proteiinia virtsassa

pelottaaettäjotainvakavaa

ongelmana on ollut, että pissalla saa juosta puolentunnin - tunnin välein. vaiva on jatkunut pitkään.nyt on näytteet otettu, otettiin vielä toinenkin varmuudenvuoksi ja virtsasta on löytynyt proteiinia yhden plussan verran. onko kellään muulta löydetty proteiinia virtsasta. sellaisilla jotka EI ole raskaana? en ole raskaana..monesti raskaanaolevilta tuommoista löytyy. nyt otetaan sitten vuorokaudenajalta virtsanäyte ja tuloksia saan vasta ensi viikolla..pelottaa ihan älyttömästi että kyse on jostain vakavasta..olen lukenut että kyse on monesti jostain munuaisten sairaudesta.kokeumuksia kenelläkään??? pelottaa..

16

18103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vinkkejä

      Se voi johtua monesta asiasta.

      Iso elohopeakuorma hammaspaikoista voi aiheuttaa suoraan proteinuriaa (muutamia tutkimuksia löytyy). Diabetekseen liittyvään munuaisvaurioon kannattaa ainakin ottaa benfotiamiinia (monet tutkimukset tukevat tätä).

      Proteinuriaa voi myös aiheuttaa latentti bakteeri-infektio, joka ei näy missään kokeessa; se ei aiheuta mitään oireita, mutta kun näitä bakteereja ruvetaan tappamaan tulee myös munuaiskipua. Latenttiin bakteeri-infektioon voi myös olla syynä amalgaamipaikat, mutta sitä voi esiintyä muutenkin.

      Akuutit bakteeri-infektiot, jotka pystytään havaitsemaan, lähinnä E.coli aiheuttavat yleensä myös korkean kuumeen ja munuaiskipua, joten tästä ei liene kysymys.

      Toivottavasti tästä oli apua, lääkäreitä ei kannata ottaa täysin vakavasti, eivät he näitä asioita ymmärrä kunnolla. Jos heidän suosituksista johtuen sinulla menee asiat perseelleen, otat myös vastuun siitä itse, ihan kuten kaikista muistakin neuvoista joita noudatat.

    • yhdestä +

      Niin, en ainakaan itse hätkähtäisi yhdestä plussasta noissa liuskajutuissa. Ovat kuitenkin sen verran epätarkkoja.

      Eli kun tarkat labrat on tulossa, niin odottele sinne vaan turhia hermoilematta. Nuo pienet proteiinimäärät saattavat helposti tulla ja mennä, joten niiden vuoksi ei kannata yöuniaan menettää, etenkin kun kunnon selvittely on kesken.

    • monta vuotta.....

      Minulla pääsee proteiinia virtsaan. On seurattu monta vuotta. Kyseessä on niinkin paljo kuin yli 3,5g/ , on tosi paljon.Proteinuria/hematuria.
      Krooninen munuaiskerästulehdus/munuaistulehdus.
      Joskus,kun ihminen rasittaa itseään oikein kunnolla, niin silloin voi päästä virtsaan proteiinia, mutta ihan pieniä määriä.Korkea verenpaine on haitaksi.Yritän nyt olla pelkäämättä asian suhteen.

      • vitsi.

        Onks sulla niitä amalgaamipaikkoja?


    • monta vuotta........

      Niin piti sinulle vielä sano se,että kyllä kaikki menee hyvin, minäkin olen pelännyt joskus alkuaikoina, silloin kun minä sairastuin munuaistautiin. Niin eihän toinen ihminen voi tietää toisen ihmisen pelkoa, mutta olen hegessä mukana.

      • vitsi

        Onko sinulla diabetes tai amalgaamipaikat. Miksei kroonista tulehdusta ole hoidettu?


    • 43 vuotta

      Voi, kyllä on ollut. On välillä yhdellä plussalla, sitten taas kahdella ja kolmella plussalla ja vertakin esiintyy.

      Välillä taas ei ole mitään ja taas ilmaantuu. Nytkin tällä hetkellä, viimeksi tiistaina otetuissa näytteissä oli proteiinia.

      Kyllä sen kanssa elää ihan hyvin.

      • mittään.

        vikkaa.. Miksei lääkärisi korjaa munuaisiasi kuntoon?

        Lalaaa - insinööri suunnitteli ja rakensi sillan ja se hajosi, lääkäri ei korjannut munuaisia, nekin hajosivat. Insinööri sai potkut, lääkäri taas ei.

        Insinöörin palkka oli 3500 euroa/kuussa, lääkäri taas jatkoi yli 5000 euron palkalla, mikä on varmaan jo liian vähän näille liukkaille spesialisteille.

        Ota edes benfotiamiinia, se on tyhjääkin parempi munuaisille.


    • monta vuotta.......

      Jokaisellahan erittyy joskus virtsaan proteiinia, mutta ei kaikki johda munuaistautiin.Proteiinin eritys ei ole vielä merkki mistään munuaistaudista, mutta jos sitä erittyy jatkuvasti ja isoja määriä on syytä selvittää mikä on taustalla. Itselläni munuaiskeräset ovat tuhoutuneet siinä määrin, että päästävät proteiinia läpi paljon. Siihen ei ole mitään lääkettä,täytyy vain toivoa, että munuaiseni kestää ja että en joutusi vielä dialyyssihoitoon, mutta onhan se edessäpäin....

    • tuloksiaodottelenvieläkinmu...

      juu kiitoksia vaan vastauksista...tämä tulosten odottaminen on niin raastavaa. !!!
      ei pitäisi noita nettisivuja aiheesta lukea, kuten arvata saattaa ei ainakaan pelkoa lievennä.
      kaikissa vaan toitotetaan että proteiini virtsassa viittaa munuaissairauteen :o SAATTAA olla myös jos on kipeänä ollut/ fyysinen rasitus..mutta näistäkään ei ole kyse joten pakostikin on munuaisissa jotain vikaa..voi luoja että pelkään.

      • 43 vuotta

        Sain proteiinia virtsaan lääkkeestä. Se lääke lopetettiin, ja piti pysyä lopullisesti poissa. Mutta mutta nyt lääkärit kuvittelivat, että kyllä se käy, ja niin piti aloittaa uudelleen. Eipä ehditty kuin 2 kk viedä sitä lääkettä, kun seinä nousi pystyyn. Taas se proteiini palasi virtsaan.
        Nyt tässä vain odotellaan, montakohan vuotta menee, kunnes tilanne taas rauhoittuu.


    • jake855

      mulla sama homma kuin viestin aloittajalla kerrohan tuloksistasi niin tiedän miten lähden itse menettelemään tämän homman kanssa... 3 vuoden aikana otettu 2 kertaa virtsanäyte ja molemmissa proteiini 1 mutta eipä lääkärit tähän ole mitään sanoneet.

    • Anonyymi

      Minulla on munuaiskerästulehdus, , nyt 7 g. Kolmea eri lääkettä syönyt, kaikki on nostanut proteiinin määrää vaikka piti pitää aisoissa tai jopa laskea. Lääkärien mukaan olisi vain pitänyt jatkaa lääkkeitä, vaikka vain pahensi tilannetta. Eivät tiedä mistä johtuu munuaiskerästulehdus.

      • Anonyymi

        Mulla sama, . Monia eri lääkkeitä syönyt myös, kuten sinulla, minullakin piti pysyä aisoissa tai laskea, mutta kaikki nostivat arvoja. Eivät tiedä mistä johtuu munuaiskerästulehdus ja lääkkeitä olisi pitänyt jatkaa, vaikka pahensi tilanneta nostaessa arvoja. Tokaisin viimein lekurille, jotta nyt loppu, en syö enää yhtään lääkkeitä. Seurontoja en halunnut, sanoin ottavani itse sitten tarvittaessa yhteyttä.


    • Anonyymi

      Täällä 44 vuotias jonka munuaisia tutkittu koko ikä. Proteiinin määrä tulee ja menee, samoin veren. Lääkäreitä, kandeja, professoreita eri joukko tutkinu ja tökkinyt vuosien saatossa ja ainoa mistä voi olla ihan varma on että vikaa on. Jossain. Mitään selvää ei vieläkään ole. Joskus pistää kovaa ja kipu on jääpiikin kaltainen , menee ohi kun hitaasti juo pari litraa vettä.
      Tulehduskipulääkkeet pannassa, suola ja lisäaineet minimissä. Ymmärrän hyvin että pelottaa, joskus itseäkin. Täytyy vaan olla itselle kiltti ja miettiä välillä jotain ihan muuta.

    • Anonyymi

      Vanha tekstin nosto.. minulla Koronan jälkeen sama.. pitää käydä vessassa, mutta vain proteiini yhden plussan koholla. Yksi antibioottikuuri syöty. Tuli takaisin oireet viikon jälkeen kun kaikki oli ollut jo ok.
      Onkohan tässä korona laittanut systeemin sekaisin. JoPa päivittäin eroa.. välillä ok, välillä pahempi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe