Varoituksensana..

tilanteen nähnyt

Terve vaan roinaajille ja muillekin!
Päätinpä että tulen vihdoin kertomaan erään tositarinan ystävästäni, joka elää ja voi hyvin tällä hetkellä South californiassa, mutta elää sairaalassa..

Kaikki alkoi vuonna 2005 kesällä. Ystäväni sai suhteiden kautta erilaisia hormoneja ja käytti niitä jaksoittain. Yksi oli sustanon, dianabol, anavar jne.. Sitten piti vuoden tauon, treeni kulki hyvin ja painoa oli vuoteen 2007 mennessä 115kiloa ja en tiedä mikä oli rasvaprosentti, mutta lihaksikas oli kaveri.

Kun aloitti taas käytön saatuaan käsiinsä kasvuhormonia, en muista minkä niminen oli, mutta oli Intialaista ainakin putkin mukaan kun itse olin näkemässä. Kaverini sai pullon oltuaan samaan aikaan lomamatkalla keski-euroopassa, osti siis pimeiltä markkinoilta.
Siellä hän kokeili tätä ainetta jolloin siis oli vuosi 2007, otti kerta-annoksena muistaakseni 3ml. En itse tiedä oikeastaan mitään näistä aineista, mutta seurasin miten se vaikutti kun kävimme eräällä paikallisella kuntosalilla jossa oli hyvät laitteet ja hyvä taso.
Kului 2 viikkoa ja kaverini iho alkoi hilseillä jokapuolelta. Ihoa siis lähti häneltä hiljakseen pois, sellaista nukkaa.
Ensin oireet kutittavat häntä ja rasvaus auttoi, laittoi kaikenlaista voidetta jne.

Kotiuduttiin 3 viikon päästä SUomeen ja siellä oireet pahenivat, ystäväni otti vielä toisen piikin kasvuhormonia, en muista mikä oli määrä mutta sanoin jo silloin että oli huono idea kun epäiltiin että ihomuutokset tuli aineesta.

Kaveri meni lääkärille ja sai reseptillä jotain joka auttoi ihon lähtemiseen. 4 viikon kuluessa koko naama oli punainen ja arpinen kaulaan asti, muualta kehosta iho oli parantunut, mutta ei päästä. 5 viikkoa kului ja hiukset lähti päästä kaikki, otsasta lähti kaikki iho, loput naamasta pelkkää punaista arpea, silmät verestivät.. tosi vittumainen tilanne, kaverin vaimo huolissaan ja kaveri joutui kuten arvaattekin.. sairaslomalle.

Sairaalaan joutui 6 viikon sisällä.. siellä sai kaikkea kasvovoidetta, siteitä oli pitkin päätä. Ei näyttänyt tilanne hyvältä, kävin kaverin vaimon luona ja pyysin saada heittää ampullin roskikseen., mutta otinkin sen talteen ja ajattelin käydä jotenkin tutkimassa mitä paskaa oli sisältänyt.

ampullissa luki organon india, growth hormone igf-1. on ainoa minkä muistan ampullista, oli iso 10ml pullo, sisällä keltaista öljymäistä nestettä ja kumikorkki josta kaveri otti.

Kun menin 7 viikon päästä katsomaan kaverini tilannetta, järkytyin. Ikinä en uskonut että kukaan, ei kukaan voi tällaista nähdä mutta se mitä mä näin.. se ei ollut unta vaan painajaista.

KAverini sokeutui, silmät oli jouduttu poistamaan, eikä siinä kaikki. hajuaisti ei toiminut, joutui olemaan letkuruokinnassa, eli letku meni suoraan kurkkuun, jossa oli toimivaa lihasta ja jotain keinoihoa, eli siis kurkusta alaleukaan oli punaista ihomössöä ja jotain keinotekoista juttua josta meni läpi letku suoraan nieluun. Oli myös hengityskoneessa.

Kaikki muu mitä päässä oli, oli pelkkä pääkallo. Eli kaverini makasi vuoteella hengityskoneessa, kaikki lihat oli pois päästä, letku meni suoraan kurkusta nieluun, muuten pelkkä pääkallo jossa oli aivotoiminta pelissä ja verisuonet. luinen leuka hampaineen, kieli oli poistettu, korvia ei ollut mitään ei ollut. Aivot pystyi näkemään silmänreikien kautta.

En ollut ennen nähnyt elävää ihmistä jonka pää oli pääkallo. Sormet toimivat ja ajatus. Pystyi kirjoittamaan ja keskustelemaan tietokoneen välityksellä ja pystyy nytkin.

siinä teille tositietoa mitä voi käydä kun niiden roinien kanssa leikitte.

13

1125

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sä heräsit?

   ja mitäs se sinun "talteen" ottama putki sisälsi, kun tuommoista jälkeä teki? ja taitaa kasvun ja igf 1:sen lyönti väli olla "hieman" tiheämpi kuin kolme viikkoa....:)

  • niimies

   "elää ja voi hyvin tällä hetkellä South californiassa, mutta elää sairaalassa"

   No miten se Suomesta on joutunut yks kaks sinne calihvorinaan?

   Elää ja ´voi hyvin´? Kuvauksen mukaan ei kyllä voi yhtään hyvin...

   "otti kerta-annoksena muistaakseni 3ml... Kotiuduttiin 3 viikon päästä SUomeen ja siellä oireet pahenivat, ystäväni otti vielä toisen piikin"

   Siis otti kolmen viikon välein kasvua, kun sitä pitää käyttää päivittäin? Siis mitä ihmettä???

   "otinkin sen talteen ja ajattelin käydä jotenkin tutkimassa mitä paskaa oli sisältänyt."

   No kävitkö tutkituttaa, missä, ja mitä se sitälti?

   "growth hormone igf-1"

   Miten kaverisi ei tajunnut jo tuosta tekstistä, ttä kyseessä on varma feikki? igf-1 ei ole kasvuhormonia.

   Tarinasi uskottavuutta lisäisi, mikäli kertoisit mikä oli kaverisi diagnoosi.

   • ketjun aloittaja

    Joo, eli hänen tilansa johti siihen että hoito aloitettiin Sputh Californiassa pääkaupungin keskussairaalassa ja teho-osastolla makaa tälläkin hetkellä. Siinä mielessä toivon siis tietenkin hänen kuntoutumisensa takia parasta, ettei ole kuollut ja onhan jotain tehtävissä.. aina voi elämä jatkua vaikka näkökykyä ei olisikaan, hoito voi tosin olla liian pitkä ja raskas hänelle.
    SUomessa ei pystytty tilaa hoitamaan, siksi joutui jo alussa sairaalaan jossa oli lääkäreitä, jotka kykenivät jotain ymmärtämään tilanteesta. SUomeen jos olisi jääty, niin tuloksena olisi ollut pahempi tilanne takuuvarmasti koska lääkkeet ja maksaminen olisi tullut kalliimaksi, osaltaan tähän vaikutti että kaverini sukulaisia asuu samassa maassa missä hän nyt on, isänsä toimii lääkärinä ko. maassa.
    Kyllä hän otti kyseistä ainetta vain pari kertaa ja ei ottanut joka päivä, kyllä siinä oli viikko pari taukoa ennen seuraavaa ottoa. Ei ehkä tiennyt ettei aine toimi oikein tai sitten oli sanottu että pitää ottaa viikon välein.. kaverihan osti aineensa joltakin kusipäältä jostain pubista, eli mitään tietoa myyjästä ei sen jälkeen saanut.

    Aineen on tällä hetkellä tutkittavana Californiassa, saan tietää vasta syksyllä mitä oli sisältänyt, mutta kaverin isän mukaan verinäytteestä löytyi ainakin anabolisia steroideja, jotain myrkkyä mutta ei osannut sanoa ennen tarkempia tutkimuksia. vitun kallista puuhaa ja vaikeaa ottaa selvää noiden amppien sisällöstä.. ei mennyt edes suomessa läpi kun yritin veljen avulla saada näyttöä putelin sisällöstä hesassa.. ei tullut mitään.

    Diagnoosia ei ole annettu tähän päivään asti mitään ihmeellistä. Ainoa mikä tiedetään, niin se myrkky mitä verestä oli löytynyt, aiheutti pahan kuolion kasvojen lihaksistoon jonka takia kaikki lihakset jouduttiin poistamaan sekä elimet.
    Nyt pelätään että tila syövyttäisi luustoa.. ennuste on kuulema hyvä. Uutta lihaskudosta pystytään tekemään kaverilleni kasvoihin ja saattaa saada kasvojen lihaksiston toimimaan vielä joskus vuosien päästä.


  • Decamies

   Taas näitä "valistajia" jotka omahyväisyydessään ja maailmaa syleilevässä pelastajan roolissaan ovat päättäneet että valehtelu ja kaikenlainen kusetus on OK jos vain roinaus loppuu.

   No tiedättekö mitä? Valehtelemalle se ei lopu ja sitten kun ne nuoret roinaajat ensikäytön jälkeen huomaavat, että te "valistajat" olette valehdelleet heille päin naamaa ja sepitelleet kaikenlaisia tällaisia satuja, niin sitten ne ei usko enää mitään - ei edes niitä järkeviä käyttöohjeita.

   Näillä saduilla te siis vain teette vahinkoa niille nuorille, joita te kusipäisen ylimielisenä kuvittelette pelastavanne pelottelemalla. Onko nyt hyvä olo? Tekeekö mieli vielä valehdella roinaamisesta?

   • RyönäSika

    Olen täysin samaa mieltä. Valehtelu ei johda mihinkään, ainoastaan huonompaan tulokseen.

    Käy kuten -80 luvun huumevalistuksen. Silloinhan peloteltiin, että jos käyttää huumeita, joutuu automaattisesti vankilaan. Sitten kun alkoikin tulemaan jokaiselle tuttuja, jotka oli käyttäneet huumeita tai jopa oli hallusta löydetty niitä, eikä tullut sakkoja kummempia juttuja, niin jengi alkokin ihmettelee, et ei ne sit niin pahoja voikkaan olla.

    Asioiden suhteen pitäisi olla rehellinen ja jokainen saisi tehdä oman päätöksensä itse. Valhtelu vaan pahentaa asioita.


   • ketjun aloittaja
    RyönäSika kirjoitti:

    Olen täysin samaa mieltä. Valehtelu ei johda mihinkään, ainoastaan huonompaan tulokseen.

    Käy kuten -80 luvun huumevalistuksen. Silloinhan peloteltiin, että jos käyttää huumeita, joutuu automaattisesti vankilaan. Sitten kun alkoikin tulemaan jokaiselle tuttuja, jotka oli käyttäneet huumeita tai jopa oli hallusta löydetty niitä, eikä tullut sakkoja kummempia juttuja, niin jengi alkokin ihmettelee, et ei ne sit niin pahoja voikkaan olla.

    Asioiden suhteen pitäisi olla rehellinen ja jokainen saisi tehdä oman päätöksensä itse. Valhtelu vaan pahentaa asioita.

    Ikävä kuulla ettet usko kertomustani, toivon välillä etten usko itsekään sitä, mutta pakko elää tässä maailmassa joka on julmaa ja joka on totta.


   • ....
    ketjun aloittaja kirjoitti:

    Ikävä kuulla ettet usko kertomustani, toivon välillä etten usko itsekään sitä, mutta pakko elää tässä maailmassa joka on julmaa ja joka on totta.

    Itse uskon tuon jutun täysin, miksi en uskoisi? täysin mahdollista että joku on menettänyt terveytensä hormooneilla. Kukaan ei valehtele etteikö roinat ole vaarallisia, te ette roinaajat vaan usko ennen kuin teilläkin menee se terveys.
    Terveys ei ole itsestään selvyys vaikka ihminen luuleekin aina niin. Minäkin itse voin terveyden menettää vaikka auto kolarissa, kaikki on mahdollista!


  • gfhgjhj

   Tuskin mikään myrkky maailmassa aiheuttaa tuollaista tilaa. Kyllä ne aineet ihon, hiukset ja sisäelimet saa pahaan kuntoon ja siinä ihan tarpeeksi.

   Kiitos kuitenkin päivän nauruista:

   - Aivot pystyi näkemään silmänreikien kautta.

   • NusNusNus

    Näin lääkärinä työskentelevänä voin sanoa, että tuo juttu on täyttä paskaa. Kannattaa ehkä ensi kerralla panostaa lääketieteellisiin taustatietoihin enemmän.


   • Eläinlääkäri siis niinkö?
    NusNusNus kirjoitti:

    Näin lääkärinä työskentelevänä voin sanoa, että tuo juttu on täyttä paskaa. Kannattaa ehkä ensi kerralla panostaa lääketieteellisiin taustatietoihin enemmän.

    Näin ydinfyysikkona työskentelevänä voin sanoa, että tuo juttu on täyttä asiaa.

    Suoli-24-lääkärin olisi parasta panostaa rauhoittaviin ja keskittyä "hihattoman paidan" päältä pois saamiseen.


   • _0000_
    Eläinlääkäri siis niinkö? kirjoitti:

    Näin ydinfyysikkona työskentelevänä voin sanoa, että tuo juttu on täyttä asiaa.

    Suoli-24-lääkärin olisi parasta panostaa rauhoittaviin ja keskittyä "hihattoman paidan" päältä pois saamiseen.

    Ketjun aloittajalle" Heräsit ja päästit kissan ulos!Hahaha...Toi ois hyvää läppää jossai roinaajien sauna illassa ja muuta olut kylkeen


  • ripuliman33333

   mielenkiintoista selviskö ikinä

  • Kttu

   Aineella ei varmasti ole steroidien kanssa mitään tekemistä.
   Krokodil nimisellä opiaattijohdannaisella on lihaksistoa kuolioon vievä vaikutus, joten on melko todennäköistä, että sen kaltaisesta yhdisteestä on kyse.
   On toissijaista, jos aineesta on löydetty anabolisia steroideja, koska ne ei varmasti ole saattaneet käyttäjää kuvailemaasi tilaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   67
   6619
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   157
   2722
  3. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   2172
  4. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   249
   1471
  5. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   256
   1382
  6. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   401
   1309
  7. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   177
   1286
  8. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   52
   1190
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   39
   965
  10. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   855
  Aihe