iso klitoris

neito19v.

Olin ala-asteen viimeisillä luokilla, kun huomasin että kehoni on hieman erilainen kuin muilla tytöillä. Siinä kun kaverini ja siskoni pystyivät käymään ja olemaan häpeilemättä esim. saunassa ja uimahallissa niin minä kuljin haarat tiukasti kiinni yhdessä ja peittelin alapäätäni. Kun vaihdoin vaatteita jonkun nähden pidin visusti huolen siitä ettei tämä pääse edes vilaukselta näkemään alapäätäni. Ylä-asteella olin varma ettei kukaan halua ikinä harrastaa seksiä kanssani.

Syy tähän kaikkeen on se että minulla on normaalia hieman suurempikokoinen klitoris ja sisemmät häpyhuulet. Sisemmät häpyhuuleni näkyvät hyvin selkeästi isompien häpyhuulieni välistä, ja myös klitorikseni pää näkyy.

Kyseisen asian vuoksi olen kokenut lukemattomia ahdistuneita ja turhautuneita hetkiä peilin edessä ja muulloinkin, olen hävennyt itseäni, oma kehoni on _oksettanut_ minua. En ole koskaan ala-asteen jälkeen voinut kulkea uimahallissa tai kenenkään ihmisen nähden ilman että olen "vetänyt" uloimmat häpyhuulet sisempien häpyhuulien suojaksi ja miettinyt ahdistuneena etteikai vaan kukaan näe.
En ole myöskään koskaan pystynyt täysin vapautumaan sängyssä kenenkään kanssa. Joka ikinen kerta harrastaessani seksiä muistan sen kuinka kuvottavan epänormaali alapääni on, miten rumalta ja epäkiihottavalta näytän, ja sen vuoksi minun on hyvin vaikea keskittyä täydellisesti seksiin ja saada orgasmi. (En ole koskaan saanut orgasmia harrastaessani seksiä) Osittain asia tosin varmasti johtuu myös siitä etten pysty antamaan kenenkään nuolla alapäätäni juuri yllämainitsemani epävarmuuden vuoksi.

Huolimatta siitä että olen muuten tyytyväinen ulkonäkööni ja ettei kukaan seksikumppaneistani ole ikinä kommentoinut alapäätäni millään tavoin negatiivisesti tai tuntunut edes huomaavan asiaa, eikä myöskään (naispuolinen)gynekologini puhunut epänormaaliudesta vaan pikemminkin siitä että alapääni olisi miehien mieleen (niin varmasti..) niin tämä yksi ainoa (joskaan ei mikään pieni) asia vaivaa minua päivittäin. Joka kerta kun katson peilistä alastonta vartaloani vannon itselleni meneväni vielä leikkaukseen.

Haluaisinkin nyt kysyä että mitä mieltä te muut olette, mitä minun pitäisi/kannattaisi tehdä? Pitäisikö minun lopettaa asian murehtiminen ja keskittyä korostamaan muita hyviä puoliani ja päästää estoistani irti (tämä tosin tulisi viemään aikaa) vai kannattaisiko minun alkaa säästää rahaa leikkaukseen?

Kaikenlaiset asialliset kommentit tervetulleita!

56

19747

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rekisteröitymätön**

      Klitoriksia on eri kokoisia ja lisäksi ne näkyvät hieman eri tavoin ympäröivän kudoksen anatomiasta riippuen. Mikäli gynekologi ei ole mitään huomauttanut olet varmasti normaalin vaihteluvälin sisällä.

      Suurimmalla osalla naisia sisemmät häpyhuulet pullottavat hieman tai enemmänkin ulompien häpyhuulien välistä.

      Täällä voit nähdä ihanien, normaalien, kiihottavien naisten ulkoisten sukupuolielimien kirjoa:

      http://www.thebigvagina.com/home.html

      Klitoriksen pienentäminen leikkaamalla vahingoittaa sen hermotusta ja voi viedä sinulta tunnon, eli vaikuttaa kykyysi kiihottua ja nauttia seksistä. ÄLÄ TEE SITÄ.

    • aikuinen nainen

      osaan kuvitella miltä sinusta tuntuu tällä hetkellä, mutta koita unohtaa asia ja keskittyä vaan nauttimaan elämästä. Olen päälle neljäkymppinen ja itselläni oli aivan samat murheet. Klitorikseni on iso ja sisemmät häpyhuulet ovat isommat kuin ulkoiset, ovat aina esillä. Olin vasta kolmikymppinen kun tulin itseni kanssa sinuiksi asian tiimoilta, vaikka koskaan kukaan mies ei ollut moittinut alapäätäni, päinvastoin sain kuulla usein että se on kiihottavan ja syötävän näköinen :) Me ollaan kaikki erilaisia ja se on hyväksyttävä. Mieheni vieläkin usein rakastellessamme kehuu alapäätäni,, hän on sitä mieltä että se on kiihoittava ja uskon häntä, miksi en uskoisi. Joten, unohda murehtiminen ja nauti itsestäsi ja seksuaalisuudestasi.

      • tanten

        Hei!
        Itsellä samanlainen rakenne, ei se mitään haittaa miehet vaan tykkää kun siellä on muutakin kuin vako. Maailman suosituin alastonmalli on suosituin siksi (en muista nimeä) että hänellä on erittäin suuri klitoris. Miehet ovat aivan hulluna tähän naiseen. Muuten jos olet nähnyt Madonnan alastonkuvia nuorena otettuja,niin hänelläkin on todella suusti klitoris.
        Älä missään nimessä muuta hienointa asiaa kehossasi mitä on, otat vaan ilon irti siitä. Opit kyllä kun hyväksyt itsesi.


    • nelikymppinen tietää

      Odota kun saat hieman lisää kokemusta - ainakin muitten kuin keskenkasvuisten poikien kanssa. Miehet rakastavat sitä, että on enemmän, mistä ottaa kiinni sormilla, huulilla ja kielellä. He eivät saa siitä koskaan tarpeekseen ;-). Muodokas alapää on kallisarvoinen etu, muista se!

      • Älä missään nimessä

        edes harkitse laikkausta. Olen 49v fikasu mies. Sinun Naisellinen lähteesi on näkökannastani katsoen hyvin hyvin eroottinen Naisellinen lähde. Kertoo Sinun olevan Nainen...kypsä Nainen..

        Häpyhuulesi uloimmat, sisemmät, klitoriksesi.... tiedätkö oikea sana näistä nimenomaan Sinun eroottisesta kypsästä alueestasi on Ruusunnuppu. Kaunis avautunut Ruusunkukka kesäaamun kasteessa.

        Älä mene leikkaukseen. Kuten sanottu leikkauksessa häviää aina jotain..mahdollisesti tuntosoluja..niitä ei saa ikinä takaisin..

        Ja entä sen jälkeen..rakastelusi????


    • Mies-

      Jos nyt näin miehenä (40v) toisin oman näkökantani asiaan. Helposti voin kuvitella ongelmasi ja paineesi kyseiseen asiaan. Kuten jo edellä olevat sinulle vastailivat, niin varmasti iän karttuessa omaat asiaan myös toisenlaista näkökantaa, usko pois, vaikka se nyt miten hullulta ajatuksesta tuntuukin.

      Harkitse vakavasti leikkaukseen meno, sillä se riski, että menetät tuntoaistiasi leikkauksen yhteydessä on taas jotain peruuttamatonta ja lopullista seksuaalisen mielihyvän kannalta.

      Mitä mieltä sitten miehet on kehittyneistä häpyhuulistasi? Se on varma juttu, että suurin osa miehistä rakastaa ulkonevia häpyhuulia. Kuten jo olet itsekin huomannut, niin edes "pojat" eivät ole asiaa pelästyneet asian tullessa ilmi. Jonkin verran erilaisia naisen sukuelimiä nähneenä voin sanoa rehellisesti, että isot/suuret häpyhuulet saa miehen todella "lämpimäksi". Minusta suuret häpyhuulet kuvastaa naisen seksualisuutta ja että kyseessä on nainen, eikä tyttönen.

      Jos loppuun vielä puolileikkisästi sanoisi, niin hiukan kun saat elämänkokemusta ja samalla hyväksyt oman ruumiisi, niin huomaatkin minkä lahjan olet itsellesi syntyessä saanut, sinähän voit pitää miehiä talutusnuorassasi ;)

      • en ole koskaan

        saanut orgasmia ilman klitoriksen räpläämistä. Joko hieron nopeasti omalla etu- ja keskisormella yhdynnän aikana tai käytän siihen hieromasauvaa. Sellaista mikä tärisee tooodella ihanasti.

        En koskaan antaisi kenenkään poistaa omaa kaikkein tärkeintä ja myöskin ulospäin näkyvää, klitoristani.

        Ehkä sinä olet samanlainen eli orgasmi ilman klitoriksen manipulointia ei vain onnistu. Nyt vaan opettelemaan ja nauttimaan rennosti! Klitorikseni myös turpoaa välillä aika reippaasti. Eipä siitä haittaa ole ollut.


    • NaineN33...

      Minulla on tosi iso klitoris ja olen sitä aikoinani hävennyt paljon. Mutta lähes aina kun iän myötä on ollut miesten kanssa tekemisissä, he ovat vain pitäneet klitoriksestani ja että se on varsin 'imeskeltävä'. Enkä valita yhtään sen puoleen enään. Tietty jos tutustuu uuteen mieheen, saattaa joskus tulla mieleen, että pitääköhänä hän alapäätäni rumana, mutta en muista että niin olisi koskaan käynyt. Älä leikkaa itseäsi vain sen takia, että ajattelet etteivät miehet pidä siintä, koska kuitenkin he pitävät. Ainut jos koet itse sen todellakin häiritsevän elämääsi, niin mene kysymään neuvoa. Intiimikirurgiaa tehdään jo melko paljon suomalaisissa yksityissairaaloissa. Ole rohkea, kun tutustut miehiin, äläkä häpeä itseäsi. Munarikasta pääsiäistä :)

    • aloittaja

      Yllätyin todella positiivisesti lukiessani laittamianne kommentteja. Mielipiteeni leikkaukseen menosta oli aikaisemmin 95/100 leikkauksen puolesta mutta nyt alan olla ennemminkin sitä mieltä ettei kehoni leikkely kannata.

      Tästä lähtien elämässäni aukeaa uusi sivu jossa omasta kehosta nauttiminen sellaisena kuin se on on ensiarvoisen tärkeää. Kiitos vielä todella paljon rohkaisevista kommenteistanne!

      • lacaixa

        Tosi hieno asia että olet tullut toisiin ajatuksiin, on varmaankin paljon parempi kun tulet vartalosi ja alapääsi kanssa toimeen sellaisena kun ne ovat. Kannustan sinua nauttimaan klitastasi ja häppäreistäsi ne ovat aivan neutraalit. Olet tyytyväinen ilman operointia, luonnollisuus on kaunista ulkoisesti niinkuin sisäisestikin. Ole ylpeä sinulle luodusta kauniista alapäästä. Kaunista kevättä ja kesää sinulle.


    • juuri sinulle

      Moi neito.

      Isot häpyhuulet ovat, ainakin miesten mielestä, erittäin KIINNOSTAVAT! Useammin tuntuu, että ne ovat monilla melko pienet, mutta sinunkaltaisesi tapaus on miehelle kauneinta mitä maa päällään kantaa.

      Älä hyvä ihminen edes tuhlaa ajatuksiasi tuollaiseen. On taivaallista, kun naisella on jotain minkä saa kunnolla suuhun.

      Tiedän vain, että tulet tyttönen tekemään vielä tulevan kumppanisi erittäin onnelliseksi ja tämän kaverit erittäin kateellisiksi juuri "koon" vuoksi.

      Entisellä tyttöystävälläni oli myös isot häpyhuulet. Ehkä siksi se olikin elämäni onnellisinta aikaa...;)

      • roikottimet

        Omaan myös itse isot näkyvät häpyhuulet.
        Mutta käänteisenä voin omalta kohdaltani todeta, että minä itse naisena (38) pidän miesten isoina pitkänä roikkuvista kivespusseista.
        Miksipä mieskin ei innostuisi pitkänä roikkuvista häpyhuulista.
        Pienet tavalliset poikapussit eivät säväytä, mutta kunnon miehekkäät nahkapussit saavat sydämeni huokailemaan. Kyllä se on mies ilolla ämmällä


    • häpyhuuliveikko

      Tähän keskusteluun haluaisin nyt vielä kommentoida, että kyllä naisellakin on tärkeämpi asia, mitä on korvien välissä kuin mitä on isojen häpyhuulien välissä.

      • ison klioriksen omistaja

        Tulet todennäköisesti saamaan helposti upeita orgasmeja kun klitoris on ulkoneva. Itse ainakin saan ihan normaalissa yhdynnässä aina orgasmin, ehkä juuri siksi, että klitoris saa helposti sopivaa kosketusta ilman ylimääräistä sormipeliä tai vastaavaa. Kun ajattelet asiaa niin se on ihan loogista. Älä missään nimessä anna kenenkään kirurgin runnella herkkää aluetta. Sittenhän olet kuin ympärileikatut somalinaiset, joille yhdyntä on lähinnä kidutusta.


      • Kuin aloittajalla.
        ison klioriksen omistaja kirjoitti:

        Tulet todennäköisesti saamaan helposti upeita orgasmeja kun klitoris on ulkoneva. Itse ainakin saan ihan normaalissa yhdynnässä aina orgasmin, ehkä juuri siksi, että klitoris saa helposti sopivaa kosketusta ilman ylimääräistä sormipeliä tai vastaavaa. Kun ajattelet asiaa niin se on ihan loogista. Älä missään nimessä anna kenenkään kirurgin runnella herkkää aluetta. Sittenhän olet kuin ympärileikatut somalinaiset, joille yhdyntä on lähinnä kidutusta.

        Ikää on 28 vuotta ja nyt vasta viime aikoina olen ajatellut koko asiaa, ensin mietin kuten sinä että se on rumaa, mutta kuitenkin jos ajattelee se on kaunista ja haluttavaa, myös takaapäin katsottuna. Välillä tuntuu että naisella on yksi täydellinen kropanmalli häpyhuulineen ja rintoineen, mutta ei se vain niinkään olisi mukava, kyllä pieni erikoisuus itsellä on ihan hyvästä. Välillä tuntee olevansa naisellisuuden epäonnistuma, minulla on myös rinnat olemattomat, mutta täytyy ajatella ettei joka kohta voi olla täydellinen, hyvä perä saa paikat aolemattomat rinnat..


    • HopeYouGetIt

      Mää en kans yhtään tiedä mitä pitäis tehä, kun oonki vasta 13v ja nii, mut tunnen itteni hirveen rumaks ja sillei nii... Ihanaa kun tietää et jossain päin suomeeki on jtn sielunkumppaneita kärsimässä samasta ongelmasta,joskin eri vuosiluokkaa : >

    • eihajuakaan

      Älä huoli. Pieni klitoris on hankalampi suuseksissä ja miehenä voin sanoa, että jos valita saa niin mieluummin sellainen kookkaampi jolla voi suuseksin aikana tavallaan "leikitellä". Ole onnellinen, että sinulla on miesten mieleen olevat häpyhuulet ja koita päästä tuosta omasta ongelmasta yli.

      Elä ihmeessä mene leikkaamaan jos siitä ei oikeasti kukaan ole maininnut sinulle. Tämä tarkoittaa, että ei ole liian suuri, vaan just hyvä.

    • sinulle kateellinen

      koska omistat ison klitoriksen,haluaisin heti itsellenikin iiiiisomman.Olen aina sanonut kun katselen(etsin) omaani että kumpa olisi isompi saisi paremman nautinnon.Kunhan olet "sinut"omasi kanssa se ei enää haittaa usko pois;) Eli sinuna unohtaisin leikkaukseen menon ja säästäisin ne rahat johonkin muuhun:)

    • mies jolla on penis : )

      älä missään nimessä mene leikkauttamaan itseäsi nimittäin vaikken olekkaan "tavaraasi" nähnyt niin olet varmasti aivan ns normaali.mitä se haittaa jos näkyy toiset huulet?tai sitten klitoris? ei tasan yhtään mitään.veikkaan että jos onnistut hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet niin kukaan ikinä ei tule siitä sinulle sanomaan että jalkovälissäsi olisi jotain outoa...väitän että klitoriksesi on jopa paremmin ottavalla paikalla kun ei ole kätkeytynyt nahkan ja lihan sisään eli sinulla tulee olemaan kuule mahtava orgastinen tulevaisuus.
      ja olen pistänyt joskus merkille että meissä miehissäkin on eroja,ei me ollakkaan sieltä kaikki saman kokoisia ja näköisiä...elämä olisi teilläkin rakkaat naiset PALJON tylsempää jos oltaisiin samalla muotilla tehtyjä.
      eiköhän seksin onnistuminen ole kiinni muista tekijöistä kuin et vehkeet on pikkasen eritavalla asetellut kuin kaverilla.ei se näkö vaan se miten niitä hyödyntää.

    • jawier

      Aikuisena miehenä sanoisin, että sinulla on pöksyissäsi melkoinen aarre. Älä hyvä tyttö mene silpomaan sitä. Valtaosa naisista on sinulle kateellinen. Ja jokainen mies himoitsee nimenomaan sitä, mikä sinulla on.

      • iso klitoris koristeena

        Olen jo keski-ikäinen , mutta edelleen erittäin aktiivinen seksissä. Mieheni kanssa naidaan lähes joka ilta. Iso klitoris on etu kun opit vain sen "käytön", saat helpostui upeita orgasmeja ihan normaali yhdynnässä, ei tarvita mitään sormipelejä. Kun klitoris on ulkoneva saat helposti kontaktin miehen kehoon ja siitä se lähtee. Kompleksit kuukuu ikääsi.
        Itsekkin vielä piilottelen suurta klitoristani esim uimahallissa saunassa, on se kuitenkin aikamoinen nähtävyys. Mutta tuo minulle iloa jatkuvasti ja vuodesta toiseen. Nauti tyttö lahjasta jonka olet saanut.


      • ppp2
        iso klitoris koristeena kirjoitti:

        Olen jo keski-ikäinen , mutta edelleen erittäin aktiivinen seksissä. Mieheni kanssa naidaan lähes joka ilta. Iso klitoris on etu kun opit vain sen "käytön", saat helpostui upeita orgasmeja ihan normaali yhdynnässä, ei tarvita mitään sormipelejä. Kun klitoris on ulkoneva saat helposti kontaktin miehen kehoon ja siitä se lähtee. Kompleksit kuukuu ikääsi.
        Itsekkin vielä piilottelen suurta klitoristani esim uimahallissa saunassa, on se kuitenkin aikamoinen nähtävyys. Mutta tuo minulle iloa jatkuvasti ja vuodesta toiseen. Nauti tyttö lahjasta jonka olet saanut.

        mulla vieläkin epävarma olo omasta alapäästäni vaikka mies kehuukin. on todella epänaisellinen fiilis ja kun kattoo peilistä niin ällöttää. Pornoleffojen naisilla on aina täydelliset elimet ja kyllä sitä on harkinnut leikkaamista. Varsinkin kun on kuullut aina välillä kaveriporukassa äijien heittäneen läppää roikkuvista huulista ym.


      • sekäettä:)
        ppp2 kirjoitti:

        mulla vieläkin epävarma olo omasta alapäästäni vaikka mies kehuukin. on todella epänaisellinen fiilis ja kun kattoo peilistä niin ällöttää. Pornoleffojen naisilla on aina täydelliset elimet ja kyllä sitä on harkinnut leikkaamista. Varsinkin kun on kuullut aina välillä kaveriporukassa äijien heittäneen läppää roikkuvista huulista ym.

        Täällä nelikymppinen nainen, jolla myös isot häppärit ja klitoris. Nuorena minäkin häpesin ja piilottelin, mutta nyt olen muuttanut mieltäni ja oppinut näkemään elimeni ihanana, lihaisana ja mehukkaana:) Viimeisen vahvistuksen sain asialle kun kokeilin naistenvälistä seksiä kahden eri naisen kanssa. Toisella runsas varustus ja toisella sellainen pieni ja sileä. Kyllä oli helppoa ja kiihottavaa imeskellä ja nuolla sitä kookasta klitorista, sen pienemmän kanssa olin ihan hukassa kun ei tiennyt mistä kohtaa pitäisi lipoa:) Ja kuten miehet täällä totesivat, se "rehevä" versio on todella naisellinen ja superkiihottava!!!!


      • Kokenut.
        ppp2 kirjoitti:

        mulla vieläkin epävarma olo omasta alapäästäni vaikka mies kehuukin. on todella epänaisellinen fiilis ja kun kattoo peilistä niin ällöttää. Pornoleffojen naisilla on aina täydelliset elimet ja kyllä sitä on harkinnut leikkaamista. Varsinkin kun on kuullut aina välillä kaveriporukassa äijien heittäneen läppää roikkuvista huulista ym.

        Asia on minulle hyvin tuttu. Ja ymmärrän jutun aloittajaa täysin.
        Kärsin samalla tavalla liian pitkistä sisemmistä häpyhuulista nuoruudessani. Joskun tuossa 13-14 toista vuotiaana ne vain venähtivät oudosti. En ymmärrä vieläkään, miksi.
        Klitoris on luullakseni normaalin kokoinen. Mutta varsinainen pulmani oli se, kun alusvaatteet hankasivat niitä ikävästi. Jouduin aikuisena hyvin liikkuvaan työhön. Jossa kävelin kaiket päivät. Siispä, tein rohkean päätöksen, että menin Työpaikkani lääkärille puhumaan vaivastani. Että, olen päättänyt korjauttaa ne pienellä leikkauksella. Niin lääkäri ymrsi motiivini. Eikä aikaakaan kun olin leikkauspöydällä, ja nukutuksessa tehtiin sievä operatio. Hän ei koskenut Klitorikseeni, Joten tunto ei kärsinyt hituistakaan. Olen ollut siitä päätöksestä ikuisesti kiitollinen itselleni, ja sille kokeneelle lääkärilleni.


      • sekäettä:) kirjoitti:

        Täällä nelikymppinen nainen, jolla myös isot häppärit ja klitoris. Nuorena minäkin häpesin ja piilottelin, mutta nyt olen muuttanut mieltäni ja oppinut näkemään elimeni ihanana, lihaisana ja mehukkaana:) Viimeisen vahvistuksen sain asialle kun kokeilin naistenvälistä seksiä kahden eri naisen kanssa. Toisella runsas varustus ja toisella sellainen pieni ja sileä. Kyllä oli helppoa ja kiihottavaa imeskellä ja nuolla sitä kookasta klitorista, sen pienemmän kanssa olin ihan hukassa kun ei tiennyt mistä kohtaa pitäisi lipoa:) Ja kuten miehet täällä totesivat, se "rehevä" versio on todella naisellinen ja superkiihottava!!!!

        juu kaikki naiset jolla mielestään liian iso klitta voivat tulla vastaaottolleni nii voin koittaa imee sitä pienemmäksi,tulokseta en mee takuuseen,mut jatketaan nii kauan ku hyvältä tuntuu,hi!


    • Blondi94

      aika vanhahan tämä keskustelu jo on mut vastaanpa silti. Oon 15v. tyttö ja mulla on ihan sama juttu. Melko iso klitoris ja roikkuvat häpyhuulet : / Aloin tajuta asian joskus ala-asteela oisinko ollu 1-3 luokalla. Sen takia en ole halunnut vielä harrastaa kenenkään kanssa seksiä ku oon pelänny mitä jätkät aattelee isosta klitoriksesta -.- Muuten oisin jo kyllä valmis hankkimaan lisää kokemusta. Se on ollut lähes koko ikäne minulle ongelma ja sen takia en oo voinu täysillä nauttia nuoruudestani ku mieltä on painanu tää "erilaisuus". Nyt kuitenki päätin lukee asiasta täältä netistä ja oon löytäny jo monia keskusteluita joissa ongelmana on ollut iso klitoris. Alan jo pikkuhiljaa olla hieman itsevarmempi : ) Oon oikeesti TOSI helpottunut että muitakin kaltaisiani tapauksia löytyy : )

      • ööööööööööö

        Muista tämä lukemasi viesti sitten kahdenkymmenvuoden päästä, kun olet saanut elämääsi hieman "kosketuspintaa". Olet kasvamassa oikeaksi naiseksi ja tulet nauttimaan vielä suurista häpyhuulistasi enemmän kuin arvaatkaan :)


    • kadyyyy

      Lopeta ihmeessä asian murehtiminen ja ole ylpeä alapäästäs ! se on monien miehien mieleen, minulla on samanlainen ja poikaystäväni rakastaa nuoleskella sieltä. Eikä kukaan koskaan ole valittanut. Riippuu myös millä asenteella olet sängyssä, jos aristelet niin mies huomaa että et ole ehkä täysillä mukana, jos annat vaan palaa ja nautit täysin siemauksin siitä mitä sinulla on, myös mieskin nauttii ja tuskin jää pohtimaan "muka rumaa" alapäätäsi. Minäkin joskus katsoin itseäni peilistä ja ahdisti miten rumalta alapääni näyttää, myöhemmin käänsin ajattelutapani siihen että ajattelin että miten houkuttava ja eroottinen se on, miten itsekkin tekis mieli maistaa, sen jälkeen myös seksielämä on sujunut paremmin kun itse tietää näyttävänsä hyvältä. Estot pois vaan ja menoksi! :)

    • Iso pitää olla

      Älä ihmeessä murehdi niin kaunista asiaa kuin isoa klitorista ja sisempiä häpyhuulia.Asia on nimittäin niin,että juteltiin usean kaverini kanssa juuri ko.asiasta ja tulimme kaikki siihen tulokseen että kaikista kaunein naisen vagina on juuri sellainen jossa on iso klitoris ja sisemmät häpyhuulet näkyvät hyvin.
      Sellainen vagina joka on kuin kirveellä lyöty haava joulukinkun kylkeen ei ainakaan keskustelumme perusteella "säväyttäisi"meistä ketään.Elikkä olen satavarma siitä,että jos naista valittaisiin pelkän vaginan näkyvän osan perusteella,olisit taatusti eturivin nainen isolla N:llä suuren miesenemmistön mielestä.

      T:Jussi,3:n aikuisen lapsen isä,ja 6 muuta samaa mieltä olevaa kaveria.

    • Kunnon mies

      elämässä kuin klitoriksen koko tms... siitä se johtuu. Jos olisit elänyt vuonna 40, niin sinulla olisi jo lapsia, olisit naimisissa, olisi oma puuhella missä tehdä ruokaa kun mies tulee töistä jne.. niinku kotitöitä loputtomiin. Nyt kun ei ole mitään, niin murehdittan kaikki olemattomat asiat läpi. Mulla on ollu muija jolla oli 3,5 senttinen klitoris. Pienet häpyhuulet ulkona... se oli kyllä aika mehukas tapaus. Miehille kyllä kelpaa. Leikatut naiset on jotenkin epäluonnollisia.

      Et oo koskaan pornoa kattonu, suosittelen. Sitte unohdat tuon kaiken hömpän ja annat asian olla.

    • Isoklita:)

      Oon 15.w ja häpeen aina uimahalleissa ja saunassa.. Mullakin on iso klita ja isot sisemmät häppärit.. En oo vielä uskaltanut harrastaa seksiä, mutta tästä keskustelusta saa tosi paljon itsevarmuutta.. ehkä se iso klita ja häppärit ei olekkaa nii karsee juttu:))

      • jos oisit pari vuotta vanhempi kertoisin mitä ajattelen sun isosta klitoriksesta ja häpyhuulista nyt en voi sanoo kuin nam


    • ei väliä..

      voi tyttö parka eikun sitä pillua ihan vapaasti antamaan niin 69 kun takaa päin se vaan on hyvä että sitä saa ei sen näöllä koolla vaan miltä se tuntuu kun se kietoutuu kullin ympärille koko kireydessään ah näin kokeneen miehen mielestä ihan rupee viisari väpättään ajatuskin kiitos luota itseesi ja estot pois ei tarvii kaikkien olla samasta puusta veistettyjä aina rietasta syksyä moi.

      • Täysin samaa mieltä

        Just niin. Naisena olen kanssasi täysin samaa mieltä. Jos mies on niin tyhmä, että vaatii posliinia, puoliposliinia, leikeltyjä häpyhuulia, niin sellaiset voi jättää lehdellä soittelemaan. Onneksi on vielä oikeitakin miehiä!


    • epävarma

      Onko normaalia jos oman klitoriksen pää näkyy pikkasen ( jos seisoo pikkasen jalat raollaan, ) kun katsoo peiliin ?

      • mää voin imeskellä sitä klittaa,nii voit miettiä mitä miehet siit ajattelee


      • Anonyymi

        Ei ole.Ei ole normaalia kulkea ulkona jalat levällään ja alasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole.Ei ole normaalia kulkea ulkona jalat levällään ja alasti.

        Idiootti kaivelee ikivanhoja viestejä ja vastailee niihin.


    • Isot kitarisat

      on just hyvät.

    • minä

      samapa "ongelma. "

    • Anonyymi

      Älä ainakaan ikinä mieti, ettet olisi HYVÄ, jopa täydellinen, sellaisena, kun olet !!! Me kaikki olemme "erilaisia" ja samalla yhtä hyviä !!! t. Tapza

    • Anonyymi

      Ap. Olet pysyvästi enemmän kuin hiukan "solalla miesnormaalista".
      Huom! Miehillä ei ole klitoris-nimistä kehon osaa! Siis p y s y v ä s t i "ulalla.

    • Anonyymi

      Lopeta. Tä on niin ihana.

    • Anonyymi

      Anna häppäteiden ja klitan kasvaa ne ovat herkkua kun niita saa nuoleskella..

    • Anonyymi

      Kaunis tyttö!!! Kaunis olet, ole rohkea. Voin vain kuvitella, miten upea klitoris ja huulet sinulla on. Olet kaunis upea nainen!!!

    • Anonyymi

      Mulla on jotain herneen kokonen klitoris mut pikku häpyhuulet tulee aikas paljon ulosj se on noloo kun ne näkyy koko ajan. Urheulusuihkussa koitan laittaa ne mahollisimman sisään ettei ne näkyis mut ei ne pysy sisällä kauaa. oon 14 ja en tiiä alkaako ne tulee viel ulos enemmän tai roikkumaan,. Hävettää vähän kun monel kaverilla on sellanen pikkunen pimppa ilman mitään ja mulla näkyy kaikki. Olis ees karvoja enempu kun neon ihan vaaleita eikä peitä niit häpyhuulia.

      • Anonyymi

        Oon 13 ja mul kans on pikkuhäpuhuulet alkanu näkymään nii et ne näkyy koko ajan ja on vähän Jotenki hävettää et ne näkyy vaik kai se on vaan normaalii kun mun isosiskollakin on isot häpyhuulet ja ne näkyy sielt välistä kun se levittää jalkoja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oon 13 ja mul kans on pikkuhäpuhuulet alkanu näkymään nii et ne näkyy koko ajan ja on vähän Jotenki hävettää et ne näkyy vaik kai se on vaan normaalii kun mun isosiskollakin on isot häpyhuulet ja ne näkyy sielt välistä kun se levittää jalkoja

        siis missä sun isosisko esittelee vaginaansa sulle.tuoko ihan kasvojesi lähelle esittelee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oon 13 ja mul kans on pikkuhäpuhuulet alkanu näkymään nii et ne näkyy koko ajan ja on vähän Jotenki hävettää et ne näkyy vaik kai se on vaan normaalii kun mun isosiskollakin on isot häpyhuulet ja ne näkyy sielt välistä kun se levittää jalkoja

        Naisen kehot ovat erilaisia , kuten miestenkin, ei siinä mitään hävettävää pitäisi olla.
        Omha. Ne pikku häpyhuulten suusruus vaihtelevaa jokaisella eri tavalla. Mitään oikean mallista pimpsaa ei olekkaan . On vaan eri mallia jokaisella


    • Anonyymi

      Moi älä häpeä eikä saa murehtia turhaan.olet siev

    • Anonyymi

      Miksi tuollaisilla asioilla vaivataan päätänsä. Naiset syntyvät erikålaisilla kehnoilla ja niissä ei mitenkään ole mitää erikois mallia joka olisi niinkuin se joka olisi normaali. Äkuka kenenkään housuihin katselee millainen alapää jollakin on.
      Onhan miehissäkin eroavaisuuksia . Ei niistä tartte tehdä suurta asiaa itselleen kukin vaan on omanlaisensa .

    • Anonyymi

      Mun klitoris on jotain 4 senttiä pitkä ja näkyy selvästi että hävettää. Ihan kun pippeli niin ku joku kirjotti. En voi mitään ohuita pikkareita käyttää ja saunassa tuntuu että sitä vilkuillaan. Kesti kauan et kehtasin poikakaverin kanssa ees olla alasti. Se kyllä sanoo, että eihän toi mitään, aattele mitä kaikkea kundeilla on jalkojen välissä eikä kukaan niitä nolostele tai kauhistele vaikka siellä roikkuvat. Tuntuu vaan että tytöillä pitäisi olla pieni alapää

      • Anonyymi

        kiitos kivasta tarinasta. Susta tulee vielä kirjailija.


      • Anonyymi

        Mistähän sellainen käsitys on oikeastaan tullut että tytöillä pitäisi olla pieni alapää.
        Monella ei ole, ja niillä joilla on , niin voivat olla alikehittyneet sukuelimet .
        Tytöillä saa olla ihan se alapää jonka in saanut syntyessään .
        Se joka suunnittelee leikkausta voisi ajatella että alapäässä on. Paljon hermoratoja Jotka voivat vaurioitua leikkauksessa.ollaan vaan kaikki naiset aitä mitä ollaan , ja ylpeitä että ollaan juuri naisia


      • Anonyymi

        ootko ihan mitalla mitannut että on 4 cm .kuinka paksu tämä sun klitoris mahtaa olla?


    • Anonyymi

      Älä missään nimessä mene tekemään pimpilesi mitään leikkausta. Ole ylpeä kun olet saanut noin ihanan kauniin pimpin. Sellaisen saa vain harvat ja valitut.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4653
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      Suomen sosialidemokraattinen puolue
      23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe