Sinä Joka sanoit tekeväsi ilmoitukseen ylläpidolle Rhannasta!LUKEKAA

Amyjohanna

Lueskelin tässä eilen yhden ihmisen kirjoittamaa tekstiä joka koski Tämän palstan sheriffiä Rhannaa!Olisin vastannut heti,mutta kone jökitti ja nyt kun tulin tänne oli se poistettu.Hyvä,sillä tämä henkilö kirjoitti haluavansa tehdä ilmoitukseen ylläpidolle Rhannasta joka ei hänen mukaansa ole esimerkillinen ja hyvä Sheriffi.Kirjoitit että koska Rhanna ei ikinä käy täällä on hänestä tehtävä ilmoitus ja puhuit että hän puuttuu joka virheeseen ja ei pahoittele oikastessaan asioita.

Mutta valitettavasti sinä olet väärässä.Rhanna on juuri sopiva Sheriffi tänne,koska hän tietää monesta asiasta ja häneltä uskaltaa kysyä asioita ilman että tulee naurunalaiseksi.Ja kyllähän Rhanna täällä käy ja valvoo palstan keskusteluja ym,mutta hänellähän on myös muita palsoja hoidettavanaan,koska hän on myös niiden palstojen sheriffi.Aina ei aika välttämättä riitä.Ja sheriffiin tehtäviin kuuluu myös puuttua virheisiin,koska jos niihin ei puututtaisi,virheet leviäisivät kulovalkean tavoin nettiympäristössä ja myös suullisesti.Rhanna on siitä esimerkillinen sheriffi että hän kertoo faktoja ja totuuksia eikä syyttele valehtelusta.Virheitä kyllä sattuu kaikille,mutta kuitenkin.Ja syy ilmapiirin huonontumiseen täällä on mielestäni ne jotka mollaavat heti kun joku tekee virheen ja esim.Sarah```` luin yhden keskustelun jossa nälvit kun yhden käyttäjän pikkusisko oli tehnyt upeita tuhkimotarina kansia,ja hänellä oli mennyt niihin aikaa ja vaivaa,ei se aina ole kiva kuulla pelkkää sättimistä,itse tiedän miltä se tuntuu.Ja luin yhden jutun jossa eräs kirjoitti että kirjoitusvirheistä on huomautettava koska ne ärsyttää häntä.Kirjoitusvirheet ovat arkipäivää ja niitä tapahtuu kaikille.

Ja oletteko ikinä ajatelleet sitä että kuinka paljon Rhannalta menee aikaa vastata jokaisen kysymykseen?Hän tekee sen pyyteettömästi ja vastaa kaikille.



Joten nyt kaikki!

Onko Rhanna teistä käyttäytynyt täällä sopimattomasti?Minusta ei,mutta haluan kuulla kaikkien rehellisen mielipiteen,joten vastailkaapa.

-Rhanna on rehellinen,ystävällinen,esimerkillinen ja lojaali-


T:amyjohanna.

2

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ---------

      Sehän riippuu ihan siitä mitä varten kuvittelee sheriffien olevan. Jos sheriffien tehtävä on todellakin vastailla toisten kysymyksiin, niin mikäs siinä. Kuvittelisinpa vain, että sheriffien tehtävä on myöskin valvoa keskustelua ja tarkkailla epäasiallisuuksia, ne hommat tosin tunnutaan jokaisella Suomi24- palstalla hoitamaan omien mielipiteiden ja näkemysten mukaan, niin myös täällä. Mutta en valita, tokihan Rhannasta varmasti on ollut apua niille jotka haluavat vastauksen kysymyksiinsä.

      • Rhanna

        Jos jossain keskustelussa on asiatonta tekstiä, voitte tehdä siitä ilmoituksen, josta tulee tieto sekä minulle että ylläpidolle. Se auttaa paljon, sillä yksinkertaisesti kaikkia keskusteluja ei aina ehdi käydä läpi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe