Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Selibaatti vaikuttaa parhaalta ratkaisulta.

pohtiva2

Olen seurustellut muutaman tytön kanssa.
Vaikka kuinka halusin pitää himot sisälläni aina piti olla kopeloimassa, milloin tisseistä, milloin muualta. Myöhemmin kadutti. Olisin halunnut olla ainoastaan hellä kyseisille tytöille, mutta sisäinen eläimeni pääsi valloilleen.

TOinen suhde loppuikin siihen, toinen taas samantapaisen asian takia.

Olen tosin huomannut sen, että en osaa kiintyä tiettyyn naiseen. Epäilen joskus olevani aseksuaali tämän takia. (niitäkin on kolme erilaista)

Haluaisin myös ryhtyä täydelliseen selibaattiin ja keskittää energiani ja mieleni täysin muihin asioihin kuin seksin himoihin.
Harrastan itsetyydytystä kerran pari viikossa ja sen jälkeen kadun sitä, sillä haluaisin elää selibaatissa, mutta himoni saavat voiton.

Tarkoituksena olisi elää selibaatissa siihen asti kunnes joskus löydän tytön/naisen jota voin rakastaa.

Haluaisin oppia kontrolloimaan himojani, jotta voisin tulevaisuudessa rakastaa jotain naista ja etteivät himot pääsisi valloilleen jatkuvasti ja sen takia ryhtyä selibaattiin.

Osaako kukaan antaa vinkkejä kuinka onnistuisin tässä haasteessa?

2

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tundrakettu

      Kun orgasmien saaminen lakkaa, vakavimmat vieroitusoireet kestävät kuukaudesta kahteen. Ne täytyy vain kestää, niitä ei voi välttää. Itse tein niin että lisäsin aina aikaa jonka olen ilman. Ensin viikko, sitten kaksi, sitten kolme ja neljännellä kerralla kesti kolme viikkoa ennen kuin himot katosivat kokonaan. Kuuden viikon kohdalla ne tulivat vielä takaisin mutta niin lievinä että ne oli helppo työntää syrjään.

      Varaudu siihen että tuon parin kuukauden aikana et juurikaan kykene tekemään mitään mikä vaatii keskittymistä. Elämä on suoraan sanoen yhtä helvettiä sinä aikana. Sen jälkeen keskittymiskyky paraneekin sitten merkittävästi.

      Kun seksihalut katoavat, hellyydenkipeys lisääntyy vastaavalla määrällä.

      • Minervä

        Fugeesin maailmaakin kauniimpi biisi. Ole valmis, ennen kuin unohdat. Ole valmis, ennen kuin kisasi naisen asemasta alkaa.

        Mun mielestä yllä oleva kirjoittaja ei tiedä, mistä kirjoittaa. Selibaatilla tarkoitetaan paljon muutakin, kuin naisen asemaa ja kirkollista kuulutusta. Selibaatti on ihana ja hyväksyttävissä oleva keino tutustua parisuhteen sen hetkiseen kumppaniinsa. Hänelle on voitu tehdä lapsuudessa ihan mitä tahansa korjaamatonta. Tiedäthän, ettei kumppanisi ole kuin kulta, hopea tai kromi, kun menet hänen kanssaan naimisiin? Tämä edellinen lause ei kuitenkaan tarkoita sukupuolitauteja tai sokeutta. Toivoisin ainakin siten. Joillakin ihmisillä on voinut esim. koko elämänsä olla seksielämä, jolloin he saattavat kaivata tietoa selibaatista ilman elämänkatsomustietoa jne., jo hieman aikaisemmassa vaiheessa elämäänsä. Silloin eivät myöskään tule kysymykseen WWF ja muut sellaiset ulkonäköä lopullisesti loukkaavat tekijät. Mut on näillä tekijöillä tuhottu täysin, mm. sijaishuollon tasolta. Syytän tästä Puolustusvoimia, samalla rakastaen niitä. Miksi? Onko se salaisuus?


    Ketjusta on poistettu 43 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe