Adventistit varokaa!

Jumala haluaa teidän tulevan uskoon, kulkevan Jeesuksen johdatuksessa, sanoutuvat 100 % irti kaikesta adventismiin, Ellen Whiteen ja adventisteihin liittyvästä ja pelastuvan taivaaseen.

Kuitenkin on liikkeellä uskoviksi tekeytyviä eksyttäjiä (sekä adventtikirkon jäseniä että ulkopuolisia), jotka esittävät, että teidän pitää ojentautua tiettyihin oppeihin, koska Ellen Whitekin sanoi niin jossain kirjassaan tai jätti mainitsematta väärän oppinsa jossain kirjassaan.

Tuohan on selvää kehotusta ojentautua väärän profeetan Ellen Whiten mukaan, kääntyä pois Kristuksesta. Vain Jumalan sanaan, Raamattuun, voidaan vedota ojentautumisen ohjeena, ei väärään profeettaan.

Totta kai harhaopissa on oikeaa ja väärää, eihän se muuten olisikaan harhaoppi. Ei oppi maataloudesta opeta oikeaa eikä väärää pelastuksen suhteen. Harhaopin ollakseen harhaoppi on otettava Raamatusta tai kristinuskosta elementtejä mukaan, jotka sitten tietysti ovat oikeita sinällään, jotta se voi lisätä, poistaa ja muutella sitä Raamatun ja kristinopin vastaiseksi kokonaisuudeksi. Tuo kokonaisuus kokonaisuutena, sekä sen osa-alueet, eksyttää ihmiset sitten pois pelastuksesta. Ei siinä auta ne muutamat oikeat yksityiskohdat eikä uskonnollinen sanasto.

Totta kai väärä profeetta opettaa oikeaa ja väärää, eihän hän muuten olisikaan väärä profeetta.

Kaikki adventismin Raamatun vastaiset opit ovat Ellen Whiten demoninäkyjen, unien tai hänen lihansa keksintöjen tai muilta plagioimiensa ja Jumalan sanaksi valehtelemiensa ilmoitusten tuotosta!

Jos nyt joku vetoaa Ellen Whiteen, niin mitä se on muuta kuin eksyneiden juurruttamista lujemmin eksyksiin ja vielä eksymättömille eksymyksen ja väärän profeetan seuraamisen tien valmistamista!

Harhaopit tulivat Ellenin kautta: tutkivan tuomion oppi tuli Ellen Whiten kautta demoneilta, Jeesus on arkkienkeli Miikael oppi tuli Ellen Whiten kautta demoneilta, ihmisten synnit ovat taivasta saastuttamassa ja ne laitetaan lopussa saatanan sovitettaviksi oppi tuli Ellen Whiten kautta demoneilta, sapatti on pelastava sinetti ja sunnuntai pedon merkki oppi tuli Ellen Whiten kautta demoneilta jne. jne.

Sen joka näkee Ellen Whiten muuna kuin vääränä profeettana täytyy olla täysin tietämätön Ellenin kirjoituksista tai sitten hän tietoisesti kapinoi Jumalaa vastaan eksyttämällä ihmisiä Elleniin.

Tuota samaa ”Ellen sanoi niin ja niin”, ”eipäs kuin noin ja noin”, väittelyä ovat adventistit käyneet keskenään niin kauan kuin adventtikirkko on ollut olemassa eikä adventtikirkko ole siitä kristillisemmäksi muuttunut eikä adventistit kristityiksi tulleet.

Siispä adventistien väärään profeettaan juurruttajat sulkekaa suunne ja lopettakaa kirjoittelu, ellette suostu tekemään parannusta.

Ja adventistit, älkää ottako noitten typerien asioista tietämättömien tai jo itse adventismiin osittain eksyneiden opettajien vääriä kehotuksia vastaan. He eivät teitä rakasta, kun eivät tee teidän suhteenne Jumalan tahtoakaan.

21

498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokainen adventisti

      tietää uskon asiat paremmin kuin sinä onneton sian syöjä.

      • peekoo.

        hiiret ovat advarin vihanneksia


    • ideneb

      osoittaa Raamatulla, että Ylienkeli Miiakael on sama kuin Jeesus, ..yksi Jeesuksen monista nimistä!

      Pitääkö minun ryhtyä hommiin yhsen epäuskoisen takia?

      • yliveto todiste

        Sinun väitteesi kumoamiseen ei tarvita kuin leveä kärpäslätkä.

        Paavali sanoo, ettei Jeesus ole enkeli...
        Hebr.1:5 Sillä kenelle enkeleistä hän koskaan on sanonut: "Sinä olet minun Poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin"; ja taas: "Minä olen oleva hänen Isänsä, ja hän on oleva minun Poikani"?

        Mutta ihminen kylläkin..
        1.Tim.2:5. Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus,
        6. joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, josta todistus oli annettava aikanansa,
        7. ja sitä varten minä olen saarnaajaksi ja apostoliksi asetettu - minä puhun totta, en valhettele - pakanain opettajaksi uskossa ja totuudessa.

        Roomalaiskirje:


        1.Korinttolaiskirje:
        15:22 Sillä niinkuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa,
        15:45 Niin on myös kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu"; viimeisestä Aadamista tuli eläväksitekevä henki.


        Ja Sapattikysymystä sivuaa seuraava, kun sen ymmärtää oikein...

        5:14 kuitenkin kuolema hallitsi Aadamista Moosekseen asti niitäkin, jotka eivät olleet syntiä tehneet samankaltaisella rikkomuksella kuin Aadam, joka on sen esikuva, joka oli tuleva.oosekseen viitataan tuossa kohden siksi, että hänen välityksellään tuli koko laki sapatin kera ihmisille velvoitteeksi. Sillä mitä ihmettä merkitystä sapatilla olisi ollut ilman siitä annettuja säädöksiä? Mikään laki ei voi olla voimassa ilman siitä tehtyjä säädöksiä, joilla määritellään mitä lain noudattamisesta ja rikkomisesta seuraa. Vasta israelilaisille kirjoitusten mukaan tuli säädöksin nuo seuraamukset tietoonsa.
        Adventismi on tehnyt fariseusten tavoin omia tulkintojaan, joita Jeesus ei fariseustenkaan tekoina hyväksynyt. Ja Paavali opettaa meitä...
        Kolossalaiskirje:
        2:20 Jos te olette Kristuksen kanssa kuolleet pois maailman alkeisvoimista, miksi te, ikäänkuin eläisitte maailmassa, sallitte määrätä itsellenne säädöksiä:

        Adventisteilla ei ole kirkkonsa ulkopuolisiin nähden mitään säätämisoikeuksia.1.Tim.1:5. Mutta käskyn päämäärä on rakkaus, joka tulee puhtaasta sydämestä ja hyvästä omastatunnosta ja vilpittömästä uskosta.
        6. Muutamat ovat hairahtuneet niistä pois ja poikenneet turhiin jaarituksiin,
        7. tahtoen olla lainopettajia, vaikka eivät ymmärrä, mitä puhuvat ja minkä varmaksi väittävät.
        8. Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään
        9. ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille,
        10. haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan -
        11. autuaan Jumalan kirkkauden evankeliumin mukaisesti, joka on minulle uskottu.

        Voimme siis yhteisymmärryksessä todeta, että ihan joka asiaan on parempaa opetusta kuin adventtikirkko tarjoaa.
        Ja kaikki mitä adventtikirkko pyrkii tarjoamaan, on sellaista, jota ei kenelläkään ole vähintäkään velvoitetta ottaa itselleen noudatettavakseen.
        Apostolit kertoivat jo kaiken.


    • matiasson

      >>>Ellen G. Whiten ja adventismin (sekä jehovantodistajien kultin mukaan) ylienkeli Mikael on Kristus. Adventistit ja jehovantodistajat samastavat ylienkeli Mikaelin ja Kristuksen, toisin sanoen Kristuksen tosi Jumaluus luomattomana ikuisena Sanana joutuu vesitetyksi ja kiistetyksi.

      • Adventistit sitoutuvat väärään profeettaansa Ellen Whiteen uskontunnustuksensa 18. opinkohdassa ”.. JATKUVANA JA ARVOVALTAISENA TOTUUDEN LÄHTEENÄ ja tarjoavat seurakunnalle lohdutusta, ohjausta opetusta ja ojennusta.” ja Ellen lanseerasi tuon Jeesus on arkkienkeli Miikael opin demoninäkyjensä perusteella. Hän kirjoitti esim.:

        "The highest of all angels, He girded Himself with a towel, and washed the feet of His disciples." (Ellen White, Manuscript Releases, Volume Twelve, page 400, paragraph 1.)

        Kaikkein korkeimpana enkelinä Hän vyötti itsensä pyyhkeellä ja pesi opetuslastensa jalat.    

        Adventistit järjestävät jatkuvasti ympäri maailmaa, myös Suomessa, Ilmestyskirja- ja Danielinkirjaseminaareja ei-adventisteille. Yleensä adventtikirkon nimeä ei mainita. Tavallisesti noilla kursseilla istuu adventisteja muka uusina oppilaina.

        Ilmestyskirjaa varten on laadittu kurssikansioon erillinen sanasto, jossa Raamatun sanat on jo suurelta osin käännetty adventismin muotoon, siis vastoin sitä merkitystä, mikä niillä on Raamatussa.

        Ilmestyskirja-seminaarin sanastossa on myös Miikael väännettynä epäraamatulliseen muottiin: ylienkeli Miikael on kokonaan poistettu Raamatusta ja Kristus väännetty ylienkeli Miikaeliksi. Siitä on oikein erillinen liite (Opintovihko 3/Liite1), johon sanastossa viitataan ”Miikael = Kristus (ks. liitettä opintovihkossa 3)”:

        ”1. Seuraavan raamatullisen aineiston perusteella voimme päätellä, että nimi Miikael tarkoittaa Kristusta:
        a. Juud. 9 (335) nimittää Miikaelia ylienkeliksi.
        b. 1 Tess. 4:16 (284) mainitsee, että kuolleet nousevat ylienkelin äänen kuuluessa.
        c. Joh. 5:27-29 (129) kertoo, että kuolleet nousevat haudoistaan kuullessaan Jeesuksen äänen. Jo näiden raamatunkohtien perusteella voimme siis todeta, että Miikael tarkoittaa Jeesusta:”

        :”7. Huolellinen vertailu osoittaa, että »ruhtinasten ruhtinas», Dan. 8:25 (VT 992), »sotajoukon ruhtinas», Dan. 8:11 (VT 991), »Miikael, se suuri enkeliruhtinas», Dan. 12:1 (VT 997) ja »Voideltu ruhtinas», Dan. 9:25 (VT 993) viittaavat kaikki samaan olentoon, Herraan Jeesukseen Kristukseen. Katso myös Ap.t. 3:15 (162); 5:31 (165); Ilm. 1:5 (337).”

        Niinpä jokaiselle oppilaaksi haalitulle opetetaan jo heti alkajaisiksi, että Jeesus Kristus on yhtä kuin ylienkeli Miikael. Kun oppilas sitten etenee kurssilla, niin aina kun hän tarkistaa, mitä sanasto sanoikaan Jeesuksesta, niin sieltä ponnahtaa ylienkeli Miikael. Jokainen teksti, mitä hän tuolla kurssilla lukee, lähtee tuosta ennakkoasetelmasta. Ja mikä pahinta: milloin tahansa hän tarttuu Raamattuun ja siellä puhutaan Kristuksesta, niin hänen aivoissaan se on jo enkeli Miikael. Noin saatana saa eksytettyä ihmisen harhaoppiin niin tiukasti jo perusteista alkaen, että hän sokaistuu kaikelle totuudelle ja kulkee laveaa tietään ellenlaput silmillä kohti helvettiä.

        Näin siis opetetaan tänä päivänä, ja noita Ellen Whiten Jeesus on arkkienkeli Miikael kohtiahan löytyy hänen omista kirjoituksistaan ja niitä olen tänne monet kerrat kopioinutkin.


      • riitan harhasta.

        Kun ja jos ihannoit Riitan opetusta ja oppia, niin hänen taivasnäkemys on hieman outo.
        Hän aikoo käydä joka sapattisin katselemassa helvetin tulta ja siellä olevia ruumiita sekä eläviä matoja.
        Jos sinä olet menossa vastaavaan taivaaseen, niin silloin Riitta on oiva opettaja kaikkine omine näkemyksineen. Tästä hän on kirjoittanut tänne sivuilleen johon on välillä palattu.

        Hämmästynyt Riitan opista.


      • matiasson
        uskova_1 kirjoitti:

        Adventistit sitoutuvat väärään profeettaansa Ellen Whiteen uskontunnustuksensa 18. opinkohdassa ”.. JATKUVANA JA ARVOVALTAISENA TOTUUDEN LÄHTEENÄ ja tarjoavat seurakunnalle lohdutusta, ohjausta opetusta ja ojennusta.” ja Ellen lanseerasi tuon Jeesus on arkkienkeli Miikael opin demoninäkyjensä perusteella. Hän kirjoitti esim.:

        "The highest of all angels, He girded Himself with a towel, and washed the feet of His disciples." (Ellen White, Manuscript Releases, Volume Twelve, page 400, paragraph 1.)

        Kaikkein korkeimpana enkelinä Hän vyötti itsensä pyyhkeellä ja pesi opetuslastensa jalat.    

        Adventistit järjestävät jatkuvasti ympäri maailmaa, myös Suomessa, Ilmestyskirja- ja Danielinkirjaseminaareja ei-adventisteille. Yleensä adventtikirkon nimeä ei mainita. Tavallisesti noilla kursseilla istuu adventisteja muka uusina oppilaina.

        Ilmestyskirjaa varten on laadittu kurssikansioon erillinen sanasto, jossa Raamatun sanat on jo suurelta osin käännetty adventismin muotoon, siis vastoin sitä merkitystä, mikä niillä on Raamatussa.

        Ilmestyskirja-seminaarin sanastossa on myös Miikael väännettynä epäraamatulliseen muottiin: ylienkeli Miikael on kokonaan poistettu Raamatusta ja Kristus väännetty ylienkeli Miikaeliksi. Siitä on oikein erillinen liite (Opintovihko 3/Liite1), johon sanastossa viitataan ”Miikael = Kristus (ks. liitettä opintovihkossa 3)”:

        ”1. Seuraavan raamatullisen aineiston perusteella voimme päätellä, että nimi Miikael tarkoittaa Kristusta:
        a. Juud. 9 (335) nimittää Miikaelia ylienkeliksi.
        b. 1 Tess. 4:16 (284) mainitsee, että kuolleet nousevat ylienkelin äänen kuuluessa.
        c. Joh. 5:27-29 (129) kertoo, että kuolleet nousevat haudoistaan kuullessaan Jeesuksen äänen. Jo näiden raamatunkohtien perusteella voimme siis todeta, että Miikael tarkoittaa Jeesusta:”

        :”7. Huolellinen vertailu osoittaa, että »ruhtinasten ruhtinas», Dan. 8:25 (VT 992), »sotajoukon ruhtinas», Dan. 8:11 (VT 991), »Miikael, se suuri enkeliruhtinas», Dan. 12:1 (VT 997) ja »Voideltu ruhtinas», Dan. 9:25 (VT 993) viittaavat kaikki samaan olentoon, Herraan Jeesukseen Kristukseen. Katso myös Ap.t. 3:15 (162); 5:31 (165); Ilm. 1:5 (337).”

        Niinpä jokaiselle oppilaaksi haalitulle opetetaan jo heti alkajaisiksi, että Jeesus Kristus on yhtä kuin ylienkeli Miikael. Kun oppilas sitten etenee kurssilla, niin aina kun hän tarkistaa, mitä sanasto sanoikaan Jeesuksesta, niin sieltä ponnahtaa ylienkeli Miikael. Jokainen teksti, mitä hän tuolla kurssilla lukee, lähtee tuosta ennakkoasetelmasta. Ja mikä pahinta: milloin tahansa hän tarttuu Raamattuun ja siellä puhutaan Kristuksesta, niin hänen aivoissaan se on jo enkeli Miikael. Noin saatana saa eksytettyä ihmisen harhaoppiin niin tiukasti jo perusteista alkaen, että hän sokaistuu kaikelle totuudelle ja kulkee laveaa tietään ellenlaput silmillä kohti helvettiä.

        Näin siis opetetaan tänä päivänä, ja noita Ellen Whiten Jeesus on arkkienkeli Miikael kohtiahan löytyy hänen omista kirjoituksistaan ja niitä olen tänne monet kerrat kopioinutkin.

        >>> Ellen lanseerasi tuon Jeesus on arkkienkeli Miikael opin demoninäkyjensä perusteella. Hän kirjoitti esim.:

        "The highest of all angels, He girded Himself with a towel, and washed the feet of His disciples." (Ellen White, Manuscript Releases, Volume Twelve, page 400, paragraph 1.)


      • matiasson
        riitan harhasta. kirjoitti:

        Kun ja jos ihannoit Riitan opetusta ja oppia, niin hänen taivasnäkemys on hieman outo.
        Hän aikoo käydä joka sapattisin katselemassa helvetin tulta ja siellä olevia ruumiita sekä eläviä matoja.
        Jos sinä olet menossa vastaavaan taivaaseen, niin silloin Riitta on oiva opettaja kaikkine omine näkemyksineen. Tästä hän on kirjoittanut tänne sivuilleen johon on välillä palattu.

        Hämmästynyt Riitan opista.

        >>Hämmästynyt Riitan opista.


      • uskova_1 kirjoitti:

        Adventistit sitoutuvat väärään profeettaansa Ellen Whiteen uskontunnustuksensa 18. opinkohdassa ”.. JATKUVANA JA ARVOVALTAISENA TOTUUDEN LÄHTEENÄ ja tarjoavat seurakunnalle lohdutusta, ohjausta opetusta ja ojennusta.” ja Ellen lanseerasi tuon Jeesus on arkkienkeli Miikael opin demoninäkyjensä perusteella. Hän kirjoitti esim.:

        "The highest of all angels, He girded Himself with a towel, and washed the feet of His disciples." (Ellen White, Manuscript Releases, Volume Twelve, page 400, paragraph 1.)

        Kaikkein korkeimpana enkelinä Hän vyötti itsensä pyyhkeellä ja pesi opetuslastensa jalat.    

        Adventistit järjestävät jatkuvasti ympäri maailmaa, myös Suomessa, Ilmestyskirja- ja Danielinkirjaseminaareja ei-adventisteille. Yleensä adventtikirkon nimeä ei mainita. Tavallisesti noilla kursseilla istuu adventisteja muka uusina oppilaina.

        Ilmestyskirjaa varten on laadittu kurssikansioon erillinen sanasto, jossa Raamatun sanat on jo suurelta osin käännetty adventismin muotoon, siis vastoin sitä merkitystä, mikä niillä on Raamatussa.

        Ilmestyskirja-seminaarin sanastossa on myös Miikael väännettynä epäraamatulliseen muottiin: ylienkeli Miikael on kokonaan poistettu Raamatusta ja Kristus väännetty ylienkeli Miikaeliksi. Siitä on oikein erillinen liite (Opintovihko 3/Liite1), johon sanastossa viitataan ”Miikael = Kristus (ks. liitettä opintovihkossa 3)”:

        ”1. Seuraavan raamatullisen aineiston perusteella voimme päätellä, että nimi Miikael tarkoittaa Kristusta:
        a. Juud. 9 (335) nimittää Miikaelia ylienkeliksi.
        b. 1 Tess. 4:16 (284) mainitsee, että kuolleet nousevat ylienkelin äänen kuuluessa.
        c. Joh. 5:27-29 (129) kertoo, että kuolleet nousevat haudoistaan kuullessaan Jeesuksen äänen. Jo näiden raamatunkohtien perusteella voimme siis todeta, että Miikael tarkoittaa Jeesusta:”

        :”7. Huolellinen vertailu osoittaa, että »ruhtinasten ruhtinas», Dan. 8:25 (VT 992), »sotajoukon ruhtinas», Dan. 8:11 (VT 991), »Miikael, se suuri enkeliruhtinas», Dan. 12:1 (VT 997) ja »Voideltu ruhtinas», Dan. 9:25 (VT 993) viittaavat kaikki samaan olentoon, Herraan Jeesukseen Kristukseen. Katso myös Ap.t. 3:15 (162); 5:31 (165); Ilm. 1:5 (337).”

        Niinpä jokaiselle oppilaaksi haalitulle opetetaan jo heti alkajaisiksi, että Jeesus Kristus on yhtä kuin ylienkeli Miikael. Kun oppilas sitten etenee kurssilla, niin aina kun hän tarkistaa, mitä sanasto sanoikaan Jeesuksesta, niin sieltä ponnahtaa ylienkeli Miikael. Jokainen teksti, mitä hän tuolla kurssilla lukee, lähtee tuosta ennakkoasetelmasta. Ja mikä pahinta: milloin tahansa hän tarttuu Raamattuun ja siellä puhutaan Kristuksesta, niin hänen aivoissaan se on jo enkeli Miikael. Noin saatana saa eksytettyä ihmisen harhaoppiin niin tiukasti jo perusteista alkaen, että hän sokaistuu kaikelle totuudelle ja kulkee laveaa tietään ellenlaput silmillä kohti helvettiä.

        Näin siis opetetaan tänä päivänä, ja noita Ellen Whiten Jeesus on arkkienkeli Miikael kohtiahan löytyy hänen omista kirjoituksistaan ja niitä olen tänne monet kerrat kopioinutkin.

        [][][] Kaikkein korkeimpana enkelinä Hän vyötti itsensä pyyhkeellä ja pesi opetuslastensa jalat. [][][]

        Adventismi saa pyyhkeitä Riitalta, kun tämä
        paljastaa adventismin syvimmän olemuksen!

        Sattuu muuten olemaan jehovalaisilla ihan sama enkelijumalaoppi kuin
        adventisteilla:

        [][][] Onko Jeesus ylienkeli Mikael?
        Yksinkertaisesti sanottuna kyllä.
        Ylienkeli Mikael on siis Jeesus ennen ihmiseksi tuloaan.
        Saatuaan ylösnousemuksen ja palattuaan taivaaseen, Jeesus jatkoi
        palveluaan ylienkeli Mikaelina ...[][][]
        (Vartiotorni 1.4.2010 sivu 19)


      • !!??!!
        AnttiVKantola kirjoitti:

        [][][] Kaikkein korkeimpana enkelinä Hän vyötti itsensä pyyhkeellä ja pesi opetuslastensa jalat. [][][]

        Adventismi saa pyyhkeitä Riitalta, kun tämä
        paljastaa adventismin syvimmän olemuksen!

        Sattuu muuten olemaan jehovalaisilla ihan sama enkelijumalaoppi kuin
        adventisteilla:

        [][][] Onko Jeesus ylienkeli Mikael?
        Yksinkertaisesti sanottuna kyllä.
        Ylienkeli Mikael on siis Jeesus ennen ihmiseksi tuloaan.
        Saatuaan ylösnousemuksen ja palattuaan taivaaseen, Jeesus jatkoi
        palveluaan ylienkeli Mikaelina ...[][][]
        (Vartiotorni 1.4.2010 sivu 19)

        SINÄ VALEHTELET!

        Jehovien ja advarien Mikael-käsitys EI OLE SAMA. SINÄ VALEHTELET!


      • benedi
        matiasson kirjoitti:

        >>> Ellen lanseerasi tuon Jeesus on arkkienkeli Miikael opin demoninäkyjensä perusteella. Hän kirjoitti esim.:

        "The highest of all angels, He girded Himself with a towel, and washed the feet of His disciples." (Ellen White, Manuscript Releases, Volume Twelve, page 400, paragraph 1.)

        niin, havaitset että enkeli muuttu Jumalaksi jo parin jakeen päästä
        2 Moos 3: 2....tässä on enkeli tulessa!
        ja tässä jakeessa 4, tämä sama enkeli on Jumala!

        Oletko enkelin nähnyt kävelevän tulessa? Et, mutta Nebukadnessarpa on!

        vain ylienkeli Miikael kestää tulta, enkelit ja ihmiset eivät, siksihänn heistä helvetissä tulee tuhkaa!
        Malakia 4: 1, 3

        Luulihan Saulkin, että " viittaan verhoutunut mies, joka nousi maasta oli Samuel!

        Niin, Saul ymmärsi, että se oli Samuel! Kun Jumala ottaa pois ymmärryksen, niin sen jälkeen ..saatana käy kuin kiljuva jalopeura etsien kenet hän saisi niellä, eli eksyttää


    • "" Ja adventistit, älkää ottako noitten typerien asioista tietämättömien tai jo itse adventismiin osittain eksyneiden opettajien vääriä kehotuksia vastaan. He eivät teitä rakasta, kun eivät tee teidän suhteenne Jumalan tahtoakaan.""

      Näin on!

      sanooahn Raamattu, että heillä on intoa teidän
      hyväksenne,mutta ei oikeaa. He tahtovat ´vain
      eristää teidät, että teillä olisi intoa heidän
      hyväkseen.

      Uskova_1 ei ole motivoitunut jonkin ryhmän etuja
      ajamaan, joten hänen sanansa on jo sikälikin
      luotettavampaa.

      • rattorimies

        mihnäkä ryhmä on 1sen takana, vai kuuluko edes mihnäkään. Jos ei ees sano ilmi omaa taustaan, ei oo mikkään lampunsytyttäjä. Sanoja o palajo, mut mittee arvoo niillä on, jos ommiskaan keskuuvessa ei tee sitte mittää. Jos toesii neuvoo, mitäs osottaa kot pesä, mihin arvuuttaa uutta pohjaa.
        Muutos se tekkee ku vappaa ajattelijat, erroo kirkost, mutta tie jää näättämättä. Se on kaeikkein törkeintä ohjaamist, jos neuvot ei joha mihinkään. Siin käö pian nii, että lusteena joutuu ite palavan pie kanssa ikusisti tekimisiin ja toeset käy sihtaamassa ja sanomas, että miksi ite et tehnyt parannust ja ojentanut oikialle tielle. Vieläpä se pätsi olis pahempi, jos ojennetavat ite tulleevat kahtomaan. Sitä soppii miettiä kunkii kohallaan.


      • Aramiz26

        Omaa etuaan: Hän on saanut kunniakkaan Papittaren tehtävän Pietismin oppien eteen päin viemisessä. Hän halventaa kristusta kaikella parhaalla muodolla. Kantola seuraa oppipoikana sivussa ja Huutaa kaikelle Vääryydelle Aamen!

        Antin sanat eivät ole arvossa muuta kuin sunnuntai-kultissa. Tämä Keisarilta peritty Kultti on hyvin vahva ja se on saatu lahjaksi Roomasta. Tällä kultilla on historiallisesti hieman huono maine. Ei tarvitse lukea muuta Kuin Hypatia Alexsantrialaisen raaka murha Piispa Kyrilloksen työn näytteenä. Saihan Tämä Kyrillos tästä Suorituksestaan Pyhimyksen arvon Ja avustajatkin tehtiin pikkupyhimyksiksi.

        Tästä Kyrillos sanasta tulee tämä meidän tuntemamme kirkko. En ole kylläkään lukenut mistään, että Jeesus olisi Ketään yllyttänyt noihin murha puuhiin. Kenestä lie löhtöisin tuo vainon henki, Joka ei vaikuta lainkaan Kristilliseltä. Olisiko tämä sitä Pietistä Evankeliumia?


    • on yhdentekevää

      me teemme kuten Jumala on meitä käskenyt ja sinun väitteilläsi ei ole mitään virkaa.

      advari

    • otetaan todesta

      tuo varoitus kun Uskova1 ihan henkilökohtaisesti sanoo että Adventistit varokaa HÄNTÄ, niin pitääpä pysyä hänestä kaukana, kun hän on sen itsekkin huomannut että hän on EKSYTTÄJÄ1.

    • Jumalan sana sanoo

      että:"Jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, myöskin Ihmisen Poika tunnustaa Jumalan enkelien edessä."

      Minä kuten jokainen adventisti tunnustan ihmisten edessä sen, että Jeesus on Herra, joten mitä tekemistä on sinulla riivajan syyttäjähengessä toimiva henkilö Kristuksen lunastamien kanssa. Opinkysymykset eivät ole ratkaisevia, vaan usko Kristukseen Vapahtajanaan pelastaa. Sillä ei yksikään pelastu omien tekojensa perusteella, vaan armosta.

    • Sapatin alku

      Sijainti: Tampere

      Alkaa: 23:10, 18/06/2010

      Loppuu: 23:11, 19/06/2010

      Lähde: http://www.adventist.fi/

      Luulin että sapatti sijaitsee Jerusalemissa ja alkaa perjantaisin klo 16,
      päättyen lauantaisin klo 18
      Mutta uusjuutalaiset eli adventistit Suomessa ovat päättäneet että sapatin
      kotipaikalla ei ole väliä - vaan Aurinko päättää laskeutumisellaan Tampereen horisontissa, milloin sapatti alkaa.

      Selvää Auringon jumaloimista on suomalainen adventismi! Sääliksi käy tuommoinen sokeus - auringon sokaisema tuo Suomen Adventtikirkko.

      • benedi

        jumaloimista!

        Muista...IV.s käsky
        " Ja silloin oli valmistuspäivä ja sabatti oli alkamaisillaan" Luuk 23: 54

        Antti jolta Jumala otti pantin, ei enää muista että sapatti alkaa ja päättyy joskus!!
        Jos sen hänelle kertoo, hän sanoo : " En usko, en ole uskossa!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7264
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2204
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1449
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      113
      1162
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      885
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe