseni erittäin tärkeäksi henkilöksi (että oikeasti välitetään).

   Jälki oli hyvää vaikka halusinkin isommat implantit kuin mitä alunperin sovittiin. Arvet ovat olemattomat ja niistä muuten tunnistaa loistavan plastiikkakirurgin.

   Otin muuten itse kalliimman vaihtoehdon valitessani implantteja. Stephan kertoi asiallisesti myös halvemmasta vaihtoehdosta, mutta tuossa kohtaa en enää piitannut muutaman satasen säästöstä kun ensin ehdotettu vastasi odotettua.

   Myös ystävättäreni kävi vastaavassa toimenpiteessä Stephanilla ja hänen suosituksestaan itse valitsin kirurgin. Jälki on molemmilla erinomaista.

   Valitako Tallinna (josta muuten on loistavia arvioita tällä palstalla pilvin pimein) vai Stephan, no, tuohon en osaa auttaa. Oma kokemukseni on loistava, mutta viimekädessä päätöksen tekee jokainen itse.

   Tsemppiä pähkäilyyn!

   • Minä olen tavannut kerran kyseisen sairaanhoitajan.
    Aika hassu juttu, mutta hän (sh) ei sanonut toimenpidettä avustaessaan koko aina yhtään mitään. Katseli vain.
    No, ajattelin, että hän on varmaan ulkomaalainen eikä välttämättä puhu suomea.Hih, hi.
    No, tapauksesta on jo vuosia. Ehkä se oli vain jotain ujoutta ammatin harjoittamisen alkuaikoina.
    Saattaa olla ihan miellyttäväkin hoitaja, mutta hieman vaan ihmettelin silloin. Tämä vain minun mielipide edelliseen. Ei mitenkään erityisen "välittävältä" silloin vaikuttanut.


   • toimenpiteessä Siluetissa kirjoitti:

    Minä olen tavannut kerran kyseisen sairaanhoitajan.
    Aika hassu juttu, mutta hän (sh) ei sanonut toimenpidettä avustaessaan koko aina yhtään mitään. Katseli vain.
    No, ajattelin, että hän on varmaan ulkomaalainen eikä välttämättä puhu suomea.Hih, hi.
    No, tapauksesta on jo vuosia. Ehkä se oli vain jotain ujoutta ammatin harjoittamisen alkuaikoina.
    Saattaa olla ihan miellyttäväkin hoitaja, mutta hieman vaan ihmettelin silloin. Tämä vain minun mielipide edelliseen. Ei mitenkään erityisen "välittävältä" silloin vaikuttanut.

    että lääkäri halusi ehkä keskittyä sinulle loppuelämäksesi tärkeään leikkaukseen eikä vaimonsa kanssa seurusteluun. Jos olisin sinä olisin ennemmin iloinen että sait lääkärin joka paneutui leikkaukseesi eikä hoitsujen kanssa flirttailuun. Näitäkin on, itse hoito-alan ihmisenä tiedän. Tuolloin luonnollisesti sinä olet toisarvoinen tekijä leikkaaussalissa.


  • Eli minut leikkasi ko. kirurgi ja voin sanoa pelkkää hyvää hänen työnsä tuloksesta ja käytöksestään. Tunsin todellakin olevani tärkeä potilas sellaisena kun olin. Jos jatkossa tarvitsen lisää leikkauksia niin tiedän kenen puoleen kääntyä. Itselläni oli iso operaatio, eli abdominoplastia sekä rintojen pienennys. Kaikki on parantunut enemmän kuin hyvin ja haavat ovat todella siistit.

   • Stephan on huippu hyvä kirurgi!


   • tyytyväinen!! kirjoitti:

    Stephan on huippu hyvä kirurgi!

    Paras on Rolf Nordström!


   • on paljon kirjoitti:

    Paras on Rolf Nordström!

    kokemusta on!


  • Siluetti Mehiläistä kalliimpi paikka.
   Missä olit?
   Tallinnassa tietty halvin, mutta mitä tehdä ongelmien ilmaantuessa?

  • Ystävättärelleni teki todella hienoa työtä l. jos haluat hyvää jälkeä, uskoisin, että sitä häneltä todellakin saat.

   • Stephan pienensi rintani Mehiläisessä. Sain valita ajankohdan ja ei tarvinnut olla epävarmana kuka julkiselta puolelta leikkaa. Vaimo tuli aamulla leikkauksen jälkeen - antoi neuvot ja vahti että toimin oikein mm. suihkussa. Leikkaus oli iso, mutta meni hienosti ja nyt olen upeapovinen- olemattomat arvet rintojen alla eivät haittaa. Nännitkin hän räätälöi siististi paikalleen- ovat kuin ajovalot. Suosittelen Mepiform- arpilaastarien käyttöä ja Arnicaa leikkauksen jälkitilassa paranemisen vauhdittamiseksi. Lisäksi kävin lymfassa ja turvotus laski ja olo helpotti. Suosittelen lämpimästi- kannatti maksaa!


  • Olin Klinikka 22lla face liftissä Dietzin operoimana. Olen erittäin tyytyväinen hoitoon ja paikkaan. Henkilökunta fantastista. Suosittelen Dietziä ja paikkaa lämpimästi!

   • Minulle rinnat laittoi Janne Jyränki ja olen todella tyytyväinen hänen leikkaus jälkeensä ja voin sanoa, että hänellä on käden taidot kohdallaan, kaikilla kirurgeilla kun ei ole kädentaidon lahjoja. Ei mustelmia, ei kipuja, ei arkuutta ja hyvin hyvin pienet siistit kapeat ervet. En halua mainostaa, mutta lämpimät suositteluni ja kuuntelee todellakin potilasta. Nuori kirurgi, jolla on selkeästi intoa ja taitoa tehdä hyvää jälkeä....ei ole rutinoitunut työhönsä, niin kuin vanhemmat kolleget...Rolffit yms eläkeläiset.

    Onko kenelläkään kokemuksia hyvästä ja taitavasta silmäluomiplastian tehneestä plastiikkakirurgista ja pitäisikö luottaa uuteen laser menetelmään vai perus veitsiviilto menetelmään????


   • Lumienkeli kirjoitti:

    Minulle rinnat laittoi Janne Jyränki ja olen todella tyytyväinen hänen leikkaus jälkeensä ja voin sanoa, että hänellä on käden taidot kohdallaan, kaikilla kirurgeilla kun ei ole kädentaidon lahjoja. Ei mustelmia, ei kipuja, ei arkuutta ja hyvin hyvin pienet siistit kapeat ervet. En halua mainostaa, mutta lämpimät suositteluni ja kuuntelee todellakin potilasta. Nuori kirurgi, jolla on selkeästi intoa ja taitoa tehdä hyvää jälkeä....ei ole rutinoitunut työhönsä, niin kuin vanhemmat kolleget...Rolffit yms eläkeläiset.

    Onko kenelläkään kokemuksia hyvästä ja taitavasta silmäluomiplastian tehneestä plastiikkakirurgista ja pitäisikö luottaa uuteen laser menetelmään vai perus veitsiviilto menetelmään????

    Stephen on asiallinen, mutta kun häneen tutustuu on ihan kiva, mutta tietyllä tavalla niuho. Pitää kiinni päätöksistään esim implantin koossa ei suostunut isompiin kun halusin jne. Selittää kyllä, että haluaa vain varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen. Juuri siksi luotan häneen, että on saksalaisen täsmällinen ja tarkka. Mielistelevä lääkäri ei aina ole se parhain.
    On myös aika suorasanainen, mitä ei pidä pelästyä. Sanoi minulle mm suoraan, että minulla on riippurinnat mitä en ollut tajunnut itse, nyt kyllä kun on uudet tisut myönnän S;n olleen oikeassa. Kyllähän minä rullasin rinnat aiemmin liiveihin.
    Menen muuten ihan pian taas uuteen operaatioon missä taas korjataan vanhenemisen rappeumaa. Stephenille tietysti.
    Älkää muuten sotkeko vaimoa ja Stepheniä samaan sabluunaan. Ovat kaksi eri ihmistä.


  • Mitä teidän miehenne ovat olleet mieltä silikonirinnoistanne?

  • Siis mitä ainetta?

  • Onko kenelläkään kokemuksia Stephenin tekemistä kasvojen alueen toimenpiteistä?
   Miten leikkaus onnistui?

  • Dietzin kaulankohotus mehiläisessä jälkeen kestämättömän kovat kivut jotka eivät tunnu menevän ohi. Kirurgi tehnyt hoitovirheen,

  • Hei,onko kivut jo menneet ohi ja milloin operaatio tehtiin .Olen myös kiinnostunut menemään operaatioon.Oliko lopputulos hyvä?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   280
   10434