TV7: Ermot syntiä

Ex-kristillinen.

Ermot on Tv-ohjelmaksi naamioitu kaupallisuuden perkeleen tuotos. Tänään luvassa häpeilemätöntä Serenan markkinointia pikkulapsille.

Kamalan tekopirteää kohellusta koko ohjelma. Logot näkyy kaikilla varmasti isona ruudulla. Ohjelmassa käydään läpi kaikki Serenan tuotteet ja palvelut. Aivan uskomatonta, että "kristillinen" kanava näyttää tällaista moraalitonta soopaa. Ei pikkulapsille saisi tyrkyttää tällä tavalla luontoa tuhoavaa kulutusjuhlaa.

6

1082

Vastaukset

 • ole hyväksi että lapsille tarjotaan jotain muutakin ohjelmaa kuin väkivaltaa.

  Toiseksi jostain raha täytyy ohjelmaan repiä.
  Kyllä sekin kaiketi onnistuisi ettei oltaisi yhteistyössä yritysten kanssa mutta sitten täytyisi uskovaisten paremmin noudattaa kymmenyssääntöä.

  Jos tiedät miten homma hoituisi paremmin ja oikeammin senkus alat tekemään.

  Tunnen M.Falckin ermopäällikön.

 • HYVÄÄ , SUHT TERVETTÄ OHJELMAA LAPSILLE, OPPIVAT ERI AMMATTEJA SUOMESSA JA RAAMATUN OPETUSTA SAAVAT SIINÄ OHESSA. LISÄÄ ERMOJA, SE KOETTELEE TIUKKA-PIPOJEN HERMOJA. VAPAUTEEN KRISTUS VAPAUTTI, EI SYNTIÄ TEKEMÄÄN, VAAN VAELTAMAAN KANSSAAN ARJEN KESKELLÄ, IHMISTEN SEASSA. TERV JUSSI IISALMESTA

 • Ermot on erittäin hyvä ohjelma lapsille, tukee harrastamista ja ystävyyttä, elämänarvojen ja krisitillisen uskon kasvua lämpimällä tavalla.
  Se, että yhteistyökumppanien mainokset näkyvät, ei ole mielestäni mikään ongelma. Jonkun järjestämissä paikoissahan erä- ja monitoimikerhon, Ermojen täytyy seikkailla ja - kävelemmehän kaduillakin lasten kanssa - ja mitä he näkevät? - Mainoksia.
  Luotan ohjelmantekijöihin, he tekevät työtään sydämellä ja taidolla. Tunnen heistä mm. rakennuspastorin ja tiedän että hän on oikealla asialla. Toivon todella lisää hyviä Ermo-ohjelmia!

 • Ermot on Saatanasta!!

 • Ermot on hyvä ohjelma lapsille. Ei ole vihaa ja raa kuutta vaan rakkautta. Siinä tuodaan esille kuinka Jumala Rakastaa meitä kaikkia niin pahoja kuin hyviä. Neuvotaan elämän tärkeitä arvoja. Ihanaa, että tätä tuodaan esille tässä väkival-
  taisessa maailmassa. Kaikki ovat tervetulleita Jeesuksen luokse!

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.