Epätoivo valtaa ja kuristaa

batteryz

ja just tuo, kun alkaa elämässä pienikin asia vaikka ahdistaa, johtaa mulla ahmimiseen ja ihan jumalattomaan syömiseen... en käsitä. en vaa maha mitään, on VAAN PAKKO saada. oon 3 vuotta melkee kärsiny tästä, välil aina yritän tavallaa unohtaa koko jutun, että oon iha ok, mut ku oon lihonu ihan sairaan paljon ja tää ylensyönti ahistaan kamalasti. Vaikka sillä yrittää tyydyttää himoja ruokaa kohtaan, se vaa pahentaa..

Meidän suvussa on aina syöty paljon(lihavia ei oo kummiskaa mun suvus) ja ruoka mon se asia mikä yhistää ihmisiä kun esim istuskellaan terassilm tai vierailla ni aina on sit pöydässä jotai herkkujaki. Ja otan sit aina, vaik en halua tai ei oo ees nälkä, mut aattelen että on epäkohteliasta olla maistamatta toisten herkkuja jotka on laitettu esille, ja viel ihan mua varten.
ja sit tulee vaa paskempi olo taas, ku lihoo ja lihoo vaan eikä maha sille mitää!!


oikeesti tää on taisteluu. pelkkää taisteluu, ja tätä kestää nii kauan ja tuntuu että en mä tod pääse tästä ikinä eroon, mutta vähän pakko koska pelkään ihan kauheesti, että lihoan ylipainoiseks. kiva kuolla 200 kilosena. BED johtaa yleensä aikamoiseen lihavuuteen ellei sitä kuriin saa.. nyt ite painan 57 kg, se on ehkä vähän mutta ei mulle, ku se on tullu niin nopeesti.. oon ollu aina ennen tosiii laiha ja terve, ala ja ylä asteel esim en ees syöny mitää.. mut en mitää anoreksiaa oo sairastanu kumminkaa tai mitään.

ait ku menin lukioon, (nyt oon menos kolmoselle, oon 17) ni oon lihonu jotain 15 kg kahessa vuodessa.. en kesä

tää on hirveetä. ruoka hallitsee mua!!!
vähä ku oisin mjuoppo, joka on koukus viinaan. en pääse eroon, ja tuntuu, että apua ei voi saada mistään. kyl niinku anorektikot saa apuu, mut ne, jotka sairastaa sellasta josta LIHOO eikä laihu, ei saa musta oikee mitään apuu. :( vaikka lihominen vaa lisääntyy maailmalla, ja siihen kuolee!! itse käyn psykologilla, ja oon hänelle sanonu tästä. ainoo melkee kelle tästä voin puhuu, mut se sano vaa että tää on normaalia mun ikää nähden ja menee ohi kun aikuistunja vartun.

tos vaihees teki mieli lyyä sen hampaat kurkkuun. miten se kehtaa ees, tää ei oo tod mitään normia.. ei sitä kiinnosta ees.

mikä auttaa? miten pääsen tästä riippuvuudesta EROON?? syön liikaa. pelkkii herkkuja. oon alkanu jättämään ruuat pois, ku aattelen, että ku syön niitä herkkuja niin paljon ni jos jätän jotain pois ni ei tuu nii paljoo kaloreita. ruuan oon jättäny pois, aamupalaakaa en oikee syö.. mut sit illal ahmin aina jotain herkkua.
ja lihon. inhottaa ees kattoo peilistä itteeni.

asun kotona vielä, ja sekin on ongelma, että meiän perhees syyään tosi rasvasta ruokaa yleensä. porukat ei liho, söis ne mitä tahansa ku ne liikkuu nii paljo ja tekee fyysistä työtä.. ne vaa laihtuu. :/ ja ostaa ainoostaan sitä rasvasta ruokaa, mitä ne ite syö. ne ei aattele yhtään, että mulle ei pidä ostaa sellasta ruokaa koska se vaan "ruokkii" tätä kaikkea!!!!



ja nyt, kunm kirjotin tätä, en huomannu et äiti oli hiippaillu mun taakse ja lukenu koko tän mitä oon kirjottanu. arvatkaa hävettääkö. se alko heti tapansa mukaisesti haukkumaan sa sano että mul ei oo järkee päässä ja oon hullu ja sairas paska ja mul on pahasti pääs vikaa. vitun horo oikee, painus vittuun. äiti yllyttää aina syömään ja syömään, mun syntymästä asti on ollu itsestäänselvyys äidille että pitää syyä, herkkuja varsinki sen mielest ne tekee hyvää.
mut jos niistä lihoo ja niihin jää koukkuun PAHASTI ja elämänlaatu kärsii, ni mitä hyvää siin muka on!!!!!!

pitkä teksti, mut ei tullu läheskää kaikki sanottuu.
sorry.

1

532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hopsake

      Olen itse jo reilu 4kymppinen. Tarinasi tuntui tutulta. Meilläkin äiti tuputti ruokaa, herkkuja, ruokaa, herkkuja, ota lisää, syö nyt. Sitä oli kun olin ikäisesi, sitä oli kun sain omia lapsia, silloin kohdisti ruuan tuputtamisen myös lapsiini. Olen tästä syystä ja muista syistä katkaissut välit äitiin, hänestä ei ollut minulle äidiksi eikä lasteni mummoksi, yritti aina lahjoa karkilla jos lapsista pieninkin inahdus.Äitini on vain lihonut, lihonut, en ole nähnyt vuosiin mutta tiedän hänellä olevan ainakin 50kg ylipainoa on valtava kuten lapseni sanovat, ne jotka isänsä kanssa mummolla käyvät.

      Itselläni on bed ja en syö aterioita myöskään vähentääkseni kalorinsaantia. Nyt otin taas kerran puheeksi mielent.toimistolla että haluan lopultakin tähän apua, ja niinkuin aina, rupes vaan neuvomaan ota niskasta kii, sanoin ei se auta... syö lautasmallin mukaan, en mä pysty, en ehdi saada ruokaa lautaselle kun oon jo syönyt jotain muuta..

      Sinä olet nuori, minä kärsinyt tästä 30 vuotta ilman apua. painoni on kohtuullinen, kaksi vuotta sitten lihoin muutamassa kkssa 14kg. Minua ei kukaan lääkäri ota tosissaan koska olen ollut hoikka. Välillä tuntuu pitääkö lihottaa itseensä että saa apua? Minäkin, joka perkeleen päivä ruoka hallitsee ajatuksia, aamusta iltaan. Käsi menee ja lappaa mitä sattuu suuhun..

      Ymmärrän sinua että kotona rasvaista ruokaa, niin meilläkin oli, onneksi pääsin kotoa pois 15 vuotiaana omille ruuille.

      Äitisi puheita en ymmärrä, minulla ei ole koskaan ollut puhevälejä edes vanhempiin, saimme sisarukset olla itseksemme.

      Miksi piti saada nuo vanhemmat? Miksen saanut tavallisia vanhempia? Kuinka paljon elämä olisikaan erilaista.Miksei kotona syöty terveellisesti, miksei vanhemmat olleet vanhempia? Sieltä emotionaalisesta hylkäämisestä syömishäiriö lähtee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe