'Profeetta' ilman vaatteita

Semper.Fidelis

Lähes kaikki muistavat H.C.Andersen'in vanhan sadun keisarin uusista vaatteista.

Polleana siinä keisari pällisteli muka uusissa vaatteissaan, vaikka totuus oli se,
että hänellä ei ollut vaatteista OLLENKAAN. Pieni lapsi sai sen lopulta sanottua!

'Kohdusta saakka' -profeetallemme on nyt käynyt aivan vastaavalla tavalla.

Muutamat innokkaat hännystelijät ovat uutterasti ja mielin kielin uskotelleet
jo vuosien ajan, että siinäpä meillä vasta 'profeetta' - ja mitkä upeat vaatteet!

Palstan 'profeetan' uskonnollinen alastomuus alkaa vasta nyt paljastua niillekin
fanittajille, jotka vuosia jaksoivat ihastella tuon 'Jeremiaksen' uusia kuteita.

Mitä voi oppia tuosta murheellisesta näytelmästä?

Ainakin nähdään, että maassamme toistaiseksi on, onneksi, täysi uskonnonvapaus.
Jokseenkin kuka tahansa saa esittää jokseenkin mitä tahansa opillista palturia.

Alastomaksi paljastuneen 'profeetan' seuraajille ja hänen häpeänsä puolustajille
soisi vakavaa itsetutkistelua ynnä suoraviivaista anteeksipyyntöä niiltä lukijoilta,
joita he ovat (osin tiedostamattaan) olleet raskailla valheillaan petkuttamassa.

Ilman vaatteita jääneelle napoleon-paralle puolestaan soisi kaiken sen avun,
jota hän nyt yksin (!) jääneenä tarvitsee.
Suokoon hyvä Jumala eksyneiden vielä pukeutua rakkauteen ja nöyryyteen!
__________________________________________________

Kolossalaiskirje:

3:12 "Pukeutukaa siis te, jotka olette Jumalan valituita, pyhiä
ja rakkaita, sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen,
nöyryyteen, sävyisyyteen, pitkämielisyyteen,

3:14 Mutta kaiken tämän lisäksi pukeutukaa rakkauteen, mikä on
täydellisyyden side."

17

1190

  Vastaukset

   • "Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa,
    tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja
    valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä
    alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta
    voidellaksesi silmäsi, että näkisit." Ilm. 3:18

    Laodikean seurakunnalle annettu kehotus on hyvä meidän kaikkien muistaa!


  • kohdalla oikeasti näin: Ps. 58:3 "Väärämieliset ovat harhateillä syntymästään saakka, äitinsä kohdusta asti ovat valehtelijat eksyksissä."

   Ja tamä on TOTUUS, eikä muuten Saatanan vaan Raamatun totuus.

   • niin puhutko vielä 'profeetan' valhevaatteista vai tarkoitatko,
    että 'profeetta' olisi jo pukeutumassa oikeisiin vaatteisiin?


   • Semper.Fidelis kirjoitti:

    niin puhutko vielä 'profeetan' valhevaatteista vai tarkoitatko,
    että 'profeetta' olisi jo pukeutumassa oikeisiin vaatteisiin?

    pukeutua uusiin vaatteisiin tai kadota historian kaatopaikalle.


   • kaksi mahdollisuutta, kirjoitti:

    pukeutua uusiin vaatteisiin tai kadota historian kaatopaikalle.

    Vanhoissa vaaterytkyissä meillä ei ole osallisuutta iankaikkiseen kirkkauteen Isän luona.

    Mitä palstan 'profeettaan' tulee, niin nähdäkseni hän EI ole ryhtynyt uusia vaatteita
    päällensä pukemaan. Syyttäjän kamppeet hänellä on tiukasti päällänsä edelleen.

    Mutta en halua olla tuomitsemassa, vaan kehottamassa ja rohkaisemassa toinen
    toistamme - ja myös itseäni - "rakkauteen ja hyviin tekoihin".

    Hebrealaiskirje:
    10:24 "ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme
    rakkauteen ja hyviin tekoihin;"


   • Semper.Fidelis kirjoitti:

    Vanhoissa vaaterytkyissä meillä ei ole osallisuutta iankaikkiseen kirkkauteen Isän luona.

    Mitä palstan 'profeettaan' tulee, niin nähdäkseni hän EI ole ryhtynyt uusia vaatteita
    päällensä pukemaan. Syyttäjän kamppeet hänellä on tiukasti päällänsä edelleen.

    Mutta en halua olla tuomitsemassa, vaan kehottamassa ja rohkaisemassa toinen
    toistamme - ja myös itseäni - "rakkauteen ja hyviin tekoihin".

    Hebrealaiskirje:
    10:24 "ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme
    rakkauteen ja hyviin tekoihin;"

    Saulin syndrooman vallassa oleva katkeruudessaan alkaa etsimällä etsimään virheitä toisista ja vaikka vääryydellä tekee toisesta vääräoppisen, jos se ei muuten onnistu. "Saul" on sellainen, joka ei kestä yhtään kritiikkiä itseään kohtaan eikä edes nöyryyden kautta tullutta kehotusta tutkia itseään, vaan hän alkaa sodan niitä kohtaan, jotka eivät ole samaa mieltä hänen kanssaan ja on valmis hinnalla millä hyvänsä tekemään toisen harhaoppiseksi. Niin alkaa harhaoppien metsästys, jossa uskovista tehdään harhaoppisia, jotka eivät ole sitä. Tämän kaltaisen toiminnan kautta hän jahtaa "harhaoppisia" ja "paljastuksiensa" kautta alkaa lyömään muita ja siinä samassa hän koko ajan korottaa itseään ja omaa "armoitustaan".

    Olen huomannut, että Saulin syndrooman vallassa oleva on usein ottanut itselleen aseman, jossa hän ei ole ja hän esiintyy mm. apostolina, profeettana, paimenena jne. Samoin Saulin syndrooman vallassa oleva pitää omaa armoitustaan ja palvelutehtäväänsä kaikkia muita arvokkaampana, siksi hän ei siedä, että hänen nenillensä hypitään. Hän luulee kaikkea toimintaa jossa häntä ei nosteta jalustalle ja jossa terveellä tavalla koetellaan hänen opetuksiaan, hyökkäykseksi itseään kohtaan, siksi "Saul" on myös vainoharhainen ja vahtii koko ajan, että hänen maineensa pysyisi "putipuhtaana". Sen hän tekee usein lyömällä muita ja näiden lyöntien kautta hän kirkastaa itseään ja osoittaa "erinomaisuuttaan".

    Saulin syndrooman vallassa oleva on erittäin laskelmoiva, sillä hän puhuu ympäri fanilaumaansa usein vähän aikaa uskossa olleita joiden on vaikea nähdä kuka on hengellinen ja mikä on hengellistä toimintaa, ihmisiä jotka ovat jo valmiiksi puoluehenkisiä ja katkeroituneita sekä sellaisia jotka hän kokee onnistuvansa taivuttamaan puolellensa. Todella hengellinen uskova kykenee näkemään varsin nopeasti "Saulin" läpi eikä lähde mukaan hänen joukkoihinsa. Tämän tähden "Saul" onkin aina se, joka kykenee yksin johtamaan joukkoaan eikä hän edes valitse sinne sellaisia, jotka kykenevät paimentamaan ja opettamaan Herran laumaa. Saulin syndroomasta kärsivä usein myös valitsee "vanhimmiston", jotka ovat kuin "sätkynukkeja" "Saulin" tiukan kontrollin alla. Nämä "Saulit" onnistuvat valitettavasti myös joskus pilaamaan hyvän taimenen sydämen.

    Saulin syndrooman vallassa oleva on usein hyvin taitava puhumaan ja manipuloimaan muita ja tekee viattomista syyllisiä omien tarkoitusperiensä eteenpäin viemiseksi. "Saulin" toiminta hajottaa ja rikkoo ihmissuhteita, sillä hän usein niin "vakuuttavasti ja vetoavasti" puhuu muut pyörryksiin muunnetuilla valheillaan. Hän ei kykene tunnustamaan erheitään, vaan tekee muista syyllisiä ja "taitavasti" peittää valheilla ja väärillä tiedoilla omat tekonsa ja osoittaa muut syyllisiksi.

    Kun joku "Saulin" kannattajista saa Jumalan armosta nähdä "Saulin" vääryyden ja vetäytyy pois "Saulin" joukoista, niin silloin "Saul" alkaa armottomasti lyödä häntä. Sinulle joka olet nähnyt "Saulin" vääryyden tahdon sanoa, että älä katkeroidu "Saulia" kohtaan, vaan pysy anteeksiannossa ja seiso totuuden puolella Pyhän Hengen vaikuttaman rakkauden kautta. Jos alat lyömään "Saulia", niin sinusta tulee samanlainen kuin hän, siksi anna anteeksi ja pysy anteeksiantamuksessa. Jumala auttaa sinua ja antaa sinulle voiman elää anteeksiantamuksessa, joka eheyttää ja parantaa sydämesi haavat.

    Lempeä "omille". Saulin syndrooman vallassa oleva on kaksijakoinen persoona, eli hän on faneillensa lempeä ja rakastava. Mutta niitä kohtaan hän on kova, ilkeä, röyhkeä ja ylimielinen, jotka hän kokee uhkaksi asemalleen. Fanejansa kohtaan hän on lempeä, koska hän nauttii siitä huomiosta mitä fanit hänelle osoittavat. "Saulin" fanit eivät siis välttämättä huomaa ja näe sitä millainen heidän idolinsa todellisuudessa on. Sillä "Saul" on lempeä kannattajillensa. "Saulin" kannattajilta puuttuu usein tarkka hengellinen näkökyky tai sitten he huomaavat tämän toisen puolen "Saulissa", mutta pelkäävät "Saulia" niin paljon, että eivät uskalla puhua siitä.

    "Saul" on kova, ilkeä ja röyhkeä niitä kohtaan joita hän pitää itselleen vaarallisina. "Saul" on siis tekopyhä, joka näyttelee lempeää, mutta on sitä vain silloin kun hänen tahtonsa saa olla voimassa ja esillä. Heti kun "Saul" kokee asemansa uhatuksi hän muuttuu ja näyttää ilkeän puolensa. Olen huomannut että usein Saulin syndrooman vallassa oleva on todella laskelmoiva ja hän on faneilleen lempeä ja faniensa läsnäollessa saattaa olla myös rauhallinen vastustajiansa kohtaan, mutta ilman todistajia, kun kukaan ei näe "Saul" käy ilkeän armottomasti "vastustajansa" kimppuun.

    "Saulille" on tärkeä oma maine ja se että julkisuudessa hänestä pysyy koko ajan moitteeton maine ja vaellus. Siksi hän kieroilee ja vääristelee ja tekee muista syyllisiä "puhdistaakseen" oman pöytänsä, joka on kuitenkin sotkua ja törkyä täynnä. "Saul" on valmis kääntämään jokaisen kiven omalla tyylillänsä, että hänessä ei olisi tahraa ja ryppyä. "Saul" on kuitenkin unohtanut yhden asian, että hän ei voi huiputtaa ja piiloutua Jumalalta, vaikka voisikin ihmisiä pettää valheillansa. Tietenkään "Saulin" valheiden verkko ei pysy koossa loputtomasti, vaan repeää jossakin vaiheessa, niin että muutkin sen saavat nähdä ja varsinkin ne, jotka elävät totuuden rakkaudessa. "Saulin" sokeat fanit eivät näe, eivätkä halua nähdä, koska heidänkin sydämensä on saastunut vääryyden myrkyllä. "Saul" mustamaalaa ja puhuu pahaa muista, mutta ei suvaitse yhtään poikittaista sanaa itsestään. "Saul" on usein myös vainoharhainen ja luulee häntä vastaan olevan tekeillä juonia, vaikka niin ei olisikaan. Tämä johtuu siitä koska hän haluaa pysyää "asemassaan" ja pitää maineensa "puhtaana" ihmisten edessä.

    "Saul" puhuu muista pahaa kyläretkillään sekä tavatessaan muita ihmisiä. "Saul" kuitenkin unohtaa tämän ja suuttuu siitä, jos kuulee, että joku on hänestä jotakin sanonut olkoot sitten totta tai ei. "Saul" on täysin sokea omalle toiminnallensa ja aloittaa raivoisan hyökkäyksen muita vastaan puolustaessaan "kunniaansa". "Saul" ei näe sitä kuinka hän panettelee muita ja vääristää asioita, hän on niin sokea, että kääntää vääryytensä "vanhurskaudeksi" ja valitettavasti "Saulin" fanit uskovat sokeasti "Saulia". "Saul" ei useinkaan pysähdy ihmisten edessä, vaan Jumala joutuu pysäyttämään hänet itse ja todella rajulla tavalla, siksi meidän tulisi rukoilla mielenmuutosta ja armoa "Saulille" eikä yrittää lyödä häntä. Toisen lyöminen on syntiä, johon Jeesuksen opetuslapsi ei saa syyllistyä.

    "Saul" kärsii vakavasta luonnehäiriöstä, jonka hän kykenee peittämään sokeilta kannattajiltaan. "Saul" käyttää alaisiaan häikäilemättä hyväkseen omien päämääriensä saavuttamiseksi. "Saul" tekee surutta syntiä väärämielisen sydämensä ohjaamana, mutta jos joku toinen tekee samoja vääryyksiä kuin hän itse on tehnyt, niin hän nostaa siitä kovan äläkän ja syyttää muita rajusti, mutta on sokea omille synneillensä. "Saul" ei tyydy muuhun kuin siihen, että hän saa hallita ja johtaa ja hän ajattelee, että vain hänen mielensä mukainen opetus on "oikeaa" ja muiden väärää.

    http://koti.phnet.fi/petripaavola/saulinsyndrooma.html


  • Suurena lohdutuksena eriasteisille prohveetoille kuin myös tavallisille tallustajille
   haluan lainata erään vanhan hengellisen laulun kertosäkeen rohkaisevia sanoja:

   "Hän on sama tänäänkin,
   Hän on sama tänäänkin:
   Kadonneet Hän etsivi,
   kurjimmat pelastavi.
   Oi, Hän on sama tänäänkin."

   Minussa ainakin nuo sanat herättävät uskoa siihen armoon, joka on meille ilmestynyt
   Pelastajassamme Jeesuksessa. Hän tuli etsimään ja pelastamaan sitä, mikä on kadonnut.

   • Kaikkivaltias, Kaikkitietävä Jumala EI TEE, eikä ole TEHNYT sellaisia virheitä, että niitä pitäisi kenenkään tulla paikkaamaan jälkeenpäin. UT:n harhaopin takia maailma on täynnä katkeruutta, kaunaa ja sotia, jotka eivät lopu niin kauan kuin kyseinen harhaoppi, ihmisoppi on vallalla.


   • ymmärtää se, että kirjoitti:

    Kaikkivaltias, Kaikkitietävä Jumala EI TEE, eikä ole TEHNYT sellaisia virheitä, että niitä pitäisi kenenkään tulla paikkaamaan jälkeenpäin. UT:n harhaopin takia maailma on täynnä katkeruutta, kaunaa ja sotia, jotka eivät lopu niin kauan kuin kyseinen harhaoppi, ihmisoppi on vallalla.

    ei ole yhtäkään virhettä; sen olen saanut ymmärtää ja uskoa todeksi.

    Sinulla tai minulla, kenelläkään, ei ole pienintäkään mahdollisuutta puuttua
    siihen suunnitelmaan, jonka Jumala on tehnyt ja toteuttaa ihmiskunnan
    pelastamiseksi.
    Älä ryhdy mestaroimaan pelastuksemme evankeliumia omaksi kadotukseksesi!

    Pelastussuunnitelman erottamaton osa, sen pääsisältö on siinä, että Jumala
    lähetti Ainosyntyisen Poikansa ihmisen muodossa tänne alas maan päälle.
    Hän lähetti oman Poikansa sen tähden, että Hän sovittaisi Poikansa Jeesuksen
    kärsimisellä ja viattomalla verellä koko maailman synnin.

    Näetkö tuossa pelastussuunnitelmassa jonkun virheen, ja jos näet, niin minkä?

    Ota uskossa vastaan sielusi pelastus Jeesuksen sovintouhrin kautta, Hänen nimessään!


   • Semper.Fidelis kirjoitti:

    ei ole yhtäkään virhettä; sen olen saanut ymmärtää ja uskoa todeksi.

    Sinulla tai minulla, kenelläkään, ei ole pienintäkään mahdollisuutta puuttua
    siihen suunnitelmaan, jonka Jumala on tehnyt ja toteuttaa ihmiskunnan
    pelastamiseksi.
    Älä ryhdy mestaroimaan pelastuksemme evankeliumia omaksi kadotukseksesi!

    Pelastussuunnitelman erottamaton osa, sen pääsisältö on siinä, että Jumala
    lähetti Ainosyntyisen Poikansa ihmisen muodossa tänne alas maan päälle.
    Hän lähetti oman Poikansa sen tähden, että Hän sovittaisi Poikansa Jeesuksen
    kärsimisellä ja viattomalla verellä koko maailman synnin.

    Näetkö tuossa pelastussuunnitelmassa jonkun virheen, ja jos näet, niin minkä?

    Ota uskossa vastaan sielusi pelastus Jeesuksen sovintouhrin kautta, Hänen nimessään!

    ketjussa eräs D kirjoittaa, ei Jumala tarvitse, eikä edes hyväksy verisiä ihmisuhreja. Se on Hänelle kauhistus. Jumalan suunnitelma ei koskaan ole mennyt mönkään, joten mitään pelastussuunnitelmaakaan ei ole, eikä tarvita. Sellainen oppi ei ole Jumalasta, vaan se on ihmisoppia, joka alkoi kehittyä pari vuosituhatta sitten.


   • tuolla toisessa, kirjoitti:

    ketjussa eräs D kirjoittaa, ei Jumala tarvitse, eikä edes hyväksy verisiä ihmisuhreja. Se on Hänelle kauhistus. Jumalan suunnitelma ei koskaan ole mennyt mönkään, joten mitään pelastussuunnitelmaakaan ei ole, eikä tarvita. Sellainen oppi ei ole Jumalasta, vaan se on ihmisoppia, joka alkoi kehittyä pari vuosituhatta sitten.

    meidän oma taipaleemme, jos emme ota vastaan pelastuksemme evankeliumia,
    sitä ilosanomaa, joka meille on julistettu Kristuksessa Jeesuksessa.

    Tämän sanon sinulle ystävällisenä kehotuksena:

    Älä hylkää Jumalan armoa! Ei ole mitään muuta sovitusta kuin Jeesuksen antama uhri.
    Miksi jäisit synteihisi odottamaan Jumalan vihaa ja Hänen vanhurskasta tuomiotaan,
    joka kohtaa kaikkia niitä, jotka tahallaan pitävät totuutta vääryyden vallassa?

    Apostolien teot:

    4:10 "niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne.

    4:11 Hän on 'se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut.'

    4:12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."


   • Semper.Fidelis kirjoitti:

    meidän oma taipaleemme, jos emme ota vastaan pelastuksemme evankeliumia,
    sitä ilosanomaa, joka meille on julistettu Kristuksessa Jeesuksessa.

    Tämän sanon sinulle ystävällisenä kehotuksena:

    Älä hylkää Jumalan armoa! Ei ole mitään muuta sovitusta kuin Jeesuksen antama uhri.
    Miksi jäisit synteihisi odottamaan Jumalan vihaa ja Hänen vanhurskasta tuomiotaan,
    joka kohtaa kaikkia niitä, jotka tahallaan pitävät totuutta vääryyden vallassa?

    Apostolien teot:

    4:10 "niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne.

    4:11 Hän on 'se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut.'

    4:12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

    tutkia VT:a. Jos olet sen joskus lukenut, kaipaa ymmärryksesi päivittämistä. Tämä on vilpitön kehoitus, ei väittelyn tarpeesta heitetty herja.
    Toistan vielä, että KAIKKIVALTIAS ei tee virheitä, joita pitäisi myöhemmin korjailla. Jos pitäisi, joutuisi Jumalan kaikkivaltius ja kaikkitietävyys kyseenalaiseksi ja sitähän se ei voi olla. Apostoleilla oli ajan henkeen kuuluva kirjoituskilpailu, jossa pistettiin asiat toinen toistaan paremmaksi. Esitä yksikin kirjoitus, jonka Jeesus on kirjoittanut. Ei taida onnistua?


   • vaikka alkaisit, kirjoitti:

    tutkia VT:a. Jos olet sen joskus lukenut, kaipaa ymmärryksesi päivittämistä. Tämä on vilpitön kehoitus, ei väittelyn tarpeesta heitetty herja.
    Toistan vielä, että KAIKKIVALTIAS ei tee virheitä, joita pitäisi myöhemmin korjailla. Jos pitäisi, joutuisi Jumalan kaikkivaltius ja kaikkitietävyys kyseenalaiseksi ja sitähän se ei voi olla. Apostoleilla oli ajan henkeen kuuluva kirjoituskilpailu, jossa pistettiin asiat toinen toistaan paremmaksi. Esitä yksikin kirjoitus, jonka Jeesus on kirjoittanut. Ei taida onnistua?

    keskustelun sinun kanssasi tähän, tällä erää. Toivottavasti voimme palata asiaan.

    Kumpikin näyttää vielä pysyvän lujasti omissa kannoissaan, minä ainakin pysyn:)
    Se on hyvä asia, että saimme vaihdettua ajatuksia keskinäisen arvostuksen tasolla!

    Hyvää päivän jatkoa!


  • jotka Semper.Fideliksen johdatuksessa ette ole minua alastomaksi jättäneet,
   vaan pukeneet minut vaatteilla, joita aivan erityisesti rakastatte:

   Pyhä Henki on narsismin henki
   Totuuden Henki on skitsofrenian henki
   Puolustaja on rökittäjä ja luihu
   Tämän Hengen saanut on psykoosissa
   Uudestisyntymien on Saulin syndrooma
   Yksi Herra, yksi Henki, yksi usko, yksi kaste on sunilaisuus
   Jumalan tahdon noudattaminen on hallusinaatiota
   Profeetta on
   liikaa riehuva, paisunut, harhaoppinen, perkeleen lapsi, pahapietari, Helvetin luukkujen lonksuttelija, kiroaja, Helvettiin ohjaaja, säälittävä, Teuvo-parka, soidinlentoaan lentävä epätoivoinen mies, tuomiokiihkoinen houkka, omissa mehuissaan teutaroiva, amok-juoksua juokseva uskonnollinen mies, herjaajahenki, höyryävä, valheprofeetta, röyhkeä, filistealainen syyttäjä, oppi-isä, kiroaja, sunilainen, mutapainija, katkera, palavia nuolia ammuskeleva, Jumalan vastustaja, perkeleen apuri, kaupustelija, luopunut, pimeä, villipeto, ihmisparka, kouristunut, mentaaliongelmainen, rehvastelija, omavanhurskas, teatraalinen, tuomitseva, mahtaileva, sumuttaja, mytologi, fanaattinen löylynlyöjä, ahtaan portin mestari, sielunviholliselle haiseva, vihaaja, aggressiivinen, epätoivoinen, kiroava, verenhimoinen, epätasapainoinen, epänormaali, sairaalloinen, orjuuttaja, täyskahjo, petollinen, ymmärrykseltään pimentynyt, äkseeraaja, elämäkertahorinansa kaupustelija, naurettava jankuttaja, julmuri, valehtelija, eksyttäjä, säälimätön, rakkaudeton, kastehitleristi, suni-evankelista, pahuudessa täysi-ikäinen, sanan ymmäryksessä sikiöasteella, vanhoissa rytkyissä kulkeva, mielivaltainen, ylpeä, tuomari, julkea pilkkaaja, maagikko, anekauppias, petkuttaja, haisevan ja oksettavan harhainen, makaaberi, porttisulkeisten pitäjä, höynäyttäjä, mafioso, remuaja, pilkkaaja, herhiläinen, nylkyri, vanha, äkäinen, raateleva susi, inkvisiittori, turhanpuhuja, niskuroija, poltinraudalla merkitty, tuhoon tuomittu, desperaado, ihmisraunio, valheveli, uhkarohkea, tökerö, kerskailija, pikku-Napoleon, sokea, miinoittaja, palstaterroristi, häirikkö, loruilija, huijari, paatunut, pääjehu, piruettimestari, Veljien syyttäjä, taikauskoinen, salakavala, pöyhkeilijä, egoisti, raakalainen, tyhjä, säälimätön, ruoskija, hirviö, loitsuja, juonija, itserakas, kiljuva jalopeura, sopankeittäjä, mellastaja, pikkunilkki, monotoninen, haaksirikkoutunut, kulttipomo, uhkapeluri, karmea, vastenmielinen, herodesmainen styränki, kajahtanut, vihainen rakkikoira, kireäpipoinen, näyttelijä, diktaattori, Teuvo-Il Sung, raivokas, megalomaaninen, porttifilosofi, väärämielinen, härkä, kärppä, kaappari, korppi, merkillinen mies, väärä todistaja, itsekehuja, vähäjärkinen, saastainen, alhainen, tökerö, egosentrinen, huijari, väärentäjä, taruilija, aseiden paukuttelija, omissa mehuissaan isottelija, massapostittaja, hirmuvaltias, Gestapon otteita käyttävä, ihmissusi, Napoleon-syndroomasta kärsivä, kuolemankankea, jumalan varamies, Jeremia II, kuoleman kalman levittäjä, puskapelle, Pol Potin hengenheimolainen, sunologi, säälittävä, petetty, sepittäjä, itsensä ylentäjä, jumalaton, kenttäoikeuden päätuomari, luikertelija, epäkristillinen, mustan magian harjoittaja, vanha mies, vihollisen orja, perkeleen saran kyntäjä, Baabelin profeetta, teutaroija, kylmä, hyytävä, raaka, kyseenalainen, mätä, koin syömä, korskea kuin Herodes, tunkion kukko, armon halveksuja, Suni&Co., aamukiroilija, kakkapuheinen, Hitleriin verrattava, toivoton, häviäjä, amatööritason sääprofeetta, teosofisen humpuukin levittäjä, Ruukin rohveetta, maakuntasarjan painija, huuhaa-mies, Ruukin Mooses, verikoira, pyöveli, vaarallinen, häikäilemätön, estoton, sielunsa myynyt, vauhtisokea, vertahyytävä solvaaja, Ruukin Jeremia, narsisti, marttyyria esittävä, tyrkyttäjä, moraaliton sotilas, vihollisen vanki, vihollisen äänitorvi, hapattaja, valheen kylväjä, petturi, viekoittelija, mystikko, ideologi, kapinen susi, vankeudessa viruva, torven töräyttäjä, sirkuspelle, pikku pelinappula, kirologi, valheen liemen litkijä, rappiolla, ilotulittaja, mönjän nakkaaja, porttisulkeisten pitäjä, paise, herhiläinen, runoilija, valhevärssyjen väsääjä, palstajulkimo, nujertaja, häpäisijä, halvaannuttaja, Ruukin karhu, julma, raateleva, kangastus, perkeleen perikuva, luhistuva persoona, uskonnollinen peluri, patologinen valehtelija, pelle-hermanni, sielunvihollisen apuri, porttivahti, empiristi, kiristäjä, fariseus, klovni, tyly, retostelija, lavertelija, satanisti, agitaattori, Havukka-ahon Teuvo, kireä, pakkosyöttäjä, mafioso, outo veikko, kaunainen, show-mies, säälittävä ikämies, oman kunnian etsijä, hörhö, horroksessa, tyrmääjä, römeä seireeni, tyrmäystippojen tarjoaja, väärä tuomari, kalifi, ylenkatseellinen, yliannostettu, ihmispolo, ruoskija, kavala, käärme, myrkynkylväjä, yleinen syyttäjä, näkyjen näkijä, kameleontin henki, saatanan siteissä, kukko, rymistelijä, nettisaarnaaja.

   • On ehdottoman väärin, että Pelle Hermanni yhdistetään sinuun, jossa ei ole mitään miellyttävää, eikä humoristista! Protestoin Pelle Hermannin puolesta !!!! JÄRKYTTÄVÄÄ!!!!


   • Pelle Hermannin puolesta-liike kirjoitti:

    On ehdottoman väärin, että Pelle Hermanni yhdistetään sinuun, jossa ei ole mitään miellyttävää, eikä humoristista! Protestoin Pelle Hermannin puolesta !!!! JÄRKYTTÄVÄÄ!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=lnCLaOnFntg


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   279
   10374