Jokiniemi Motors Oy

En tiedä onko tämä tälle oikea paikka mutta laitan nyt kuitenkin tämän tänne.
Eli onko kenelläkään muulla samanlaisia kokemuksia tästä kyseistä liikkeestä, että koko paikka on ...........
Olen ostanut Yamaha DT:n vm.06 tästä liikkeestä kun ostin sen niin ajattelin, että nyt on laatu peli ei ainakaan pitäisi tulla mitään pikkuvikoja (esim Derbeissä on sähköviat yleisiä) mutta toisin kävi. Kun kävimme hakemassa sen sieltä niin kotona huomattiin, että sille ei oltu tehty minkäänlaista luovutushuoltoa (akku oli ihan romu, piti käydä vaihtaas se, jäähdytinnesteet vuosi pihalle, mopo kävi liian rikkaalla hajotti tulpan, tyhjäkäyntiä ei oltu säädetty. Siinä taisi suurin osa olla)
Nyt meni viimeisetkin kunnioitukset siihen liikkeeseen, moposta oli kuulemma mennyt bensahana rikki jonka vuoksi se vuosi suurinpiirtein litran bensaa ylivuoto letkusta ku se tankattiin täyteen. No se käytiin korjauttamassa viime maanantaina ja nyt huomasin, kun täytin tankin että perkele se vuotaa taas eikä mikään konsti auta. Eikä siinä vielä kaikki huomasin loppuviikosta että ruuvi joka pitää etukatetta kiinni niin se oltiin ruuvattu niin että siitä oli jengat lähteny eli sitä ruuvia ei saa pois ja se ruuvi on viel sillai pistetty kiinni ettei se pidä katetta kiinni.

31

9146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kahden vuoden ikäisessä mop...
    • pv-pumpum

      Sä vaadit että vanha käytetty mopo pitäis olla kuin juuri tehtaalta tullut uusi mopo.

      Miksi et tutkinut mopoa ennen ostopäätöstä?

      • Kai säki haluat jos sun mopo menee korjaukseen niin se korjataan siel kunnolla eikä tarvi rampata siellä saman vian takia.

        Mopo ostettiin uutena mutta itse en ollut paikalla kun se haettiin sieltä niin voinut vaikuttaa siihen mutta moni niistä vioista oli sellaasia et ne huomas vasta kun sillä oltiin ajettu hetki aikaa.


      • Torspo89
        arzka__91 kirjoitti:

        Kai säki haluat jos sun mopo menee korjaukseen niin se korjataan siel kunnolla eikä tarvi rampata siellä saman vian takia.

        Mopo ostettiin uutena mutta itse en ollut paikalla kun se haettiin sieltä niin voinut vaikuttaa siihen mutta moni niistä vioista oli sellaasia et ne huomas vasta kun sillä oltiin ajettu hetki aikaa.

        aika torspoo vai onko torspo joku muu. osta terby.


    • kasmiskais

      Eikö takuu korvannu näitä? Tietääkseni noi dt on kuristettu niin että ne vaan röpöttää, mites röpötys? Vaihtoko liike siihen isomman vai pienemmän suuttimen. Vakio dt hän kulkee ryyppy päällä paremmin kuin ilman..
      Eikös jos hana on rikki niin neulaventttiilihän sen bensan pitäs pitää kaasarin sisällä,silloinhan neulaventtiili on rikki tai kaasarissa roskia.

      • Kyllä se korvas, mulle ei ainakaa sanottu että ne olis suuttimen vaihtanu sanoivat että vaihtoivat bensahanan ja vissiinki neulan kaasariin (jos on oikein kuulin) Olen kyllä nyt päätynyt siihen että kaasarissa täytyy olla roskaa että täytyy vaan aukasta se kaasari ja putsata se mut täytyy vaan aukasta se jonku kans joka sen osaa ku ei oo oikeen kokemusta enduroista vaikka oonki pvtä vähä ruuvannu niin on se vähä eri asia sitä ruuvata ku pvtä


    • Marto

      Paska liike tämä Jokiniemi motors Seinäjoella.
      Vietin Derbin kone korjattavaksi.Annettiin uusi pytty,mäntä,männän rengas,lukkorenkaat männän tapille ja miten kävi vikkon päästä?
      Just remontoitu kone leikkas kiinni.Toinen männäntapin lukkorengas puuttui.Ei vain laitettu.Männäntappi oli liikunut sinne sun tänne ja se oli siinä koko homma.
      Nyt kyllä tulee valitusta.

    • Surkea huolto

      Niiden huollon taso on aina ollut takapuolesta. Ei minkään valtakunnan ammattitaitoa! Ainutmissä ovat asialla niin rahastamassa!

      • Anonyymi

        en tiedä merkeistä ym liikkeistä. mutta vaatikaa paikanpäällä palvelua ei netissä... itse osti pojalle skootterin loukolta netin kautta kauhajoen liikkeestä näkemättä. sovittiin hinta ja että tuovat pihaan...nooh ei ollut ihan semmonen kun piti rahat oli toki jo maksettu. soitin/en valittanut täällä. sain hakea kaikki osat mitä tarvit uudet lisäksi nastakumit hyvitykseksi. en tiedä oliko hyvä vai huono. mutta aina pitää yrittää ensin ystävällisesti"vaatia"


    • WanhaMopopoika

      Kerran olen käynyt tiskillä odottamassa vuoroani. Monttu auki seurasin touhua ja lähdin pois. Enkä enää ikinä palaa. Moto jää vaihtoehdoksi ja siellä on tullut käytyä mopoajoista asti, eli noin 16 vuotta, ilman pettymyksiä.

      Asiakaspalvelijalta kun se homma toimii paremmin jos sitä asia kiinnostaa ja haluaa pitää työpaikkansa mainetta yllä ja olla ylpeä työstään jota tekee. Se on ihan työntekijöistä kiinni minkälainen fiilis yrityksestä tulee.

      Jokiniemellä epäilin että nyt on tullut housuun, mutta ei, kyllä se vain maistui suussa koko matkan kotia asti.

      • shottt

        WanhaMopopoika kokeileppa laittaa puku päälle ja kravatti kaulaan käy piruuttas kokeilemassa palvellaanko yhtä huonosti.
        Niiku monessa muussakin yksityisten pyörittämissä pikkupuljuissa herraskaisen euro on paljon arvokkaampi kuin tavallisen tuulipukukansan euro.


    • juuppali

      Kuulkaas pojat. Mopot on niille jotka ottaa omat aivot käyttöön kun jotain hajoaa, skootteria suosittelisin ketjun aloittajalle, kun kuullostaa siltä ettei ruuvia osaa avata ja laittaa kiinni.

    • Kokemusta on

      Vaikka jokiniemeen menis puku pällä työntäen kottikärryillä rahaa ne ei ymmärrä palvella. Ns johtajakin luikkii pakoon ja puhelimeen ei vastaa kukaan! Huollon puolella jotain nuoria poikia joilla ei mitään ammattitaitoa!

    • persepuudeli

      Jokiniemi on ihan paska paikkajo kaks víikkoa saanu vfenailla osiasd

    • Paljon käyttänyt

      Pikkusen ovat pojat veteliä. Ja yks niistä ruuvaajista näyttää ihan pekko elokuvasta
      karanneelta.

      Kovasti unohtavat tilata tarvittavia osia.

    • rento meeninki

      Mukavaa rentoa jengiä mutta kaikki kestää. Jos joku homma hoidetaan muualla minuutissa niin siellä saa varautua venaamaan ainakin kolme varttia. Mutta mukavaa rentoa jengiä. Ja jos tilataan jotain ja luvataan että tulee loppuviikosta niin paras että menet vasta ensi viikon lopulla..

      • neväeväagain

        Huolto on ihan kädetön,viekää huoltoon vaikka jonnekkin pikkupaikkaan,niillä on edes jotain ammattiylpeyttä.


      • jokiniemelläeiosata

        Oon samaa mieltä


    • Anonyymi

      Ensimmäinen ja viimeinen mp tästä liikkeestä,lupaukset ja teot jäävät puhetasolle,yx myyjä o ku lentoho lähädös kana,ku näköö jotta asiakas tuloo,varsinkin jos ne luvatut jutut,on edelleen hoitamatta,sitte alakaa myyjien välinen ”salakieli”,pitää käydä varastos ym.ym,kesken kaupanteon,ku toinen myyjä pyytää....jne.jne

    • Anonyymi

      ei mitään ongelmia ?ostin aikoinaan uuden m1800r;n ,kaikki oli kuten sovittiin ja pari pientä takuu juttua hoitu hienosti.uuteen schubertin avattavaan tuli ihan mukava alennus.

      • Anonyymi

        Mäki meinasin ostaa suupertin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mäki meinasin ostaa suupertin.

        Mä.ostin 1996 suzuki peeveen


    • Anonyymi

      Joo niin varmaan.

    • Anonyymi

      On kyllä tympeä paikka,varsinkin itse johtaja PJ on niin ylimielinen että ostan laitteeni mielummin muualta. Pasilla noussu homma hiukan hattuun.

    • Anonyymi

      kannattaa laittaa kaikki asiat paperille,saa sitte käräjillä esittää asiansa,muuten ei tapahdu mitää!

      • Anonyymi

        Vähän tainnut aikaa kulua tästä avauksesta hih


    • Anonyymi

      Huono paikka varaosa puolella joku rasvaletti liimanhaistelija joka ei tiedä mistään mitään!!2/10pistettä

      • Anonyymi

        Huonoa myynti ja varaosa palvelua!! Puhumattakaan jos ostat uuden niin luovutushuolto tehty miten sattuu..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huonoa myynti ja varaosa palvelua!! Puhumattakaan jos ostat uuden niin luovutushuolto tehty miten sattuu..

        Juu, mekään emme osta tästä firmasta enää koskaan mitään. Todella ala-arvoinen palvelu. Tilaamme muualta suomesta jatkossa nämä vehkeet. Halvempiakin näyttävät olevan muualla.


    • Anonyymi

      No on katkeraa porukkaa! Pitää tietää, mitä ostaa, kokeilla ja testata. Jos ei itse osaa eikä tiedä, kannattaa ottaa osaava kaveri mukaan asiantuntijaksi.
      Olen aina saanut tässä liikkeessä aivan hyvää palvelua ja kauppojakin on syntynyt. Käytetty on aina käytetty, joten katso mitä ostat, äläkä kitise jälkeenpäin netissä.

    • Anonyymi

      On hyvä paikka,homma toimii.Ainskin omalle kohdalle sattunut myyjä ammattitaitoinen/asiakkaan huomioon ottava.Pyörävaihtu verekseen,,kaikki meni niinku sovittiin.Kannattaa ajella kauempaakin.👍

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe