Hyvä, kiltti ja EI-RAHASTAVA hammaslääkäri Helsingissä?

Hammaslääkäriin suuntaava

Omaan pahemman luokan hammaslääkärikammon, niin säälittävältä kuin tuo aikuisen ihmisen suusta kuulostaakin, mutta tilanne alkaa olla se etten pysty sinne menoa enää välttelemään (ja särkylääkkeetkin maksaa...). Joten toivon, että joku avulias ihminen voisi suositella minulle Helsingistä hyvää hammaslääkäriä joka on paitsi hyvin osaava, myös kiltti ja ymmärtäväinen minun kaltaisessa tilanteessa olevia kohtaan.

On mahdollista että yksi hammas joudutaan poistamaan ja korvaamaan implantilla, joten hommansa osaava jolla on kokemusta edellä mainitusta olisi tärkeää. Toisaalta, en ole varma joudutaanko sitä poistamaan, joten hammaslääkärin tulisi olla myös EI-RAHASTAVA (olla suorittamatta turhia toimenpiteitä) - myös ihan jo sen takia että olen alle 1000€/kk tienaava nuori jonka pitäisi säästää opiskeluja varten.

Infoa hammaslääkäreistä voi lähettää osoitteeseen:
[email protected]

Kiitos.

32

12001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinun toiveitasi, mutta

      rohkenen kuitenkin vihjaista. Käyn nimittäin töissä täällä Helsingissä, vaikka asun Tuusulassa.
      Kokemuksia melkein niin kauan kuin ovat toimineet. Voin sydämestäni suositella-suorastaan harvinaista nykyaikana, sanoisinko "Menneen maailman hyvä asiakaspalvelu".
      http://www.hyrylanhammas.fi/index.php?page=personnel&language=FI

    • sinne mene

      eli enempiä tekstiäsi luettua en kommentoi mitä muuta kerrot tarinassasi mutta hammaslääkäri Helsingistä sen luin vain joten suosittelen ehdottomasti www.hammashaltiat.com
      Muuta tekstiä en soperra ja jaksa lukea joten toivottavasti natsaa...

    • Helsingistä

      Katso sivut www.dentti.fi. Enempiä jaarittelemaatta voin suositella kokemuksesta. Täyttää antamasi ehdot (osaava, ystävällinen, moderaatti hinta).

    • hampaat kuntoon !

      Kun menet (jonnekin) hammaslääkärille, niin kerro jo ajantilausvaiheessa, että olet pelkopotilas. Fiksu, aikaansaseuraava hammaslääkäriasema ja sen työntekijät osaavat suhtautua sinuun ja pelkoihisi
      asiaankuuluvalla "helläkätisyydellä".

      Voit myös pyytää sopivia kivun- ja pelonlievityskeinoja (puudutus, rauhoittava lääkitys ym.) Pyydä myös hammaslääkäriä kertomaan työtä tehdessään, mitä hän kulloinkin tekee. Se helpottaa kumman paljon pelkäävän potilaan olotilaa.
      Muista myös, että mitään toimenpidettä ei tehdä vastoin sinun tahtoasi, vaan käytte yhteisen neuvottelun - sinä ja hamamslääkärisi - hoidon ja toimenpiteiden toteutuksesta. Tsemppiä Sinulle ja Hyvää Uutta Vuotta 2009.

    • Hampaat pesty
    • Myös opiskelija

      Täällä liputetaan myös Hammashaltioita. Käyttivät puudutuspiikin laittoonkin puudutusvoidetta, joten ei sattunut sekään. Ja tosi helläkätisiä ja ystävällisiä, selittivät toimenpiteistä ja sisustuksellisestikin mukava paikka (se ihan oikeasti vaikuttaa). Hintataso oli ok, varmaan keskihintainen, edullisempi kuin monilla muilla, joilla olen käynyt. (Tosin ainahan yksityisellä käynti kirpaisee opiskelijan lompakkoa jos pitää maksaa itse.)

    • ---

      Ikävää, että hammaslääkäreihin (suuhygienisteihin myös) aina suhtaudutaan niin hirveän vihamielisesti ja syytetään rahastamisesta. Suun terveydenhuollon ammattilaiset ovat ilmeisesti ainoa ammattiryhmä keiden tulisi työskennellä täysin ilmaiseksi?

      • Ilmaiseksi?

        Onko joku esittänyt moista? Lienee aivan omien ajatustesi tulosta? Mutta käytäntöhän voisi olla, että laskutetaan ja maksetaan hoitojenTULOSTEN mukaan!


    • Herne pois nenästä

      Viittasin samalla myös moniin muihin ketjuihin en vain jaksa niitä kaikkia tuolta arkiston syövereistä kaivaa. Ja ei ole omien ajatusteni tulosta, monet potilaat eivät haluaisi maksaa hammashoidosta vaikka tulokset olisivatkin onnistuneita ja heitä kohtelisi silkkihansikkain ja heittäisi sirkustemppuja päälle.

      Tarkoitukseni ei ollut trollata eikä aiheuttaa tunteiden kuumenemista.

    • Aiheen vierestä mut

      Jäi ihmetyttään aiemmin mainittu idea siitä, että hammashuollossa käytäntönä voisi olla maksaminen hoitojen tulosten mukaisesti. Miten tämä käytännössä voisi toteutua mitenkää millään alalla? Mietitään nyt ihan ensiksi terveydenhuotltoa; sairastut vakavaan tautiin ja hoidosta huolimatta menetät esimerkiksi liikuntakykysi. Et siis parantunut täydellisesti, eli sinun ei tarvitse maksaa hoidosta?

      • Tulosten mukaan

        > Et siis parantunut täydellisesti, eli sinun ei tarvitse maksaa hoidosta?

        Kysehän oli tulosten mukaan! Jos tulokset ovat jotain 50%:n luokkaa, niin maksukin tulosta vastaava eli 50% ohjehinnasta. Jos hoito on epäonnistunut täydellisesti, niin miksi silloin pitäisi maksaa vielä täysi hinta saamattomasta hoidosta?
        Vastaavasti, jos tarvitset esim. vehnäjauhoja. Menet kauppaan. Myyjä ilmoittaa, että kaupassa ei nyt ole vehnäjauhoja. Ei sinun silloin, ainakaan toistaiseksi, tarvitse jauhoja maksaa, vaikka menit niitä hakemaankin! Kun menet hakemaan apua kipuihisi ja vaivoihisi asiantuntijalta, etkä sitä saa, niin miksi pitäisi turhasta käynnistä vielä maksaa, jopa täysi hinta?


    • the_road

      Mutta jos se ei ole hammaslääkärin vika, että tulos ei ollut se mitä potilas tai edes lääkäri odotti? Aina kyse vain ei ole virheestä. Ei se hoito niin yksinkertaista ja ennakoitavaa ole, kyse on kuitenkin ihmisistä, ei mistään jauhopusseista.

      Itse ainakin olen saanut laskun vasta, kun hoito päättynyt ja hammas oireeton ja tarvittaessa otettu huomioon hinnassa, jos lääkärin toiminnan takia joutunut esim. käymään ylimääräisiä kertoja tms.

    • vehnäjauhot?

      Ei lääkäriä ja potilasta voi verrata joihinkin jauhopusseihin. Luuletko oikeasti, että lääkärin työ tai sairauksien parantaminen on noin yksinkertaista? Mikäli lääkäri suorittaa työn, tulee siitä maksaa täysi hinta, oli lopputulos täysin toivotunlainen tai ei. Jos on sattunut virhe, on menettely tietysti eri, mutta pääasiassa hoidon lopputulosta ei todellakaan voi etukäteen ennustaa vaikka lääkäri kaikkensa potilaan eteen tekisikin.

      Ihmiset ovat erilaisia ja näin ollen myös reaktiot sairauksien hoitoon eroavat suuresti eri ihmisten kesken.

      Potilaiden omat elintavat vaikuttavat suuresti esim. karieksen ja parodontiitin hoitoon, kaikkeen lääkärikään ei todellakaan voi vaikuttaa.

      • the_road

        "Ihmiset ovat erilaisia ja näin ollen myös reaktiot sairauksien hoitoon eroavat suuresti eri ihmisten kesken. "

        Aivan!! Ei lääkärin työtä voi jauhopussin myymiseen rinnastaa. Muutenkin tosi herkästi syytetään hammaslääkäriä heti jos asiat ei mene "niin kuin strömsössä". Toki ihan selkeitä virheitäkin tapahtuu, mutta se on taas eri asia (minullekin on todistetusti näin käynyt aiemmin).

        Tässä itsellänikin taas ollut sellainen tapaus, että oireet eivät ole niin selkeät olleet ja olen joutunut useamman kerran hammaslääkärilläni käymään asian selvittelyn takia. Silti ei ole tullut mieleenkään syyttää hammaslääkäriä. Tiedän, että hän on tehnyt parhaansa ja hänellä on täysi luottamukseni edelleen, tai ehkä luottamus on jopa lisääntynyt tämän selvittelyn myötä.


      • Täysi hinta

        > Ei lääkäriä ja potilasta voi verrata joihinkin jauhopusseihin....

        Onko lääkäriä tai potilasta joku verrannut jauhopusseihin? Sehän on kauheaa!
        Vertauksen opetushan onkin se, kun ostoksilla olleen odotukset ja tarpeet eivät täyttyneet, niin pelkästä kaupassa käynnistä ei vielä syntynyt maksuvelvoitetta!

        > Mikäli lääkäri suorittaa työn, tulee siitä maksaa täysi hinta, oli lopputulos täysin toivotunlainen tai ei.....

        Entä kun lääkäri tilaa remonttimiehen asuntoonsa tekemään remontin, ja se sattuu menemään vähän vituralleen. Sehän ei ole ollenkaan harvinaista, ihmisethän ovat erilaisia. Maksaako myös lääkäri mukisematta täyden hinnan remontista, vaikka lopputulos poikkeaa täysin toivotunlaisesta?


    • Pelkäsin ennen

      Ystävällistä ja kivutonta palvelua olen saanut Albinista. Laserilla korjailevat hampaat, ei läheskään niin ilkeän tuntuista kuin perinteiset metodit.. Hinnasto netistä.

    • Kunnallinen123

      Itse olen käynyt Hyvinkään kunnallisella puolella kuudesti vuoden sisään. 250e maksettavaa, 5 käyntiä jossa hammaslääkäri pahoitteli, ettei saanut mitään aikaiseksi, kuudennella onnistuivat sentään paikkaamaan hampaan. Kaupan päälle järjestivät vielä hysteerisen hammaslääkäripelon. Ei taida se yksityinenkään suhteessa niin kallis olla?

      • Hoitojen tulokset

        > 250e maksettavaa, 5 käyntiä jossa hammaslääkäri pahoitteli, ettei saanut mitään aikaiseksi, kuudennella onnistuivat sentään paikkaamaan hampaan......

        Siis noin rehellinen hammaslääkäri, että kertoi suoraan hoitojensa tulokset!
        Se on jo harvinaista herkkua!
        Niitä "kaupan päällisiä" on useinkin tarjolla näissä hommissa.


    • käteisellä kitos

      Tervetuola vaan, auto pitäisi vaihtaa, rouvalle uusi turkki ja Thaimaaseen lomalle, toivottavasti sinulla on paljon reikiä ja maksat käteisellä !!!!!

    • Totuuden torvi

      Eikö tärkeintä ole kuitenkin se maksetulla rahalla saatu lopputulos, eikä hinta itsessään. Jos pelkän hinnan perässä mennään, ei voi olettaa, että palvelutasossa olisi hurraamista. Joskus voi olla tietysti niinkin.
      Forumissa sijaitseva Kukontorin hammaslääkärit on tarjonnut ainakin minulle kattavaa ja ystävällistä palvelua, eikä tekeminen hyydy heti jos joudutaan suorittamaan tarkastusta haastavampia toimenpiteitä. Myös Myllypuron hammaslääkäreiden Marja-Liisa on osaava tekijä erityisesti oikomishoitojen saralla. Molemmilla hinnastot myös kotisivuilla.

      • Lopputulos

        Eikö se takaa lopputuloksesta mitään, vaikka yliopistollinen koulutus on läpi käyty ja lupa porailemiseen ja paikkailemiseenkin on annettu? Eikö tämän pitäisi taata sen hyvän ja oikean lopputuloksen, johon potilaatkin voisivat olla tyytyväisiä, vai tästäkö vasta aloitetaan hinnoittelu, jossa aina suuremmalla rahalla pitäisi saada sitä parempaa työtä, palvelua ja lopputuloskin?


    • N.P
      • hammasstadi

        Saisivat laittaa tuonn palveluun hinnat myös www.tohtorille.fi


    • irma3

      Tykkään tuosta www.tohtorille.fi palvelusta, hyvä nimi!

    • V.M.
    • A.P

      Kun olette matkustamassa Viroon, Tallinnassa sijaitsevaa Nordic Hambakliinik on paras. www.nordicmedicine.fi

    • MGM

      Mikaela Eklund, Oral citykäytävä. Ihan paras!

    • hampaat

      Pihlajamäen hammaslääkäriasema! Edullinen ja luotettava hoito, hyviä kokemuksia jo viiden vuoden ajalta. Ei tarvii maksaa toimistomaksuakaan :) Kodikas vastaanotto ja ystävällinen, Lanalla olen käynyt.
      http://www.pihlajanhammas.fi

      • Mainokset_pois

        Kato-kato, mainoksissa oli sentään pieni tauko. No eiköhän aloittaja ole saanut opintonsa valmiiksi tämän 8 vuoden aikana ja on nykyään toivottavasti työelämässä että pystyy maksamaan tuon Pihlajanhampaan yksityistaksat. Todelliset köyhät joutuu tyytymään kunnalliseen, tai jättää hampaat hoitamatta.


    • vaihtoehto1

      Otetaan vaan hoitotulosten mukainen laskutus, niin kuin jotkut toivovat. Pohjaksi vaikka se, mitä palvelun tuottaminen maksaa. Eli ainakin Helsingin kaupungilta tiedetään, että yhden pinnan paikan tuottaminen maksaa n. 60 e, eli tämä voisi olla "nollataso". Sitten kaikille potilaille järjestetään info- ja neuvontakäynti, jolla opastetaan suun omahoitoon. Tätä seurataan joka käyntikerralla tehtävällä plakkivärjäyksellä. Jos plakkia on esim. 50 %:lla hampaan pinnoista (=epäonnistunut puhdistus), korotetaan maksua 50%:lla. Joka kerta kun syöt makeaa, lisätään pari prossaa paikan hintaan. Eroosiota aiheuttavien limujen ja happamien tuotteiden syömisestä myös korotus. Mitataan jokaisen purentavoimat, ja jos yli keskiarvon - korotetaan korjaavan hoidon hintaa, sillä kovilla purijoillahan lohkeamia sattuu herkemmin. Vastaavasti puhdassuiset saisivat palvelunsa "omakustannushintaan". Tämä näin korjaavan hoidon osalta. Mitähän muihin hoitoihin keksittäisiin?

      • Tasapuolista

        > Eli ainakin Helsingin kaupungilta tiedetään, että yhden pinnan paikan tuottaminen maksaa n. 60 e, eli tämä voisi olla "nollataso".....

        Entä jos sen paikkaamisen, hoidon taso liikkuu siinä "nollatason" seutuvilla, niin kuinka maksut sitten järjestellään?
        Maksaako hammaslääkäri potilaalle turhasta vaivasta, ajanhukasta ym. ym. tuon summan, vai kuinka potilaaan pettymykset korvataan?


    • Anonyymi

      Kalasatamassa Ebeling hammaslääkärit oli aivan ihana paikka! Ihan kuin olisi ollut kauneushoitolassa, niin seesteiset tilat ja ihana palvelu. Hammaslääkäri minne haluan mennä uudestaan 😍

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe