Burana 800mg depot kelvotonta!

hammassärkyyn

Burana 800 depot/slow ei sovellu kunnon hammassäryn hoitoon. Siis jos 800 mg imeytyy 12 tunnin aikana, niin sehän on sama kun ottaisi 200 mg buranan muutaman tunnin välein, ja kaikki jotka on oikeaa hammassärkyä kokeneet tietävät, ettei sellainen annos riitä mihinkään. Tuon 800 depotin päälle joutuu kuitenkin syömään nelisatasta että särky lähtee ja ibuprofeenimäärät nousee tällöin huikeiksi, mikä ei ole terveellistä.

Ibuprofeenialtistus on siis korkea, mutta pitoisuus pysyy niin pienenä ettei se auta särkyyn. Toimii varmaan pieniin kolotuksiin ja särkyihin, muttei viidennen asteen hc-hammassärkyyn.

8

3537

Vastaukset

 • Tiedoksi kaikille, että burana 800 depot on siis hitaasti vaikuttava ja imeytyvä särkylääke, hitaan imeytymisen takia ilmeisesti suurempi osa sen sisältämästä ibuprofeenista tulee käytetyksi, mutta pitoisuuden taso pysyy alhaisempana. ilmeisesti sitä käytetään silloin kun kiputila ei ole vakava mutta se vaatii kuitenkin jatkuvaa lievitystä. Pitkävaikutteisuuden ansiosta ei tarvitse koko ajan olla nappi huulessa.

  • Panadol poretabletti.


  • Burana 800 Slow ei tunnu päässä ei perseessä, ihan sama nappaako yhden tai paketin kerralla. Tutkitutin ja tuomio on..lumelääke joka sisältää vehnäjauhoa 90% muita sideaineita 10% eikä varsinaista särkyyn vaikuttavaa ole laisinkaan. Itselleni määrättiin selkäsärkyyn, särky ei katoa vaikka söisin paketin kerralla mutta koskas vehnäjauho on särkyä vienyt. Vein testiin totaalisesti murskattuna siis täysin jauheena ja halusin tietää mitä tuo jauho on. Kun näytin paketin eivät olisi uskoneet että on siitä, mutta tabletti joka otettiin paketista vstasi täysin samaa tuotetta. Tämä siis sitä suomalaista lääketeollista kusetusta, onkin varmaan hankitta BAYER tuotteet niin tietää että on takuuvarmasti aito lääke.

   Pari vuotta vanha Disperin 500g vaikuttaa huomattavasti tehokkaammin, mutta onkin aito lääke.


  • themcey kirjoitti:

   Burana 800 Slow ei tunnu päässä ei perseessä, ihan sama nappaako yhden tai paketin kerralla. Tutkitutin ja tuomio on..lumelääke joka sisältää vehnäjauhoa 90% muita sideaineita 10% eikä varsinaista särkyyn vaikuttavaa ole laisinkaan. Itselleni määrättiin selkäsärkyyn, särky ei katoa vaikka söisin paketin kerralla mutta koskas vehnäjauho on särkyä vienyt. Vein testiin totaalisesti murskattuna siis täysin jauheena ja halusin tietää mitä tuo jauho on. Kun näytin paketin eivät olisi uskoneet että on siitä, mutta tabletti joka otettiin paketista vstasi täysin samaa tuotetta. Tämä siis sitä suomalaista lääketeollista kusetusta, onkin varmaan hankitta BAYER tuotteet niin tietää että on takuuvarmasti aito lääke.

   Pari vuotta vanha Disperin 500g vaikuttaa huomattavasti tehokkaammin, mutta onkin aito lääke.

   Mitkään buranat, disperinit, panadolit yms. (ei edes reseptillä saatavat vahvemmat versiot näistä) ei auta jos on oikein kunnon hammassärky. Panacodia vähintään pitää olla ja aina sekään ei riitä, vaan on pitänyt turvautua Tramaliin.

   Johan on kiva kuulla, että meille myydään vehnäjauhoja puristettuna pieneksi tabletiksi. Kalliit on jauhot. Oliko lääke päiväyksen puolesta käyttökelpoista kuitenkin? Missä tutkitutit?


 • Sain joulun jälkeen tk:n päivystyksestä Burana 800mg Slow:ta tulehtuneeseen viisaudenhampaaseen ja voi kyllä sanoa et tuntui vähän turhauttavalta ottaa niitä, meni ainakin 5 tuntia ennen ku rupes vähän edes auttamaan. Muutenkin mulla menee normaali Buranan kanssakin semmoinen pari tuntia et rupee auttamaan ja Burana Capsinkin pitäis auttaa lähes heti, mutta mulla menee siinäkin tunti pari. Onneksi silloin sain myös antibioottikuurin joka sitte auttoi muutaman päivän päästä ja jätin Slow:t kokonaan pois. Nyt eilen kävin leikkauttamassa sen hampaan ja sain onneksi ihan normaalia 800 Buranaa.

  • Yhdyn täysin. Viisaudenhampaan poisto ja ei auta yhtään. Onneks on panacod kylkeen joka vähä jeesaa.


 • Morfiini toimii!

  • Olipas todella viisas kommentti. Eipä ole koskaan tarjottu morfiinia hammassärkyyn.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.