Kukkaron herraksi -boikottiin!

järjen käyttö sallittua

Ylen ohjelmistossa näytetään kukkaron herraksi ohjelmaa, jossa ihmiset ketkä eivät osaa hoitaa asioitaan tulevat kertomaan talousongelmistaan.
Ihmiset ovat omalla tyhmyydellään sotkeneet talousasiansa ja hakevat ohjelman kautta päähän silittäjiä.
Moni talousrikollinen on päässyt velkajärjestelyyn ja osa sysännyt velkansa muiden maksettavaksi.
Onko järjen ääni kadonnut, muutama kymmenen vuotta tuollaiset ihmiset olisivat pysyneet visusti piilossa ja hävenneet - nyt haetaan joukkosääliä ja taputuksia television kautta. Jokainen on oman elämänsä herra ja elämä on valintoja täynnä. Niin makaa kuin petaa.
Ei rahan käyttöä tuolla tavalla opi vaikka kuinka muut neuvoisivat täytyy joku järki olla itselläkin. Yritteliäisyyttä ja sitkeyttä pitää olla, sillä ja järkevillä valinnoilla pärjää eikä periksiantamalla.

17

2509

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ohjelma!

      Se opettaa niin velan ottajia kuin niiden takaajiakin ajattelemaan kaksi kertaa, ennen kuin seuraavan kerran panevat nimensä lainapapereihin turhuuden takia!

      • tiks

        Mun mielestä hyvä ohjelma, kerrassaan hyvä ohjelma. Velka ei pahenna ihmistä ja ihmisarvoa. Suomessa on noin puoli miljoonaa ylivelkaantunutta ja tuskin kukaan tahalleen halua velkaa.


      • tiks kirjoitti:

        Mun mielestä hyvä ohjelma, kerrassaan hyvä ohjelma. Velka ei pahenna ihmistä ja ihmisarvoa. Suomessa on noin puoli miljoonaa ylivelkaantunutta ja tuskin kukaan tahalleen halua velkaa.

        velallista ei esitetä siinä hylkiönä, vaan ihmisarvoisena toimijana, jota asiantuntijat pyrkivät auttamaan. Ohjelma pistää katsojan myös miettimään oman rahankäyttönsä asiallisuutta. Neuvojakin voi sivustakatsoja käyttöönsä poimia.


      • parasta ..

        ollut se, että toivois monen takaajan miettivän kymmenen kertaa, ennen kuin laittaa nimensä takauspaperiin. Toisaalta outoa katsoa, kuinka itse velalliset saavat maksuohjelman(ja anteeksi velkojaan) ja takaajat joutuvat maksumiehiksi. Itse en voisi laittaa takaajia maksamaan ( ei ole sellaista velkaakaan)ja tuntunut pahalta takaajien asema.


    • ex velkaantunut

      kuuleppas "järjen käyttö sallittua", on monta syytä velkaantua, ja AINA EI ole omaa syytää tai tyhmyyttä... epäonnistunut yritystoiminta, avioero, puolison kuolema, perheenjäsenen vakava sairastuminen, huijauksen uhriksi joutuminen, hometalon osto jne.

      Itselleni koitui "kohtaloksi" rehellinen yrittäjyys (sekä puoliso että minä: töitä 80h/vko, 2 vuoden ajan ja täydet 6 vapaa päivää koko aikana, palkkaa sai nostettua n. 1000 mk/kk eli alle 200 €/kk) yrittäjyydestä jäi täydestä panostuksesta huolimatta puolen miljoonan velat kun toiminta ei saatu kannattavaksi, jälkiviisaana: olis pitänyt nekin kaksi vuotta maata sohvalla työttömänä ja elää kunnan ja valtion "siivellä" EIKÄ YRITTÄÄ ansaita itse elantoa.

      ONNEKSI on velkäjärjestely olemassa, sen viisi vuotta maksettiin kaikki normitulon ylittävä palkka velkojille ja nyt ollaan vapaita käymään töissä ja aloittamaan "elämä alusta". Ikinä ei ole omia henk.kohtaisia laskuja jäänyt maksamatta eikä niitä luotoilla ole makseltu.

      Jos ei olis ollut velkajärjestelyä oltais varmaan roikuttu seuraavat 50 vuotta sossun luukulla, nosteltu työttömyyskorvauksia ja tehty pimeitä töitä niin paljon ku olis ehtinyt, ei olis ollut järkeä tehdä normi työtä ja maksaa veroja, koska ulosotto olis tehnyt elämästä mahdottoman. (tätäkö sinä kannatat..?)

      Ja tiedoksesi; velkajärjestelyyn ei pääse jos velat ovat tulleet rikollisen toiminnan seurauksena!! ei siihen järjestelyyn pääse niin vaan. esim "kevytmielinen" velkaantuminen (luottokortti- ja pikavippijutut) voi olla este velkajärjestelylle.

      Toivon sinulle ONNEA ettet koskaan joutuisi kokemaan talousongelmia, sinunlaistesi tietämättömien ja ylimielisten asenne ahdinkoon joutuneita kohtaan aiheuttaa monta itsemurhaa tässä maassa, kun talousongelmiin ajautunut joutuu AIHEETTA kokemaan häpeää...

      Rahavaikeuksissa ja velkajärjestelyssä oleville tsemppiä!

      • jarskk

        koko kukkaron herraksi ohjelma voi haistaa paskaa
        varsinkin se nuovoja haista paska.

        kun ei ne rahat riitä niin ei riitä.


      • höpö!
        jarskk kirjoitti:

        koko kukkaron herraksi ohjelma voi haistaa paskaa
        varsinkin se nuovoja haista paska.

        kun ei ne rahat riitä niin ei riitä.

        kirjoittamaan ja laskemaan!


    • ihme ja kumma

      ohjelma on HYVÄ ja yritän juuri kannustaa ystävääni siihen osallistumaan, kun haku on taas käynnissä. kaikkien kohtalo ei ole ollut yhtä helppo, enkä minä ainakaan ole huomannut tapaa, millä voin hallita maailmaa niin, ettei mikään koskaan mene pieleen ja näin on varmaan monella muullakin! yllättävät elämäntianteet ja kyllä, myös omat mokat johtavat joskus huonoihinkin tilanteisiin, mutta se ei tar´koita, etteikö apua pitäisi saada hakea ja ottaa vastaan! hyvä ohjelma johon puolet aikakin omasta lähipiiristäni voisivat osallistua, niin varmaan voisin minäkin, mutta pelkään ehkä juuri tuollaisia ihmisiä, kuin ensimmäinen kirjoittaja, liikaa. Toivottavasti ystäväni uskaltautuu osallistumaan ja neuvoo sen jälkeen minuakin!

    • outolintu_1

      Ensinnäkin: Loistava ohjelma. Kaikkihan voivat "osallistua" oman elämänsä hallintaan, niin tein itsekin enkä siihen mitään ohjelmaan pääsemistä tarvinnut. Hyviä neuvoja, samoja kuin tuossa ohjelmassakin, saa oman kunnan velkaneuvojalta. Täytyy vaan muistaa että oma halu ratkaisee velkaongelman ratkaisussa kaikista eniten. Ja tuki hyviltä ystäviltä mikäli ongelmistaan heille on kertonut. Itse en kertonut vaan hoidin asian itse velkaneuvojan avustuksella ja loppupeleissä Takuu-säätiön asiamiehen kanssa.
      Tuo ns. väliaika takaushakemuksen ollessa käsittelyssä noin 6 kk avasin kaikki perintä/haaste kirjeet ja toimistojen puheluihin vastasin satunnaisesti koska minun tapauksessa olisi ollut ihan turha tehdä enää maksusopimuksia. Ja kaikki säätiön tässä välissä pyytämät lisäselvityksetkin hoitelin itse säätiöön. Vasta takauksen ollessa selvä soittelin kaikki perijät läpi pyytääkseni lopetussaldot.

      ihme ja kumma:lle tiedoksi, älä jää odottamaan ystäväsi ohjelmaan pääsyä vaan hoida asiaasi itse eteenpäin, mene kuntasi velkaneuvontaan.. saatat yllättyä miten helppoa se tulee olemaan.

    • "ihmistuntija"

      Katsomisen aina voi boikotoida.
      ohjelmalle on varmaan tilaus vaikka vähän naivi minustakin.

      Katkeruus pois mitä oli v 1970 se oli silloin nyt on nyt.
      Tässä nyt ei ole kyse talousrikollisista.

      Kyllä he voivat oppia hoitamaan raha-asiansa. Ja ainakin joillekkin ihmisille asetataan rajat.
      Häpeästä ja piilosta pois, paljon on heitäkin, tuossahan on vain rohkeimmat tulee esiin, Kaikkien etu on saada velkajärjeetelyt kuntoon.
      Teidän ei ole pakko katsoa ohjelmaa mutta joku asinomaiset voivat
      siitä jotakin oppia.

      Te ette tunne sitä kaikkea minkälaisia ihmisiä on ja miten heitä joudutaan ohjaamaan ja neuvomaan.

      Meillä kaikilla ei ole niin hyviä kykyjä, valmiuksia ja itsekuria ym. eikä heillä ole niin hyviä koteja ja kasvatusta kuon Teillä ja minulla.

      He ovat epäonnistuneet eri syistä ja nyt heitä ohjataan ja annetaan rajat.

      meitä on niin erilaisia ja eritavoin toimivia, ns . moneen junaan.

    • wompatti55

      se helvetin hyvä että näytetään asiansa sössineitä "ÄÄLIÖITÄ" telkkarissa ja kukkaron herraksi ohjelmassa... 85% noista ihmisistä on uusavuttomia pellejä








      pelejä

    • Nimittelemätön-Jussi

      Kukkaron herraksi -boikottiin!

      Ylen ohjelmistossa näytetään kukkaron herraksi ohjelmaa, jossa ihmiset ketkä eivät osaa hoitaa asioitaan tulevat kertomaan talousongelmistaan.

      Onhan se asiallista kun osana "sosiaalipornoa esitetään muitakin kuin "miljonääri äidit, Lapin poliisit,huutokauppa kunkut ja SuomenTulli". Saa nähdä miten avuttomia nuo "vasenkätiset" Visakellujat ovat. Se vahingonilo jota osa meistä tuntee on aitoa ja taydellistä. Monet katselijat voivat aidosti paheksua ja välttyvät siten katumarsseille lähdöstä. Ei tarvitse miettiä ja luke paperista miksi "sistiksi","nistiksi" tai muuksi pitää nimitellä niitä jotka näyttävät ja haisevat erilaisilta.

    • Apuahakenut

      Hyvä ohjelma. Vaikka on v2008- 2013 Velkani oli hankittu luottokorteilla ja osamaksu hankinnoilla v 2009-2010 Elokuussa 2015 toimitin velkaneuvojalle hakemusen velkojen järjestelylle ja pääsin järjestelyyn joka pienensä velkapää omaa parilla tonnilla kun korot koroille poistui. Luottotiedot puhdistui v2016 keväällä. Nyt on enää vuosi maksuja maksettavana sitten toivottavasti olen täysin velaton. Toivon että ihmiset uskaltaisivat hakea apua ammattiauttajilta. Ei se ole noloutta vaan rohkeutta kun hakee apua.

    • hate7

      Vai yritteliäisyyttä ja sitkeyttä, yrittäjät hän maksavat eläkevakuutuksen itse mutta vähän niin kuin omantunnon mukaan eli monet vähemmän kuin olisi tarvis ja näiltä osin yrittäjien eläkkeitä joudutaan maksamaan osittain VEROVAROISTA

      • Eläri

        Jokaisen Suomesta eläkettä saavan eläkkeistä osa maksetaan verovaroista.


      • hate7
        Eläri kirjoitti:

        Jokaisen Suomesta eläkettä saavan eläkkeistä osa maksetaan verovaroista.

        Ei makseta. Katso YLE tekstitv sivu 858 duunareiden ym eläkkeet maksavat eläkevakuutusyhtiöt jotka sijoittaa rahat tuottavasti. SIIS VAKUUTUSYHTIÖT EI VALTIO. hävetkää yhteistä kakkua nakertavat yrittäjäeläkeläiset


      • Eläri
        hate7 kirjoitti:

        Ei makseta. Katso YLE tekstitv sivu 858 duunareiden ym eläkkeet maksavat eläkevakuutusyhtiöt jotka sijoittaa rahat tuottavasti. SIIS VAKUUTUSYHTIÖT EI VALTIO. hävetkää yhteistä kakkua nakertavat yrittäjäeläkeläiset

        Ymmärrä lukemasi.

        On totta, että teknisesti ottaen asia menee kuten sanoit. Kuitenkin, työeläkemaksu on veroluontoinen maksu. Samalla tavalla ne nyt maksettavat eläkkeet lankeavat nykyisten työssä olevien maksettavaksi riippumatta siitä, maksetaanko ne tekniseseti vakuutusyhtiön kassasta vai valtion kassasta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe