Pilkkaavat aiheetta

kolme-enkeliä

Ihmettelen pilkkaajien motiiveja! Miten kristitty voi pilkata Jumalan Sanaa? Tässä palstalla yleisimmin pilkattu aihe - kolmen enkelin sanoma: Ilm14:6 Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille. 7 Ja hän sanoi suurella äänellä: "Peljätkää Jumalaa ja antakaa hänelle kunnia, sillä hänen tuomionsa hetki on tullut, ja kumartakaa häntä, joka on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja vetten lähteet". 8 Ja seurasi vielä toinen enkeli, joka sanoi: "Kukistunut, kukistunut on se suuri Babylon, joka haureutensa vihan viinillä on juottanut kaikki kansat". 9 Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä, 10 niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman pyhien enkelien edessä ja Karitsan edessä. 11 Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti, eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä, heillä, jotka petoa ja sen kuvaa kumartavat, eikä kenelläkään, joka ottaa sen nimen merkin. 12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät Jumalan käskyt ja Jeesuksen uskon. Vain hullu pilkkaa kolmen enkelin sanomaa! Iankaikkinen evankeliumi julistetaan kaikille kansoille. Sapatista annetaan kunnia Jumalalle. Babylon on eksyttänyt kaikki kansat. Jumala varoittaa pedon merkin (sapatin vastakohta) ottajien joutuvan kadotukseen. Pyhien tunnusmerkki on usko Jeesukseen ja Jumalan käskyjen pitäminen.

9

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaan iloitsen siitä,

      että täällä on joukko, joka uskoo Jeesukseen ja Jumalan käskyihin. En ole kanssasi kaikessa samanmielinen, mutta en silti tuomitse, enkä pilkkaa sitä mitä tuot tänne, vaan rukoilen, että Jumala saa jokaisen omansa yhteen uskoon. Raamattu ei sano, että pedonmerkki on sapatin vastakohta. Pyhien tunnusmerkki on usko Jeesukseen ja Jumalan käskyihin ja joka sen kiistää, ei tunne Jumalaa.

      • uneksimiset

        ovat olleet Jumalan käskyjä?


    • Bushmanni

      >>> Pyhien tunnusmerkki on usko Jeesukseen ja Jumalan käskyjen pitäminen. >>>> Kun sinä 3-enkeliä tunnut olevan noiden käskyjen ja lakien erikoisasiantuntija, niin minulla on sinulle pari kysymystä. a) Kun poltan alttarilla polttouhria, tiedän, että siitä syntyy Herralle mieluisa tuoksuva tuliuhri. (3. Moos. 1:9). Ongelmana ovat naapurit. Heidän mielestään tuoksu ei ole mieluisa. Pitäisikö minun kirota heidät? b) Haluaisin myydä tyttäreni orjaksi, mikä 2. Mooseksen kirjassa hyväksytään. (2. Moos. 21:7). Mikä mielestäsi olisi sopiva hinta hänestä nykypäivänä? c) 3. Mooseksen kirjassa (3. Moos. 25:44) todellakin sanotaan, että voin omistaa orjia, sekä mies- että naispuolisia, sillä ehdolla että he ovat naapurikansojen edustajia. Eräs ystäväni on sitä mieltä, että tämä pätee ruotsalaisiin, mutta ei tanskalaisiin. Voisitko selventää? Miksi en saisi omistaa tanskalaista? d) Minulla on naapuri, joka jatkuvasti työskentelee sapattina. 2. Mooseksen kirja (2. Moos. 35:2) selkeästi määrää, että hänet olisi surmattava. Onko minulla moraalinen velvollisuus tappaa hänet itse, vai haluaisitko sinä surmata hänet omin käsin? e) Eräs ystäväni on sitä mieltä, että vaikka simpukoiden syöminen on iljetys (3. Moos. 11:10), se on kuitenkin vähemmän iljettävää kuin homoseksuaalisuus. Olen eri mieltä. Voisitko selventää tämän asian? f) 3. Mooseksen kirjan (3. Moos. 21:20) mukaan en saa lähestyä Jumalan alttaria, jos minulla on näössä vikaa. Myönnän, että käytän lukulaseja. Pitääkö näköni olla virheetön, vai voiko tätä jotenkin kiertää? g) Useimmat miespuoliset ystäväni antavat leikata hiuksensa, mukaan lukien myös ohimolta, vaikka tämä on ehdottomasti kielletty 3. Mooseksen kirjassa (3. Moos. 19:27) Kuinka heidän tulisi kuolla? h) Olen oppinut 3. Mooseksen kirjasta (3. Moos. 11:6-8) että kuolleen sian koskettaminen tekee minusta saastaisen. Voinko kuitenkin pelata jalkapalloa ja muita pallopelejä, mikäli pallot on tehty siannahasta, jos käytän käsineitä? i) Sedälläni on maatila. Hän rikkoo 3. Mooseksen kirjan lakia (3. Moos 19:19) kylvämällä samaan peltoon kahta eri siementä. Samoin hänen vaimonsa rikkoo lakia käyttämällä vaatteita, joiden valmistuksessa on käytetty kahdenlaista kuitua (puuvilla-polyester-sekoitetta). Hän myös kiroilee paljon. Onko todellakin tarpeellista nähdä vaiva kutsua koko kaupungin väki kivittämään heitä? (3. Moos. 24:10-16) Emmekö voisi vain polttaa heidät perhepiirissä niin kuin teemme ihmisille, jotka makaavat puolisonsa perheenjäsenten kanssa? (3. Moos 20:14) Tiedän, että olet tutkinut näitä asioita laajasti, joten olen varma, että voit auttaa.

      • Aiheeseen

        Danielin kirjan 9:ssä luvussa (jae 27) mainitaan, että voideltu, eli Kristus lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin, eli uhritoimitukset. Todellinen uhri antoi silloin henkensä sinunkin puolestasi, joten uhraamista ei enää tarvita. Jumalan kymmentä käskyä ei ole tarvittu ristillä kumota, koska niissä ei ole mitään kumoamista. Eivät ne liittyneet uhritoimituksiin. (tietysti, kun käskyjä rikkoi, tarvittiin uhreja) Jumala kirjoitti Kymmenen käskyä omalla sormellaan kivitauluihin, kun sen sijaan Mooses kirjoitti uhri- ym käskyt ja säädökset. Kymmenen käskyä laitettiin liitonarkun sisälle, Mooseksen kirjoittamat taas arkun sivulle. Eli silloin oli kaksi eri lakikokoelmaa, joista toinen lakkasi Jeesuksen kuolemassa. Se, jossa oli uhrisäädökset. Kymmenen käskyä on voimassa ihan niinkuin ennenkin. Ajatelkaapa järjellä. Jos lepopäivä olisi Uudessa Testamentissa muutettu, siitä olisi varmasti paljon mainintoja: olihan kysessä Jumalan itsensä kirjoittama laki. Ympärileikkauksestakin puhutaan monessa kohtaa. Miksi sitten sapatin muuttamisesta oltaisiin hiljaa. Siitähän olisi silloin noussut kamala haloo.. Kaikille pilkkaajille haluaisin sanoa Jeesusksen sanoin: Jos joku tahtoo tehdä Hänen tahtonsa, tulee hän tuntemaan onko tämä oppi Jumalasta, vai puhunko minä omiani. Oletko Sinä vilpitön Jumalan edessä ja haluat löytää totuuden,vai onko vaikuttimesi joku toinen?


    • hirvas

      ilmoittanut, että sunnuntai on pedon merkki, joten silloin se ei ole. Muuhun totuuteen Jumala ei kehoittanut ketään uskomaan kuin Jeesukseen, joten sunnuntai ei ole pedonmerkki.

      • kolme-enkeliä

        sanoo sunnuntain olevan pedonmerkki. Ilmestyskirjassa se paljastetaan. Ilm.14.luku ja kolmen enkelin sanoma. Siinä Jeesus kertoo kuinka sapatti on luomisen muisto ja Jeesuksen omat viettävät sapattia joka viikko. Sitten Jeesus jatkaa kuinka Babylon yrittää pakottaa ihmiset oman merkkinsä, Jumalan merkin vastakohdan, alle. Sunnuntai on kirkon omavaltaisesti valitsema päivä ja se on ristiriidassa Jumalan sapatin kanssa. Lutherkin sen tunnusti. Sitten Jeesus sanoo että jokainen joka ottaa pedon merkin eli sunnuntain pyhäkseen joutuu tulijärveen. Kannattaa muuten uskoa Jeesusta!


    • Ellen White seuraajineen pilkkaavat Ilmestyskirjan väkevän, monien valtaistuimen ympärillä, neljän, seitsemän jne. enkelin sanomia typistämällä ne Ellen Whiten kolmen demonin sanomaksi.

      • väitteesi.

        Miksi sanot noin? Ei tuo pidä paikkaansa. Yleensäkin toivoisin asiallista kirjoittelua ja perusteluja, eikä tuollaisia perättömiä väitteitä. Mutta tällaistahan Raamattu ennustaa lopun aikana olevan. Mikä oikeus toisella on tuomita toisten uskoa. Parempi olisi kysyä onko asia näin, kuin vain väittää jotain tuollaista kuin sinä väitit. Onhan Ilmestyskirjassa selkeästi kirjoitus komesta enkelistä ja niiden sanomista. Ei niitä kukaan muu ole muuttanut demonien sanomiksi kuin nyt sinä. Ei tuollainen auta sinua kasvamaan hengellisesti.


    • alex-kasi

      tule pilkkata yleensäkään ketään - vai mitä. Ei ole myöskään niin että adventistit olisivat ainoita joita pilkataan heidän uskonsa tähden, joten älä välitä. Eiköhän se kuulu asiaan - voisiko se muuten ollakaan.. Jumalan lapsia on AINA pilkattu joten ei kannata muuta odottaakaan .. :)) Tosin on niin että jos joku pilkkaa Jumalan Sanaa hän pilkkaa samalla Jumalaa.. MUTTA meidän ei kuitenkaan tulisi ottaa eriäviä mielipiteitä (tulkintoja) Jumalan Sanasta pilkkana .. ei ainakaan jos ne on tehty etsivässä mielessä . Ota esimerkiksi nämä ikuiseen piinaan uskojat - he todella luulevat että Jumala tulee kiduttamaan luomaansa elämää ikuisesti - niin ihmeelliseltä kuin se kuulostaakin.. Mutta onko se Jumalan sana pilkkaamista, vai vain pelon synnyttämää sokeutta - jota kirkkoisät ovat ylläpitäneet kautta vuosisatojen.. ?? vaikewa sanoa .. Sen voi sanoa että heitä on kuljetettu väärään suuntaan kuin pässiä narussa ja nyt sitten uskovat vaikka minkälaisiin kauhutarinoihin - asiaa sen enempää harkitsematta.. (sillä sen katsotaan olevan Jumalan ARVOSTELEMISTA) ... SIIS - OVATKO HE PILKKAAJIS VAI EKSYNEITÄ .. Sanoisin eksyneitä.. alex

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2453
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1115
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1004
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      883
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      40
      790
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe