Wallenbergit hallitsee Suomea? Ruotsi-illuminaatti-suku

Illuminati finland se?

Ruotsalainen raha- ja mahtisuku Wallenbergit omistaa suuren osan Suomessa toimivia yhtiöitä, ja pystyy siten hallitsemaan suomalaista liike-elämää ja politiikkaa?
RKP? Astrid Thors? Massamaahanmuutto?
Liittyykö kaikki nämä Wallenbergeihin, joka on myös koko maailmanhuippueliitin eli illuminaatin jäseniä:
---
Esipuhe:
"Mikael ja Anders Liliuksen isä Patrik Lilius oli Ruotsalaisen kansanpuolueen puoluesihteeri.

Sauli Niinistö, lakimies, toimi Lipposen hallituksissa valtiovarainministerinä. Hänen tehtävänään olisi ollut suojella suomalaisia veronmaksajia Liliuksen 33
miljoonan euron palkitsemiselta sekä puolen miljoonan vuotuiselta eläkkeeltä."
---

Ruotsin mahtisuku Wallenbergeillä valtaa Suomeenkin? RKP:n kautta mm., ja yhtiöiden? Wallenbergit määrää Suomessa?

"Salaisessa Bilderberg-järjestössä Suomesta kiinnostuneilla Wallenbergeilla on suhteellisen paljon vaikutusvaltaa, 110 pysyvästä edustajasta 4 ja 30 sihteeristön
jäsenestä 1 wallenbergejä.":

lähde:

http://www.suomalaisuudenliitto.fi/vanhatsivut/sana.htm

http://www.suomalaisuudenliitto.fi/vanhatsivut/sala.htm

Bilderberg 2009 suomesta: Eye Vanchanen, Finland, (Prime Minister) alias 'Matti vanhanen', ja Girki Katainen, Finland alias Jyrki.

Bilderberg-lähde:

http://www.truthnews.us/?p=2896

Tähän Liliuksen 'elämänfilosofiasta' (Ruotsissa työskentelyn ajoilta):
(Lilius kertoo Ruotsin mahtisuvusta Wallenbergeistä)
"Wallenbergin omistus on päällekäistä.
Yksi yhtiö omistaa toista, toinen kolmatta, kolmas neljättä. Huipulla on Wallenbergien perhe ja heidän säätiönsä. Vallan ydin on Investor, pörssinoteerattu sijoitusyhtiö.

Sen johdossa on Peter Wallenberg ja yhtiön hallituksessa istuu myös Mikael Liliuksen esimies, Wallenbergien uskottu mies Anders Scharp.
Incentiven omassa hallituksessa istuvat muun muassa suvun viidennen polven edustaja, Marcus Wallenberg sekä Casimir Ehrnrooth.
Wallenbergiläisessä yhtiössä on Liliuksen mukaan helppo toimia. Sukupolvien aikana luotu verkosto on maailmanlaajuinen. Aina löytyy joku, joka tuntee jonkun,
joka tietää jonkun. "

http://fi.wikipedia.org/wiki/Wallenberg-suku

http://www.foundationweb.net/wallenberg/

http://en.wikipedia.org/wiki/Wallenberg_family

----

Marcus Wallenberg, Trilateraalinen komissio:

http://who-are-the-illuminati.blogspot.com/2004/05/trilateral-commission-as-of-2005.html

RKP, Ruotsinvalta, Pakkoruotsi, RUOTSINKIELISTEN ETUASEMA, STORAN SIIRTYMINEN RUOTSIIN, MAAHANMUUTTAJIEN
HAALIMINEN SUOMEEN, AHVENANMAAN SUOMENKIELISTEN SYRJINTÄ, PERUSSUOMALAISTEN MUSTAAMINEN JA RIITAUTTAMINEN MUIDEN PUOLUEIDEN
KANSSA, SUOMALAISEN KANSALLISTUNTEEN VÄHÄTTELY JA LEIMAAMINEN RASISMIKSI, OMAISUUDEN MYYNTI ULKOMAILLE mm. VENÄL.

Miten nämä kaikki liittyvät yhteen?

RKP:lla on ollut aina kaksi ministerinpaikkaa hallituksessa. RKP on ollut, vasemmiston ja oikeiston hallituspaikkojen ollessa tasan, määräävässä asemassa
äänestyksissä.

RKP:lla on ollut erittäin suuri valta suomalaisessa yhteiskunnassa verrattuna sen kannatukseen. Kannatustaan se on ylläpitänyt muun muassa hallituksen
mandaattipaikkojensa avulla:
RKP:sta aina kaksi päättäjää joka hallituksessa.

Ruotsalaisilla säätiöillä on paljon omaisuutta, joilla se voi kouluttaa suomalaisia ruotsinkieliseen kulttuuriin ruotsalaisissa opinahjoissa (Esim. Åbo Akademi).

RKP:n Wallin vaatii pääministeri Matti Vanhaselta kannanottoa siihen, että joku viranomainen Suomessa on ilmoittanut, ettei tarvitse palvella kahdella kielellä.

Ei ole oikein, että kunnissa, jotka kamppailevat erittäin vaikeissa
taloudellisissa olosuhteissa, vaaditaan kahden kielen taitoa vanhentuneiden kielilakien perusteella.

Liliuksen isä oli RKP:n puoluesihteeri, joten Liliuksen toimia Fortumissa ei ole arvosteltu. Hallituksesta on aina löytynyt tukijoita...

Illuminaatti-uutiset:
Wallenbergien suku. Seraphimin ritarikunta.
"Wallenbergit on Ruotsissa kuin Rockefellerit USA:ssa tai Rothschildit Euroopassa."

http://www.illuminati-news.com/shadow-gov.htm

Wallenbergit natsien kanssa yhteistyössä, mm. polttouhri-juutalaisten omaisuuksiin liittyen:
"Wallenberg family profited from secret dealings with the Nazis. For instance, documents from World War II contain evidence that Jacob and Marcus Wallenberg,
Raoul's cousins, used their Enskilda Bank to help the Nazis dispose of assets seized from Dutch Jews who died in the Holocaust."
lähde: Suomalaisuuden liitto'Ruotsinsuomalaiset':

http://www.suomalaisuudenliitto.fi/vanhatsivut/ruotsinsuomalaiset.htm#kirjat

Nazi-zionismi,natsi-sionismi valta hallitsee Suomea?
Wallenbergit, Ruotsin Bisneksen kuninkaalliset ja 'Order of the Seraphim', Henrik Palmgren, RedIceCreations.com:
lähde:

http://www.illuminati-news.com/2007/0116a.htm

ps.
(Pitää muistaa että kaikki Wallenberg-nimiset ei kuulu vanhaan Wallenberg-sukuun, vaan joku suomalainen suku on joskus ottanut nimekseen Wallenberg.)

10

3980

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wallenberg

      Vajaa 3 vuotta ja yli 500 luku kertaa muttei yhtään kommenttia... Ihmisiä ei selvästikään kiinnosta mikä tämä maailma oikeasti on

      • Sinapinsiemen

        Kyllä ihmiset lukee...eivät ehkä uskalla kommentoida...


    • Tärkeää tärkeää

      No hiljaseksihan tämä vetää.

      • uutiset= aivopesu

    • näin se on

      vastahan ylellä toitotettiin että suomi on ruotsalainen joten tätähän se tarkoitti

    • hmm.
    • Hieronymos III

      Tästä on kysymys! On keskityttävä paikallisiin tämän varjohallinnon edustajiin. Think globally, act locally.

    • Palmenmu

      Sama Ruotsinjuutalaissuku myös tilasi Ruotsin pääministeri Olof Palmen murhan, koska Palme aikoi estää niiden aseiden salakuljetukset Iran contra sisseille.

    • Anonyymi

      ruotsalain rasismi
      Natsiyhteys
      Seuraava kertoo Ruotsin ratkasevasta roolista natsiSaksan rautamalmin ja sotalaitosten toimittamisessa. Erityisen pahamaineisia tuestaan ​​natseille oli Wallenberg perhe, SEB-pankki ja SKF tehdas. Ruotsihallitus oli vastuussa rautamalmista, jonka natsit sai. Kiiruna-Gällivaren malmikentät Ruotsissa oli tärkeitä natsiSaksalle.
      Nämä rautamalmi- ja sotilastoimitukset natsiSaksaan pidensi toista maailmansotaa. Sodan uhrien arvioitu olevan 20 milj Euroopassa. Kuinka moni heistä kuoli Ruotsin natsiSaksalle antaman tuen vuoksi.
      Gerard Aalders ja Cees Wiebes Omistuksen peittämisen taito: Saksan sotateollisuuden salainen yhteistyö ja suojelu neutraalien taholta: Ruotsin tapaus.
      University of Michigan Press. 208 s. 1996

      Fritz, Martin. Ruotsalainen rautamalmi ja saksalainen teräs, 1939-1940. Scandinavian Economic History Review 21, no.2: 133-144. 1985.

      "Neutraali" Ruotsissa yritykset tuki natsien taloudellista ja teollista johtajuutta. Wallenberg-suvun Enskildan tapaus osoittautu mielenkiintoiseksi.
      Enskilda toimi mm. natsihallinnon peitteenä ja auttoi saksalaisia ​​yrityksiä, kuten Bosch, IG Farben ja Krupp piilottamaan tytäryhtiönsä välttääkseen liittoutuneiden hallitusten takavarikoinnin.
      Ansioluettelo saksaksi:
      Aalders, Gerard & Berger, Susanne Der Kalte Krieg als Rettung.
      Schwedens Nazi-Gold - Neue Einsichten in die Geschäftsbeziehungen der Familie Wallenberg zu Deutschland, 13 (1998) 1, S. 183-188 (Bericht aus dem Ausland)
      Gerard Aalders und Susanne Berger on sich mit den Transaktionen der schwedischen Familie Wallenberg - nicht allein Schweizer machten lukrative Geschäfte mit dem »Dritten Reich«, auch andere profitierten vom deutschen Eroberungs- und Vernichtungskri.

      Kirjassa Stockholms Enskilda Bank ja Bosch Group, 1939-1950 on tarkasteltu Bosch-konsernin ja Stockholms Enskilda Bankin (SEB) suhteita neutraalimaiden ja Saksan talousyhteydessä toisen maailmansodan aikana. Ruotsalainen SEB osti Bosch-konsernin yrityksiä Saksan ulkopuolelta vuosina 1939-1940 ja loi yhdistyksen natsiSaksan kanssa, mikä väritti SEB:n kansainvälistä mainetta.
      Boston Globe julkaisi Walter V. Robinsonin artikkelin Sweden Probes a Dark Secret (6. heinäkuuta 1997).
      nyt kirjoitetaan synkempää lukua Wallenberg perheestä ja sen bisnesimperiumista, kun Ruotsi kohtaa järkyttäviä uusia todisteita siitä, että yhteistyö oli laajempaa kuin yleisesti tiedetään ja että Wallenbergin perhe hyötyi salaisista toimista natsien kanssa. Esim maailmansodan asiakirjat sisältävät todisteita että Jacob ja Marcus Wallenberg, Raoulin serkut, käytti Enskilda-pankkiaan auttaakseen natseja hävittämään holokaustikuolleilta Hollannin juutalaisilta takavarikoidut omaisuudet.
      _________________________________________
      Ruotsirasismi
      Yksi silmiä avaavista ruotsalaista rasismia käsittelevistä kirjoista Aira Kemiläisen kirjoittama 'Suomalaiset "arjalaisten varjossa". Tämä rasismi on muukalaisvihaa muita kansoja, kuten suomalaisia, saamelaisia, balttilaisia ​​kansoja ja kaukaisia ​​aasialaisia ​​(ruotsalaiset rasistit kutsuvat usein mongoleiksi viitaten aasialaisiin) kohtaan.
      Kemiläinen, Aira. Suomalaiset "arjalaisten" varjossa: Rotuteoriat ja rasismi. Helsinki: Suomen Historiallinen Seura, 1998. 320 s., ill.

      Järjestäytyneen ruotsalaisrasismin perustaja oli AO Freudenthal 1800-luvulla. Järjestäytyneet rasistit myönsi 1900-luvulla Freudenthal-mitalin. Tässä on luettelo Freudenthalin mitalisteista.
      The Time julk. 22. syysk. 1997 James Walshin artikkelin Unnatural Selection.
      Silti v 1935 alka. eugeniikkaohjelma salli "sosiaalisten ei-toivottujen" sterilisoinnin, jatkui kauan sodan jälkeen kunnes virasto, joka kutsui itseään National Institute for Racial Hygiene -instituutiksi loppui v 1976. Sodanjälkeisinä vuosikymmeninä, jolloin sosiaalidemokraattinen Ruotsi piti itseään valistuksen ja suvaitsevaisuuden linnoituksena, maa ajautui rotupuhtauden periaatteisiin, jotka oli jo kauan sitten loppu suurimmassa osassa maailmaa. 41 vuoden aikana noin 60 000 ruotsalaista sterilisoitiin, jotka ei täyttäneet ihannetta vaaleasta, sinisilmäisestä, älykkäästä skandinaavista.
      _____
      Nesseliuksen ehdottama kansanmurha
      Ruotsalaisprofessori I. Nesselius ehdotti v1708 - 1711 suomalaisten kansanmurhaa. - suunnitelman mukaan suomalaiset olisi korvattu ruotsalaisilla kaikkialla Suomessa, paitsi Lapissa. Sinne 3 prosenttia suomalaisista historialliseksi jäännökseksi.

      ---------------
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Vasara_(kustantamo)

      natsismi-satanismi-vaoaamuurarit samaa?
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/9848516/suomalainen-eun-supojohtaja-salmi-satanistikuten-nsan-aquino

    • Anonyymi

      Ruottiin roudattiin judeja turvaan, sankoin joukoin, kun käry kävi nokkaan!✡️🔯

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampi ahdistellut useita!?

      Jotenkin on aina jäänyt lipevän oloinen fiilis kun hänen esiintymisiä on katsellut. Nyt rikosepäily seksuaalisesta ahd
      Kotimaiset julkkisjuorut
      167
      5151
    2. Nokialaisen koulun pihalta löytyi nuoren ruumis

      Näin kertovat iltapäivälehdet ja Nokian uutiset. Mitähän on tapahtunut..?
      Nokia
      124
      2266
    3. En tiedä huomasitko edes minua

      mutta minä huomasin sinut ja näytitpä taas hyvältä!
      Ikävä
      52
      1509
    4. Aivan lääpällään vanhempaan mieheen.

      Tilanne on lähes ärsyttävä. Eikä asialle voi mitään tehdä koska ikäero on oikeasti melko iso, vaikka sitä ei päällepäin
      Ikävä
      88
      1430
    5. Ohhoh! Ellen Jokikunnas saa hersyvää kuittia Jari-rakkaalta: "Jumalattoman komea italialainen..."

      On nämä Ellen ja Jari kyllä super-symppiksiä… Tämän tv-sarjan katsomisesta ei voi tulla kuin hyvälle mielelle, eikös? L
      Suomalaiset julkkikset
      6
      1019
    6. Et oikeen anna itsestäsi

      Mitään. En minäkään jaksa sitten. Toinen juttu sellanen, että minusta tuntuu, että olet aika mustasukkainen sekä laskelm
      Ikävä
      39
      871
    7. Et edes voi

      tietää miten tuo yksi pieni esine lohduttaa kamalassa ikävässä ja onneksi kukaan ei koskaan voi ottaa sitä minulta pois.
      Ikävä
      53
      822
    8. Ahti meni mökille perillä odotti pöyristyttävä näky Mökkitontti oli kokenut kovia.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010463815.html Puolustusvoimat olivat ilmoittaneet heillä olevan oikeus mennä
      Maailman menoa
      25
      817
    9. Nainen, elämä on täyttä paskaa

      Elämä olisi ihanaa, mikäli maailmassa olisi oikeutta. Ei ole mitään hyvää, ei mitään miksi kannattaisi elää. Elämä tälla
      Ikävä
      91
      762
    10. En pidä tästä yhtään

      En tahdo kohdata, välttelen minkä voin. Silti olet vallannut ajatukseni...
      Ikävä
      33
      759
    Aihe