KUVITTEELLISIA JUONIPALAJASTUKSIA

Yhdistelijä....

Lucian kuoltua, mä uskon, että Diego vie tämän intiaanien hautausmaalle ja Lucia herää verenhimoisena tapajana ylös haudastaan. Tätä ennen diego on autollaan ajelemassa pitkin Espanijan hiekkarantoja, kunnes yhtäkkiä havahtuu ja huomaa olevansa satojen kilometrien päässä sieltä missä uskoi olevansa. Sitten Diego alkaa saada epämääräisiä puheluja henkilöltä, joka kuulostaa Lucialta ja joka tietää asioita, joita tämän ei pitäisi tietää. Ääni puhelimessa sanoo, että suuronnettomuus Ohai joen rannalla, mutta ei enempää.

Eräänä yönä Diego havahtuu valtavaan välähdykseen pihallaan. Iso pallosalaman näköinen kupla ilmestyy nurmikolle joka häviää silmänräpäyksessä. Paikalle jää vain alaston mies joka lähestyy Diegon ovea. Mies sanoo että skynet saavuttaa tietoisuuden marraskuussa 2011 ja aloittaa kuukautta myöhemmin kolmannen maailmansodan kansakuntaa vastaan. Äijä lähtee, ja sanoo I'll come be back.

Verenhimoinen Lucia on vaanimassa diegoa sängynalla, kun Diego äijän lähdettyä päättää häkeltyneenä kömpiä untenmaille. Lucia on tehnyt kellarissa hanskan jossa sormien paikoilla on leipäveitset. Heti kun Diego nukahtaa, huomaa hän olevansa hyvin todentuntuisessa maailmassa, jossa Lucia Gruuger iskee häntä tuolla veitsihanskalla rintaan ja viiltää diegon hengiltä.

Epätodellista tilannetta jäävän todistamaan vain Santti ja Fiti! Perhosvaikutus ei ole kuitenkaan ohi. Fiti alkaa saada Lucialta epämääräisiä viestejä Ohai -joelta. Fieti ja Santti päättävät lähteä Ohaioon selvittämään tilannetta. Alaston mies on saanut vaatteet päälleen ja tekeytynyt ilkeäksi pormestariksi. On käynyt ilmi, että joku on tehnyt sabotaasia läheisellä tehtaalla ja sekoittanut kylppärissä kylmän ja kuuman veden puolia vesihanassa.

Apuun kutsutaan MacGyver, joka teippaa vesihanan umpeen jotta vesi ei korreloi keskenään lavuaarin stytostaattipintaa aiheuttaen biouhkaa. Fiti ja Santi uskovat selvinneensä, mutta alaston mies on vielä mysteerinä jäljellä. Fitin ja Santin noustessa espanijan lentokoneeseensa maa alkaa kummasti tärähdellä. Lentokoneen ikunnoista näkyy vain kirkkaita valoja ja lentäviä esineitä. On koittanut intenbendensday ja man in black on saapunut. 157 ihmistä kuolee vaikka 158 ihmisen piti kuolla. Lucia oli sanonut puhelimessa Santille tämän oleven numero 158.

Lopulta Fitille ja Santille paljastuu että alaston mies oli vain Harry Potteri, joka oli raivoissaan hävittyään huispauksessa mustanmagian miehille. Kuitenkin Fox Mulder epäilee asiaa ja avaa salaiset kansiot. Diana on heti mukana touhuissa. Mulderin takaraivossa jyskyttää lause "totuus on tuolla jossain", diana ei tiedä mitä uskoa, sillä hän jos mikä on kovan faktan mimmejä. Ei ole evidenseä alastomasta miehestä, ei luciasta, ei diegosta ei mistään. On vain Fiti ja Santti, jotka pakenivat amerikkalaista jättikinkkua Fitin WV Golfilla teksasin yöttömään yöhön. Niinpä Fox ja Diana antoivat asian olla ja katsoivat asiaa läpi sormien, painoivat villaisella ja tekivät amerikkalaiselle tieteisviihdeteollisuudelle karhunpalveluksen. Sen pituinen se!

2

698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Espan

      Aika hyvä, Hi hi hii siis tosi.

    • <<<<

      aika Huippu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe