Helluntaiusko pilasi elämani

pakkouskoon

Totuuksia helluntaiuskosta!    Äitini on ollut helluntalainen kun täytti 20 vuotta nyt äitini sekä isäni on 76 vuotiaita, Eli 56 vuotta kiihkohelluntalainen äiti ja isä pakotti pikkuveljeni 44v ja minut 46v kokouksiin joissa oltiin ennen kuin opittiin kävelemään ja pakko oli olla myöhemmin mukana 14vuotiaaksi asti muuten isä hakkasi meidät kotona, ja myös hakkasi risuilla ja sähköjohdolla !! äiti katsoi vieressä ! Pelkäsin pienenä olla kokouksissa siellä puhuttiin helvetistä ja piruista ja saatanasta ne huudettiin meille kaikille ! ja aina ja joka päivä odotin maailmanloppua koska saarnaajat paasasi niin ja äiti myös, istuin vankilassa 8 vuotta kävin huumeet läpi ja rikoskierre on nyt poikki ollut vuodesta 1997 ihanaa tietää että ei ole mitään taivasta eikä jumalaa ! veli on vieläkin huumekoukussa ! uskonto pelotti meidät elämään kuin viimeistä päivää, kiitos tyhmien vanhempien !!    

15

2569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinun pitäisi

      Ehkä Sinun pitäisi oppia ensin erottamaan helluntailaisuus ja vanhempien kohtelu lapsena. Kohtelu on järkyttävää. Olen pahoillani puolestasi sekä veljesi puolesta jotka koitte lapsena helvetin. Sanoisin, että paras keino selvitä elämään noin paskasta kokemuksesta on mennä käymään Helluntaiseurakunnan tilaisuuksista ja katsoa avoimin silmin nykyistä tilannetta. Helluntaiseurakunta sen paremmin kuin muutkaan uskonlahkot eivät voi tietää mitä kotona tapahtuu. Joskus uskonto menee ylitse, eli karkaa käsistä. On todella yli aktiivisia henkilöitä paasaamaan uskonnosta, mutta he eivät voi sille mitään. Heille on vain tullut ihana rauha ja onni sisälle. Et kuule menetä mitään, ku käyt katsomas helluntaiseurakunnan tilaisuutta. Valitte kuitenkin joku rytmikäs ja hieno tilaisuus. Itse käyn tupakilla aina välissä, mutta sehän on minun asiani. Otahan myös huomioon, että helluntailaisuus, kuten muutkin uskonlahkot 56 vuotta sitten olivat iehn eri asia kuin nyt.

      • vaivalla?

        "Otahan myös huomioon, että helluntailaisuus, kuten muutkin uskonlahkot 56 vuotta sitten olivat iehn eri asia kuin nyt. " Onko ne sitten vaihtaneet Jumalaa?


      • vaihtanut
        vaivalla? kirjoitti:

        "Otahan myös huomioon, että helluntailaisuus, kuten muutkin uskonlahkot 56 vuotta sitten olivat iehn eri asia kuin nyt. " Onko ne sitten vaihtaneet Jumalaa?

        sama se on niillä edelleen ja sen pin koodin on 666.


      • Miksi hänen

        pitäisi palata samaan, mistä on päässyt irti? Hänhän voi nyt hyvin, kuten kertoi ja on saanut varmuuden vakaumuksestaan. Hänellä on ateistinen elämänkatsomus ja se peittoaa mielestäni mennen tullen helluntainäkemykset. On suuri asia, että suuret kysymykset loppujen lopuksi ratkeavat ja ihminen saavuttaa tasapainoisen tavan elää, minkä omat vanhemmat ja uskonto olivat pilata lopullisesti.


      • Poistunut

        Kyllä Helluntaiuskonto on todella mennyt eteenpäin,siis kohti maailman hyväksyntää siis nuolevat maailman ihmisiä kieli ruskeana.Mielensä järkyttäneitä on ollut aina,mutta Hellareissa niitä kyllä piisaa.Yksikin hellarisrk.Myy kenkiä ja vaatteitaYm.(Kauhajoen Hell.srk.)Jeesus jos eläisi täällä,niin hän tekisi ruoskan ja ajaisi kaupustelijat pois.Minun Isäni(JEHOVA)huone on rukoushuone,ja te ahneet hellarit olette tehneet siitä markkinapaikan RYÖVÄRIEN LUOLAN.Älkää ahneet hellarit menettäkö uskoanne(maallisiin)kyllä rätei ja lumppui piisaa.RAAMATTU pyytää tekemään parannuksen maailman rakkauksista.Voi te sokeat johtajat,millä te voitte ohjata ihmisiä uskon tielle,kun te itse tarvitsette voidetta silmiinne.Missä on se ylpeä ns.allekirjoittanut vanhin joka on mielestänsä aina oikeassa.


    • nyt mun elämän

      Ja teidät tullaan vapahtamaan niin kun te teitte jeesukselle.

    • Minkälaista

      lapsen elämän pilaamista on uskonnollinen kasvatus.

      • sjk

        Ei tuo liity uskontoon mitenkään. Pakanakodeissa se vasta kuri on kun juovuksissa mätkitään sillä mitä käteen osuu. Sopii vain toivoa, että kännikala ei juokse kirves kädessä sinua kovempaa. Maaseudulla sivistystaso on alhainen ja tavat kummallisia taikauskon ja uskonnon sekoituksia. Itseään uskovaisena pitävä tekee jos jonkinmoisia taikoja joilla ei ole mitään tekoa raamatun kanssa. Tuntuuko tutulta?


      • Mitä ovat pakanakodit??
        sjk kirjoitti:

        Ei tuo liity uskontoon mitenkään. Pakanakodeissa se vasta kuri on kun juovuksissa mätkitään sillä mitä käteen osuu. Sopii vain toivoa, että kännikala ei juokse kirves kädessä sinua kovempaa. Maaseudulla sivistystaso on alhainen ja tavat kummallisia taikauskon ja uskonnon sekoituksia. Itseään uskovaisena pitävä tekee jos jonkinmoisia taikoja joilla ei ole mitään tekoa raamatun kanssa. Tuntuuko tutulta?

        "Maaseudulla sivistystaso on alhainen ja tavat kummallisia taikauskon ja USKONNON sekoituksia."

        Kumoat siis oman puheesi tuossa lainauksessa. Puhut pakanakodeista ja sanot, että keskustelussa esillä olleilla asioilla ei olisi tekemistä uskonnon kanssa. Eikö juuri uskonnon kanssa, kuten lainaus tekstistäsi kertoo.
        Yleistyksesi ei ole fiksua ajattelua. Ns. pakanakodeissa on muita suurempi mahdollisuus kasvaa mieleltään terveeksi aikuiseksi, koska saa valita vapaasti, mihin uskoo. Tiedän sen, koska sain onnen kasvaa pakanakodissa ja jopa täällä Pohjanmaalla. Nyt aikuisena saan uskoa tai olla uskomatta esim. ns. jumaliin.


    • Hellari.

      Vai totuuksia?!!
      Ei pitäisi tälläisiä juttuja levitellä Helluntailaisuuden piikkiin. Otappa asioista selvää, missä mennään Helluntaiseurakunnissa nykypäivänä, (joitakin poikkeuksia lukuunottamatta). Ennen sitä helposti tuomittiinkin esim. vääränlaisen pukeutumisen, rankan musiikin yms. johdosta. Mutta voin sanoa, että sellainen linja ei ole yleistä tänä päivänä. Helluntailaisuus sen kummemmin kuin muutkaan yhteisöt ei pelasta ja vapauta ihmistä hänen heikkouksistaan, mutta sen voi tehdä elävä usko Jeesukseen ja Jumalaan. Jokainen ihminen on itsessään vajavainen enemmän tai vähemmän.

    • fsdgfdsa

      Tämän keskustelun vois siirtää tuonne uskontopalstalle!

    • Seisokaa omilla jaloillanne

      Olen itse törmännyn elämässäni useaan "Helluntailaiseen". Sanoisin arviolta, että puolet porukasta on todella uskovaisia ja puolet on keinottelijoita. Näiden keinottelijoiden sekaan on Etelä-Pohjanmaalla liittynyt iso joukko maahanmuuttajia (muuttaneet 1600-Luvulla), jotka eivät hevoskauppahuijauksen lisäksi ole tehneet mitään yhteiskunnan eteen. Tämä toinen puoli porukasta on niin saarnamiesten vietävissä, että he uskovat varmaankin vielä joulupukkiinkin. Koko Helluntaiseurakunnan organisaario pitäisi käydä läpi samoin kun nyt käydään läpi vaalirahoitusjupakkaa, niin paljastuisi se vanhan mustalaismiehen sanonta "niitä petetään joita saadaan ja niitä saakin pettää"!

      • karhu 65

        Tiedän henkilökohtaisesti ainakin 3 helluntailaista, jotka ovat piiloutuneet uskonsa taakse. Näillä ihmisillä on tosi huono omatunto, ja he kai pystyvät hyväksymään omat luonteenjulmuutensa ja pahanteot sillä, että ovat uskossa.
        Minun mielestäni olisi järkevämpää hakea psykiatrista apua ongelmiinsa.


    • Talludd

      Todellinen uskon Jumalaan ja Jeesukseen Kristukseen ei tee kenestäkkään hullua. He joiden psyykkinen tasapaino horjuu, täyttyy horjua jostain muusta syystä kuin uskosta Pyhään Jumalaan ja hänen sanaansa. Jumala ei ole piiskuri, eikä diktaattori. Hän on Rakkaus ja mitä hän tahtoo ihmiselle, on pelkkää hyvää. Toki monenlaisia ihmistyyppejä on olemassa, ja sitä kautta monenlaisia ongelmiakin saattaa tulla esiin. Mutta! on huomioitava että "yksilöllinen" ihminen on silloin kysymyksessä, Monet heistä tulevat vaikeista elämänolosuhteista kuten pahoinpitely, sisäinen rikkinäisyys, aviorikokset, viha, katkeruus, syrjäytyneisyys jne. On ymmärrettävä ja nähdä se tosiasia, ettei usko Jumalaan te yhtäkään "hulluksi" vaan siihen on olemassa jokin muu tekijä kuten jo kirjoitin. Helluntailaisuus ei ole tae "täydellisyydestä" ja kun tongimme hieman syvempään tätä kysymystä, on nähtävä se, että tämä aihepiiri näkyy missä tahansa uskonnollisessa toiminnassa. Kyseessä on silloinkin yksilö ja hänen henkilökohtaiset ongelmatekijät.

      Monen asteista pahoinvointia on olemassa koko yhteiskunnassamme. Koulukiusaaminen, rasistisuus, eriarvoisuus, yhteiskuntaluokat kuka parempi ja kuka vähemmän parempi. Useinmiten ongelma on ihmisen "henkilökohtaisen" elämänsä kokemusta. Ihmiset tulevat monenlaisten ongelmien keskeltä ja hakevat apua, lohdustusta ja elämän voimaa uskosta ja yhteydestä Jumalaan. Huom! He ovat valmiiksi jo rikkinäisiä ja "siipirikkoisia" elämän pieksimiä miehiä ja naisia, vanhuksia ja nuoria. Kristillinen toiminta joka pohjautuu Jumalan sanan totuuksiin ja perustuksiin missä tahansa kristillisessä yhteisössä, tähtää ihmisen perusparhaaksi tässä elämässä ja iankaikkisuudessa.
      Helluntailaisuus, ev.lut, muut vapaa suuntaiset uskontokunnat eivät pelasta ihmistä, sen tekee nyt ja ainoastaan Jumalan oma sanan ja hänen poikansa Jeesus Kristus joka tuli sovitukseksi koko maailmalle.

    • Tietätät

      Heluntaisista tiedä mutta körtit vasta ovat vitsaus! Isä pieksee lapsiaan surutta ja matroona äiti käskee olla itkemättä. Lapset joutuvat vastuuseen sisaruksistaan jo ala-aste iässä kun vanhemmat ovat julkisen sektorin töissä ja vapaa-ajat penkkiurheilevat ryypäten. Lasten lapsuus on niin rikkinäinen että esim. alaikäiset tytöt saattavat ajautua suhteeseen harrastuksiensa täysi-ikäisten ohjaajien kanssa, koska nämä osaavat "käsitellä ja kohdella hyvin". Vanhemmat ovat niin olevinaan esimerkillisiä kasvattajia, someen laitetaan kuvia perheen kuulumisista, voi kun tietäisitte mitä kulisseissa tapahtuu!
      Sitten vielä nämä nuoret aikuiset ohjaajat, niin ollaan roolimallia ja yhteisön lemmikkejä ja nuoret tytöt ihailee vaikka olisi luurankoja kaapissa tyyliin liikennerikkomuksista aina seksuaalirikoksiin. Perinteisten körttipitäjien kuten Lapuan lisäksi tällaista esiintyy myös Kauhajoella.

      Ehkä jotain tällaista:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14783046/alaikainen-tytto-ja-taysi-ikainen-quotiso-miesquot

      Auta armias kun rupeaa asioita paljastumaan niin päitä alkaa oikein satelemaan vadille!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe