MISSIONUORET

DTS

Olenm harkinnut että lähtisin Opetuslapseuskouluun Perheniemen evankeliselle opistolle. Haluisin kuulla teidän jo käynneinen kokemuksia koulutuksesta ja ulkomaan harjoittelusta ja oppilaitoksesta yleensäkkin. Olisin teille tosi kiitollinen ;)

24

4816

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Entinen lähetysnuori

   Olen ollut mukana evankelikaalista karismaattisuutta edustavan Youth With A Mission (suom. Lähetysnuoret; nyk. Missionuoret) - järjestön toiminnassa. YWAM on yksi maailman parhaimmista lähetys- ja koulutusjärjestöistä. Se on vahvasti yhteiskristillinen ja kunnioittaa syvästi erilaisia kristillisiä traditioita ylitse kirkkokuntarajojen. Järjestön perustaja Loren Cunningham on käynyt kaikissa maailman maissa julistamassa evankeliumia. Opeista ei järjestössä kiistellä. Pääsääntöisesti YWAM edustaa kenties reformoitua teologiaa. Voin lämpimästi suositella opetuslapseuskoulua. Pelkkää hyvää olen siitä kuullut sanottavan. Raamatun opetus on käytännönläheistä; teoria pistetään käytäntöön aktiomatkalla. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat kasvaa kristittyinä ja oppia tuntemaan paremmin Jumalaa.

  • sunnyriver

   en ole itse käynyt opetuslapseuskoulua, mutta muuten seurannut Missionuoria
   vuosikaudet, ollut joskus tulkkina ja lähettänyt omia nuoriani ilomielin liikkeelle.
   Parhaillaankin on kaksi jenkeissä kesän.

   Hyvä koulutus, hyvä kielikoulu myös, outreachit kaikin puolin ok.
   Ja nyt kuulemma saa opintotukea laajemmin, aiemmin sai vain johonkin
   Australian baselle.
   Eli siunausta matkaan!

  • hulluja

   älä nyt hihhuloida ittees anna

   • sunnyriver

    Vaan taitaa olla niin,
    että kirjoottaja on jo valmiiksi
    Hi Jesus -tyyppi!
    Hihhulointivaroituksesi ei
    taida tehota.
    Eli Jumalan löytänyt
    ja häntä rakastava
    tietää,
    missä on Elämä.


  • ein1

   heips!

   Oon kuullut kavereilta, jotka on käyny DTS:n pelkkää hyvää. Ja ite laitoin just tällä viikolla hakupaperit lokakuussa alkavaan opetuslapseuskouluun Perheniemeen. =) Ehkä nähdään siellä, jos Herra suo! =D

   • hollannissa tai muua

    Itse tutustuin jarjestoon taalla Hollannissa, missa olen nyt viettamassa aupair vuotta. Kysynkin etta onko taalla ketaan, joka on kaynyt DTS.san ulkomailla? Kun alkoi kiinnostaa tuo mahdollisuus taalla.


   • sunnyriver
    hollannissa tai muua kirjoitti:

    Itse tutustuin jarjestoon taalla Hollannissa, missa olen nyt viettamassa aupair vuotta. Kysynkin etta onko taalla ketaan, joka on kaynyt DTS.san ulkomailla? Kun alkoi kiinnostaa tuo mahdollisuus taalla.

    Osa omista lapsistani ja monet heidän
    ystävistään ovat käyneet DTS:n Ausseissa.
    Eli Raamattukoulu ja kielikoulu
    samassa paketissa.
    Tosi hyvä systeemi!


  • Vanha opettaja

   Olen kuullut järjestöstä ja tunnen joitakin, jotka ovat käyneet DTS:n.
   Kaikki he ovat puhuneet myönteistä ja olen nähnyt heidän (kaikki nuoria alle 30-vuotiaita) elämässään tapahtuneen sekä hengellistä ja henkistä kypsyyttä.
   Eräskin kertoi minulle, että hän oli ennen aina luullut kovalla suorittamisella ansaitsevansa hyväksynnän. DTS:ssä hän oppi sisäistämään sen, että hän on 100%:sesti hyväksytty sellaisena kun hän on, ainutlaatuisen ihmisenä

  • Opetuslapseuskoulu???

   Jumalan pyssy ja puukuulat :-DDDDD

   • 14+5

    Joo, kaikkea ne keksii, että sais rahat pois...


  • Elämänsisältöä

   Missionuoret on ruotsiksi Ungdom med uppgift, joka nimi kuvaa hyvin asiaa Nuoret, joilla on tehtävä. Tämä yhteiskristillinen järjestö toimii monessa eri maassa. Tunnen nuoria, jotka ovat käyneett DTS:n ja heille se on ollut hyvin antoisa kokemus sekä opetusjaksoineen että käytännön harjoitteluineen, joka usein tapahtuu ulkomailla.

  • Kannattaa

   Missionuoret tarjoaa nuorille mahdollisuuden perehtyä kristillisyyden perus osa-alueisiin viikottaisten eri opettajien pitämien opetusjaksojen kautta. Opetus on usein kahdella kielellä, esim. suomi ja englanti tai suomi ja ruotsi, koska useimmiten kurssille osallistuu nuoria muista maista. Muutaman viikon opetus huipentuu 2-3 kk:n aktiojaksoon useimmiten jossain maassa Afrikassa, Aasiassa tai Keski-Amerikassa. Jos on vain mahdollisuus käydä tämä kurssi niin varmasti kannattaa. Itse olen valitettavasti jo liian vanha siihen. Jos olisin nuorempana kuullut ja tiennyt, olisin halunnut osallistua.

   • Ikinuori

    Hei vielä ehtii, vaikka 95-v: multigenerational etc...dts:lle!


  • Kannattaa2

   Hyvä aajatus, mutta myös ulkomainen DTS kannattaa ottaa mahdollisuutena harkintaan. Samalla vieras kieli ja kulttuuri lisää ymmärrystä evankeliumin sanoman maailmanlaajuiseen tarpeeseen.

  • Kannattaa3

   Jos on kiinnostunut lyhytaikaisesta jossain muussa maassa asumisesta ja osaa englantia hyvin kannattaa käydä DTS ulkomailla. Valittavana on useita eri maita ja opetuksessa kuitenkin lienee sama konsepti kristin uskon perusteista.

  • Cccaroliiina

   Olen menossa Californiaan raamattukouluun joka kestää 3 kk. Tarviiko tuolla ajalle viisumia jos lähtee "kouluun" ja on vaan sen 3 kk. Onko kellään tietoa? :)

  • Anonyymi

   Tuttavani kertoi, että siellä korostetaan isän rakkautta yms. Aloin miettimään, että ei kait siellä liota tai harjoiteta mitään eksyttävää?

   • Anonyymi

    Vakavasti pyydän harkitsemaan ja rukoilemaan, kannattaako mennä tämän järjestön alaisiin tapahtumiin. On kirkkokuntiin sitoutumaton liike = varaudu kaikkeen! Tosin ei siellä mihinkään vanhoillisiin luterilaisiin törmää, on sinne vastakkaiseen suuntaan vahvasti nojallaan. nimimerkillä: koettu ja nähty!


  • Anonyymi

   Joo! Sielä oppii kristittyjen julmuuksia.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot

   "Noitavainot nykyaikana

   Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]#
   -
   Tai kuten Jeesus opetti kristillisiä (ei kristittyjä)
   Matt.23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

  • Anonyymi

   "Olenm harkinnut että lähtisin Opetuslapseuskouluun Perheniemen evankeliselle opistolle. "

   Eikö nyt terve ihminen mitään järkevämpää aktiviteettia pysty keksimään??!!

  • Anonyymi

   Nukuitko yhtään?

  • Anonyymi

   Missionuoret on rahanpumppaus järjestö. Sunnuntaikokouksessa pitivät lapsellisen saarnan. Tekniikkana oli yrittää vaivuttaa seurakunta hurmokseen laulamalla peräperää ylistyslauluja. Olisi pitänyt rukouksiin huutaa väliin aamen. Väkisin puserrettuja todistuksia. Miten kenelläkään on varaa järjestön maksuihin, saavat uskovaiset vanhemmat pulittaa monta tonnia. Kielikoulu tulee halvemmaksi. Petkutusta koko Ywam. En maksa siitä että Ywamin johtajat saavat reissata ulkomailla.

  • Anonyymi

   missionuoret on harhajärjestö, ikävä että vetää puoleensa nuoria uskossaan vielä vahvistumattomia...

   Kiertäkää kaukaa! Menetätte rahanne ja saatatte tehdä sielullenne vahinkoa jos altistatte itsenne järjestön levittämille harhaopeille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   233
   2049
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   1655
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1448
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   84
   1317
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1209
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   33
   1146
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   270
   1136
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   118
   965
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   63
   925
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   78
   854
  Aihe