hautajaiskommelluksia

sattumuksia

Kertokaas mitä hölmöä on sattunut hautajaisissa tai hautaustoimiston kanssa. Mokia, erehdyksiä, kommelluksia.

16

2559

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tilanteita

      Pappi puhui. Oli tuulinen päivä. Sisarpuoleni peruukki lähti tuulen mukaan ja jäi puun oksaan kiinni. Siskopuoli veisas tyynen rauhallisena, oma tukka oli pinneillä kiinni päänahkaa vasten.
      Toisissa hautajaisissa pikkusiskon hameen alle meni ampiainen ja pisti. Sisko ruttaili hamettaan kiivaasti kouriinsa nitistääksen häirikön. Jälestäpäin kuulin miten koville oli siskolla ottanut hillitä tunteensa.

    • oli hautajaisissa

      Isäni oli adoptiolapsi eikä biologinen äiti ollut kertonut miehensä sukulaisille, että hänellä oli lapsi.Kun biologinen äiti haudattiin,meni isäni vanhimpana lapsena ensin haudalle laskemaan kukkansa ja hautajaisväen joukosta kuului kauhea kohahdus, kun miehen sukulaiset pöyristyivät, että mikä mies menee haudalle ensimmäisenä.Sitten hautajaiskahveilla pappi tietenkin istui pöydässämme kaiken aikaa.Isäni sanoi jäljeenpäin, että kyllä hän arvonsa tuntee.Nyt hänkin on jo kuollut.Se ei ollut varsinainen kommellus mutta siellä vasta miehen sukulaisille selvisi, että vaimolla oli ollut lapsi.

      • silloin tällöin

        Aina silloin tällöin hautajaisissa on joku "tuntematon" henkilö kukkia lakemassa ja monikaan ei tiedä kuka hän on. No hän on vainajan avioton lapsi jonka olemassaolosta ei perhepiirin ulkopuolelle ole mitään kerrottu. Joskus on jopa yllätys sisaruksilleen, tai siis sisaruspuolille.


    • ruumsihuoneella

      Mankomaan kappelin ankarana miehenä tunnettu suntio havaitsi kierroksellaan, että eräästä arkusta oli "poka" noussut istumaan ja venytteli jäseniään.

      Suntio ei musitanut mitä ohjesääntö sanoi tällaisesta tilanteesta, eikä koulutuksen yhteydessäkään ollut siitä mitään puhetta... Vähän aikaa päätään raavittua hän tokaisi: "Jaloitella saa, mutta alueelta EI SAA postua!"

    • Olin kerran yhden alkoholistin hautajaisissa.
      Haudalla vainajan täti rohkaistui pitämään oikein raittiuspuheen alkoholin vaaroista ja petollisuudesta. Puhuessaaa tuo täti piteli kädessään muovikassia johon oli laitettu adressi.
      Puhe oli kyllä varmaan hyvä, mutta meni harakoille kun tuo kädessä oleva alkon kassi todisti aivan muuta.

    • poliisi mukana

      Tämä ei sattunut hautausmaalla vaan ruumishuoneella.Sukuuni kuuluu avioliiton kautta murharyhmän poliisi ja hän vei minut ruumishuoneelle.Oli siis kokenutta apua mukana, vaikka kuolema oli luonnollinen.

    • kuoli

      useampi vuosikymmen sitten. Suru oli suuri. Hautajaisissa meinasi väkisin purkautua nauru kun äitimme sisko oli valinnut kukkavihkoon värssyksi: Niin äkkiä lähdit sä luotani pois...

    • Hautajaisissa

      Suntio ohjasi kärryt mielestäni väärin ja ohjasi meidät kantajat kantamaan arkun väärin päin hautaan.
      Enhän minä siinä älynnyt alkaa kyseenalaistamaan ammattilaisen toimia.
      Onneksi haudankaivajat olivat laittaneet kulkulankut haudan päälle siten että jalkapäässä aukko oli pienempi joten arkku ei mahtunutkaan lankkujen välistä.
      Siinäpä suntio sitten ohjasi meitä nostamaan arkku takaisin kärryyn ja tehtiin kärryn uudelleen asemointi että arkku tuli oikein päin.

      Olisi pitänyt sanoa mitä appeni oli aiemmin kertonut: vainaja katsoo itään, eli vainajan jalat aina itään päin.

    • olutta haudalla

      On mukava lukea muidenkin hautauskommelluksia niin ei sitten tunnu kämmit niin ikäviltä kun niitä sattuu muillekin.

    • voi tsiisuuss

      Edes hautajaiset eivät mene aina täydellisesti. Eikä hautaustoimiston väkikään ole täydellistä. Semmoista sattuu ja jälkeenpäin naurattaa niin perkeleesti!

    • raaka-arska johotaa

      On joo! puvotettiin meidän muori hautaan arkun jalakopuoli edellä. ja kyllä me pojat jälkeenpäin naurettiin!

    • j k

      niiinkö

    • nauraen saatettu

      Mummoni haudattiin monta vuosikymmentä sitten ja minulla ja siskollani oli pikkulapset mukana hautajaisissa. Kun arkkua lähdettiin viemään hautaan, johon oli kohtalaisen pitkä matka, lapsilla alkoi mielikuvitus lentämään ja he puhuivat matkalla kaikkea niin hupaisaa ja hullunkurista, että me aikuiset lähiomaiset emme voineet pidättää naurua. Varmaan ulkopuoliset ovat voineet saada tilanteesta tosi kummia käsityksiä, mutta lapset olivat niin viattoman tietämättömiä asian vakavuudesta.

    • ei naurattanut

      Hautajaisissa sattui, että sukulaiseni pyysi minua avukseen lukemaan kukkalaitetta, kun häneltä olivat silmälasit jääneet kotiin eikä hän nähnyt kunnolla. Hän kertoi edeltä käsin, minkä värinen kukkalaite oli. Kun meidän vuoromme tuli laskea arkulle kukkalaite, niin otimme kukkalaitteen ja luin värssyn ja vasta siinä vaiheessa, kun aloin lukemaan nimiä siitä lopusta, huomasin, ettei se kukkalaite ollutkaan oikea. Nolona sitten etsimme oikeata kukkalaitetta, jota ei meinattu siinä hädissämme edes löytää.

    • Anonyymi

      Kaksi tuntia ennen hautajaisia huomattiin ettei hautaa oltu kaivettu, hauta oli naapurikunnassa eikä sinne oltu ilmoitettu. Haudankaivaja sai äkkilähdön lauantaiaamuna ja kun siunauksen jälkeen pidettin muistotilaisuus ja sen jälkeen vasta mentiin naapurikuntaan hautausmaalle niin haudankaivaja oli jo työnsä tehnyt. Loppu hyvin, kaikki hyvin.
      En ole vielä nähnyt hautajaiskuvia mutta kaikilla oli maski kirkossa, muistotilaisuudessa (maski haittaa syömistäkin tehokkaasti) eikä hautuumaalla enää ollut. Pienin hautajaisvieras oli koira joka ei käyttänyt maskia kirkossakaan.

    • Anonyymi

      Serkku pilasi mummomme hautajaiset, kun ei voinut opettaa pikkulapsiaan ettei kirkossa kiljuta!!!!! Tiedän ettei vika ollut lapsissa, vaan lastensa kasvattajassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3055
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      105
      2405
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      366
      2185
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      156
      1972
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1817
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1247
    7. 165
      1246
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1166
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe