Voiko fretin kanssa asua samassa huoneessa?

Fretin tahtova

Tämän viestin olen jo kirjoittanut yhteen frettiaiheeseen, mutta päätin sille sitten ihan oman keskustelun aloittaa :)

Voiko fretin kanssa siis asua samassa huoneessa? Eli vaikkapa nukkua siellä sen kanssa, ja päivisin kouluun lähtiessä sitten jättää se tähän (sille turvalliseksi sisustettuun) huoneeseen? Mielellään kun en ihan sen oman turvallisuuden vuoksikaan viitsisi jättää kuljeskelemaan yksin yöllä/päivällä kun ei kukaan ole katsomassa sen perään. Sitten koulusta tultua eläin luonnollisesti päästettäisiin loppuillaksi pois, kevyen valvonnan alla. Huone ei ole kovinkaan pieni muttei mikään valtavakaan, raa'asti arvioituna 4½ metriä pitkä ja puolet siitä leveä. Onko kellään kokemuksia tällaisesta ratkaisusta, tuottaisiko se hankaluuksia vai onko ylipäätään edes järkevä? Olisi käsittääkseni ainakin parempi vaihtoehto kun teljetä kouluajakseni häkkiin ja jättää fretti sinne.

5

843

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rasseliini

      Kyllä mie aikoinaan olen nukkunut frettien kanssa samassa huoneessa.Edesmennyt poikafrettini änkesi aina viereen sägylle nukkumaan ja tyttöfrettin nukkui jalkopäässä:).Tosin fretin pitää olla puruvarma jollei halua yöllä herätä siihen että joku puree varpaista.Mutta uskoisin että onnistuu kun luottamus on kohdallaan ja fretti oppinut tavoille.Itse nukuin alusta alkean frettien kanssa samassa tilassa ja kyllä parikertaa heräsin siihen että joku puraisi ja herätti.Äkkiä kyllä oppivat siitä tavasta pois:).

    • dfdfgf

      Meillä fretti on yöt häkissä koska tulee peiton alle ja näykkii, siitäkun ei olla vielä eroon päästy. Työpäivät vapaana huoneessani ja kun kotiin tulen koko asunto käytettävissä. Eli jos meinaat nukkua fretin kanssa samassa huoneessa suosittelen häkkiä ainakin alkuun.

      • Nanso-

        Meillä fretillä on iso häkki (suuren koiran kuljetushäkki, n. 1m x 1m x 80 cm) ja se nukkuu siinä yöt. Tai nukkuu ja nukkuu.... Koska fretit ovat yleensä yöaktiivisia, niin meidän fretti sai melko alussa jo siirron alakertaan, koska pitää niin kamalaa meteliä yöllä häkissä. Se ottaa kiinni isosta ovesta ja kiskoo sitä edestakaisin ja se räminä, mikä siitä kuuluu, on niin kauheaa kuunneltavaa, ettei puhettakaan että samassa tilassa voisi nukkua.

        Meillä eläintä ei voi pitää yöllä vapaana, koska meillä on 2-kerroksinen talo, jossa huoneiden välillä ei ole liiemmin ovia, vaan tämä on avara talo.. Niinpä uskoisin, että jos pötkö saisi yhdenkin yön temmeltää vapaasti, niin aamulla huusholli muistuttaisi kirpputoria jossa on räjähtänyt pommi..
        Ei auta edes se, että poitsu on melkein kaikki päivät vapaana. Se käy kuitenkin nukkumassa pitkät tovit isännän sukkalaatikossa, jotta jaksaa olla yön pirteänä..


    • Furet

      Tosiaan, riippuu fretistä niinkuin muutkin ovat sanoneet.

      Meillä poika oppi nopeasti olemaan purematta peiton alla (nykyään herään keskellä yötä siihen kun nuolee niskaa), mutta tyttöjen kanssa ei voisi nukkua! Eivät millään ymmärrä että ei saa purra sängyssä, ja purevat kovaa!

      Häkissä pitävät hirmuista meteliä yöllä, ei pystyisi nukkumaan samassa huoneessa. Hyvä jos muuten edes oven takana pystyy nukkumaan jos haluavat pois häkistä. Nykyään juoksevat vapaana olohuoneessa 24/7 ja yrittävät parhaansa mukaan päästä sohvasta läpi...

      Meillä myöskin hirmuinen himo kaivaa sängyn sijauspatjaa, on jo aika pahan näköinen vaikka pääsevät makuuhuoneeseen vain kun olen kotona... Kaivavat siis päiväpeiton, kahden peiton ja lakanan alle ja yrittävät sitten päästä petauspatjan läpi, ilmeisesti... Yksi antaa sängyn olla, nukkuu vain sen alla.

    • wilma08

      Meillä ei tulis kuuloonkaan asua samassa huoneessa..tai toki toki jos ei unta kaipaa tai ehjiä varpaita ja jos tykkää ku joku mönkii yöllä peiton alla. Meidän neiti ainakin touhuaa joskus öisin niin että se kuuluu varmaan naapuriinkin. Kokeilla kannattaa, muttapidä varasuunnitelma jos ei onnistu..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4932
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      287
      3033
    3. 134
      1787
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      228
      1627
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1441
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1213
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1164
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1149
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1118
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1109
    Aihe