Varoituksensana..

tilanteen nähnyt

Terve vaan roinaajille ja muillekin!
Päätinpä että tulen vihdoin kertomaan erään tositarinan ystävästäni, joka elää ja voi hyvin tällä hetkellä South californiassa, mutta elää sairaalassa..

Kaikki alkoi vuonna 2005 kesällä. Ystäväni sai suhteiden kautta erilaisia hormoneja ja käytti niitä jaksoittain. Yksi oli sustanon, dianabol, anavar jne.. Sitten piti vuoden tauon, treeni kulki hyvin ja painoa oli vuoteen 2007 mennessä 115kiloa ja en tiedä mikä oli rasvaprosentti, mutta lihaksikas oli kaveri.

Kun aloitti taas käytön saatuaan käsiinsä kasvuhormonia, en muista minkä niminen oli, mutta oli Intialaista ainakin putkin mukaan kun itse olin näkemässä. Kaverini sai pullon oltuaan samaan aikaan lomamatkalla keski-euroopassa, osti siis pimeiltä markkinoilta.
Siellä hän kokeili tätä ainetta jolloin siis oli vuosi 2007, otti kerta-annoksena muistaakseni 3ml. En itse tiedä oikeastaan mitään näistä aineista, mutta seurasin miten se vaikutti kun kävimme eräällä paikallisella kuntosalilla jossa oli hyvät laitteet ja hyvä taso.
Kului 2 viikkoa ja kaverini iho alkoi hilseillä jokapuolelta. Ihoa siis lähti häneltä hiljakseen pois, sellaista nukkaa.
Ensin oireet kutittavat häntä ja rasvaus auttoi, laittoi kaikenlaista voidetta jne.

Kotiuduttiin 3 viikon päästä SUomeen ja siellä oireet pahenivat, ystäväni otti vielä toisen piikin kasvuhormonia, en muista mikä oli määrä mutta sanoin jo silloin että oli huono idea kun epäiltiin että ihomuutokset tuli aineesta.

Kaveri meni lääkärille ja sai reseptillä jotain joka auttoi ihon lähtemiseen. 4 viikon kuluessa koko naama oli punainen ja arpinen kaulaan asti, muualta kehosta iho oli parantunut, mutta ei päästä. 5 viikkoa kului ja hiukset lähti päästä kaikki, otsasta lähti kaikki iho, loput naamasta pelkkää punaista arpea, silmät verestivät.. tosi vittumainen tilanne, kaverin vaimo huolissaan ja kaveri joutui kuten arvaattekin.. sairaslomalle.

Sairaalaan joutui 6 viikon sisällä.. siellä sai kaikkea kasvovoidetta, siteitä oli pitkin päätä. Ei näyttänyt tilanne hyvältä, kävin kaverin vaimon luona ja pyysin saada heittää ampullin roskikseen., mutta otinkin sen talteen ja ajattelin käydä jotenkin tutkimassa mitä paskaa oli sisältänyt.

ampullissa luki organon india, growth hormone igf-1. on ainoa minkä muistan ampullista, oli iso 10ml pullo, sisällä keltaista öljymäistä nestettä ja kumikorkki josta kaveri otti.

Kun menin 7 viikon päästä katsomaan kaverini tilannetta, järkytyin. Ikinä en uskonut että kukaan, ei kukaan voi tällaista nähdä mutta se mitä mä näin.. se ei ollut unta vaan painajaista.

KAverini sokeutui, silmät oli jouduttu poistamaan, eikä siinä kaikki. hajuaisti ei toiminut, joutui olemaan letkuruokinnassa, eli letku meni suoraan kurkkuun, jossa oli toimivaa lihasta ja jotain keinoihoa, eli siis kurkusta alaleukaan oli punaista ihomössöä ja jotain keinotekoista juttua josta meni läpi letku suoraan nieluun. Oli myös hengityskoneessa.

Kaikki muu mitä päässä oli, oli pelkkä pääkallo. Eli kaverini makasi vuoteella hengityskoneessa, kaikki lihat oli pois päästä, letku meni suoraan kurkusta nieluun, muuten pelkkä pääkallo jossa oli aivotoiminta pelissä ja verisuonet. luinen leuka hampaineen, kieli oli poistettu, korvia ei ollut mitään ei ollut. Aivot pystyi näkemään silmänreikien kautta.


En ollut ennen nähnyt elävää ihmistä jonka pää oli pääkallo. Sormet toimivat ja ajatus. Pystyi kirjoittamaan ja keskustelemaan tietokoneen välityksellä ja pystyy nytkin.


siinä teille tositietoa mitä voi käydä kun niiden roinien kanssa leikitte.

13

1097

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sä heräsit?

      ja mitäs se sinun "talteen" ottama putki sisälsi, kun tuommoista jälkeä teki? ja taitaa kasvun ja igf 1:sen lyönti väli olla "hieman" tiheämpi kuin kolme viikkoa....:)

    • niimies

      "elää ja voi hyvin tällä hetkellä South californiassa, mutta elää sairaalassa"

      No miten se Suomesta on joutunut yks kaks sinne calihvorinaan?

      Elää ja ´voi hyvin´? Kuvauksen mukaan ei kyllä voi yhtään hyvin...


      "otti kerta-annoksena muistaakseni 3ml... Kotiuduttiin 3 viikon päästä SUomeen ja siellä oireet pahenivat, ystäväni otti vielä toisen piikin"

      Siis otti kolmen viikon välein kasvua, kun sitä pitää käyttää päivittäin? Siis mitä ihmettä???

      "otinkin sen talteen ja ajattelin käydä jotenkin tutkimassa mitä paskaa oli sisältänyt."

      No kävitkö tutkituttaa, missä, ja mitä se sitälti?

      "growth hormone igf-1"

      Miten kaverisi ei tajunnut jo tuosta tekstistä, ttä kyseessä on varma feikki? igf-1 ei ole kasvuhormonia.

      Tarinasi uskottavuutta lisäisi, mikäli kertoisit mikä oli kaverisi diagnoosi.

      • ketjun aloittaja

        Joo, eli hänen tilansa johti siihen että hoito aloitettiin Sputh Californiassa pääkaupungin keskussairaalassa ja teho-osastolla makaa tälläkin hetkellä. Siinä mielessä toivon siis tietenkin hänen kuntoutumisensa takia parasta, ettei ole kuollut ja onhan jotain tehtävissä.. aina voi elämä jatkua vaikka näkökykyä ei olisikaan, hoito voi tosin olla liian pitkä ja raskas hänelle.
        SUomessa ei pystytty tilaa hoitamaan, siksi joutui jo alussa sairaalaan jossa oli lääkäreitä, jotka kykenivät jotain ymmärtämään tilanteesta. SUomeen jos olisi jääty, niin tuloksena olisi ollut pahempi tilanne takuuvarmasti koska lääkkeet ja maksaminen olisi tullut kalliimaksi, osaltaan tähän vaikutti että kaverini sukulaisia asuu samassa maassa missä hän nyt on, isänsä toimii lääkärinä ko. maassa.
        Kyllä hän otti kyseistä ainetta vain pari kertaa ja ei ottanut joka päivä, kyllä siinä oli viikko pari taukoa ennen seuraavaa ottoa. Ei ehkä tiennyt ettei aine toimi oikein tai sitten oli sanottu että pitää ottaa viikon välein.. kaverihan osti aineensa joltakin kusipäältä jostain pubista, eli mitään tietoa myyjästä ei sen jälkeen saanut.

        Aineen on tällä hetkellä tutkittavana Californiassa, saan tietää vasta syksyllä mitä oli sisältänyt, mutta kaverin isän mukaan verinäytteestä löytyi ainakin anabolisia steroideja, jotain myrkkyä mutta ei osannut sanoa ennen tarkempia tutkimuksia. vitun kallista puuhaa ja vaikeaa ottaa selvää noiden amppien sisällöstä.. ei mennyt edes suomessa läpi kun yritin veljen avulla saada näyttöä putelin sisällöstä hesassa.. ei tullut mitään.

        Diagnoosia ei ole annettu tähän päivään asti mitään ihmeellistä. Ainoa mikä tiedetään, niin se myrkky mitä verestä oli löytynyt, aiheutti pahan kuolion kasvojen lihaksistoon jonka takia kaikki lihakset jouduttiin poistamaan sekä elimet.
        Nyt pelätään että tila syövyttäisi luustoa.. ennuste on kuulema hyvä. Uutta lihaskudosta pystytään tekemään kaverilleni kasvoihin ja saattaa saada kasvojen lihaksiston toimimaan vielä joskus vuosien päästä.


    • Decamies

      Taas näitä "valistajia" jotka omahyväisyydessään ja maailmaa syleilevässä pelastajan roolissaan ovat päättäneet että valehtelu ja kaikenlainen kusetus on OK jos vain roinaus loppuu.

      No tiedättekö mitä? Valehtelemalle se ei lopu ja sitten kun ne nuoret roinaajat ensikäytön jälkeen huomaavat, että te "valistajat" olette valehdelleet heille päin naamaa ja sepitelleet kaikenlaisia tällaisia satuja, niin sitten ne ei usko enää mitään - ei edes niitä järkeviä käyttöohjeita.

      Näillä saduilla te siis vain teette vahinkoa niille nuorille, joita te kusipäisen ylimielisenä kuvittelette pelastavanne pelottelemalla. Onko nyt hyvä olo? Tekeekö mieli vielä valehdella roinaamisesta?

      • RyönäSika

        Olen täysin samaa mieltä. Valehtelu ei johda mihinkään, ainoastaan huonompaan tulokseen.

        Käy kuten -80 luvun huumevalistuksen. Silloinhan peloteltiin, että jos käyttää huumeita, joutuu automaattisesti vankilaan. Sitten kun alkoikin tulemaan jokaiselle tuttuja, jotka oli käyttäneet huumeita tai jopa oli hallusta löydetty niitä, eikä tullut sakkoja kummempia juttuja, niin jengi alkokin ihmettelee, et ei ne sit niin pahoja voikkaan olla.

        Asioiden suhteen pitäisi olla rehellinen ja jokainen saisi tehdä oman päätöksensä itse. Valhtelu vaan pahentaa asioita.


      • ketjun aloittaja
        RyönäSika kirjoitti:

        Olen täysin samaa mieltä. Valehtelu ei johda mihinkään, ainoastaan huonompaan tulokseen.

        Käy kuten -80 luvun huumevalistuksen. Silloinhan peloteltiin, että jos käyttää huumeita, joutuu automaattisesti vankilaan. Sitten kun alkoikin tulemaan jokaiselle tuttuja, jotka oli käyttäneet huumeita tai jopa oli hallusta löydetty niitä, eikä tullut sakkoja kummempia juttuja, niin jengi alkokin ihmettelee, et ei ne sit niin pahoja voikkaan olla.

        Asioiden suhteen pitäisi olla rehellinen ja jokainen saisi tehdä oman päätöksensä itse. Valhtelu vaan pahentaa asioita.

        Ikävä kuulla ettet usko kertomustani, toivon välillä etten usko itsekään sitä, mutta pakko elää tässä maailmassa joka on julmaa ja joka on totta.


      • ....
        ketjun aloittaja kirjoitti:

        Ikävä kuulla ettet usko kertomustani, toivon välillä etten usko itsekään sitä, mutta pakko elää tässä maailmassa joka on julmaa ja joka on totta.

        Itse uskon tuon jutun täysin, miksi en uskoisi? täysin mahdollista että joku on menettänyt terveytensä hormooneilla. Kukaan ei valehtele etteikö roinat ole vaarallisia, te ette roinaajat vaan usko ennen kuin teilläkin menee se terveys.
        Terveys ei ole itsestään selvyys vaikka ihminen luuleekin aina niin. Minäkin itse voin terveyden menettää vaikka auto kolarissa, kaikki on mahdollista!


    • gfhgjhj

      Tuskin mikään myrkky maailmassa aiheuttaa tuollaista tilaa. Kyllä ne aineet ihon, hiukset ja sisäelimet saa pahaan kuntoon ja siinä ihan tarpeeksi.

      Kiitos kuitenkin päivän nauruista:

      - Aivot pystyi näkemään silmänreikien kautta.

      • NusNusNus

        Näin lääkärinä työskentelevänä voin sanoa, että tuo juttu on täyttä paskaa. Kannattaa ehkä ensi kerralla panostaa lääketieteellisiin taustatietoihin enemmän.


      • Eläinlääkäri siis niinkö?
        NusNusNus kirjoitti:

        Näin lääkärinä työskentelevänä voin sanoa, että tuo juttu on täyttä paskaa. Kannattaa ehkä ensi kerralla panostaa lääketieteellisiin taustatietoihin enemmän.

        Näin ydinfyysikkona työskentelevänä voin sanoa, että tuo juttu on täyttä asiaa.

        Suoli-24-lääkärin olisi parasta panostaa rauhoittaviin ja keskittyä "hihattoman paidan" päältä pois saamiseen.


      • _0000_
        Eläinlääkäri siis niinkö? kirjoitti:

        Näin ydinfyysikkona työskentelevänä voin sanoa, että tuo juttu on täyttä asiaa.

        Suoli-24-lääkärin olisi parasta panostaa rauhoittaviin ja keskittyä "hihattoman paidan" päältä pois saamiseen.

        Ketjun aloittajalle" Heräsit ja päästit kissan ulos!Hahaha...Toi ois hyvää läppää jossai roinaajien sauna illassa ja muuta olut kylkeen


    • ripuliman33333

      mielenkiintoista selviskö ikinä

    • Kttu

      Aineella ei varmasti ole steroidien kanssa mitään tekemistä.
      Krokodil nimisellä opiaattijohdannaisella on lihaksistoa kuolioon vievä vaikutus, joten on melko todennäköistä, että sen kaltaisesta yhdisteestä on kyse.
      On toissijaista, jos aineesta on löydetty anabolisia steroideja, koska ne ei varmasti ole saattaneet käyttäjää kuvailemaasi tilaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe