MISSIONUORET

DTS

Olenm harkinnut että lähtisin Opetuslapseuskouluun Perheniemen evankeliselle opistolle. Haluisin kuulla teidän jo käynneinen kokemuksia koulutuksesta ja ulkomaan harjoittelusta ja oppilaitoksesta yleensäkkin. Olisin teille tosi kiitollinen ;)

24

6724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Entinen lähetysnuori

      Olen ollut mukana evankelikaalista karismaattisuutta edustavan Youth With A Mission (suom. Lähetysnuoret; nyk. Missionuoret) - järjestön toiminnassa. YWAM on yksi maailman parhaimmista lähetys- ja koulutusjärjestöistä. Se on vahvasti yhteiskristillinen ja kunnioittaa syvästi erilaisia kristillisiä traditioita ylitse kirkkokuntarajojen. Järjestön perustaja Loren Cunningham on käynyt kaikissa maailman maissa julistamassa evankeliumia. Opeista ei järjestössä kiistellä. Pääsääntöisesti YWAM edustaa kenties reformoitua teologiaa. Voin lämpimästi suositella opetuslapseuskoulua. Pelkkää hyvää olen siitä kuullut sanottavan. Raamatun opetus on käytännönläheistä; teoria pistetään käytäntöön aktiomatkalla. Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat kasvaa kristittyinä ja oppia tuntemaan paremmin Jumalaa.

    • sunnyriver

      en ole itse käynyt opetuslapseuskoulua, mutta muuten seurannut Missionuoria
      vuosikaudet, ollut joskus tulkkina ja lähettänyt omia nuoriani ilomielin liikkeelle.
      Parhaillaankin on kaksi jenkeissä kesän.

      Hyvä koulutus, hyvä kielikoulu myös, outreachit kaikin puolin ok.
      Ja nyt kuulemma saa opintotukea laajemmin, aiemmin sai vain johonkin
      Australian baselle.
      Eli siunausta matkaan!

    • hulluja

      älä nyt hihhuloida ittees anna

      • sunnyriver

        Vaan taitaa olla niin,
        että kirjoottaja on jo valmiiksi
        Hi Jesus -tyyppi!
        Hihhulointivaroituksesi ei
        taida tehota.
        Eli Jumalan löytänyt
        ja häntä rakastava
        tietää,
        missä on Elämä.


    • ein1

      heips!

      Oon kuullut kavereilta, jotka on käyny DTS:n pelkkää hyvää. Ja ite laitoin just tällä viikolla hakupaperit lokakuussa alkavaan opetuslapseuskouluun Perheniemeen. =) Ehkä nähdään siellä, jos Herra suo! =D

      • hollannissa tai muua

        Itse tutustuin jarjestoon taalla Hollannissa, missa olen nyt viettamassa aupair vuotta. Kysynkin etta onko taalla ketaan, joka on kaynyt DTS.san ulkomailla? Kun alkoi kiinnostaa tuo mahdollisuus taalla.


      • sunnyriver
        hollannissa tai muua kirjoitti:

        Itse tutustuin jarjestoon taalla Hollannissa, missa olen nyt viettamassa aupair vuotta. Kysynkin etta onko taalla ketaan, joka on kaynyt DTS.san ulkomailla? Kun alkoi kiinnostaa tuo mahdollisuus taalla.

        Osa omista lapsistani ja monet heidän
        ystävistään ovat käyneet DTS:n Ausseissa.
        Eli Raamattukoulu ja kielikoulu
        samassa paketissa.
        Tosi hyvä systeemi!


    • Vanha opettaja

      Olen kuullut järjestöstä ja tunnen joitakin, jotka ovat käyneet DTS:n.
      Kaikki he ovat puhuneet myönteistä ja olen nähnyt heidän (kaikki nuoria alle 30-vuotiaita) elämässään tapahtuneen sekä hengellistä ja henkistä kypsyyttä.
      Eräskin kertoi minulle, että hän oli ennen aina luullut kovalla suorittamisella ansaitsevansa hyväksynnän. DTS:ssä hän oppi sisäistämään sen, että hän on 100%:sesti hyväksytty sellaisena kun hän on, ainutlaatuisen ihmisenä

    • Opetuslapseuskoulu???

      Jumalan pyssy ja puukuulat :-DDDDD

      • 14+5

        Joo, kaikkea ne keksii, että sais rahat pois...


    • Elämänsisältöä

      Missionuoret on ruotsiksi Ungdom med uppgift, joka nimi kuvaa hyvin asiaa Nuoret, joilla on tehtävä. Tämä yhteiskristillinen järjestö toimii monessa eri maassa. Tunnen nuoria, jotka ovat käyneett DTS:n ja heille se on ollut hyvin antoisa kokemus sekä opetusjaksoineen että käytännön harjoitteluineen, joka usein tapahtuu ulkomailla.

    • Kannattaa

      Missionuoret tarjoaa nuorille mahdollisuuden perehtyä kristillisyyden perus osa-alueisiin viikottaisten eri opettajien pitämien opetusjaksojen kautta. Opetus on usein kahdella kielellä, esim. suomi ja englanti tai suomi ja ruotsi, koska useimmiten kurssille osallistuu nuoria muista maista. Muutaman viikon opetus huipentuu 2-3 kk:n aktiojaksoon useimmiten jossain maassa Afrikassa, Aasiassa tai Keski-Amerikassa. Jos on vain mahdollisuus käydä tämä kurssi niin varmasti kannattaa. Itse olen valitettavasti jo liian vanha siihen. Jos olisin nuorempana kuullut ja tiennyt, olisin halunnut osallistua.

      • Ikinuori

        Hei vielä ehtii, vaikka 95-v: multigenerational etc...dts:lle!


    • Kannattaa2

      Hyvä aajatus, mutta myös ulkomainen DTS kannattaa ottaa mahdollisuutena harkintaan. Samalla vieras kieli ja kulttuuri lisää ymmärrystä evankeliumin sanoman maailmanlaajuiseen tarpeeseen.

    • Kannattaa3

      Jos on kiinnostunut lyhytaikaisesta jossain muussa maassa asumisesta ja osaa englantia hyvin kannattaa käydä DTS ulkomailla. Valittavana on useita eri maita ja opetuksessa kuitenkin lienee sama konsepti kristin uskon perusteista.

    • Cccaroliiina

      Olen menossa Californiaan raamattukouluun joka kestää 3 kk. Tarviiko tuolla ajalle viisumia jos lähtee "kouluun" ja on vaan sen 3 kk. Onko kellään tietoa? :)

    • Anonyymi

      Tuttavani kertoi, että siellä korostetaan isän rakkautta yms. Aloin miettimään, että ei kait siellä liota tai harjoiteta mitään eksyttävää?

      • Anonyymi

        Vakavasti pyydän harkitsemaan ja rukoilemaan, kannattaako mennä tämän järjestön alaisiin tapahtumiin. On kirkkokuntiin sitoutumaton liike = varaudu kaikkeen! Tosin ei siellä mihinkään vanhoillisiin luterilaisiin törmää, on sinne vastakkaiseen suuntaan vahvasti nojallaan. nimimerkillä: koettu ja nähty!


    • Anonyymi

      Joo! Sielä oppii kristittyjen julmuuksia.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot

      "Noitavainot nykyaikana

      Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]#
      -
      Tai kuten Jeesus opetti kristillisiä (ei kristittyjä)
      Matt.23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

    • Anonyymi

      "Olenm harkinnut että lähtisin Opetuslapseuskouluun Perheniemen evankeliselle opistolle. "

      Eikö nyt terve ihminen mitään järkevämpää aktiviteettia pysty keksimään??!!

    • Anonyymi

      Nukuitko yhtään?

    • Anonyymi

      Missionuoret on rahanpumppaus järjestö. Sunnuntaikokouksessa pitivät lapsellisen saarnan. Tekniikkana oli yrittää vaivuttaa seurakunta hurmokseen laulamalla peräperää ylistyslauluja. Olisi pitänyt rukouksiin huutaa väliin aamen. Väkisin puserrettuja todistuksia. Miten kenelläkään on varaa järjestön maksuihin, saavat uskovaiset vanhemmat pulittaa monta tonnia. Kielikoulu tulee halvemmaksi. Petkutusta koko Ywam. En maksa siitä että Ywamin johtajat saavat reissata ulkomailla.

    • Anonyymi

      missionuoret on harhajärjestö, ikävä että vetää puoleensa nuoria uskossaan vielä vahvistumattomia...

      Kiertäkää kaukaa! Menetätte rahanne ja saatatte tehdä sielullenne vahinkoa jos altistatte itsenne järjestön levittämille harhaopeille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe