Automyynti Laurika

Hämmästelee..

Silmiini pisti Automyynti Laurikan kauppaama punainen Audi 100, jossa kilometrejä näytti olevan 205 000.

En ole varma näistä nykymittareista, mutta kun itse myin auton pari vuotta sitten eteenpäin, oli mittarissa silloin lukema 385 000km. Ehkä tuo nykylukema kertoo paljoko on jäljellä.

Mene ja tiedä.

48

8801

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hämmästelee..

      Nyt kun tarkemmin muistelen, saattoi mittarinlukema ollakkin 358 000km, eikä edellä mainittu. No, suuruusluokka kuitenkin oli oikea.

    • Lukemat...

      Autot ovat kuin viinit eli parenavat vanhetessaan.

    • laurikasthr

      Oho. Onkohan löytynyt AVK:lta uusi mittari.

    • Saako kysyä?
      • Kummastelee..

        Samalta näyttää. Ei autossa mitään suurempaa vikaa tietääkseni vieläkään ole. Pakoputket nyt saa tuon ikäisessä uusia katteja myöten. Mutta olisi se kiva kun autoa ostaa että edes kilometreihin voisi luottaa. Tietäisi paljonko mikäkin paikka on hioutunut.

        Ja meitä varotellaan että Saksassa ruuvataan mittareita...


      • onhan..
        Kummastelee.. kirjoitti:

        Samalta näyttää. Ei autossa mitään suurempaa vikaa tietääkseni vieläkään ole. Pakoputket nyt saa tuon ikäisessä uusia katteja myöten. Mutta olisi se kiva kun autoa ostaa että edes kilometreihin voisi luottaa. Tietäisi paljonko mikäkin paikka on hioutunut.

        Ja meitä varotellaan että Saksassa ruuvataan mittareita...

        tuokin joku sieltä turkkilaisilta ostettu lintta..!


      • ooppelistiti
        Kummastelee.. kirjoitti:

        Samalta näyttää. Ei autossa mitään suurempaa vikaa tietääkseni vieläkään ole. Pakoputket nyt saa tuon ikäisessä uusia katteja myöten. Mutta olisi se kiva kun autoa ostaa että edes kilometreihin voisi luottaa. Tietäisi paljonko mikäkin paikka on hioutunut.

        Ja meitä varotellaan että Saksassa ruuvataan mittareita...

        Myinpä kerran vuosia sitten eteenpäin opel vectran jossa oli sillon mittarissa 280 000. Edellis kesänä sama auto oli Rovaniemeläisessä liikkeessä mittarissaan 170 000. Kävin oikeen myyjääkin jututtamassa, joka tietenkin oli autuaan "tietämättömänä" moisesta ja väitti mun erehtyneen autosta.
        Varmasti löytyy niitä mittariltaan ruuvattuja autoja saksasta, mutta kyllä se osaa suomipoikakin filungin.... Ja olishan se naivia luulla muuta.


    • Tidwell

      http://www.nettiauto.com/honda/civic/4139367
      Tuollaista kiesiä katselin ja mietin tässä että miten sillä on ajettu noin vähän? Tai siis hyvä jos on, mutta mistä sen voi huomata tällainen ekaa autoa etsivä, että onko mittarin lukua muutettu?

      • Pappada da daa pappa

        Katsoo huoltokirjaa. Jos ei huoltoja ole merkattu laita tohvelit sauhuamaan ja kävele pois. Kotiin saavuttuasi voit tulla tänne kertomaan paskoista kokemuksistasi.

        Eikös tuo liike ole joskus saanut maistaa hieman shittiä tällä palstalla.


      • autontarvis

        Mitä auttaa jo polttaa tohvelit? Omat vai automyyjän?
        Paha on kävelläkin paljain jaloin.


    • KesäkeittoGood

      Tidwell=Aika hyvä! Yritä myydä se muuten kuin täällä mainostamalla, koska täällä palstalla puhutaan paskaa ja paljon.

    • pappa betalar

      Kovasti on papan silmäterässä penkit, hallintalaitteet ja jalkatila kulunut ;)
      Ihan kuin olisi 300 000 ajettu ;)

    • asiilaniraak

      Minullapa on auto, jossa mittarilukema on peräti 732 000 km (vm.-86), jokin aika sitten siinä oli 722 000 ja risat ja yhtäkkiä mittari näyttikin 10 000 km lisää.....itse sillä ajelin, mutta en missään tapauksessa 10 000 km.
      Jospa mittari alkaisi jossain vaiheessa pyörimään toisin päin???

    • Älkää ikinä ostako mitään kyseistä paikasta! Ennen toi liike oli nimellä Cat hoors, nykyään näköjään Laurika. Ite ainakin jouduin huijauksen kohteeksi tän liikkeen osalta. Tapahtuneesta on jo useampi vuosi, mutta vieläkin vituttaa ankarasti. Joskus tekis mieli käydä moikkaamassa näitä tyyppejä...

      • waaat?

        Kyllä laurika oli jo ennen Cat Hoorsin kananlentoa. Eivät tietääkseni liity toisiinsa.


      • Anonyymi

        Ei ole ennen ollut Cat hoors, aina ollut Laurika Oy:)


    • aie3

      Laurikan omistama auto ilmoitettu myydyksi mutta omistajatietoja ei löydy ja auto seissyt eräällä parkkipaikalla monta viikkoa! Hämärätouhuako?

      • din-kin-liitin-kin

        Ei se myyjäliikkeen vika ole, ettei ostajan ketale ole autoa itselleen rekisteröinyt.

        Hämärää tässä ei ole, ihan vttu normaalia ostajapaskiaisen välinpitämättömyyttä!
        Mutta kuten sanoitkin, myyjäliike on oikeaoppisesti tehnyt autosta myynti-ilmoituksen ja se pätee vaikka ostajapaskahousu ei autoa olekaan rekisteröinyt omiin nimiinsä.


    • Vittuuntunut

      Aika paha. käytiin tänään 13.8 katsomasa vuoden 2013 audi A3. ilmoituksessa luki että autossa on läpilastausmahdollisuus . ajoimme raisiosta joka siis sijaitsee Turun lähellä Espooseen ja paikalla ollessamme totesimme läpilastausmahdollisuuden puuttuvan (se oli melkein ainoa kriteeri) Kaiken kukkuraksi hinta oli viellä noussut tonilla aika kusetusta

    • Not my thing

      Menkää autoliikkeisiin, joilla on kunnon tilat. Autoliikkeet, joilla on saunamökki toimistonaan pitää jättää omaan arvoonsa.

      Kunnon liikkeestä saa kunnon auton. Ei tarvitse ihmetellä onko se kolaroitu tai tuontiauto.

    • Huijaritkiinni2016

      Onko yleistä että ko.autoliike ruuvaa mittarista km pois?
      Onko lisää kokemuksia huijauksista?

      • TuleeHyväVuosi2016

        Ei ole. Tosin autoliikkeeseen vaihdossa tuoneet ovat tuohonkin rikokseen silloin tällöin syyllistyneet ja nyt KAMUX:n malliin alkavat muutkin liikkeet haastamaan piilovikaisia ja muutoin rikollisin keinoin (ruuvattuja) vaihdossa petoksella tuovia käräjäoikeuteen.


      • poliisitutkii

        Tuon autoliikkeen toimintaa on seurattu jo pitkään. Ovat tuoneet omituisella taustalla olevia autoja maahan, joista ihmeesti kilometrejä kadonnut mittarista maahan tuonnin yhteydessä.


      • toinenkauppias
        poliisitutkii kirjoitti:

        Tuon autoliikkeen toimintaa on seurattu jo pitkään. Ovat tuoneet omituisella taustalla olevia autoja maahan, joista ihmeesti kilometrejä kadonnut mittarista maahan tuonnin yhteydessä.

        Hyvä, jos näin on. Poliisin pitääkin tutkia rikoksia.

        Kerrotko kuitenkin lisää mitä tarkoittaa käsitteesi "omituisella taustalla olevia" ja mihin perustuu väitteesi "ihmeesti kilometrejä kadonnut mittarista"... nuo kun ovat aika kovia väittämiä ihan tuulesta tempaistaviksi ja kohdistaen johonkin yksittäiseen autoliikkeeseen.

        Ettei vaan olisi sinun kommenttiiasi poliisilla asiaa tutkia, jos syyttelysi onkin tuulesta temmattua?


    • Taivan

      Onks täällä pelkästään jotain idiootteja?

      • SorvinÄäressäTervetuloa

        Ostajien jälkikäteen itku-potku-raivari-valituksien määrästä päätellen: Kyllä, suurin osa ja vain automyyjien ja -kauppiaiden ostajien totaalisten luulo-/ja kuulopuheiden, takuu-uskovaisuuksien ja kuningaskuluttaja-pingviinien kommentointien oikaisut pitävät tämän keskustelupalstan luettavana.
        Huvittavana tosin, mut ei kai se hymy ketään riko?


    • Kyllästynyt123

      Autoliikkeestä en tiedä muuta kuin Trafilta tulee laskuja minun kotiosoitteeseen, Yritys ei ole ikinä toiminut minun kerrostaloasunnossa. Olen ilmoittanut Trafille ja palauttanut posteja JO 4 -vuotta mutta edelleen tulee laskuja. En enää palauta laskuja heitän ne jatkossa roskikseen. Firmalle en ole löytänyt sähköpostiosoitetta. Taitaa olla huu haa yritys. Ainakin siltä tuntuu kun Trafille ei muuta oikeaa osoitetta.

    • Leskovar

      Löysin Nettiautosta tyylikkään mustan farmari VW Passatin, jota Automyynti Laurika Oy kauppasi. Myyjän vakuutteli puhelimessa moneen otteeseen että auto on priima kunnossa kaikin puolin. Ei kuulemma mitään kolhuja, naarmuja, läikkiä, tms. Vakuutti että ei löydä k.o. autosta mitään moitittavaa, pelkästään kehuttavaa.

      Vasta kun tilasin Trafilta auton historiatiedot, alkoi totuus paljastua. Kävi ilmi että kyseinen auto oli kolaroitu ja vakuutusyhtiön lunastama. Soitin myyjälle uudelleen ja kysyin myyjältä kolarihistoriasta suoraan ja tällöin vasta alkoi muistua auton saaneen "ehkä pientä kolhua joskus". Kun tivasin onko auto lunastettu, eli kaksoiskilpinen, tällöin vasta muistui mieleen että oli todellakin tapahtunut, mutta muistutti vielä että tänä päivänä vakuutusyhtiöt lunastava pienistäkin kolhuista! :D

      Kyseessä ei siis myyjän puolesta mitään rikollista, ja kuka ties, ehkä auto oli tosiaan hyvässä kunnossa. Minusta tämä oli kuitenkin vähintääkiin kyseenalaista myyntitoimintaa jättää noin merkittävä asia kertomatta, ja menetin täysin luottamukseni kyseistä liikettä kohtaan.

      • perävalotakuu

        Ei noihin kauppiaisiin ole luottamista. itse ostimme käytetyn auton autoliikkeestä mainostettuna vähillä kilometreillä ja huollon autona toimineen,joten oletettiin ,että auto on kunnossa kaikin puolin muutamia silmin havaittavia kulumia lukunnottamatt,kuten renkaat.

        Katin kanssa oli. Huoltokirjaa ei ollut hanskalokerossa kun ostaessa katsottiin. Noudettaessa pari päivää myöhemmin oli se sinne ilmestynyt . Kotona tarkasteltuna oli tuo ulkomaan kielinen,jolloin selvisi että joskus on Suomeen tuotu.Myydessä ei mainittu asiasta edes sitä kysyttäessä. Vastaus oli huollon autona on ollut.

        Vikoja ilmeni .Jarrupalat loppu sähkölaitteita jotka oli loppu jne. Takuu oli perävalotakuun luokkaa, ihme että oli saatu katsastettua myyntiin .Se että auton ostaa autoliikkeestä ei ole tänäpäivänä mikään takuu sinänsä .Vetoavat kuluviin osiin ja mikäpä ei autossa olisi kuluvaa.


    • Kylpä

      Minä ostin ladan vuosimallia 1995 siis melko ajettu vain 992 321 km
      Ja 10999159 km kohdalla matkamittari näytti yhtäkkiä 1090km ja ei kun myymään suoralla vaihdolla sain Mercedes - Bentz 600GLC : n 2015 joten kyllä ladalla pääsee ja autokauppa kannattaa.

    • Vulva

      Joo ja mä ostin Kylpä sun LADASI 67.000€ kyllä kilometrit tietty näkyi vähän oli käytönjälkiä mutta kun myyjä sanoi että kilometrit pitää paikkansa niin kaupat syntyi.
      Hyvä peli parempi mieli.

    • Huijatuksi-tullut

      ÄLKÄÄ OSTAKO AUTOA TÄSTÄ PULJUSTA! Täysiä kusettajia kaikki tässä firmassa työskentelevät. Autossa minkä ostin oli vikoja pitkä lista, vänkäsivät vaan joka asiasta. Eivät suostuneet korvaamaan mitään...

    • Ehkälisää

      Itse olen ostanut 2 autoa kyseisestä firmasta minulla ja vaimollani ei mitään pahaa sanottavaa autoista . Ostamme jatkossakin jos väliraha on meidän eduksemme ( :

    • nyt.on.2017

      Kuin tomppeli pitää olla että nostaa tälläisiä aiheita takaisin
      Hämmästelee..
      10.8.2009 14:34

      2009

    • Hyväkauppa

      Ihan hyviä tyyppejä nämä myyjät ovat. Autot on jo vanhoja mitä siellä myydään ja varmasti vikoja löytyy. Tutki ostamaasi kotteroa tosi tarkkaan ja jos itse siihen pysty niin ota asiantuntijalta mukaan. Voit myös pyytää autoa pariks päiväksi käyttöösi. Sen verran reilua porukkaa ovat että varmasti suostuvat.

    • ostakee_ostakee

      Aivan huolettomasti voi mennä autokaupoille mihin tahansa liikkeeseen. Autoliikkeet ja autokauppiaat ovat maailman luotettavin ja rehellisin ammattiryhmä. Ja tosiaan mukavia ja hyviä tyyppejä ovat vielä. Hyvässä tapauksessa kahvitkin tarjoavat asiakkaalle mukavan rupattelun kera.

    • Tiina843563

      Voi hyvät hyssykät. Nuo kehä komosen häkkikauppiaat on huijareita kaikki tyynni. Jalallani en niihin astu.

      • pesehoususipelle

        Eikö itkupilli saanutkaan muutamalla satasella uutta autoa, kun piti kahteen ketjuun itkeä vihnustaa?


    • Sepi123

      Huijari kauppiaita, älkää erehtykö ostamaan autoa niiltä....

    • Esko58

      Huijasivat autokaupassa minuakin, kannattaa välttää tätä liikettä... Älkää ostako autoa tästä huijareiden liikkeestä. Naurettava saunamökki ja myyjät vaikuttaa olevan mestari huijareita.

    • Anonyymi

      Möivät minulle käytetyn auton, josta ilmenikin iso vika. Ottivat korjaukseen. Viikko meni ja kyselin autoa, olivat vähän nihkeitä sitä niin nopeasti minulle palauttamaan. Syykin selvisi. Olivat korjanneet vian ja ajaneet viikossa 160 kilometriä omia ajojaan ja minun täyttämän tankin punaiselle. Piti kuulemma testata, että toimii. Tietenkään eivät korvaa bensoja. Kertoo paljon paikan asiakaspalvelun tasosta!

      • Anonyymi

        Vaikka aika vanha aloitus, tässä täyttyvät kyllä kavalluksen tunnusmerkit.
        Mikäli ajoa on tosiaan tarvittu näin paljon, polttoaineet on syytä hyvittää.


    • Anonyymi

      Miten minä tämän nyt nätisti sanoisin.. Ainakaan käytettyä autoa en heiltä ostaisi.

    • Anonyymi

      Tuo selittääkin miksi osa niiden myynnissä olevista autoista on varustettuna talvikuvilla vaikka kesä on jo pitkällä.

      • Anonyymi

        Joo itsekin ostin auton tossa tovi sitten sieltä.
        Ja päivän jälkeen tuli vikavaloo toisensa jälkeen.
        Kävin toisessa huoltoliikkeessä tarkistaa koodit ja johan löyty jos minkälaista vikaa.
        Nyt auto heidän huollossa ja ootan että milloin olisi valmis...
        Saa nähä milloin palautuu ja onko korjattu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo itsekin ostin auton tossa tovi sitten sieltä.
        Ja päivän jälkeen tuli vikavaloo toisensa jälkeen.
        Kävin toisessa huoltoliikkeessä tarkistaa koodit ja johan löyty jos minkälaista vikaa.
        Nyt auto heidän huollossa ja ootan että milloin olisi valmis...
        Saa nähä milloin palautuu ja onko korjattu.

        Tulihan se huollosta ja viat senkun jatkui muutaman kk jälkeen.
        Ha nyt ilmeisesti heillä tehty "kansiremppa" mennyt hieman pieleen ja auto aikalailla entinen.
        Eli en suosittele yhtään.
        Ylimielistä suhtautumista ja asiakkaan vähättelyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulihan se huollosta ja viat senkun jatkui muutaman kk jälkeen.
        Ha nyt ilmeisesti heillä tehty "kansiremppa" mennyt hieman pieleen ja auto aikalailla entinen.
        Eli en suosittele yhtään.
        Ylimielistä suhtautumista ja asiakkaan vähättelyä.

        Googlessa 23 arvostelua ja keskiarvo 3.4. Suurin osa ei ole kommentoinut mitään, joten niitä ei kannata laskea. Kuuluu täten autoliikkeisiin, joihin itse en ainakaan menisi.


    • Ok firma olen muutaman auton ostanut heiltä ja joskus jonkun myynyt ei valittamista . Uusia autoja saa kaupasta jos on lompakko kunnossa, ei autoliike voi antaa ikuista takuuta 20v. vanhaan autoon jolla on ajettu kymmenen kertaa maailmanympäri ,jos tätä ei ymmärrä niin parempi kulkea kävellen ja tosi varovasti ettei vaan liukastu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4965
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3144
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1243
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1227
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1207
    Aihe