PA-tuonti kokemuksia?

H. Kyselijä

Onko kenelläkään PA-tuonti nimisestä tuontifirmasta mitään omakohtaisia kokemuksia, kuinka luotettavaa, nopeaa, asiantuntevaa, kallista yms. toiminta on ollut?
http://www.pa-tuonti.fi/

89

10500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • x-car

      Välitetään autoja niihin omaa rahaa ollenkaan kiinni laittamatta eli pers-aukista toimintaa?

      Ko. firmaa tuntematta, en suosittele yleisesti, sillä vastaavat yritykset yleensä lopettavat toiminnan kun muutama ns. ongelma-välitys on päällä.

      Kun vastuita pitää kantaa niin palkkiot ei niihin riitä...

    • internetistä
      • H. Kyselijä

        Taitaa siis olla vaan parempi joko luottaa kalliimpiin vaihtoehtoihin, tai sitten itse käydä hakemassa auto


    • kokonut

      Pa-Tuonti on tuonut minulle ja kavereille lukuisia autoja ja asuntovaunuja, eikä kertaakaan ole tullut pettymystä.
      Uskallan suositella tätä kaveria vilpittömästi.
      Lisäksi tällä kaverilla on kova kokemus saksan tuonnista sekä hyvä kielitaito että asiantuntemusta auto-ja vaunualalla.

      • ainakin mainostamine

        jep ,hyvin pelaa


      • Edelliseen kommenttiin viitaten olen täysin samaa mieltä. Useamman vempeleen olen hänen kauttansa maahantuonut ilman pettyksiä.
        Suosittelen!


      • Anonyymi

        Totta. Erittäin hyvä ja luotettava kaveri.


    • mersu 05

      mä olen tilannut pa-tuonti oy:ltä useamman auton ja pyörän itselleni ja perheeseeni kuuluville. autot/pyörät on ollut juuri sellaisia kun piispanen on puhelimessa kuvaillutkin. myönnetään että on ollut myös yllätyksiäkin mutta ne on ollut kosmeettisia mitkä kyllä on mainittu puhelimessa mutta olen saanut niistä erilaisen kuvan. ne kyllä useimmin on ollut päinvastaisia. lommot on kerrottu vähän ylikorostetustikin. sen riskin siinä joutuu ottaa kun ei ole itse paikapäällä katsomassa. ajatelkaapa vähän. miksi maksaa tuontiyhtiölle ylimääräistä siitä että se ensin ostaa auton itselleen ja sitten myy se voitolla sulle. mun mielest pa-tuonnin kiinteänhinnan konsepti on loistava tälläselle yksityiselle ihmiselle.

    • 68-illO

      Mulle Piispanen toi matkailuauton. Ei ole mitään vikaa ilmennyt toistaiseksi ja auto oli juuri sellainen kuin mitä kuvaili puhelimessa ostohetkellä. Tietty tilannetta helpotti se että auto oli melkein uusi, eli vikoja ei ollut ehtinyt tulla. Yks kaveri oli tuonut pa-tuonnin kautta auton itselleen ja sen takia pääasiassa auton tuonnin uskalsinki ottaa pa-tuonnin kautta. Aivan varmasti myös seuraavan auton haen saksasta, piispasen kautta. Onhan mulla tosin muutenkin jonkinverran kokemusta ulkomailta tuoduista autoista, että eipä paljoa pelota tuo "kamala" saksa-auto.

      • 68-illO

        Niin ja tuonut autoja 15vuotta saksasta että tuskin on mikään "näitä firmoja tulee ja menee" kaveri.


      • Juha165
        68-illO kirjoitti:

        Niin ja tuonut autoja 15vuotta saksasta että tuskin on mikään "näitä firmoja tulee ja menee" kaveri.

        Olen käyttänyt kyseisen yrityksen palveluita muutama vuosi sitten, ja kaikki toimi erittäin hyvin. Yritystä suositteli kaverini joka oli tilannut auton aikaisemmin ja homma oli toiminut hyvin.


    • Larry2000

      Voin suositella. Tilattiin kaksi autoa tyyliin firma etsii autot ja me noudetaan pelit Saksasta. Kaikki sujui loistavasti niin Saksan kun Suomenkin päässä.

      • JaSeOliTuontiMese

        Mäkin soitin kerran taxin et löysin kotii


    • Nettiostoksia

      Olin "nettiostoksilla" ja löysin sopivan asuntovaunun. Sovin Piispasen kanssa kyseisen vaunun hankinnan. Kaikki sujui aivan loistavasti Itselleni jäi vain vaunun haku satamasta.

    • Ottakaa huomioon

      Nuo kaikki positiiviset "kokemukset" ovat saman kirjoittajan kynästä eli keksittyjä. Arvatkaa kenen?

      • tyytyväinen asiakas

        taidat olla kateellinen kilpailija? Kyllä Piispanen pitää minkä lupaa, aina. Vaikka tällä palstalla onkin helppo heittää lokaa nimettömänä


      • ettänäin

        älä puhu p..skaa.Me on tuotettu Piispaselta autoja niin saksasta,hollannista ja tietysti virosta ja nytkin pihassa mb jonka Piispanen meille toi saksanmaalta n.4 vuotta sitten ja joka kerta mennyt todella putkeen hommat.Ei kertaakaan ollut mitään valittamista,homma vaan pelaa.


      • tyytyväinen

        Piispanen toi mulle uuden karhean Mersun ja kaikki toimi kuten hän lupasi. Itte vlittin auton ja maksoin Saksaan, Piispanen toi auton Ouluun homma hoitui...


    • Päättele itse.
    • Clkdude

      Käsitämättämättömiä kommentteja jotkut jaksavat kirjoittaa. Olen Piispasen kanssa asioinut monesti ja aivan upeaa toimintaa. Autot Saksasta etsitään ja tutkitaan rautaisella ammattitaidolla ja asiakkaan tehtäväksi jää vain noukkia auto sopivasta paikasta. Itse lensin Saksaan ja ajelin Suomeen. Kaikki sujui loistavasti. Seuraava auto 100% varmuudella Pa-tuonnin kautta.

    • Ezer

      Antero Piispanen eli PA-tuonti hommasi minulle Yamaha Wildstar 1600 ison kustompyörän Berliinin liepeiltä 2007 ja täytyy sanoa että homma pelitti aivan mahtavasti! Voin suositella, on luotettava kaveri!

      Itse etsin tuon prätkän mobile.de avulla, sitten Antero kävi katsomassa ja koeajamassa sen ja soitti mulle sieltä paikan päältä ja kysyi että otanko sen. Kaupat tehtiin samantien ja pyörä tuli rahdilla Pirkanmaalle. Leimaus katsastuskonttorilla oli läpihuutojuttu.

      Terv. Tyytyväinen PA-tuonnin asiakas.

      • Esko Leppä Nurmes

        Tässä ihan tuore auton hankinta Saksasta PA-tuonnin kautta: Kuluneen helmikuun alussa otin yhteyttä Piispaseen. Hän pyysi listaamaan autotoiveeni, lähetin toiveistani emailin 2. 2. tiistai-iltana. Parin päivän päästä torstaiaamuna oli vastaus emaili: just toiveitteni mukainen farkkuPassatti ja siinä hintaluokassa, jota olin ajatellut. Ko. autossa oli kaikki toieeni; vetokoukku, väri, varustus, ja kilometrimäärä oli reilusti alle sen, mitä olin itse kaavaillut. Kysyin sitten puhelimessa, että kuinka hoidan maksun? Antero Piispanen yllätti minut täysin sanomalla, että maksa sitten kun tulet autoa hakemaan Lempäälästä. Jos auto ei ole sellainen kuin piti olla, niin ei ole pakko ottaa, hän tuumi. Vähän ihmettelin, niin hän sanoi, ettei autoja ole vielä pihaan jäänyt; jos kerran miehet sopivat, niin se pitää molemmin puolin. Nyt olen kuukaudeen ajellut ja kaikki ok. Suosittelen!


    • MB-COUPE

      PA-tuonti toi mulle viime kesänä aika tureen mersu coupen, homma toimi hyvin kattelin auton itse valmiiksi ja Piispanen hoiti loput. Maksu tapahtui suoraan Saksan liikkeeseen. Onhan sillä Piispasella konttori persetaskussa ja "lasku" tehtiin Oulaisten asemalla roskapöntön kannella, mutta ihan reilu peli. SUOSITTELEN!

    • Leppes

      Tämä on tietysti jo vanha juttu, mutta tuotin auton,( Passat,) Piispasen kautta helmikuussa 2013.
      Homma hoitui tosi nopeasti ja kivuttomasti . Ennen kuin tilasin auton, kysyin Anterolta, että miten maksu hoidetaan? Hän sanoi, että maksa sitten kun haet auton, jos auto ei miellytä jostain syystä, niin ei sitä ole pakko ottaa! Eli minulla, joka olin auton ostaja, ei ollut mitään riskiä, euroakaan en maksnut etukäteen. Piispanen etsi minulle Passatin Saksasta, lähetti kuvia tietoineen, ym. Kaikki kulut selvitettiin etukäteen ja hintatiedot kaikki täsmäsivät. Piispasta en etukäteen tuntenut, joten mistään tutun kaupoista ei ollut kyse, Nyt kun olen 1 1/2 vuotta hänen tuomallaan autolla ajellut, niin olen edelleen erittäin tyytyväinen PA-Tuonnin palve
      luun ja omasta puolestani voin suositella PA_Tuontia. Näin tuumii Esko Leppä, Nurmes

      • Matti Oldén

        Täällä yksi Piispasen tyytyväinen asiakas lisää: Tänä aamuna kello 8 Piispanen toimitti kotipihaani asti muutama aika sitten hänen kauttaan tilaamani moottoripyörän. Itse en edes ollut kotona, vaan noin 150 km:n päässä matkoilla. Piispanen oli katsastanut moottoripyörän ja tosiaan toi sen perille asti, vaikka tällaisesta ei oltu etukäteen sovittu. Kotiin palattuani kävin maksamassa pyörän Piispaselle ja samalla käynnillä hän täytti ajoneuvoveroilmoituksen ja lupasi hoitaa sen eteenpäin. Kympin arvoista palvelua, kiitos!


      • kiitoskumarruss

        Hyvää palvelua aina.


    • Raivostunut

      EN SUOSITTELE!!

      Erittäin epäammattimaista käytöstä oli, kun ilmoitin mieheni tulevan hakemaan autoa satamasta sillä en itse pääse ja olen itsekin siis mies. Hän ilmoitti kaupan perutuksi tökeröä kieltä käyttäen ja ilmoitti voivansa jatkaa asiointia kanssani, kunhan olen "eheytynyt" ja päässyt yli sairaudestani. Ei enää koskaan asiointia kyseisen henkilön kanssa...

      • guuffeli

        Eikä pa-tuonti varmaan myöskään halua ruskean rei`än ritareiden tulevankaan asioimaan kanssaan.


    • Piispanen

      Tässä keskustelujen kohde itse; Antero Piispanen. 11 kuukautta on kulunut nimimerkin "Raivostunut" ilkivaltaisesta kirjoituksesta. Ko. kommentin jälkeen palstanpitäjä sulki kommentointimahdollisuuden eli vastinetta en voinut antaa, paitsi vasta nyt, kun näemmä jälleen saa kommentoida.

      Lienee täysin selvää, että yrittäjälle ovat kaikki asiakkaat tärkeitä. Palvelen auliisti kaikkia siitä riippumatta, mitä uskontoa, ihonväriä, ikää, sukupuolta, kansallisuutta tai sukupuolista suuntautuneisuutta asiakas edustaa. Nimimerkin "Raivostunut" tuotos on täysin fiktiivistä, mihinkään perutumatonta loanheittoa. Miksi hän on tällaisen tehtaillut, on minulle täysi arvoitus.

      Jutun näkee tuulesta temmatuksi jo siitäkin, että siinä puhutaan auton hakemisesta satamasta. Kukaan asiakkaani ei hae autoaan satamasta, vaan ne haetaan aina PA-Tuonti Oy:n toimistolta Lempäälästä. Toisekseen, juttu on kirjoitettu (muka raivostuneessa mielentilassa) tapaninpäivän jälkeisenä päivänä. Jo vuosikausia olen pitänyt hiljaisen vuodenajan takia kesälomani itsenäisyyspäivän ja loppiaisen välisenä aikana eli tuollaista panettelutekstiä ei ole voitu laatia pikaistuksissaan, vaan vakaan harkinnan tuloksena. Lopuksi, minua tuntevilta henkilöiltä voi kysyä, onko tapanani käyttää "tökeröä kieltä".

      • Valkoinen_Evokki

        Ei pidä paikkaansa... Mulle toimititte auton toimistomme pihaan, joka ei ole lähelläkään Lempäälää ;) Kiitos siitäkin palvelusta.


    • MB_GLK

      Homma toimii Anterolla luotettavasti ja nopeasti. Maahantuotikatsastus ja paperihommat sujuivat Lempäälässä jopa hengästyttävän nopeasti. Auto täysin virheetön kuten pitikin olla. Voin suositella lämpimästi.

    • Berliiniman

      Kaikki toimii pa-tuonnilla ja Anterolla loistavasti. Suomi 24 on foorumi missä helposti nimimerkin suojassa voi kirjoitella mitä sattuu. Olen nyt 11 autoa(siis oikeasti 11 autoa) Pa-tuonnin kautta hankkinut ja lisää on varmasti tulossa. Palvelu vaan toimii perhanan hyvin.

    • MBSPRINTER

      Ei mitään moitittavaa! Anteron kanssa homma toimi todella tyylikkäästi maaliin asti.

    • Vanhapasuuna

      Kaikki meni kivuttomasti, oikein esimerkillistä toimintaa 👌

    • 89Corolla

      Hyvä liike on, tyytyväinen olen hankintaani ollut.

    • TodellaTyytyväinen

      Minullakaan ei huonoa sanottavaa ole liikkeestä

      • tyytyytyytyy

        Parasta palvelua, tilaan toistekkin !


    • piipaapiipaa

      Ihania autoja tuo tämä

      • Asiakas44

        Yksinkertaisesti paras autontuoja.


    • p.e.n.t.t.i

      Olen tyytyväinen asiakas minä sain iloista palvelua täällä suosittelen kaikille kavereille

      • MissäMinäOlen

        Minäkin olen nyt iloinen. Sain myös palvelua ja olen tyytyväinen, sekä suosittelen kaikille.


    • nissansunny-91

      Pelkkää positiivista kokemusta oli alusta loppuun koko ihana kauppa ja mukava myyjä oli ja avulias, ajelen tässä klassikko mazdalla iloisena kiitos piispanen, maksoi vain kymppitonnin tämä peli

    • santustarahat

      Oli kyllä täydellistä palvelua täällä ja suosittelen kaikelle kansalle sydämmeni pohjasta auto tuli saksasta liukkaasti ja ei ollut kallista palvelua ja palvelua nimenomaan sainkin

    • onkoparas

      Kyllä täytyy sanoa että kokemukset on olleet hyviä ollaan ostettu koko suku kaikki autot täältä ja aina tuloo priimaa saksan ykkösvälittäjältä me luotetaan tähän koska me otetaan vaan parasta ja motto voisikin olla että : PA = parhaat autot

    • pankki.auttaa.aina

      Pihaan tärähti auto saksasta jaoli juuri sellainen kun luvattiin eli ei voi kuin suositella terveisin virtaset

      • 96väyrynen

        Sama meillä tulla tärähti saksasta merssu että heilahti


    • Kylläsevaanonniihyvä

      On kaikenmoosta autontuojaa ja vempulaa nähty. Mutta ei Piispanen, tuo just luvatunlaase ja homma toimii.

    • Kaivostaterve

      Minäkin luotan piispaseen kuin kiveen aina on sana pitänyt olen kuullut ja kielitaitoinen pelimies kuulemma on hän mies

    • W124forever

      Pa tuonti toi auton kotiovelle asti. Kiitos piispanen.

      • OlikoSePosteljooni

        Meillä sama homma, joku tuli ihan keittiöön asti.


      • ritmo89

        Meillä tuotiin myös kotiin fiat ritmo kiitos vaan palvelusta olen tyytyväinen ja seuraavan auton saan kanssa täältä tilata


    • Suosittelisisisin

      Olikko se tämä kaappa misä ostettihin korolla? E muista mut hyvä ol

      • olenkominä

        Jatkossakin tilaamma kaikki auutot täältä liikkeestä kun ei ole nekatiivisia kokemuksia ollenkaan kerrottu hänestä ja hän osaa kielen ja kaikki ey-kansalaisen tavat pukeutumista myöten uskottavaa toimintaa ja ystävällistä palvelua ei voi kuin suositella vaan kaikille


      • Justiinii

        Puhut asiaa. Piispanen osaa hommansa.


      • Täsämäolisisin
        olenkominä kirjoitti:

        Jatkossakin tilaamma kaikki auutot täältä liikkeestä kun ei ole nekatiivisia kokemuksia ollenkaan kerrottu hänestä ja hän osaa kielen ja kaikki ey-kansalaisen tavat pukeutumista myöten uskottavaa toimintaa ja ystävällistä palvelua ei voi kuin suositella vaan kaikille

        Näehä me teherää peukuututus sulle vuoan


      • banaaniasyön

        minä tilaan auto vaikken sitä edes tarvitse kun on niin kehuttu autontuoja tämä. haluan saksan pelin


    • pian.ajan.pa.tuontiautol

      Perhana Taidampa minäkin tilata auton täältä kun on näin paljon hyviä kokemuksia tästä välittäjästä, aivan sydäntä lämmittää kun tietää että voi tehdä turvalliset autokaupat. Kiitos kaikille vinkeistä

      • Olloshyvävelivaan

        Toki täältä ne autot tilatahan, eikä mistää muualta


      • Miksipäeitoisi

        Kyllä kannattaa tuottaa, odota sitten pari kuukautta ennen rekisteröintiä niin vero ehtii poistumaan. Ei mene turhia maksuja tullille.


      • Eiriemullarajaaku8lajaa

        Tuota auto sitten KUNNON moottorilla ku siihen on kohta mahdollisuus tavis tuulipukukansallakin.


      • virtasettäällätaas

        peeaa se on parasta mitä ihmiselle voi sattua


    • ainapeeaa

      minäkin haluan PA-auton

      • unelmana.pa.auto

        minullekin kävisi pa-auto mutta en pysty siihen kun olen itse aivan peeaa


    • uunomies88

      itsekin ostan pa-auton heti kun saan korvaukset. olisiko niillä fiat unoja tarjolla siellä saksanmaala

      • jediritari

        johtotähti tulos vuosikertaa 91 ja voima olkoon kanssamme maksoi vain kymppitonnin 200d


      • kuukkelikuusessa

        merssu miehen tiellä pitää ja pa tuonti tuo näitä saksan tähtiä tänne meidän iloksi olen tyytyväinen kaikkeen homma toimii


      • tomoffinlandia
        kuukkelikuusessa kirjoitti:

        merssu miehen tiellä pitää ja pa tuonti tuo näitä saksan tähtiä tänne meidän iloksi olen tyytyväinen kaikkeen homma toimii

        olen kuullut pelkkää hyvää tästä ja luotan mieheen


    • nahkahousut

      olikohan se täältä se 89 polo jonka ostin takavuosina lääkärin auto saksasta herra lääkärin

    • kikkeliskokkelisvaan

      saisikohan auton osamaksulla täältä haluaisin ostaa pelien pelin oikein pelien pelin

    • Pösöömiestäälläterve

      Soitin tänne ja aivan mahtavaa jopa kuninkaallista palvelua sain tuta puhelimessa niimpä taidan ostaa minäkin PA-auton. Ei turhaan kyllä tätä liikettä kehuta täällä suomen palstalla. Voi kun aina olisi yhtä lämmintää palvelua tarjolla esim siwassakin eipä muuta heippa

    • iiiippo

      kannattaa hakea kosla itse .

      • corolla94

        PA tuo parhaat autot, itse joudun kuintenkin vain jymäytetyksi mutta peeaata ei niin vain jymäytetäkkään kun on nääs ammattimies hän. Pistetäämpäs corolla tilaukseen täältä kun tuovat näitä vanhempiakin


    • automielessäin

      onko vielä saksantuonnin ykköstykki tämä piispanen

      • idästä.parasta

        Kylä on!!! iitse suunnitttelen pa tuontia myöskin.samara mieles


      • kiikari.mies

        Uskaltaako ostaa PA tuonnin tuomaan auton saksasta? meillä olis auto kiikaris


    • Yk-tuonti

      Vajaa 4 vuotta sitten PA-Tuonnin kautta hankin audi TTS:n ja kaikki sujui todella helposti. 3 vuoden omistuksen aikana ei kertaakaan autossa ollut ongelmia. Nyt välissä yksi suomiauto, mutta seuraava todennäköisesti taas Anteron kautta.

    • Anonyymi

      Kirjoitetaanpa omasta tuoreesta kokemuksesta, koska itsekin etsin tietoa netistä ennen hankintaa. Hankin tätä kautta moottoripyörän Saksasta kuljetuksineen. Kaikki sujui hyvin vaikka meinasi korona-sulut uhata toimitusta. Haastavista ajoista huolimatta homma saatiin onnistumaan.

    • Anonyymi

      Perse Auki?

      kuvaava ja luotettava nimi?

      • Anonyymi

        Tuohan nyt on vaan sinun omassa päässä keksimä sanaleikki, ei nimi miestä pahenna jos ei mies nimeä, mutta asiaan ...
        Onko keneläkään kokemusta asuntovaunun tuottamisesta ?
        Mitä pitää huomioida, tuleeko esim kalliimmaksi kuin auton tuonti ?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kaikki sujui loistavasti viime metreille asti ja palvelu oli hyvää. Kuittia ei välityspalkkiosta tullu ja auton maksu mielellään käteisellä. Autosta on kyllä kuitit ja kauppakirjat niinku olla pitää. Vähän jäi outo maku vaikka periaatteessa homma toimikin.

    • Anonyymi

      Auto maksetaan käteisellä, ei kuittia. Tuonnista ei kuittia. Näin kierretään veroja.

      • Anonyymi

        Minulla taas aivan toisellainen kokemus. Käteistä ei edes huolittu vaikka olisin maksanut sillä mielummin. Kaikki tilille ja kaikista kuitti. Täällä taas suolataan maailman parasta auton tuojaa, pa- on autontuojien kuningas.


    • Anonyymi

      Tuttu osti myös PA auton ja on ollu PA siitä lähtien

    • Anonyymi

      Jos ei Anterolle käteinen käy, lopetan kaupanteot samantien. Saksassakin hoidetaan käteisellä kaikki ja se on validi valuutta euromaissa. Käteisen tulee käydä kaikkialla. Tietenkin kuitit ja nimmarit kuuluu asiaan joten ei tarvita mitään veronkiertoa.
      Ei lähdetä mukaan nwo juttuihin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe