Mikä mielenkiinto

Te.ve

Mikä mielenkiinto ihmisillä voi olla katsoa jotain metsolaa? Pitkäveteinen, kuivikas ja juonen tietää koko maailma kun kolmatta kertaa uusitaan! Ja yleensäkin kaikki tv-sarjat on oman aikansa kuvia ja tuotetta. Siksi ne kiinnostaa sen yhden kerran. Maailma on mennyt eteenpäin metsoloista ja tuskin tuon ajan kuva ketään kiinnostaa. Sama kun katsottaisiin heikkiä ja kaijaa.

20

3640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttö16vee

      katton Metsolaa enkä muuten ole sitä ennenmin kattonut vaikka olisi kyseessä 10.uusinta joten mitä hittoo sä täällä asiasta valitat. Ei sitä oo pakko kattoo ellei asia kiinnosta !

    • erkki ja kari

      Ai tuskin ketään kiinnostaa?! Et kuule tiedäkään kuinka moni ihminen tätä sarjaa on toivonut uusittavan. Mun mielestä tämä sarja on aivan loistava ja en ole vieläkään siihen kyllästynyt. Jokaisella on toki omat mielipiteet, mutta turhaan sinä morkkaat, jos muut tykkäävät tästä (heitä on paljon). Tätähän ei ole pakko katsoa. Kaukosäätimellä voi muuten vaihtaa kanavaa, jos ei nappaa...

      • ^D44^

        Niin just! Tämä on hyvä sarja!


    • eivät ole kuin sinä

      Sitä paitsi sarjan asiat alkavat olla yllättävän ajankohtaisia. Suomeen mahtuu monenlaista elämää. Monia syrjäseutuja tai pikkupaikkakuntia ei voi millään verrata esim. Helsingin tai muun suuremman kaupungin elämään. Tokihan maaseutu muuttuu, ihmisiä muuttaa pois, väki vanhenee, toisaalta kuvaan astuu uusi tekniikka lypsyrobottien tai laajakaistan muodossa. Silti pienellä paikkakunnalla elämä voi vielä tänäkin päivänä olla pitkälti saman tyyppistä kuin mitä Metsoloissa on kuvattu. Ja minä ainakin asun paljon mieluummin pienellä paikkakunnalla, katson Metsoloita ja katsoinsin muuten ihan mielenkiinnolla Heikkiä ja Kaijaakin. Itse en ole vielä edes syntynyt, kun H & K on tullut ensimmäistä kertaa.

    • metsolaaaaaaa

      Vai pitkäveteinen?? Metsolat on kaikken aikojen paras kotimainen mitä on teeveestä tullu,muistan ku se tuli ekan kerran töllöstä ni olin silloin jtn 8v ni leikin Erkki Metsolaa ja "perustin urjan rinteen" menin lähi metsään vasaran kanssa "kaataa metsää" ku leikin et rakennan siihen sen laskettelukeskuksen... =) Mukava nyt aikuisena kattoa,kyl aika näköjään kultaa muistot...!! Loistava sarja!!

      • tämä oli

        hyvä, kiva lukea tuollaisia muistelmia ;)

        Omat poikani ovat vähän nuorempia. Silloin katseltiin perheen kanssa yhdessä, nyt katsovat uusintaa omissa kodeissaan.


    • Marienhof

      katsoin jo silloin kun ensimmäisen kerran Metsolat tuli. Hyvin jaksaa Metsoloita katsoa vaikka 10 kertaa, on niin hyvin tehty sarja. Lisäksi edellisestä uusinnastakin oli jo 8 vuotta aikaa ennen tätä nykyistä uusintakierrosta, joten ei Metsoloitakaan ole liian usein esitetty.

    • viitonen

      en ymmärrä tuota ku ohjelmista kirjotellaa ja mollataa,ni vois sitä kanavaa vaik vaihtaa tai laittaa koko töllö kii.jos sekää ei auta ni ulos koko mööpeli....antakaa meijän kattoo ku tykätää....!

    • täti

      siitä, että juoni voisi olla totta, maalaisympäristö. Eli juuri tavallista elämää kaikessa tylsyydessään.
      Kaikki eivät niaskentele toisiaan ristiin rastiin, kuten monessa nykypäivän sarjassa - Kotikatu, Salatut elämät jne.

      toisaalta sarja on nostalginen ja kuvaa tekoajan elämänmenoa, muotia jne... tämä on yksi mukavin näkökulma vanhoihin sarjoihin. Sekä tunnistettavat maisemat (kuvauspaikat)

      • jyrääää

        Metsoloiden ehdoton vahvuus on sen roolitus. JOkainen näyttelijä on roolinsa näköinen, ja vielä ammattilainen. Ei käytetä mitään kameraan töllötteleviä ja silmiään pyörittäviä "salkkaritähtiä" vaan aitoja, oikeita näyttelijöitä.

        Metsolat alkavat olla taas varsin ajankohtainen sarja. Odottakaapa vaan, kun tästä lama etenee...

        ...ja kun joku valitti, ettei siinä tapahdu mitään. Töllöt ja elokuvateatterit on pullolaan ryskettä, pauketta, ampumista ja seksiä. Yhä useampi seuraa mielellään ohjelmaa, jossa asiat etenevät pikku hiljaa eikä mitään kovin epätavallista tapahdu.

        Metsolat kestävät vielä seuraavankin uusintakauden.


    • on parhain

      kotimainen sarja jota tällä hetkellä tv:stä tulee. Voittaa ylivoimaisesti esim niin turhan päiväisen sarjan kuin salatut elämät. jossa nyt ei muuta olekaan kuin ryyppäämistä, kieroilua, naapurin kanssa pelehtimistä yms..Roskaa.

      • MÄÄ TIESIN TÄN

        Reinikainenpas!


    • kotkatu mies

      sdpn mies katsoo kotikatua , eikä mitään tälläistä lehmänpaskalle haisevaan kepu paskaa.

      sdpn mies

    • Ihmetys sentään

      Mikähän mielenkiinto joillakin on mollata aina toisten tekemisiä? Eikö sovittais niin, et jos joku haluaa katsoa jotain uusintaa, niin suotakoon se hänelle. Tai jos ei halua, niin ei siitäkään melua nosteta.
      Tämän päivän tarjonta tv:stä näkyy olevan uusintaa ja taas uusintaa ja sieltä on omansa valittava jos jotain haluaa yleensä katsoa.
      Katsotaan kukin mitä halutaan ja odotellaan aurinkoista ja ihanaa kevättä!! Näin toivon jokaiselle.

      • ^D44^

        No hyi! Kotikatu se PASKA sarja onki..

        Metsolat on parempi ohjelma kuin joku "kuka nai ja ketä" ohjelma.


    • kuin

      Ohjelma on tosi hyvä! Aivan eri sorttia kuin joku ketkutus tanssii pas..n kanssa.

    • saatanan varma

      Täytyy sanoa että montaa Metsoloiden tasoista sarjaa/elokuvaa ei ole Suomessa tehty. Vielä uusintoinakin seuraan innolla. Elämänmakuinen sarja, aivan saatanan varmasti parhaita koskaan tehtyjä.

    • Puulusikka

      Tv:n kaukosäätimestä löytyy yleensä virtakytkin.
      Lupamaksu ei pakota seuraamaan ohjelmia...
      Mutta kuka suojelisi meitä Kauniilta ja
      Rohkeilta?? Vuodesta 1987 on meitä piinattu
      vuodesta toiseen samojen näyttelijöiden
      naimisiinmenoilla ja muulla fuulalla, kuten
      että porukka on niin kierrätetty että sukua on jo koko väki toisilleen..Sucks! Mutta laatusarja
      pysyy-Niinkuin Metsolat. Olen sen katsonut
      läpi satoja-ellei tuhansia kertoja. Ja aina
      löytyy kipinää....

    • Anonyymi

      Jos Annikki ja Antti kekkuloisi jalkoväli paljaana jokaisessa jaksossa,niin jokos kiinnostas? Kaukovaara kaljoissaan heppi jäykkänä juoksisi talostaan autoonsa ja poistuisi kivet ropisten kohti Urjanrinnettä haukkumaan Erkkiä,joka olis naimassa Helenaa..Jokos kiinnostais enempi??

      • Anonyymi

        Ja tämä ihan piruillen. Tosiasiassa Metsolat oli todella loistava sarja.Hieno käsikirjoitus ja upeasti onnistuneet näyttelijävalinnat ja ennen kaikkea sarja oli sopivan pituinen.Ei alettu jatkaa loputtomiin loputtomilla "saippuaooppera"-tyylisillä juonen käänteillä. Kotikatu oli alkuu hyvä,mutta meni pilalle,kun tuli kaikenlaista porukkaa mukaan. Kyllä varmasti Metsolat-sarjaankin jatkoa olisi saanut,mutta onneksi niitä ei tehty.Hyvä näin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe