Kuolema järkytti ja koko sarjan päätös mietitytti..

sisältää juonipaljastuksia...

Eilen katsoin sen jakson ja sain kamalan itkukohtauksen sen aikana, kun Lucia puhui Diegolle ennen kuin Fiti soitti. Minusta se oli niin koskettava kohta, jotenkin tuntui niin aidolta. Koskaan ei ole mikään televisiosarja saanut tälläisiä tunteita aikaan. En tiiä milloin pystyn sen kohtauksen näkemään itkemättä, niin koskettava se oli.

Tänään katsoin tän päiväsen jakson ja koko niiden talo tuntui tyhjältä ja erilaiselta ilman Luciaa. Tuntui niin oudolta. En tiiä tottuuko tähän ollenkaan. Vaikka on vain televisio sarja, silti se saa tälläisiä tunteita aikaan!

Ainakin eilisen sarjan jälkeen ymmärsin, miten tärkeä oma perhe on ja oma mies. Ja miten tärkeä on näyttää, että välittää! Itse menisin aivan sekaisin, jos en itse olisi kertonut sanoa, miten paljon rakastan jos mieheni yht`äkkiä kuolisi. Pitäsi vain niitä rakkauden osoituksia antaa useamminkin. Kaiken arjen keskelläkin, kun välttämättä elämä voi ottaa pois.

Katsoin sen jakson Youtubessa, jossa Diego hyppää sillalta ja herää sitten Lucia vieressään. Hän halaa sitä, kuin ei uskoisi Lucian olevan siinä. Koko perhe on ruokapöydässä. Fiti ja Santi tulevat onnittelemaan sulhasta. Lourdes tulee käymään, hänellä on nuttura päässä ja kantaa laatikkoa. Santi sanoo Diegolle, että tuosta tulee vielä vaimoni ja Diego sanoo, että niin tulee. Sitten Santi sanoo, että mitä? Ja Diego vain hymyilee. Lopussa koko perhe nostaa maljan uudelle avioparille ja jakso loppuu siihen, kun Lucia halaa Diegoa ja Diego hymyilee onnellisena. On vaikea uskoa, että Diego olisi oikeasti halunnut tehdä itsemurhan. Tuntuu että kaikki tapahtumat on unta ja hän herää siihen "hyppyyn" ja on pöllistynyt kun Lucia on siinä ja kaikki lapset, kun uni tunnusti niin todelta. Tämä ainakin on minun käsitys siitä lopusta..

1

1118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lucia Fan

      Sain myös itkukohtauksen ja keskiviikkona sain vielä pahemman. Kyllä oli tyhjä olo katsellessa keskiviikon jaksoa. Tuntui, että koko ohjelma kääntyi ympäri ja se talo ei ole enää sama ilman Luciaa.

      Serranot herättävät niin paljon tunteita. Sitä itkee ja nauraa vuorotellen. Tulee aina hyvä mieli katsellessa Serranoja. Nyt vain täytyy tottua siihen, että Lucia joka on mielestäni yksi parhaista näyttelijöistä koskaan on poissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      126
      1625
    2. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      100
      1193
    3. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1068
    4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      7
      995
    5. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      54
      871
    6. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      803
    7. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      171
      784
    8. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      49
      772
    9. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      96
      763
    10. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      51
      751
    Aihe