Leivinuuni

Ovaskaisen Lassi

Tämä nyt ei varsinaisesti liity Metsolihin, mutta kysympä silti! Mikä merkitys (siis minkä takia) on "Leppävaara" leivinuunin kulmissa (ulkopuolella) olevilla rautaputkilla/-tangoilla? Osaisko joku kertoa?

4

482

Vastaukset

 • sen takia, että kun Erkillä oli juomaputki päällä, niin pirttiin umpipäissään tullessaan sai tukea heti siitä ovelta ettei suoraa rysähtänyt keskelle keittiön lattiaa ja hajottanut paikkoja ja itteään. Kerranhan Erkki oli sen verran vähän maistissa että kerkesi olohuoneen puolelle puolikasta viinapulloa palkintokaapista hakemaan, mutta kun tuttua ja turvallista pidikettä ei sitten löytynytkään (unohti että olikin olohuoneessa eikä keittiössä) niin veti lipat keskelle olohuoneen lattiaa halkopinon päälle. Herätti koko isäntäväen ja Anttihan sai metakassa sydärinkin.

  • Ihan hyvä vastaus :-) (kaikkea te keksitte), mutta ei taida olla kuitenkaa selitys nuihin tankoihin uunissa.


 • Eiköhän ne tangot ole jotai et saa esim jonku liinan kuivumaan / roikkumaan

 • Olisivatko olleet lämpimän veden lämmitystä varten putket? Tiilien lämmetessä lämmitti putkissa kiertävän veden. Olisiko voinut olla niin "moderni" ratkaisu?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

 • VilleGallesta eronnut Veronica Verho pyörsi päätöksensä: ”Kaksi vuotta sitten sanoin, etten koskaan…!”
 • Sinkkuna viihtyvä Kirsi Salo paljastaa olevansa äärimmäisen seksuaalinen: ”On minulla muutamia vakiomiehiä!”
 • Salasuhde paljastui! Paula Vesalan rakas on suosikkinäyttelijän veli – edustivat yhdessä Lontoossa Star Wars -elokuvan ensi-illassa!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996