Onko paha henki mielisairaassa ihmisessä?

-tea-

Hei!

Mitä mieltä olette, arvoisat Jeesukseen uskovat kanssasisareni ja -veljeni onko mielisairaus oikeasti sairaus? Vai onko näissä ihmisissä (esim. skitsofrenikoissa) paha henki, joka pitäisi ajaa ihmisestä pois? Skitsofrenikothan monesti kuulevat harhoja. Jos ne onkin vain Paholaisen puhetta? Pitäiskö skitsofrenikoita parantaa ennemmin papin kuin lääkärin vastaanotolla?

Jos Paholainen onki saanut meidät vakuuttuneeksi siitä, että esim. masennus on sairaus mutta se ei oikeasti ole? Jos tämä onkin vain Paholaisen juoni?

Minä olen päässyt vähän siihen käsitykseen tutkiessani tätä asiaa kirjoista ja Raamatusta, että mielen sairaudet ei ole oikeasti sairauksia. Paholainen on vain ajan kanssa saanut ihmiset tunnustamaan mielisairaudet sairauksiksi. Viattomiksi asioiksi, joille ei voi muka mitään, kulkevat suvussa ja joita pitää hoitaa lääkkeillä.

Minä luulen, että Paholaisen tarkoitus on tässä kääntää katse pois siitä, että paha henki on päässyt ihmiseen ja tekee tästä esim. itsetuhoisen.

Paha henki kulkee tosiaan myös siinä mielessä suvussa, että paha ikäänkuin lisääntyy sukupolvi sukupolvelta. Jos esim. isä ja äiti ei usko -> isä lyö paljon poikaansa, ryyppää paljon, on masentunut -> poikakaan ei aikuistuttuaan usko, on masentunut, ryyppää kans, eroaa vaimostaan, juo rahansa, tappaa itsensä -> pojan tytär ovat kans masentunut ja meinaa tappaa itsensä jo nuorena kunnes tulee uskoon ja pahan kahle, ns. suvun kirous, vihdoin katkeaa.

Ja jos esim. masennusta hoidetaan lääkkeillä, paha saa rauhassa jäädä asumaan ihmiseen eikä kukaan yritä häätää sitä pois.

Jeesushan monessa kohtaa Raamattua ajaa ihmisistä pois pahoja henkiä ja ihmiset paranevat siltä seisomalta. Olen ajatellut heidän nykykäsityksen mukaan olleen maanisdepressiivisiä, skitsofenikoita sun muita. Mitä te olette mieltä?

Nykyäänhän kirkon sisällä ei paljonkaan puhuta siitä, että pahoja henkiä pitäisi ajaa pois ihmisistä. Tuntuu, että ihmiset ovat unohtaneet, että pahojen henkien ei pidä antaa jyllätä ihmisissä ja tehdä heidän mielilleen pahaa vaan jokaisella kristityllä on oikeus ajaa pahoja henkiä pois.

Siihen olen saanut vakuutusta tästä Markus 16:17 "Ja niitä, jotka uskovat, seuraavat nämä tunnusmerkit: Minun nimissäni he ajavat pois pahoja henkiä. He puhuvat vierailla kielillä." Jeesuksen nimellähän niitä pahoja henkiä tosiaan ajetaan. Ei sillä muuten oo mitään vaikutusta.

Mitä olette mieltä uskovat ihmiset?

122

5023

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pasuna

      Jumalassa ei ole mitään sairautta.Tästä siis tiedät kenen heiniä ne on.Pappien pitäisi ensin tulla todelliseen uskoonkin.Armoitus pitää tässäkin olla.Ei kannata lähtee henkiä ajamaan ulos ellei Herra ole mukana.

      • Anonyymi

        Tietysti jos on ollut pahasti kirottu laitettu saatanalle hoitokokouksissa . Lestat laittaa.


      • Anonyymi

        Moni sanoo että uskon Jumalaan kun Hän puhuu minulle. Monelle toi puhe voi olla syy nimenomaan epäillä ja hakeutua hoitoon ja neuroleptikuurille jolla äänet saa pois.
        Ajatelkaas jos Abrahamin, Mooseksen, Daavidin, Nooan, Jeesuksen, Muhammedin jne. aikaan olisi ollut psykiatrinen hoito ja antipsykoottiset "lääkkeet". Moniko profeetta olisi jäänyt tulematta ja tilalla kuolaava zombie.


      • Anonyymi

        Mitä on "mielisairaus", onko se sairaus vai uusi ja pelottava henkinen kokemus, jonka käsittely voi aiheuttaa pahoja oireita. Tuskin sinäkään aivan lunkisti ottaisit näkyjä, ääniä tai merkityselämyksiä vastaan. Siinä voisi hieman mennä pihalle, kilahtaa ja näyttää sekopäältä. Muistikin varmaan prakaisi käsittelykoneiston rasituksessa ja skitsoilu olisi melkoista.

        1. Kor. 2:14
        Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti.


      • Anonyymi

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

        "...vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee..."
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        2.Korinttolaiskirje:11:14 "Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
        Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


    • myös mielisairaudet

      Mailis Janatuinen on kirjoittanut aiheen tiimoilta seuraavaa:

      " Riivaajien ulosajaminen. Jos joku tulee luoksesi ja väittää olevansa riivattu, niin älä usko häntä heti. Kastettu Jeesukseen uskova ihminen ei voi olla riivattu. Mielisairaus on eri asia kuin riivaus. Yritä ensin tavallista rukousta. Jos ihminen on rauhallinen rukouksen ja Jeesuksen nimen kuullessaan, hän ei yleensä ole riivattu. Mutta jos sittenkin epäilet, että on riivauksesta kysymys, niin käänny jonkun (raitishenkisen) uskovan puoleen, joka ymmärtää jotain riivaajien ulosajamisesta. "

      • ei siis noin

      • Anonyymi

        Riivaajatkin sen uskoo ja vapisee . Jogashamaani kabbala kundaliini käärme joikaa kuin susi sähisee ja pilkkaa poikaa Jeesusta .


      • Anonyymi

        Mikä on ettei kristityt halua olla kristillisiä?
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))


    • kaiken!

      Mielisairaus on sairaus siinä missä muutkin.

      Myös uskovalla voi olla sairautta mielen alueella.

      Jeesuksesta sanotaan, että Hän on kantanut meidän sairautemme.

      Synti on tuonut maailmaan sairaudet, se on totta. Mutta Jeesukseen uskossa turvautuva pelastuu, vaikka ei tässä ajassa paranisikaan kaikista sairauksista. Kaikki eivät parane, ja silti heille kuuluu tämä Jumalan Sana Kristukselta: minun armossani on sinulle kylliksi. Minun voimani tulee suureksi heikkoudessa.

      Synnitöntä ihmistä ei ole. Jos mielisairaus on mielestäsi synti, niin olkoon sitten. Mutta niin ovat myös pahat ajatukset, ahneus, jne.

      Jeesus pystyy kyllä parantamaan kaikki sairaudet. Se on totta. Silti monet uskovat kuolevatkin sairauksiin. Mitä siitä sanot?

      • ensisijaisesti

        meidän syntiemme ja synneistämme johtuvien sielunhaavojemme tähden.
        Jumala on sielujemme eheyttäjä ja parantaja.


      • Anonyymi

        Ei mieli sairautta vaan vääriä syytöksiä joku on laittanut saatanalle . Noitia woodoo kabbala . Syytetään toisten tekemistä synneistä kuten raiskattuja usein syytetään miesten synneistä . Tai on kiusattu . Voi olla kallovammoja murtumia . Väkivaltaa ollut. Pelkoja aiheuttaa myös uhkaukset esim.turvakodeissa on ihmisiä joita on lyöty uhkailtu ..


      • Anonyymi

        Uskominen on itsestään mielen=sielun manipuloinnista johtuva sairaus. Siinä uskovaisen oman järjen toimintaa ohjaan toisen, siis manipuloijan jopa laittomat asenteet jopa pahimmillaan itsetuhoon....:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'


      • Anonyymi
        ensisijaisesti kirjoitti:

        meidän syntiemme ja synneistämme johtuvien sielunhaavojemme tähden.
        Jumala on sielujemme eheyttäjä ja parantaja.

        Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ei ole kaikkien rikoksien ja syntien sovittaja:
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        Ja seuraus:
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
        ....................
        1.Joh. 3:4. Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus. Ja laittomuus on rikos."

        Luopumalla Heistä yhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää tai/ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

        Uskontunnustuksen kaltaisuuden vaikutuksien selitykset katekismuksista:
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


        Tiede / "Usko ja äly
        Professori Richard Lynnin mukaan älykkäät ihmiset ovat muita harvemmin uskossa. Älykkyys vähentää uskon merkitystä paitsi yksilölle myös kokonaisille yhteiskunnille. Viime vuosisadalla kiihtynyt länsimaisten yhteiskuntien maallistuminen on yhteydessä keskimääräisen älykkyysosamäärän kasvuun. Professorin mukaan uskonnollisuus väheni ja keskimääräinen älykkyys lisääntyi 137 kehittyneessä maassa 1900-luvulla.[22] Kehityspsykologi Satoshi Kanazawan tutkimuksen mukaan ateistit ovat keskimäärin älykkäämpiä kuin muu väestö."


    • skitsoksi

      Skitsot ovatkin niitä tosiuskovaisia, kun elävät totena harhoja. Eli heissä elää kristinuskon hyvä henki, koska elävät "tosiharhassa", mihin uskolla pyritäänkin.

      Ne ovat pahan riivaamia, jotka elävät vielä yhteiskunnan pyörityksessä mukana eli uskovat maalliseen hyvään.

      Masennusta hoidettavilla lääkkeillä ajetaan hyvä uskovaisuus ihmisestä. Masentunut kun on mitä oivallisin kirkon alamainen, kun ei itse kykene selviin omiin ajatuksiin.

      "Paha henki kulkee tosiaan myös siinä mielessä suvussa, että paha ikäänkuin lisääntyy sukupolvi sukupolvelta. Jos esim. isä ja äiti ei usko -> isä lyö paljon poikaansa, ryyppää paljon, on masentunut -> poikakaan ei aikuistuttuaan usko, on masentunut, ryyppää kans, eroaa vaimostaan, juo rahansa, tappaa itsensä -> pojan tytär ovat kans masentunut ja meinaa tappaa itsensä jo nuorena kunnes tulee uskoon ja pahan kahle, ns. suvun kirous, vihdoin katkeaa."

      Enemmän uskovaiset ovat masentuneita ja pahoinpitelevät lapsiaan. Uskonnon jättäminen tervehdyttää monesti ihmismielen, kun ei enää tarvitse pitää itseään huonona ja syntisenä.

      • Tuollainen ketju katkeaa terapialla ja kun tunnelukot aukaisee.


      • Anonyymi

        Uskolla pyritään sitomaan ihminen laittomuuden Herrojen orjuuteen aivopesu keinoin. Raukkamaista touhua kun kristityt eivät tee laittomuuksia omien Herrojensa nimeen vaan kristillisten Kaikkivaltiaiden ja Häiden Pyhän Hengen nimee...

        Mm kristillisten Kaikkivaltiaista ja Heidän Pyhästä Hengestä luopumalla sekä lapsia pakkokastamalla lapsia laittomasti kohtelevien uskovaisiksi tai jopa uhrattavaksi noitarovioilla elävinä:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Johanneksen evankeliumi: 14:15 Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni."
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        Ja kristittyjen Barjeesus:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        ....
        Luopumalla Heistä uhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!


    • Mielenterveys on monitasoinen asia. Jos Raamatun valossa tarkastellaan asiaa, on ilmeistä, että kaikki sairaudet ovat pohjimmiltaan synnin seurausta, sillä ennen syntiin lankeemusta ei ollut sairauttakaan.

      Toinen ilmeinen tosiasia on, että Jumalan armo Kristuksessa Jeesuksessa voi parantaa kaikki synnin seuraukset ja sairaudet.

      Kuitenkin on selvää, että sairauksien taustasyyt ovat niin monimutkaiset, ettei kukaan ihminen voi niitä täysin ymmärtää. Tästä on osoituksena mm UT:n kertomus, jossa sokeana syntynyt mies parannetaan ja Jeesus sanoi, ettei hänen sokeutensa johtunut hänen tai hänen vanhempiensa synnistä.

      Tästä syystä emme voi ikään kuin ottaa haltuumme tätä kysymystä: Emme voi sanoa, että vain pappi on joka tilanteessa oikea parantaja emmekä myöskään että vain lääketiede on joka tilanteessa oikea avunantaja.

      Maallisen ymmärryksen näkökulmasta asiasta voi sanoa sen verran, että mielenterveyden häiriöissä on kyse ihmisen sielun vammautumisesta. Vamma voi olla lapsuuden tai muiden elämänvaiheiden synnyttämä vaikea tunnekokemus. Vammautunut sielu elää varoen, ettei herättäisi tuota hankalaa kokemusta uudelleen, koska se on liian tuskallinen kohdattavaksi. Tämä väistely ilmenee sitten erilaisina oireina, masennuksena, ahdistuksena, pakko-oireina, harhoina jne.

      Jos sielun vammat ovat hyvin pahat, ihmisen todellisuudentaju alkaa hämärtyä. Silloin voi joskus käydä niin, että harhamaailmaan tulee mukaan pimeyden henkivaltoja. Niiden pois ajaminen tulee siis eteen harvoin eikä sen tulisi koskaan olla pääasia. Tärkeintä kristittyjen keskinäisen vuorovaikutuksessa on rakkaus ja lempeys. Henkivaltoja pois ajamalla ihmisen vammautunut mieli ei parane. Sielun vammat voivat parantua vain rakkaudellisessa vuorovaikutuksessa ja hyväksynnässä.

      • FDSDFDSSDF

        VOI PARANTAA MUUTAMASSA SEKUNNISSA VUOSIKYMMENIÄ KESTÄNEEN PANIIKKITILAN, ITSELLENI KÄVI NIIN HUOKAISIN JUMALAN PUOLEEN TAAS, JA SILLOIN RAKKAUS, HYVÄKSYNTÄ JA SUURI TURVALLISUUDETUNNE YMPÄRÖI MINUT EIKÄ PELKO ENÄÄ PYSTYNYT MINUUN. SIELUNI SIIS PARANI SINNE LYÖDYISTÄ HAAVOISTA, EI TARVINNUT OTTAA SATOJA TERAPIATUNTEJA, SIIS RUKOILKAA SAIRAAT, VAIKKA KYMMENEN VUOTTA, SE KANNATTAA.


      • Anonyymi

        Kiitos asiallisesta kommentista, aloin miettiä tätä kun läheisen ystäväni kumppani oireilee. Vaikuttaa siltä että hänellä on traumoja ja tarvitsisi terapiaa…. Kun ”kohtaus” iskee (ihan pikkuasian takia) niin hän menettää kontrollin täysin, huutaa silmittömästi, voi käydä käsiksi, kiroilee ja muuttuu ihan toiseksi ihmiseksi, eikä edes jälkeen päin muista kaikkea. Uskovana tuli mieleeni että voipi olla pahoja henkiäkin pahentamassa tilannetta. No, eipä sivullisena voi juuri mitään tehdä muuta kuin olla ystävän tukena ja rukoilla.


      • FDSDFDSSDF kirjoitti:

        VOI PARANTAA MUUTAMASSA SEKUNNISSA VUOSIKYMMENIÄ KESTÄNEEN PANIIKKITILAN, ITSELLENI KÄVI NIIN HUOKAISIN JUMALAN PUOLEEN TAAS, JA SILLOIN RAKKAUS, HYVÄKSYNTÄ JA SUURI TURVALLISUUDETUNNE YMPÄRÖI MINUT EIKÄ PELKO ENÄÄ PYSTYNYT MINUUN. SIELUNI SIIS PARANI SINNE LYÖDYISTÄ HAAVOISTA, EI TARVINNUT OTTAA SATOJA TERAPIATUNTEJA, SIIS RUKOILKAA SAIRAAT, VAIKKA KYMMENEN VUOTTA, SE KANNATTAA.

        Kysyn tätä aina itseltäni: Jos ihminen rukoilee yhtä asiaa koko elämänsä ja saa sen viimeisenä elinvuotenaan, niin eikö ole typerää pitää sitä "jumalan lahjana"?
        Tottahan melkein sadassa vuodessa ehtii tapahtumaan lähes mitä.
        Hoetko rukouksia kolmekymmentä vuotta vai menetkö terapiaan samantien ja käyt siellä kymmenen vuotta?


      • Anonyymi

        Vain niin!!!
        Tieteen mukaan mieli on sama kuin sielu. Niillä on saman ominaisuudet mm ne pystyy manipuloimaan esimerkiksi uskossa, politiikassa jne missä suuria ryhmiä voidaan ohjata aivopesulla. Kukaan ei synny uskovaiseksi, poliitikoksi jne.
        Kuuluisia manipuloijia ovat olleet rikolliset, mm Stalin, Hitleri jne...


      • Anonyymi
        FDSDFDSSDF kirjoitti:

        VOI PARANTAA MUUTAMASSA SEKUNNISSA VUOSIKYMMENIÄ KESTÄNEEN PANIIKKITILAN, ITSELLENI KÄVI NIIN HUOKAISIN JUMALAN PUOLEEN TAAS, JA SILLOIN RAKKAUS, HYVÄKSYNTÄ JA SUURI TURVALLISUUDETUNNE YMPÄRÖI MINUT EIKÄ PELKO ENÄÄ PYSTYNYT MINUUN. SIELUNI SIIS PARANI SINNE LYÖDYISTÄ HAAVOISTA, EI TARVINNUT OTTAA SATOJA TERAPIATUNTEJA, SIIS RUKOILKAA SAIRAAT, VAIKKA KYMMENEN VUOTTA, SE KANNATTAA.

        Lapsena kovassa kuumeessa näin usein unen, että pystyn leijumaan tai lentämään.Tuollaiset harhat johtuvat varmaan aivotoiminnan häiriöstä, unessa aivot tuottavat näkymiä,ympäristöjä, joita henkilö ei koskaan tässä maailmassa nähnyt.


    • kuin sepitellä omiaan.

      On olemassa mielisairaita ja on myös mielenvikaisia. Sitten on olemassa joukko ihmisiä joilla on joku aivojen sairaus tai aivotoimintoihin vaikuttava sairaus, jotka voivat vaikuttaa epänormaaleilta. Mutta vain mielenvikaisia voidaan jollakin tavalla epäillä riivatuiksi. Jumala yksin tietää sen kuka kukin on ja mitä on. Älä sinä suotta spekuloi liikoja.

    • aloittaja...

      Mietihän nyt ihan vakavasti mitä kirjoitat! On erittäin epäreilua sairasta ja uskossa olevaa ihmistä kohtaan väittää tai edes vihjaista hänessä olevan pahahenki! Onko arvojesi mukaista alkaa edes kirjoittamaan tällaista paskaa! Mikset mieluummin miettisi jotain rakentavaa ja yrittäisit löytää hyviä asioita uskosta raamattua lukiessasi.

      Kyllä minusta sairaat ja kärsivät ihmiset ovat lähempänä Kristusta kuin kaikenlaiset viisastelijat ja saivartelijat!

      • DSEDERRRR

        HARHANÄYT SEKÄ ÄÄNIEN KUULEMINEN OVAT PAHOLAISEN TUOTOKSIA.


      • Anonyymi

        Sairaat ei ole sama sasia kuin sairaiksi aivopestyt.
        TÄLLAISIKSI EI USKOVAISETKAAN OLE SYNTYNEET.
        Uskontunnustuksen kaltaisuuden vaikutuksien selitykset katekismuksista:
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


    • kummastellen

      Skitsofreenikon aivoissa havaitaan muutoksia. Tuskin paha henki aivoja on tuhonnut?

      Skitsofreenikko usein on paranoidinen syyttäen KGB:tä vakoilusta tai on hyvin uskovainen, koska epätoivoisesti kaipaa suojaa uhkaavalta maailmalta, jonka on kehittänyt päässään sairauden tuotoksena.

      Mistä pelot sitten johtuvat? Ehkä lapsuudesta, ehkä edellisen elämän kokemuksista. Ehkä itse on aiheuttanut pelkoa muille edellisissä elämissään ja nyt saa sitten itse pelätä. Kierre, joka voidaan katkaista tietoiseksi tulemisella.

      • princess-63

        skitsofreenikon kanssa, joka leikki uskon asioilla.
        Välillä hän palvoi saatanaa ja välillä kääntyi Jumalan puoleen. Välillä hän oli olevinaan niin suuri Jumalan mies ja henkien ajaja sun muuta, ja välillä niin masentunut ja maaninen kuin ikinä vaan voi olla.

        Aivoperäinen sairaus skitsofrenia on.
        Mutta, kun sairastunut sekoilee henkimaailman kanssa niin saattaa siihen tulla mukaan niitä vähemmän kivojakin henkiä, eli riivaajia ja muita demoneita jotka riepottelee miten sattuu sairasta, jos hän ei pysy Jumalan uskossa ja Hänessä joka kaiken voi.

        Yötä päivää joskus rukoilin ja huusin Herraa avuksemme ja avukseni, kun ei elämästä henkilön kanssa tullut mitään. Lopulta hän tajusi itse olevansa hoidon tarpeessa. Ja hän otti sitten vastaan sekä lääkehoitoa että sielunhoitoa.
        Hänen lapsuus- ja nuoruuselämänsä lukuisat henkiset ja sielunalueen haavoittumiset käytiin läpi. Mutta myös lääkitystä tarvittiin, että maanis-depressiivinen käytös saatiin tasottumaan ja oireet lievittymään.

        Eläkkeellä elelee tälläkin hetkellä, nuorehko mies.


    • tapauksissa

      kyllä. Ei kaikissa.

      Jumala voi käyttää henkisesti sairasta uskovaa ajamaan ulos riivaajia...

      Synti voi myös aiheuttaa henkisiä ongelmia.

    • vähän tätä

      Skitsofreenia on sairaus, jonka voi lääkäri todeta ja jota varten on lääkkeet. On muitakin aivoperäisiä sairauksia, joita voi olla uskovaisella ihmisellä kuten muillakin.
      Paha henki joka on mennyt ihmiseen, ei ole skitsofreenia, vaan siihen liittyy hyvin paljon muitakin asioita.

    • Jumalan lapsi

      1/2 Jaan viestini kahteen osaan kun ei tila ei yhteen riitä..:)
      Olen uskovainen 33v. nainen. minulla on ollut kaksi psykoosia, ajoittaista psykoottisuutta ja aistivääristymiä, syvää masennusta, suisidaalisuutta. diagnooseja: depressio, kaksisuuntainen mielialahäiriö, paniikkihäiriö sekä sekamuotoinen skitsoaffektiivinen häiriö.

      Lapsuudessa oli paljon vaikeita ja traumatisoivia asioita ja sen jälkeen ympäristötekijät ja oman psyyken herkkä rakenne kaikki yhdessä sairastutti. Mutta kolikolla on ehdottomasti toinen puoli. Ihmisessä on aina henki, sielu ja ruumis, joten nämä asiat kulkevat väistämättä käsi kädessä. Ei voida aina kovin selkeästi sanoa, että tuo asia on pahan hengen aiheuttama, tuo on sielullista eli psyykkistä rikkinäisyyttä tai sairautta ja tuo puhtaasti fyysistä jne. Ja koska On Pyhä Henki, joka auttaa ja parantaa, on myös paha henki joka tekee myös kaikkensa näillä osa-alueilla rikkoen ja sairastuttaen. Paha henki osaa myös pukeutua valkeuden vaatteisiin ja hyvin taitavasti matkia Pyhää Henkeä kaikessa, sillä erotuksella ettei sillä ole todellista rauhaa eikä rakkautta ja erityisesti turvallisuuden tunnetta. (tämä tiedoksi reiki-energiaan ym. uskoville, sillä se on todellinen eksytyksen henki) Kun Pyhä Henki parantaa tai vapauttaa, kaikki tapahtuu järjestelmällisesti, myös pahan hengen ulos ajaminen.

      Olen ollut uskossa 8 vuotta, mutta kaikenlaisia mielen ongelmia on ollut koko ajan, jotka sitten vain pahenivat pahenemistaan. Nyt näen tämän kaiken täydellisenä Jumalan armon jatkumona. Ellei tilani olisi mennyt siihen pisteeseen kuin se meni, en olisi koskaan todella ymmärtänyt tarvitsevani vapautumista pahoista hengistä. Kerran sisälläni oli todella paljon vihaa ja pyysin esirukousta. viha purkautui ulos valtavana huutamisena, eikä siihen liittynyt sen kummempaa henkeä. vuosien patoutumat vain tulivat ulos huutamisen muodossa, enkä minä vahingoittanut ketään enkä mitään. silloin kuitenkin kuulin ensimmäistä kertaa myös henkivaltasidoksien mahdollisuudesta ja olin silloin vähän peloissani, koska minulle oli opetettu, ettei uskovassa voi olla pahoja henkiä..missään muodossa. Kuitenkin käyttäydyin erikoisesti: ryömin lattialla ja kirkuin minkä jaksoin, välillä olin jopa oksentaa. no, huutaminen kuitenkin helpotti kovasti. ajattelin, että jotakin minusta lähti, ainakin ääntä, jos ei muuta!

      Kuitenkin tajuisin hyvin pian, ettei Pyhä Henki koskaan tee minulle mitään pahaa, tapahtui mitä tapahtui. Enkä enää pelännyt sen jälkee omaa reagointiani rukoustilanteissa. Sitten työttömänä ollessa hyvin pitkän valvomiseni seurauksena ja elämän ristiriitojen taakoittamana sairastuin psykoosiin. Siitä toipuminen vei hyvin pitkään ja luulin, ettei tästä enää parannuta koskaan. olin henkisesti täys invalidi. jo liian kirkkaat kaupan valot ja musiikki saivat minut pois totaltani. Osallistuin sitten sairaudestani hyvin väsyneenä ja masentuneena erääseen eheytymis/vapautumisseminaariin ja sen hengellinen anti oli kohdallani valtaisa. Puolestani rukoiltiin ja minua siunattiin pitkään. Tunsin olevani kuin turvallisessa pumpulissa, oli todella hyvä olla. Ihmettelinkin sitten kun minussa tunnistettiin paha henki. en minä tietenkään riivattu ollut, vaan pahan hengen vaivaama ja ne ovat eri asioita. uskova ei voi olla riivattu, mutta kylläkin hyvinkin vaivattu. minussa sitten nimettiin kasoishenki ja se ajettiin ulos. taas meni huudoksi, mutta nainen tiesi tarkalleen mitä teki ja vapauduin..sen jälkeen olo oli ihan valtavan vapautunut ja ihana. leijailin vielä kaksi viikkoa sen jälkeenkin ja olin onnesta sykkyrällä..

      • Anonyymi

        Olisiko sinulla tämän ihmisen tiedot antaa joka armoitettu vapauttamaan?


    • Jumalan lapsi

      2/2
      Vapautumisen jälkeen ei pidä jättää omaa henkeään (huonetta) vartioimatta, ettei vielä huonommin kävisi (Luuk. 11:24-26), vaan on erityisen tärkeää pysyä seurakuntayhteydessä ja lukea Sanaa. Sydämen tyhjä osa-alue, jossa paha henki majaili, saa täyttyä nyt Pyhällä Hengellä. Itse en huonettani valvonut, enkä tähän sanaan oikein uskonut, niinpä jo muutaman kuukauden kuluttua masennus palasi entistä voimakkaampana. En käynyt säännöllisesti seurakunnassa, joten olin viholliselle helppo nakki. Aloin pahasti eristäytyä ja muistelin katkerana kokemiani vääryyksiä. Aloin myös käyttämään runsaasti unilääkkeitä ja rauhoittavia lääkkeitä ja lopulta halusin vain ja ainoastaan nukkua pois. Jouduin psykiatriselle osastolle lääkeyliannostuksista pariinkiin otteeseen. Olin myös agressiivinen, sorruin myös viinaan useampaan kertaan ja tutustuin kummallisiin ihmisiin, koska olin itsekin kummallinen.

      Netissä tutustuin uskovaan joka kertomukseni perusteella epäili pahoja henkiä. Kotosalla oli pelkoja ja savuharhoja. Pelkäsin tulipaloa, kirousta, noituutta..sain puhelinnumeron eräälle hyvälle saarnamiehelle tältä nettituttavaltani. samaisena päivänä pillastuin psykiatrilleni jostain aivan mitättömästä ja heitin kännykkäni palasiksi seinään. myöhemmin tajusin henkivaltasidoksen tässäkin, nyt ei ollut puhelinta jolla soittaa pastorille joka avun olisi antanut..sain kuitenkin lopulta vanhan puhelimeni toimimaan saatuani ystävältä siihen laturin ja otin itkien yhteyttä tähän pastoriin ja sanoin, etten jaksanut enää elää.. Hän varmisti, että olen uskossa ja teki monia muitakin kysymyksiä. Minun tuli myös antaa anteeksi Jeesuksen nimessä minua loukanneille ihmisille ja sain kuulla synninpäästön itsellenikin. Sitten hän rukoili ja pian aloin reagoimaan tuttuun tapaan. Kuoleman henki, murhan henki ja pelon henki saivat häädön. ja etenkin kun kuulin sanan pelon henki, minua kouraisi todella syvältä ja aivan kuin noita skitsoja vääristymiä olisi kiskottu ylös sisikunnastani. Tämän jälkeen jatkoimme puhelua vakavassa hengessä. Pastori sanoi, että olen nyt itse vastuussa itsestäni ja hengellisestä valvomisestani. Hän ei ole sitä varten, että pian olen taas samassa jamassa ja tarvitsen vapautuksen. Pastori vannotti, että minun on käytävä seurakunnassa ja oltava uskovien yhteydessä, luettava Raamattua päivittäin. Varsinkin nyt huone oli jälleen lakaistu ja siivottu.

      Nyt olen ollut onnellinen, sillä psykoottiset pelot ovat todellakin kaikki kadonneet, samoin kaikki kuolemaan liittyvä. Minä todellakin haluan elää. en sano, että kaikki parani täydellisesti, mutta en ole enää sillä tavoin invalidi kun olin. vieläkin on sosiaalisia pelkoja ja tykkäisin mielummin eristäytyä kuin käydä seurakunnassa. kuitenkin opin semmoisen läksyn, että tulella en enää leiki. minä kun sekopäisenä oikein ruokin tuota pahuutta ja katselin kaikki paranormaaleja ilmiöitä käsittelevät tosiTV sarjat ja etsin niitä myös netistä. kiinnekohta oli pahoissa hengissä ja koin että niitä oli kaikkialla vainoamassa, mutta nyt vapauduttuani pelon ja kuoleman hengistä, kaikki tuo on jäänyt taakse. Ei ole mielihaluja ruokkia pimeyttä, koska minussa ei enää ole tuota pimeyttä. Koen myös kotini rauhaisaksi ja vapaaksi. Täällä ei ole enää demoneita vaan kotonani asuu enkeleitä ja fokus on itse Jeesus Kristus, joka tuli tekemään tyhjäksi kaikki perkeleen teot. Jatkan uskovaisella terapeutillani psykoterapiaa ja lapsuutta käydään läpi ja psosessia siihen liittyen vielä riittää, mutta elämääni ei enää sävytä pimeys ja kuolema, masennus ja lääkeyliannostukset sekä kaikenmaailman kummallisuudet. Kiitos Jeesus!

      • Anonyymi

        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus"


    • cxho f.mku

      asia on niin, että he; jotka uskovat eivät tiedä ja he jotka ei tietävät eivät usko!
      Tuossa on tieto siitä mitä usko on!

      Jeesus ei ollut uskossa. Hänellä oli ja on Jumalallisuuden tietous. Tosin saatana kiusasi Jeesusta 40 vuorokauden ajan mutta Jeesus pysyi Isäm Laille kuuliaisena! Kenen laille kuuliaisia ovat esim. sairaat, sieluttomat jne jotka tappavat omia uskovaisia, pikku lapsiakin noitarovioilla?!!!

      "Ja niitä jotka uskovat..." tarkoittaa, että heitä jotka tottelee, uskoo, noudattaa Jumalan ja Jeesuksen Lakia ja joilla on Jeesuksen opetuslapsilleen antamat lahjat parantaa sairaita, herättää kuolleista jne.
      Valeoptuslapsia on ja ilmeisesti kristinusko on 2000 vuoden toimellaan tappamaan sellaiset lahjat saaneet noitarovioilla. Kukaan ei saanut asettaa teoillaan itseään rikollisen kristinuskon herraa paremmaksi tai jos niin teki niin hän oli noita!!!

    • Toki ihmisissä voi olla pahoja henkiä, kuitenkin meillä täällä pohjoismaissa se on vielä harvinaista. Kuitenkin mielensairaudet ovat sairauksia siinä kuin muutkin sairaudet. Niitä voi, ja tulee, hoitaa lääkkeillä,terapiassa ja sairaalajaksoilla tarpeen vaatiessa. Oletko huomannut että myös uskovaisissa on mielisairaita? Raamatun mukaista on että uskovassa ei ole pahaa hengeä. Sillä Pyhä Henki ja paha henki eivät samassa paikassa viihdy.

      • Anonyymi

        Poikkeuksia on mm silloin kun perinnöllisyyden ja uskonnon aivopesu tehot pääsee saamaan aivoon syntyy "mielisairaus."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Poikkeuksia on mm silloin kun perinnöllisyyden ja uskonnon aivopesu tehot pääsee saamaan aivoon syntyy "mielisairaus."

        niinpä! ja uskonnot rituaalein käyttävät taktiikkaan jossa pelottelu on rajua ja sitten houlutellaan hyvällä uskomaan.
        Tuollaiseen taktiikkaan aivopestyinä sitten sairastutaan pahan ja hyvän kamppailua märehtien loputtamiin uskossa; jonka kristillisten Kaikkivaltias kielsi,


    • ...

      ainakin itsetuhon henkeen. Jollakin uskovaisella voi olla henkien erottamisen lahja.
      Kun pitää Jeesuksesta kiinni, voi nöyryydellä voittaa sen.
      Paniikikohtaukset lievittyivät huomattavasti rukouksella. Kohtaus iski usein tavaratalossa tai bussissa, minun piti turvautua johonkin haavemaailmaan, oli vaikea luottaa paranemiseen. Tein näin, ajattelin jotakin myönteistä asiaa. Sitten alkoi naurattaa: minähän selvisin tästä!
      Henki voi yrittää uudelleen, mutta käytän toistuvasti rukousta.
      Lääkkeiden käyttö on suotavaa akuutissa tilanteessa, nykyaikaista hoitoa ei voi kuvitella ilman niitä.
      On kuitenkin sanottava, etten halua olla tokkurassa.
      Kun pääsee eteenpäin, jossain kohtaa voi vähentää lääkitystä.
      Asiat ovat niin kasaantuneita monesti, ettei tiedä itsekään miksi on paha olla.
      Riivaajat ovat todella olemassa, ei niistä ylpeydellä pääse. Kaikki palvelee Jumalaa lopulta, kun on vapaa, on nöyrempi.
      Raamatusta voi päätellä, riivaajat hyökkäävät ylirasittuneen ihmisen kimppuun, siksi on säädetty sapatinlepo. Elämä on epäsäännöllistä, silloin on huolehdittava itse lepäämisestä, jollei voi tehdä sitä sunnuntaina.
      Sukukirous, totta vie, sinä päivänä kun on vapaaehtoista, on päästävä suvusta. Hyväsydäminen uskis voi päästä jo lapsena.

      • Anonyymi

        KR 1933/-38, Matt. 12:43-45
        Kun saastainen henki lähtee ihmisestä,
        kuljeksii se autioita paikkoja
        ja etsii lepoa,
        eikä löydä.
        Silloin se sanoo:
        'Minä palaan huoneeseeni, josta lähdin.'
        Ja kun se tulee,
        tapaa se huoneen tyhjänä
        ja lakaistuna
        ja kaunistettuna.
        Silloin se menee
        ja ottaa mukaansa seitsemän muuta henkeä,
        pahempaa kuin se itse,
        ja ne tulevat sisään
        ja asuvat siellä.
        Ja sen ihmisen viimeiset tulevat pahemmiksi kuin ensimmäiset.
        Niin käy myös tälle pahalle sukupolvelle."


    • no joo anti olla

      Paha henki ei ole pelkästään jossakin mielisairaalassa, vaan kyllä se esille tulee ihmisten pahoissa teoissa, jos he eivät ole otse tajunneet tekohetkellä mitä he tekivät, eihän se ole luonnollista?

      • siis näin se ainakin

        Siis silloin kun he tekevät teon, eivätkä itse ole olleet teon hetkellä ns. "selväjärkisiä", tai edes tajunneet mitä he ovat tekemässä.


      • ,,,

        Kyllä, se johtuu ylirasituksesta jos on kuormitettu, kiltistä ihmisestä saadaan väkivaltainen. Jos tekisimme Jumalan käskyjen mukaan ja lepäisimme sekä muuten huolehtisimme ettei meitä rasiteta liikaa, ei koskaan tarvitsisi tehdä pahoin.
        Sanon minä, syntipukkina ollut, joku sai haukut työpaikalla, siitä seurasi huutoa. Uskoin tarvitsevani sukua, enkä toisaalta mihinkään sieltä päässyt, ja lopulta menetin terveyteni.
        Olin katkera ja yritin saada apua, en saanut. Kuitenkin on ihmisen oma syy, vaikka kärsisi kuinka, jos ei luota Jumalaan, että Hän lopulta antaa oikeutta. Minulle kävi näin etten enää halunnutkaan vaan alistuin, no sekin koituu lopulta hyväksi, toiset elättivät lastani ja luulivat vieneensä jotain. Mutta elämän tärkein asia on Jeesus ja voin tehdä silti jotain hyvin, toisaalta en olisi tullut uskoonkaan ilman tätä oikeuden riistämistä, en tosiaan mitään hävinnyt.


    • Anonyymi

      Ei laittomuudella ole hyvää henkeä eikä kristillisten Pyhän Hengen antia.
      Sen, pahan hengen toimintaa....
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
      "Noitavainot nykyaikana
      Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"

    • Anonyymi

      > Skitsofrenikothan monesti kuulevat harhoja. Jos ne onkin vain Paholaisen puhetta? Pitäiskö skitsofrenikoita parantaa ennemmin papin kuin lääkärin vastaanotolla?

      En tiedä onko paholaisen puhetta, mutta kannattaa silti mielessään sanoa, "Jeesuksen Kristuksen nimessä, poistukaa". Jos kyse pahasta hengestä, tuo auttaa, ainakin jos haluaa olla Jeesuksen puolella.

      Mutta, sanoisin, että voi olla ihan normaalia, jos mielessä on paljon erilaisia ajatuksia. Jos joku ajatus on huono tai paha, on hyvä, jos ymmärtää asian. Sen jälkeen asiasta voi luopua ja keskittyä muihin ajatuksiin.

    • Anonyymi

      Riitäsköhän historiallinen tieto vastaukseksi....
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)
      -
      Ei pitäisi olla vaikea ymmärtää mistä ja keneltä mielen=sielun sairaudet usein nuoriso ongelmina ilmenee.

      • Anonyymi

        Uskon varjolla on tehty myös pahaa, sitä en kiellä, mutta laestadius teki myös todella paljon hyvää esim Lapissa alkoholismi oli paha ongelma ja niinpä usko auttoi raitistumaan. Perheet kärsivät alkoholismista ja usko Jeesukseen pelasti monet perheet. Sen sijaan viinanmyyjät alkoi inhota Laestadiusta kun kauppa kärsi!


    • Anonyymi

      MItä jos se paha henkimaailma kiusaakin niitä armoitettuja jotka henkimaailman havaitsevat???

    • Anonyymi

      Uskon, että näitä riiaajia ja demoneja on olemassa. Perusteena erään kaupungin tapahtumat.Siellä eräät nuoret miehet alkoivat käyttäytyä väkivaltaisesti. He värjäsivät tukkansa ja partansa, jonka he kasvattivat, mustiksi. Tämä tapahtui eri aikoina ,eivätkä he liikkuneet samoissa piireissä. Seurasin heidän elämää sivusta. Sitten eräs sukulais poikani aloitti äkkiä holtittoman elämän, hänkin värjäsi tukkansa ja partansa mustaksi.Aloin rukoilla hänen puolestaan. Muutaman päivän päästä hän lopetti riehumisensa ja muuttui takaisin normaaliksi. Hän myös tuli uskoon. Samoihin aikoihin näin ,että nämä vanhemmatkin riehujat lopettivat kummalliset pahat tapansa.

      • Anonyymi

        Ja tulemalla uskoon pojastasikin tuli kristillisten Kaikkivaltiaan Jeesuksen kieltäjänä Paavalin tekstien Herroja palveleva:

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        Ja kristittyjen Barjeesus:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus"

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        ....
        Luopumalla Heistä uhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!


    • Anonyymi

      KR 1933/-38, Joh. 5:14
      Sen jälkeen Jeesus tapasi hänet pyhäkössä ja sanoi hänelle:
      "Katso,
      sinä olet tullut terveeksi;
      älä enää syntiä tee,
      ettei sinulle jotakin pahempaa tapahtuisi."

      Joh 8:6-11 Mutta sen he sanoivat kiusaten häntä,
      päästäkseen häntä syyttämään.
      Silloin Jeesus kumartui alas ja kirjoitti sormellaan maahan.
      Mutta kun he yhä edelleen kysyivät häneltä,
      ojensi hän itsensä ja sanoi heille:
      "Joka teistä on synnitön, se heittäköön häntä ensimmäisenä kivellä."
      Ja taas hän kumartui alas ja kirjoitti maahan.
      Kun he tämän kuulivat ja heidän omatuntonsa todisti heidät syyllisiksi, menivät he pois, toinen toisensa perästä, vanhimmista alkaen viimeisiin asti; ja siihen jäi ainoastaan Jeesus sekä nainen, joka seisoi hänen edessään.
      Ja kun Jeesus ojensi itsensä eikä nähnyt ketään muuta kuin naisen, sanoi hän hänelle: "Nainen, missä ne ovat, sinun syyttäjäsi? Eikö kukaan ole sinua tuominnut?"
      Hän vastasi: "Herra, ei kukaan."
      Niin Jeesus sanoi hänelle:
      "En minäkään sinua tuomitse; mene, äläkä tästedes enää syntiä tee."

      2Piet. 2:20 Sillä jos he meidän Herramme ja Vapahtajan Jeesuksen Kristuksen tuntemisen kautta ovat päässeetkin maailman saastutuksia pakoon, mutta niihin taas kietoutuvat ja tulevat voitetuiksi, niin on viimeinen tullut heille ensimmäistä pahemmaksi.

    • Anonyymi

      Vittumaisuus on synnynnäistä verissä perittyä.

    • Anonyymi

      Jeesuksen vakavasta mielenterveysongelmasta kertoo selvää kieltä hänen taistelunsa "perkeleen" kanssa. Liekö skitsofrenia osaltaan johtunut isättömyystraumasta, mitä hän loppuvuosinaan yritti kompendoida mielikuvitusystävän avulla.

    • Anonyymi

      Tää syntinen vanha raatohan pitäisi hukkua uskossa kasteen Hautaa ja ihminen nousee kasteen haudasta uuteen ylösnousemususkoon vailla synnin ja sairauden häivää. Mutta saatana yrittää eksyttää jopa valitutkin, joten on mahdollista että demonit tulee takasin. Jeesus sanoi, että saatana huomatessaan asunnon puhtaana ja siistinä, ottaa se 7 itseään pahempaa henkeä ja asettuu asumaan siihen uskovaan ihmiseen. Mama Raili

    • Aloitus on selvä trollaus.
      Kun pappien tilalle vaihdettiin lääkärit, niin sairaudet alkoivat katoamaan. Vielä nykyäänkin jotkut yrittävät parantua hokemalla rukousta, mutta ei se ole auttanut.
      Häpeällistä, että näette sairaissa jotakin pahaa ja tahtoisitte ottaa mielialalääkkeet pois.

    • Anonyymi

      On mielisairaus sairaus siinä missä muutkin. Toinen juttu on hyvät hoito. Lääkitys tarvitaan usein ja se on myös välttämätöntä, mutta pelkät piikit ja pillerit vain turruttavat eivätkä paranna.
      Uskolla parantajat puolestaan lähes aina pahentavat tilannetta. Usko, toivo, ilo, ystävällisyys, rakkaus jne. myönteiset asiat kyllä parantavat ja ehkäisevät sairastumista.

    • Anonyymi

      > Onko paha henki mielisairaassa ihmisessä?

      Riippuu miten ymmärtää sanan henki. Raamatun mukaan Jumala on henki ja rakkaus. Rakkaus on hyvä henki, siinä ihminen tekee hyviä asioita ja kulkee valossa. Kateus, katkeruus, ahneus, pelko... ovat pahoja henkiä, niiden vallassa ihmnen tekee huonoja ratkaisuja ja on pimeässä. Pimeydessä asiat näyttävät entistä synkemmiltä, mikä voi johtaa ikäviin tilanteisiin.

      http://www.kolumbus.fi/r.berg/Jumala.html

      • Anonyymi

    • Monet monet taudit on saatanan aiheuttamia ja mielenharhat ovat saastaisten henkien aiheuttamia ,mutta ei kaikki .
      Henkien eroittamisen lahjalla voi tuntea ,mikä missäkin vaikuttaa.
      Kysymys vaan kuuluu ,mistä syystä saastainen henki on päässyt ihmiseen vaikuttamaan tai jopa ottamaan valtaansa.
      Sitten toinen osio esim aivovamma tms voi olla ihan luonnollinen tai alzi..parkinson ,joista moni johtuu myrkyistä aivoissa esim alumiini tai raskasmetallit tai aivojen surkastuma.

      • Anonyymi

        Totta! Se tuli esiin jo "Jeesuksen" kätenä laittoman lapsikasteen esityksessäsi.


    • Anonyymi

      Onhan siinä perää, jos nämä sairaudet ovat demonien aikaansaannoksia, niin niitä ei voida maallisin keinoin poistaa. Myrkyllisiä lääkkeitä käyttämällä voidaan kuitenkin ilmeisesti hiljentää nämä henget, myrkky jotenkin tainnuttaa ne. Yli 30 vuoden kokemuksella olen päätynyt näihin mietteisiin. En tiedä ovatko kaikki sairaiksi luokitellut näiden henkien vaivaamia, ilmeisesti tässä ilmiössä on eri asteita, jotkut ovat rankasti vaivattuja, ja jotkut vähemmän vaivattuja. Henget ovat myös vastanneet, että niillä on lupa vaivata ihmisiä, jos nämä ovat jotenkin epäpuhtaita, ehkä jopa jotenkin kirottuja. Ehkä edellisten elämiensä tekojen tähden. Kyllä. vaikka kristityt eivät usko edellisiin elämiin, niin ne ovat olemassa. Nämä henget ovat lähes kaikkien uskontojen tuntemia, myös luonnonkansat tuntevat ne usein, kyse on paljon laajemmasta ilmiöstä, kuin minkä kristinusko tietää selittää. Nämä henget ei välttämättä ole täysin pahoja, niillä vaikuttaisi olevan huumorintajuakin, Olen myös havainnut vuosikymmenten aikana miten uskonnolliset harhat ovat vähentyneet, eikä sairaaloissa potilaat juurikaan tuo uskonnollisuuttaan esille siinä määrin kuin vielä 80-luvulla, jolloin aika moni kärsi niistä, kuvitellen olevansa joku Raamatun henkilö. Onneksi nämä asiat eivät ole kuitenkaan mitään manaajaelokuvaa, vaikka välillä jokin voi pelottaakin.

      • Ennen sitä jaksettiin uskoa monenlaiseen, jopa pahoihin henkiin.


      • Anonyymi
        IltakuntoHoo kirjoitti:

        Ennen sitä jaksettiin uskoa monenlaiseen, jopa pahoihin henkiin.

        Niin, jotkut asiat on sellaisia, että niihin ei usko ennen kuin itse kokee.

        Eikä kaikki usko silloinkaan.

        Materialistinen maailmankuva ei halua näihin asioihin uskoa, materialistitkin on tavallaan lahkouskovia. Mieli avoinna kulkeva näkee ja kokee kaikenlaista, mielensä sulkeva elää vankilassaan, ja kuvittelee, että näitä asioita ei ole olemassakaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niin, jotkut asiat on sellaisia, että niihin ei usko ennen kuin itse kokee.

        Eikä kaikki usko silloinkaan.

        Materialistinen maailmankuva ei halua näihin asioihin uskoa, materialistitkin on tavallaan lahkouskovia. Mieli avoinna kulkeva näkee ja kokee kaikenlaista, mielensä sulkeva elää vankilassaan, ja kuvittelee, että näitä asioita ei ole olemassakaan.

        Enpäs kuule ole itsekään ihan terve, mutta en ole niin tyhmä, että ottaisin itseltäni pois lääkkeet tai kuvittelisin oireet joittenkin henkien tuottamiksi nyt kun tiedetään mistä se johtuu.


      • Anonyymi
        Verum_an_falsum kirjoitti:

        Enpäs kuule ole itsekään ihan terve, mutta en ole niin tyhmä, että ottaisin itseltäni pois lääkkeet tai kuvittelisin oireet joittenkin henkien tuottamiksi nyt kun tiedetään mistä se johtuu.

        Afrikassa näissä heimoissa tämä ilmiö tunnetaan, tiedän papin, joka oli lähetystyössä siellä, ja hän kertoi nähneensä miten jossain ihmisessä oli tällainen henki, demoni mikä lie. Afrikkalaisille ilmiö on todellinen, eikä siinä ole mitään epäilemistä.

        Länsimaissa nämä henget pyrkivät piiloutumaan, että ihmiset eivät huomaisi niiden olemassaoloa, lääkäritkään eivät siksi huomaa sitä, että kyse onkin aivan jostain muusta, kuin sairaudesta. Materialistiselle lääketieteelle nämä asiat eivät oikein sovi, opistossakin opetetaan, että ns. henkimaailman jutut eivät kuulu lääketieteeseen, joten kyllä professoritkin ovat tietoisia, että niitäkin juttuja on olemassa.

        Uskovat sanovat, että paholaisen suurin valhe on se, että sitä ei ole olemassa.

        No, mitään manaaja elokuvan tapaista en ole koskaan havainnut, joten ilmiö ei nyt niin kauhea ole, inhottava kylläkin. Näiden henkien alkuperää en tiedä, ovatko ne niitä langenneita enkeleitä, vaiko vaikka vain kuolleiden ihmisten henkiä, jotka ovat alkaneet piinata ihmisiä. Asiaa jo 30 vuotta sitten tutkineena nämä henget ovat ilmoittaneet, että heillä on lupa piinata jotain ihmistä, koska hän on mieleltään epäpuhdas. Itse uskon jälleensyntymiseen, ja ehkä karmamme takia henget saavat piinata meitä. Näkemykseni poikkeaa siis kristinuskosta, nämä hengethän tunnetaan lähes joka uskonnossa, luonnonkansatkin ovat uskoneet niihin ties kuinka kauan, koska ovat havainneet tämän ilmiön jossain ihmisessä. Sinä materialistina et halua uskoa moiseen asiaan, mikä on aivan ymmärrettävää, tieteellisen tiedon puutteen vuoksi haluat uskoa,, että moisen asian täytyy olla hulluutta, tiedeuskovana kiellät asiat, jotka ovat tieteelle liian hankalia, et pysty käsittelemään tätä ristiriitaa mielessäsi.

        Omien havaintojeni mukaan suurin osa sairaista ei vaikuta olevan henkien piinaamia, vain joissain olen havainnut erikoisia merkkejä, yleensä nämä ihmiset ovat olleet jotenkin synkkiä, heissä on ollut omituinen tunnelma. Ovat olleet vihaisen oloisia ja syrjään vetäytyviä, eivät ole ottaneet muihin kontaktia, vaan olleet hyvin synkän oloisia

        Kirjallisuuttakin on asiasta tarjolla.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Afrikassa näissä heimoissa tämä ilmiö tunnetaan, tiedän papin, joka oli lähetystyössä siellä, ja hän kertoi nähneensä miten jossain ihmisessä oli tällainen henki, demoni mikä lie. Afrikkalaisille ilmiö on todellinen, eikä siinä ole mitään epäilemistä.

        Länsimaissa nämä henget pyrkivät piiloutumaan, että ihmiset eivät huomaisi niiden olemassaoloa, lääkäritkään eivät siksi huomaa sitä, että kyse onkin aivan jostain muusta, kuin sairaudesta. Materialistiselle lääketieteelle nämä asiat eivät oikein sovi, opistossakin opetetaan, että ns. henkimaailman jutut eivät kuulu lääketieteeseen, joten kyllä professoritkin ovat tietoisia, että niitäkin juttuja on olemassa.

        Uskovat sanovat, että paholaisen suurin valhe on se, että sitä ei ole olemassa.

        No, mitään manaaja elokuvan tapaista en ole koskaan havainnut, joten ilmiö ei nyt niin kauhea ole, inhottava kylläkin. Näiden henkien alkuperää en tiedä, ovatko ne niitä langenneita enkeleitä, vaiko vaikka vain kuolleiden ihmisten henkiä, jotka ovat alkaneet piinata ihmisiä. Asiaa jo 30 vuotta sitten tutkineena nämä henget ovat ilmoittaneet, että heillä on lupa piinata jotain ihmistä, koska hän on mieleltään epäpuhdas. Itse uskon jälleensyntymiseen, ja ehkä karmamme takia henget saavat piinata meitä. Näkemykseni poikkeaa siis kristinuskosta, nämä hengethän tunnetaan lähes joka uskonnossa, luonnonkansatkin ovat uskoneet niihin ties kuinka kauan, koska ovat havainneet tämän ilmiön jossain ihmisessä. Sinä materialistina et halua uskoa moiseen asiaan, mikä on aivan ymmärrettävää, tieteellisen tiedon puutteen vuoksi haluat uskoa,, että moisen asian täytyy olla hulluutta, tiedeuskovana kiellät asiat, jotka ovat tieteelle liian hankalia, et pysty käsittelemään tätä ristiriitaa mielessäsi.

        Omien havaintojeni mukaan suurin osa sairaista ei vaikuta olevan henkien piinaamia, vain joissain olen havainnut erikoisia merkkejä, yleensä nämä ihmiset ovat olleet jotenkin synkkiä, heissä on ollut omituinen tunnelma. Ovat olleet vihaisen oloisia ja syrjään vetäytyviä, eivät ole ottaneet muihin kontaktia, vaan olleet hyvin synkän oloisia

        Kirjallisuuttakin on asiasta tarjolla.

        Se, että leikkaus jo tehoaa on aika hyvä merkki siitä, ettei kyseessä ole mikään riivaaja 🤭


      • Anonyymi
        Verum_an_falsum kirjoitti:

        Se, että leikkaus jo tehoaa on aika hyvä merkki siitä, ettei kyseessä ole mikään riivaaja 🤭

        Siis mikä leikkaus tehoaa?

        Myös myrkky näyttää tehoavan, kuten klotsapiini. Nämä henget haluavat selvästikin vain aiheuttaa kaikkea inhottavaa, ja nehän pääsevät tavallaan tavoitteeseensa, kunhan ihminen vaan kärsii jotenkin. Henget ilmeisesti pystyvät myös tuntemaan kemikaalien vaikutuksen, kun ihminen ottaa jotain ainetta, niin se vaikuttaa myös henkeen. Hengethän tavallaan loisivat ihmisissä. Ehkä ne tuntevat myös nautintoa, kun ihminen syö vaikka hyvää ruokaa.

        Näiden henkien alkuperä on siis tuntematon, ilmeisesti ne ovat aina olleet olemassa, eri uskonnot ovat sitten antaneet niistä omat käsityksensä.

        Erikoinen ilmiö, toivottavasti tämä asia tulee tieteenkin piiriin, että voidaan selvittää miten voimme päästä siitä eroon. Voivathan nämä henget olla alieneitakin.

        Mitään hullua, tai yliluonnollista ei asiaan välttämättä liity, tiede ei vaan vielä kykene selittämään näitä asioita. Jos on eri ulottuvuuksia, tai taajuuksia, hengillä on energiakenttä, tai jotain vastaavaa. Scifiä tänä päivänä, huomenna jo ehkä ihan normijuttu, maailma on paljon ihmeellisempi paikka, kuin mitä vielä ymmärrämme.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siis mikä leikkaus tehoaa?

        Myös myrkky näyttää tehoavan, kuten klotsapiini. Nämä henget haluavat selvästikin vain aiheuttaa kaikkea inhottavaa, ja nehän pääsevät tavallaan tavoitteeseensa, kunhan ihminen vaan kärsii jotenkin. Henget ilmeisesti pystyvät myös tuntemaan kemikaalien vaikutuksen, kun ihminen ottaa jotain ainetta, niin se vaikuttaa myös henkeen. Hengethän tavallaan loisivat ihmisissä. Ehkä ne tuntevat myös nautintoa, kun ihminen syö vaikka hyvää ruokaa.

        Näiden henkien alkuperä on siis tuntematon, ilmeisesti ne ovat aina olleet olemassa, eri uskonnot ovat sitten antaneet niistä omat käsityksensä.

        Erikoinen ilmiö, toivottavasti tämä asia tulee tieteenkin piiriin, että voidaan selvittää miten voimme päästä siitä eroon. Voivathan nämä henget olla alieneitakin.

        Mitään hullua, tai yliluonnollista ei asiaan välttämättä liity, tiede ei vaan vielä kykene selittämään näitä asioita. Jos on eri ulottuvuuksia, tai taajuuksia, hengillä on energiakenttä, tai jotain vastaavaa. Scifiä tänä päivänä, huomenna jo ehkä ihan normijuttu, maailma on paljon ihmeellisempi paikka, kuin mitä vielä ymmärrämme.

        Vaikkapa aivo- tai sydänleikkaus.
        Riivaajilla on kai kotipesä juuri siinä kohtaa aivoja, josta pala napsastaan 😁 tai ne ovat asettuneet tukkimaan sydämen, jolloin se pitää avata. 🫀


      • Anonyymi
        Verum_an_falsum kirjoitti:

        Vaikkapa aivo- tai sydänleikkaus.
        Riivaajilla on kai kotipesä juuri siinä kohtaa aivoja, josta pala napsastaan 😁 tai ne ovat asettuneet tukkimaan sydämen, jolloin se pitää avata. 🫀

        Enpä ole sellaisesta leikkauksesta kuullutkaan, mistäs lääkäri tiesi, että potilas on riivattu?

        On varmasti ihmisiä, jotka kuvittelevat olevansa riivattuja, ehkä selkein merkki on epilepsian kaltainen kaatuilu, ja siihen liittyvä sätkiminen, eikä henkilöllä ole edes epilepsiaa. Pitää olla aika vankat kokemukset, että nyt ei ole kyseessä normaali tapahtuma, vaan henkien aiheuttama tila. Pelkkä mutu ei vielä riitä. Henget eivät helposti siis paljasta olemassaoloaan miksi riivausta voi olla vaikea havaita, varsinkin silloin kun ympärillä on muita ihmisiä.

        Riivattu voi muuten alkaa puhua vierailla kielillä. Yksi tunnetuimmista tapauksista oli muistaakseni Filippiineillä joskus 50-luvulla, jossa nuori tyttö keskusteli manaajien, katolisten pappien kanssa selvällä englannilla, vaikka tyttö ei osannut englantia Siinä henki oli tosiaankin sanonut sen, että heillä on lupa olla tässä tytössä, koska hän on mieleltään epäpuhdas.

        Toivoisin tosiaankin, että tiede pääsisi tähän ilmiöön käsiksi, materialistisesti ajattelevatkin saisivat todisteen siitä, että on muutakin kuin materialistinen näkemys.

        Olen ns. universalisti, en usko mihinkään uskontoon, tutkin kaikkia maailman ilmiöitä. Etsin kaikista yhteisiä piirteitä, löytääkseni totuuden kaikesta. Jos sama asia löydetään useista ei uskonnoista, se lienee lähellä totuutta.

        Nämä hengetkin vaikuttavat vain tekevänsä niille annettuja tehtäviä, ihmisellä pitää olla haasteita, jotta hän voisi kasvaa ihmisensä. Nämä henget saattavat vain suorittaa karman lain alaisia tehtäviä, niillä on lupa koetella meitä. Ja koetteleminen antaa myös suuren mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Buddhaa ja Jeesustakin nämä henget koettelivat, ainakin legendojen mukaan. Koetelkoot minuakin, hyvässä seurassa ollaan.

        ;)


      • Anonyymi kirjoitti:

        Enpä ole sellaisesta leikkauksesta kuullutkaan, mistäs lääkäri tiesi, että potilas on riivattu?

        On varmasti ihmisiä, jotka kuvittelevat olevansa riivattuja, ehkä selkein merkki on epilepsian kaltainen kaatuilu, ja siihen liittyvä sätkiminen, eikä henkilöllä ole edes epilepsiaa. Pitää olla aika vankat kokemukset, että nyt ei ole kyseessä normaali tapahtuma, vaan henkien aiheuttama tila. Pelkkä mutu ei vielä riitä. Henget eivät helposti siis paljasta olemassaoloaan miksi riivausta voi olla vaikea havaita, varsinkin silloin kun ympärillä on muita ihmisiä.

        Riivattu voi muuten alkaa puhua vierailla kielillä. Yksi tunnetuimmista tapauksista oli muistaakseni Filippiineillä joskus 50-luvulla, jossa nuori tyttö keskusteli manaajien, katolisten pappien kanssa selvällä englannilla, vaikka tyttö ei osannut englantia Siinä henki oli tosiaankin sanonut sen, että heillä on lupa olla tässä tytössä, koska hän on mieleltään epäpuhdas.

        Toivoisin tosiaankin, että tiede pääsisi tähän ilmiöön käsiksi, materialistisesti ajattelevatkin saisivat todisteen siitä, että on muutakin kuin materialistinen näkemys.

        Olen ns. universalisti, en usko mihinkään uskontoon, tutkin kaikkia maailman ilmiöitä. Etsin kaikista yhteisiä piirteitä, löytääkseni totuuden kaikesta. Jos sama asia löydetään useista ei uskonnoista, se lienee lähellä totuutta.

        Nämä hengetkin vaikuttavat vain tekevänsä niille annettuja tehtäviä, ihmisellä pitää olla haasteita, jotta hän voisi kasvaa ihmisensä. Nämä henget saattavat vain suorittaa karman lain alaisia tehtäviä, niillä on lupa koetella meitä. Ja koetteleminen antaa myös suuren mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Buddhaa ja Jeesustakin nämä henget koettelivat, ainakin legendojen mukaan. Koetelkoot minuakin, hyvässä seurassa ollaan.

        ;)

        Kysytkö vakavissasi, että mistä lääkäri tietää milloin leikkaus täytyy suorittaa?
        Tiedätkö millaisia sairaalat ovat nykyään? Onko sinulla aavistustakaan kuinka pitkälle lääketiede on kehittynyt?


      • Anonyymi
        Verum_an_falsum kirjoitti:

        Kysytkö vakavissasi, että mistä lääkäri tietää milloin leikkaus täytyy suorittaa?
        Tiedätkö millaisia sairaalat ovat nykyään? Onko sinulla aavistustakaan kuinka pitkälle lääketiede on kehittynyt?

        Siis kyseessä on jokin neurologinen leikkaus, anna nyt linkki. ettei tarvitse arvailla.

        Onhan näitä tapauksia, joissa päähän iskun saanut on alkanut puhua täydellistä mandariinikiinaa.

        Huvittaa hieman tuo kysymyksesi lääketieteen kehityksestä, varmasti kehitystä on tapahtunut paljonkin viime vuosikymmenten aikana, mutta tuo kysymyksesi kuulostaa hieman ylimieliseltä, tiede on kuin jumala sinulle. Kauhein asia lienee se, että on jotain johon tiede ei pädekään ja sekös ahdistaa. Kannattaa tutkiskella itseään, opetella nöyryyttäkin. Ei pidä tehdä tieteestäkään jumalaa itselleen, tai paremminkin epäjumalaa.

        100 vuoden päästä naureskellaan meidän tieteellemme, ihan kuten me nauramme nyt 1800-luvun tieteelle. Fiksut ihmiset kuvitteli muuten jo tuolloin, että kaikki merkittävät keksinnöt on tehty, eikä uusia enää tule. Ennustajat ennusti, että vuonna 2000 Helsinki on hukkunut hevonpaskaan, Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siis kyseessä on jokin neurologinen leikkaus, anna nyt linkki. ettei tarvitse arvailla.

        Onhan näitä tapauksia, joissa päähän iskun saanut on alkanut puhua täydellistä mandariinikiinaa.

        Huvittaa hieman tuo kysymyksesi lääketieteen kehityksestä, varmasti kehitystä on tapahtunut paljonkin viime vuosikymmenten aikana, mutta tuo kysymyksesi kuulostaa hieman ylimieliseltä, tiede on kuin jumala sinulle. Kauhein asia lienee se, että on jotain johon tiede ei pädekään ja sekös ahdistaa. Kannattaa tutkiskella itseään, opetella nöyryyttäkin. Ei pidä tehdä tieteestäkään jumalaa itselleen, tai paremminkin epäjumalaa.

        100 vuoden päästä naureskellaan meidän tieteellemme, ihan kuten me nauramme nyt 1800-luvun tieteelle. Fiksut ihmiset kuvitteli muuten jo tuolloin, että kaikki merkittävät keksinnöt on tehty, eikä uusia enää tule. Ennustajat ennusti, että vuonna 2000 Helsinki on hukkunut hevonpaskaan, Ennustaminen on vaikeaa, varsinkin tulevaisuuden ennustaminen.

        Pahat henget, joita epilepsialsi nykyään sanotaan voi tänä päivänä leikata pois aivoleikkauksella. Epilepsia on kuin sähköhäiriö, joka paikannetaan video eeg:llä ja magneettikuvauksella.
        Jotkut epilep- ei kun riivatut syövät lääkkeitä sen sijaan, että uskoisivat rukouksen voimaan. He tulevat varmasti palamaan helvetissä.


      • Anonyymi
        Verum_an_falsum kirjoitti:

        Pahat henget, joita epilepsialsi nykyään sanotaan voi tänä päivänä leikata pois aivoleikkauksella. Epilepsia on kuin sähköhäiriö, joka paikannetaan video eeg:llä ja magneettikuvauksella.
        Jotkut epilep- ei kun riivatut syövät lääkkeitä sen sijaan, että uskoisivat rukouksen voimaan. He tulevat varmasti palamaan helvetissä.

        Juu, jos olisit lukenut juttuni huolellisemmin, niin siinä kirjoitin, että riivatulla ei ole epilepsiaa, mutta silti hän saattaa saada epilepsiakohtauksen.

        Epilepsia voidaan helposti todeta, minutkin on tutkittu sen varalta, ja minulla ei ole sitä, vaikka olen saanut kohtauksen. Mulla on siis omakohtaista kokemusta näistä jutuista, en menis täällä netissä mielelläni henkilökohtaisuuksiin, sanon vaan, että olen aika tarkkaan tutkinut näitä asioita jo nuoresta lähtien, tutustunut eri uskontoihin, käynyt läpi tiedettä ja taidettakin. Enkä välitä olla mukana missään uskonnossakaan, en ole erityisen uskonnollinen, vaikka asiat kiinnostaa kyllä kovasti. Voin käydä kirkossa hiljentymässä, tai vaikka buddha-luostarissa, henkisyys ja hengellisyys kiehtovat kuitenkin. En vain voi uskoa siihen, että totuus löytyy vaan tietystä uskonnosta.

        Tiede on toki hieno asia, olen siitäkin ollut jo jostain 7-vuotiaasta asti kiinnostunut, kun kouluun menin, niin tiedon janoni oli suuri, halusin tietää kaiken kaikesta No, sen sitten sai huomata, että ei ollut välttämättä se realistisin halu.

        Mä en itse millään jaksa vaan uskoa, että tiede olisi jo nyt kaikesta perillä, lienee vielä lukuisia mysteereitä tutkittavana. Jos tulevaisuudessa voidaan tehdä aivan ihmeellisiä asioita, joita edes scifissä ei osata vielä kuvitella, niin mitä nykytieteemme on sen rinnalla?

        Ja jos tämä ei ole edes ainoa elämämme täällä, niin tieteellä on senkin selvittämisessä aika duuni, miten se on mahdollista? Ihmiset ovat kertoneet eläneensä aiemminkin, joukossa aika huvittaviakin tapauksia, kuten poika, joka kertoi isälleen olevansa hänen jälleensyntynyt isänsä, eli itsensä isoisä, joku toinen oli muistanut missä perheessä hän oli aiemmin elänyt, etsinyt nuo ihmiset, ja luonut heihin lämpimät suhteet.

        Mielestäni tämä on hyvin lohdullista, emme koskaan oikeasti joudu eroon läheisistämme, me jatkamme, vaikka kehomme kuolee. Mitään taivaita ja helvettejä ei ole olemassakaan, tai me olemme jo täällä tavallaan niissä molemmissa, tosin tämä taitaa alin taso, eli tavallaan helvetti, mutta ei sekään tämän pahempi paikka ole.

        Ymmärrän kyllä, että älyä ja tiedettä korostavat eivät oikein tiedä miten näihin juttuihin pitäisi suhtautua ja siksi he ehkä mieluummin kieltävät ne.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Juu, jos olisit lukenut juttuni huolellisemmin, niin siinä kirjoitin, että riivatulla ei ole epilepsiaa, mutta silti hän saattaa saada epilepsiakohtauksen.

        Epilepsia voidaan helposti todeta, minutkin on tutkittu sen varalta, ja minulla ei ole sitä, vaikka olen saanut kohtauksen. Mulla on siis omakohtaista kokemusta näistä jutuista, en menis täällä netissä mielelläni henkilökohtaisuuksiin, sanon vaan, että olen aika tarkkaan tutkinut näitä asioita jo nuoresta lähtien, tutustunut eri uskontoihin, käynyt läpi tiedettä ja taidettakin. Enkä välitä olla mukana missään uskonnossakaan, en ole erityisen uskonnollinen, vaikka asiat kiinnostaa kyllä kovasti. Voin käydä kirkossa hiljentymässä, tai vaikka buddha-luostarissa, henkisyys ja hengellisyys kiehtovat kuitenkin. En vain voi uskoa siihen, että totuus löytyy vaan tietystä uskonnosta.

        Tiede on toki hieno asia, olen siitäkin ollut jo jostain 7-vuotiaasta asti kiinnostunut, kun kouluun menin, niin tiedon janoni oli suuri, halusin tietää kaiken kaikesta No, sen sitten sai huomata, että ei ollut välttämättä se realistisin halu.

        Mä en itse millään jaksa vaan uskoa, että tiede olisi jo nyt kaikesta perillä, lienee vielä lukuisia mysteereitä tutkittavana. Jos tulevaisuudessa voidaan tehdä aivan ihmeellisiä asioita, joita edes scifissä ei osata vielä kuvitella, niin mitä nykytieteemme on sen rinnalla?

        Ja jos tämä ei ole edes ainoa elämämme täällä, niin tieteellä on senkin selvittämisessä aika duuni, miten se on mahdollista? Ihmiset ovat kertoneet eläneensä aiemminkin, joukossa aika huvittaviakin tapauksia, kuten poika, joka kertoi isälleen olevansa hänen jälleensyntynyt isänsä, eli itsensä isoisä, joku toinen oli muistanut missä perheessä hän oli aiemmin elänyt, etsinyt nuo ihmiset, ja luonut heihin lämpimät suhteet.

        Mielestäni tämä on hyvin lohdullista, emme koskaan oikeasti joudu eroon läheisistämme, me jatkamme, vaikka kehomme kuolee. Mitään taivaita ja helvettejä ei ole olemassakaan, tai me olemme jo täällä tavallaan niissä molemmissa, tosin tämä taitaa alin taso, eli tavallaan helvetti, mutta ei sekään tämän pahempi paikka ole.

        Ymmärrän kyllä, että älyä ja tiedettä korostavat eivät oikein tiedä miten näihin juttuihin pitäisi suhtautua ja siksi he ehkä mieluummin kieltävät ne.

        Minä olen kyllästynyt siihen, että sairaita ihmisiä syytetään omista taudeistaan tai niihin yritetään tuoda väkisin jotain maagisia elementtejä.
        Monet sanovat vieläkin, että epileptikoissa on saatana. Ei ole varmaankaan kovin mukavaa kuunneltavaa vaikka kyseessä onkin hihhuli, joka on jäänyt lääketieteessä jälkeen.
        Apatiasta kärsivä ihminen ei saisi syödä mielialalääkettä vaan hänen pitäisi hokea ave Mariaa?
        Traumatisoitunut ihminen tekee väärin jos hakee apua psykiatrilta? Hänen pitäisikin mennä papin luokse kuuntelemaan lässytystä verestä ja iskulauseita?


      • Anonyymi
        Verum_an_falsum kirjoitti:

        Minä olen kyllästynyt siihen, että sairaita ihmisiä syytetään omista taudeistaan tai niihin yritetään tuoda väkisin jotain maagisia elementtejä.
        Monet sanovat vieläkin, että epileptikoissa on saatana. Ei ole varmaankaan kovin mukavaa kuunneltavaa vaikka kyseessä onkin hihhuli, joka on jäänyt lääketieteessä jälkeen.
        Apatiasta kärsivä ihminen ei saisi syödä mielialalääkettä vaan hänen pitäisi hokea ave Mariaa?
        Traumatisoitunut ihminen tekee väärin jos hakee apua psykiatrilta? Hänen pitäisikin mennä papin luokse kuuntelemaan lässytystä verestä ja iskulauseita?

        Jep, olen kanssasi samaa mieltä, uskovaiset suhtautuvat asiaan liian hysteerisesti, kuten sanoin en ole varsinainen uskova, minulla on asiaan hieman erilainen suhtautuminen, Epileptikot eivät ole riivattuja, eivätkä psyykkisesti sairaatkaan, kuin jotkut harvat tapaukset. Eivätkä tunnetut riivaustapauksetkaan ole olleet psyykkisesti sairaita.

        Kyse ei ole mistään manaaja elokuvasta, mitään niin rajua en ole koskaan kohdannut, pienempiä "pirullisia" juttuja kylläkin. Jopa huumoriakin on näihin asioihin liittynyt.

        Minulle nämä olennot ovat olemassa koetellakseen meitä, ja koettelemuksien kautta voimme kasvaa ja kehittyä henkisesti, ja hengellisesti. Meissä on turhaa ylpeyttä, sun muuta turhaa, josta pitää päästä eroon.


      • Anonyymi
        Verum_an_falsum kirjoitti:

        Enpäs kuule ole itsekään ihan terve, mutta en ole niin tyhmä, että ottaisin itseltäni pois lääkkeet tai kuvittelisin oireet joittenkin henkien tuottamiksi nyt kun tiedetään mistä se johtuu.

        Monet ongelmat johtuvat väärälaisesta asennoitumisesta elämään,saatu virheellistä tietoa, kohtuuttomia odotuksia,ympäristöstä tulevat vaatimukset ,kun ymmärtää omat puutteensa, hyväksyy sen,silloin on helpompi antaa toistenkin olla vajavaisia,joita ei tarvitse vihata. Henkimaailma on syytä heittää jo historian hautaan.


      • Anonyymi
        Verum_an_falsum kirjoitti:

        Minä olen kyllästynyt siihen, että sairaita ihmisiä syytetään omista taudeistaan tai niihin yritetään tuoda väkisin jotain maagisia elementtejä.
        Monet sanovat vieläkin, että epileptikoissa on saatana. Ei ole varmaankaan kovin mukavaa kuunneltavaa vaikka kyseessä onkin hihhuli, joka on jäänyt lääketieteessä jälkeen.
        Apatiasta kärsivä ihminen ei saisi syödä mielialalääkettä vaan hänen pitäisi hokea ave Mariaa?
        Traumatisoitunut ihminen tekee väärin jos hakee apua psykiatrilta? Hänen pitäisikin mennä papin luokse kuuntelemaan lässytystä verestä ja iskulauseita?

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:7:15 "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia.
        ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

        Matt.23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!"


    • Anonyymi

      Kokemuksieni mukaan, mielisairaissa on demoni. Koti paikkakunnallani riehui tälläinen demoni, joka iski negatiivisiin ja kapinallisiin nuoriin. He alkoivat väkivaltaisiksi ja heidän ulkonäkönsäkin muuttui, kehen demoni iski. Joittenkin tukka tummeni ja he kasvattivat parran. Vaaleat värjäsivät tukkansa ja partansa mustiksi. Rauhallinen veljenikin muuttui holtittomaksi ja joutui poliisin kanssa tekemisiin. Mutta rukoilin, että Jeesus karkoittaisi tuon demonin, hänen mielestään ja hän muuttui, mutta parikertaa demoni palasi. mutta lähti heti kun rukoilin taas. Viimein hän palasi ennalleen ja alkoi etsiä Jumalan kasvoja. Nyt hän on vahvassa kristinuskossa ja turvassa kaikesta pahasta. Demoni riehui vielä jonkin aikaa kotikulmieni nuorissa, mutta katosi sitten.

    • Anonyymi

      Nämä demonithan ovat maan päälle heitettyjä kapinallisia enkeleitä, Itse Luziferin palveluksessa. Heillä on persoona, jotkut ovat siksi ilkeitä, toiset vähemmän ilkeitä. Kuitenkin he janoavat päästä ihmismieleen. Jeesushan heitä karkoitti ihmisistä, monta kertaa. Olen joskus pahuutta kohdatessani, itsekin provosoitunut pahoihin ajatuksiin , silloin on vaikea saada unta ja tokkurassa olen havahtunut johonkin ja nähnyt irvokkaita ja häijynnäkoisiä hahmoja aivan lähelläni. Mutta ne häviävät heti. kun sanon. "Mene pois sinä saatana Jeesuksen nimeen." Kun sairastuin fyysisesti vakavaan sairauteen , huomasin, että jotain tummaa saastaa alkoi tulla huoneeseen ikkunan ja oven raoista. Tunsin käsittämättömän pahuuden tunkevan lähelleni. Pyysin taas silloin Jeesusta apuun ja saasta katosi. Toivuin sairaudestani sairaalassa. Siitä alkoi uskoontuloni. Nyt kiitän Jumalaani hyvästä ja pahasta, sillä kaikki Hänen tekonsa on hyviä, vaikka ei siltä tuntuisikaan. Mutta riemuiten Häntä aina ylistän ja palvon.

      • Tai sitten maan päälle heitetyt enkelit ovat ihmissieluja vaeltamassa kehosta toiseen.
        Niinkin sitä ollaan tulkattu.


    • Anonyymi

      Rukous jatkuu, että ihmiset nyt alkavat ymmärtää elämän tärkeimmän asian, syntien anteeksisaamisen merkityksen. Sen tähden tulee julistaa ilosanomaa Jeesuksesta kaikille ihmisille: SYNNIT ON SOVITETTU RISTILLÄ! Jeesus on ainoa Pelastaja!
      Jeesus kutsuu Sinua armon tielle. Lue tervetulotoivotus:
      https://Jeesus-on-Herra.com/tietoa-meista/
      Lue, katso ja kuuntele sivuilta raamatullista sanomaa.

      • Anonyymi

        Edustat laittomuuden Herra Jumalaa ja Jeesusta jotka ovat Paavalin teksteissä raamatuissanne. Etkö pystynyt parannukseen!!!
        Mm nämä teot rikkovat kahta Lakia KRISTILLISTEN Kaikkivaltiaiden Pyhään Nimiin esiintyen:
        "Älä tapa" https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Ja
        https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka

        https://mvlehti.net/2021/10/06/tutkintakomitea-jopa-330-000-lasta-papiston-seksuaalisen-hyvaksikayton-uhreina-ranskan-katolisessa-kirkossa/

        Varmaa on, ettei kristillisten Kaikkivaltias Jeesus ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan; lapsiakin laittomasti kohtelevien kristittyjen laittomuuden jäseniksi.
        Jeesus siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoin samassa tilaisuudessa myllynkivien käyttöohjeet0.
        Matteuksen evankeliumi:
        18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
        Markuksen evankeliumi:
        9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.
        Luukkaan evankeliumi:
        17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.
        ....................
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        Ja seuraus:
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."
        ....
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita. https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html 2.Korinttolaiskirje:11:14 "Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
        Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


      • Anonyymi

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


    • Anonyymi

      Uskoisitte niin ette mielistelisi 🙄😁😎

    • Anonyymi

      Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
      "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

      herra jumalan käskyn seurauksista esimerkkejä suomalaisittain...
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

    • Anonyymi

      Parasta maailman ja suomalaistenkin olisi oppia Laille kuuliaisuutta lisää...:
      Satoja tuhansia suomalaisia on eronnut ja eroaa laittomuuden toiminnan rahoittajan herrasta:
      https://www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/
      Kirkosta eroaminen
      Palvelun kautta on eronnut 810790

    • Uskovakin ihminen voi olla saastaisen hengen ns vaikutus vallassa ,mutta sisälle ihmiseen se ei pääse.Se paha kuin "roikkuu" yrittäen vaikuttaa.
      Kristityn täytyy siksi olla kaikesta tekemisistään tarkkana sillä jokainen avaa portteja johonkin suuntaan.
      Täytyy pitää huoli ,että hyvään suuntaan.
      Monet mielenterveyden lääkityt ongelmat johtuvat demonisten henkien vaikutuksesta mielentasolla sekä jatkuessaan fyysisesti.
      Pahimmillaan tulee klassisia noidan merkkejä ...on kyttyräselkää yms .
      Itsekkin yhden noidan nähneenä huomasin heti nuo klassiset tunnusmerkit.
      Suomessa olisi tärkeää kehittää uskovilla ihan armeija joka ajaa saastaisia henkiä ulos.
      Niitä on tuhansia ja tuhansia ihmisissä.
      Mielenterveyspuolella näkee näitä ihmisiä ja kaikki lähes ovat kohdanneet tai nähneet jollain tasolla saatanan.
      Sellaista menoa se on.
      Sitten lääketiede laittaa nappia suuhun ja vaimentaa ihmisen ,mutta siitähän saatana tykkää ja odottaa vaan ihmisen kuolemaa ,jotta voi viedä mennessään tuon piruparan .
      Uskovat ovat hajallaan ja riitelevät kun sensijaan pitäisi toimia.
      Toimia sillä se on helppoa ajaa saastainen henki pois.
      Riivaaja henget pelkää ja vapisee Pyhyyden Hengessä vaeltavaa..

    • Anonyymi

      Eivät nämä edellä kirjoittaneet ,riivaajahenkiin uskovat oikein vakuuta,Uskon itse ennemmin tieteeseen aivojen toiminnasta, jossa voi olla virheellistä toimintaa monista syistä aivan mittauksilla todeten.Tämä maallinen majamme on herkästi vauriotuva, jotkut ovat vammautuneta jo idussaan.

      • Anonyymi

        Tiedeuskovaisuus on myös yksi uskovaisuuden laji, tieteellisesti ajattelevan pitäisi tämäkin ymmärtää, mutta älykin osaa temppuilla, asiat eivät ole liian yksinkertaisia.


    • Niin ..tieteellä ei ole mitään tekemistä henkivaltojen kanssa.
      Itse tiedän millilleen tämän asian ja nähnyt monet kerrat.
      Tämä on ihan normi asiaa kuin kaurapuuro ,että ei edes kulmakarva nouse sillä niin peruskauraa tämå henkivallat asia on.
      Jos ihmiset edes aavistaisi asian laajuuden ja totuuden niin ....

      • Anonyymi

        Tiedät Lutherin Joulupukkiin uskovana!
        Rehellisyys olisi paikallaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedät Lutherin Joulupukkiin uskovana!
        Rehellisyys olisi paikallaan.

        Mostphotos
        Sanna Ukkola
        Tänään klo 8:12
        Muistan vieläkin sen kamalan päivän, kun päiväkotiin tuli valokuvaaja. Hän käski meitä katsomaan tiiviisti kameraan, koska siellä näkyisi vilkuttava Mikki Hiiri. Tein töitä käskettyä, siristelin silmiäni, yritin katsoa mahdollisimman tarkasti, mutta en nähnyt mitään Mikki Hiirtä.
        Kaikki muut päiväkodin lapset kertoivat nähneensä sen perhanan hiiren.
        Jäin hämmentyneenä miettimään valehteliko kuvaaja, huijasivatko muut lapset vai olinko minä todella ainoa, joka ei onnistunut näkemään hiirtä.
        Vasta myöhemmin tajusin, että kuvaajahan valehteli meille lapsille ihan pokkana saadakseen etua itselleen. Siis hyvän kuvan kameraan tiiviisti tuijottavasta piltistä.
        Noihin aikoihin vanhemmat kertoivat myös, kuinka hammaskeiju toi markan tyynyn alle joka kerta, kun maitohammas lähti suusta. Ja toden totta, aamuisin hampaan lähtemisen jälkeen löysin kuin löysinkin aina markan tyynyn alta.
        Kun lemmikkikoirani Nipsu kuoli järkyttävällä ja traagisella tavalla, minulle kerrottiin, että se menee nyt “parempaan paikkaan”, koirien taivaaseen.
        Jouluisin pelkäsin joulutonttuja, jotka kurkkivat ikkunan takaa ja katsoivat, olenko ollut kiltisti. Nuo yliuteliaat kyylät kyttäsivät jokaista liikettäni ja raportoivat Korvatunturille kaikki virheeni kuin Stasin agentit. Painajainen!
        Pelkäsin myös joulupukkia, joka näki kaikki tekoni, luki ajatukseni ja todennäköisesti piti minua syntisenä.
        Tunsin syyllisyyttä, jos tiesin tehneeni tuhmuuksia ja pelkäsin, että tuo vakoileva kostaja ei toisi minulle minkäänlaisia lahjoja.
        Myöhemmin aloin epäillä joulupukin olemassaoloa, mutta en ollut ihan varma, oliko kyse suuresta puijauksesta vai oliko poroilla lentävä pukki aidosti olemassa. Päätin testata epäilykseni joulupukki-valheesta ja nykäistä pukin parrasta, kun istuin hänen sylissään. Jos hypoteesini olisi oikeassa, parta lähtisi irti.
        Lapsuuden joulut olivat maagisia ja täynnä taikaa, mutta myöhemmin tajusin, että ne perustuivat järjestelmälliseen valehteluun. Kyseessä on iso, kollektiivinen kusetus, aikuisten salaliitto lapsia vastaan.
        Vanhemmat syöttävät sumeilematta lapsilleen pajunköyttä Korvatunturilla asuvasta lihavasta äijästä, joka tuo jouluaattona lahjoja kuusen alle, jos lapset vain ovat kilttejä. Kyse on myös kiristyksestä: jos et tottele meitä, et saa leikkijunaa tai Nintendo-pelikonsolia tai mitä tahansa nykypäivän lapset hinkuvatkaan.
        Siinä sitä on Kristuksen synnyinjuhlaa kerrakseen, kun perheen pienimmille opetetaan järjestelmällistä sumutusta ja pohjatonta ahneutta.
        Pienet tähtisilmät odottavat luottavaisesti pukkia ja säkistä kertyvää mammonaa, uskovat ahneuksissaan kaiken, mitä aikuiset vain keksivät heille kertoa. Joulun rakenne kuulostaakin lähinnä kokoomusnuorten Turbokapitalismin alkeet -kurssin ykkösosalta.
        Miettikää nyt ipanat, lentäviä poroja! Ihan oikeasti? Tiedän, että legopaketti houkuttaa, mutta jotain rajaa hyväuskoisuuteen.
        Samalla vanhemmat opettavat lapsilleen myös manipuloinnin jaloa taitoa: älä huuda niin kovaa, niin saat varmasti sen junaradan.
        Kunnon vanhempi opettaisi lapsensa turvaamaan tieteeseen, kriittiseen ajatteluun ja Sanna Ukkolan kolumneihin.
        Joulupukista valehtelu on paitsi moraalisesti epäilyttävää, se myös heikentää lapsen luottamusta vanhempiinsa. Ja opettaa lapsille, että heille tärkeimmät ja rakkaimmat ihmiset voivat vuosikausia valehdella järjestelmällisesti ja sumeilematta.
        “Jos aikuiset valehtelevat lapsille jostakin niin tärkeästä ja taianomaisesta kuin joulupukki, niin miten lapsi voi luottaa siihen, että he ovat jatkossakaan viisauden ja totuuden suojelijoita”, kirjoittavat psykologian ja sosiologian asiantuntijat, professori Chistopher Boyle ja tohtori Kathy McKay arvostetussa Lancet-tiedejulkaisussa.
        Lapset menettävät heidän mukaansa luottamuksensa vanhempiinsa, kun totuus valkenee.
        Lapsuuden taikamaailma musertuu todennäköisesti loskaisen koulun pihalla isompien lasten ilkkuessa ympärillä.
        Joulupukki ei ollutkaan myyttinen taruolento vaan parillakympillä puoliväkisin palkattu naapurin Tero, jolla on jo kiire omiin joulurientoihin.
        Eikä koululla ole tarjota kriisi- ja keskusteluapua, ei edes turvallista tilaa hyväuskoiselle; traumaa pukkaa jo nuorella iällä.
        Joulun sanoma ei ole enää se, että ihmisillä on hyvä tahto – vaan joulurauhaa ahnehtivat vanhemmat hukuttavat lapset yltäkylläisyyteen ja kiristävät valheilla olemaan kiltisti.
        Kun hartaudella ja rakkaudella käärityt paketit on lopulta raastettu tuhannen silpuksi joulun suurissa tavaraorgioissa, mummot, papat ja humalaiset enot pääsevät lojumaan tokkuraisina suklaa-punaviinipöhnässä sohvannurkkaan.
        Piltit taas uskovat, että tavaraa tupsahtelee taivaalta ilman, että he joutuvat tekemään yhtään mitään sen eteen – paitsi olemaan hiljaa ja kiltisti.

        Tämä opetus taas kuulostaa lähinnä Timo Harakan “Pankkitilille ilmestyy rahaa” -höpinöiltä.
        Hyvää joulua kaikille!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mostphotos
        Sanna Ukkola
        Tänään klo 8:12
        Muistan vieläkin sen kamalan päivän, kun päiväkotiin tuli valokuvaaja. Hän käski meitä katsomaan tiiviisti kameraan, koska siellä näkyisi vilkuttava Mikki Hiiri. Tein töitä käskettyä, siristelin silmiäni, yritin katsoa mahdollisimman tarkasti, mutta en nähnyt mitään Mikki Hiirtä.
        Kaikki muut päiväkodin lapset kertoivat nähneensä sen perhanan hiiren.
        Jäin hämmentyneenä miettimään valehteliko kuvaaja, huijasivatko muut lapset vai olinko minä todella ainoa, joka ei onnistunut näkemään hiirtä.
        Vasta myöhemmin tajusin, että kuvaajahan valehteli meille lapsille ihan pokkana saadakseen etua itselleen. Siis hyvän kuvan kameraan tiiviisti tuijottavasta piltistä.
        Noihin aikoihin vanhemmat kertoivat myös, kuinka hammaskeiju toi markan tyynyn alle joka kerta, kun maitohammas lähti suusta. Ja toden totta, aamuisin hampaan lähtemisen jälkeen löysin kuin löysinkin aina markan tyynyn alta.
        Kun lemmikkikoirani Nipsu kuoli järkyttävällä ja traagisella tavalla, minulle kerrottiin, että se menee nyt “parempaan paikkaan”, koirien taivaaseen.
        Jouluisin pelkäsin joulutonttuja, jotka kurkkivat ikkunan takaa ja katsoivat, olenko ollut kiltisti. Nuo yliuteliaat kyylät kyttäsivät jokaista liikettäni ja raportoivat Korvatunturille kaikki virheeni kuin Stasin agentit. Painajainen!
        Pelkäsin myös joulupukkia, joka näki kaikki tekoni, luki ajatukseni ja todennäköisesti piti minua syntisenä.
        Tunsin syyllisyyttä, jos tiesin tehneeni tuhmuuksia ja pelkäsin, että tuo vakoileva kostaja ei toisi minulle minkäänlaisia lahjoja.
        Myöhemmin aloin epäillä joulupukin olemassaoloa, mutta en ollut ihan varma, oliko kyse suuresta puijauksesta vai oliko poroilla lentävä pukki aidosti olemassa. Päätin testata epäilykseni joulupukki-valheesta ja nykäistä pukin parrasta, kun istuin hänen sylissään. Jos hypoteesini olisi oikeassa, parta lähtisi irti.
        Lapsuuden joulut olivat maagisia ja täynnä taikaa, mutta myöhemmin tajusin, että ne perustuivat järjestelmälliseen valehteluun. Kyseessä on iso, kollektiivinen kusetus, aikuisten salaliitto lapsia vastaan.
        Vanhemmat syöttävät sumeilematta lapsilleen pajunköyttä Korvatunturilla asuvasta lihavasta äijästä, joka tuo jouluaattona lahjoja kuusen alle, jos lapset vain ovat kilttejä. Kyse on myös kiristyksestä: jos et tottele meitä, et saa leikkijunaa tai Nintendo-pelikonsolia tai mitä tahansa nykypäivän lapset hinkuvatkaan.
        Siinä sitä on Kristuksen synnyinjuhlaa kerrakseen, kun perheen pienimmille opetetaan järjestelmällistä sumutusta ja pohjatonta ahneutta.
        Pienet tähtisilmät odottavat luottavaisesti pukkia ja säkistä kertyvää mammonaa, uskovat ahneuksissaan kaiken, mitä aikuiset vain keksivät heille kertoa. Joulun rakenne kuulostaakin lähinnä kokoomusnuorten Turbokapitalismin alkeet -kurssin ykkösosalta.
        Miettikää nyt ipanat, lentäviä poroja! Ihan oikeasti? Tiedän, että legopaketti houkuttaa, mutta jotain rajaa hyväuskoisuuteen.
        Samalla vanhemmat opettavat lapsilleen myös manipuloinnin jaloa taitoa: älä huuda niin kovaa, niin saat varmasti sen junaradan.
        Kunnon vanhempi opettaisi lapsensa turvaamaan tieteeseen, kriittiseen ajatteluun ja Sanna Ukkolan kolumneihin.
        Joulupukista valehtelu on paitsi moraalisesti epäilyttävää, se myös heikentää lapsen luottamusta vanhempiinsa. Ja opettaa lapsille, että heille tärkeimmät ja rakkaimmat ihmiset voivat vuosikausia valehdella järjestelmällisesti ja sumeilematta.
        “Jos aikuiset valehtelevat lapsille jostakin niin tärkeästä ja taianomaisesta kuin joulupukki, niin miten lapsi voi luottaa siihen, että he ovat jatkossakaan viisauden ja totuuden suojelijoita”, kirjoittavat psykologian ja sosiologian asiantuntijat, professori Chistopher Boyle ja tohtori Kathy McKay arvostetussa Lancet-tiedejulkaisussa.
        Lapset menettävät heidän mukaansa luottamuksensa vanhempiinsa, kun totuus valkenee.
        Lapsuuden taikamaailma musertuu todennäköisesti loskaisen koulun pihalla isompien lasten ilkkuessa ympärillä.
        Joulupukki ei ollutkaan myyttinen taruolento vaan parillakympillä puoliväkisin palkattu naapurin Tero, jolla on jo kiire omiin joulurientoihin.
        Eikä koululla ole tarjota kriisi- ja keskusteluapua, ei edes turvallista tilaa hyväuskoiselle; traumaa pukkaa jo nuorella iällä.
        Joulun sanoma ei ole enää se, että ihmisillä on hyvä tahto – vaan joulurauhaa ahnehtivat vanhemmat hukuttavat lapset yltäkylläisyyteen ja kiristävät valheilla olemaan kiltisti.
        Kun hartaudella ja rakkaudella käärityt paketit on lopulta raastettu tuhannen silpuksi joulun suurissa tavaraorgioissa, mummot, papat ja humalaiset enot pääsevät lojumaan tokkuraisina suklaa-punaviinipöhnässä sohvannurkkaan.
        Piltit taas uskovat, että tavaraa tupsahtelee taivaalta ilman, että he joutuvat tekemään yhtään mitään sen eteen – paitsi olemaan hiljaa ja kiltisti.

        Tämä opetus taas kuulostaa lähinnä Timo Harakan “Pankkitilille ilmestyy rahaa” -höpinöiltä.
        Hyvää joulua kaikille!

        Tuo lainattu teksti kertoo ehkä myös paljon niistä nykynuorison käyttäytymisistä joista sitten lapsena aivopestyjä syytetään vaikka syy on EPÄREHELLISISSÄ LASTEN VANHEMMISSA.
        KIITOS Sannalle rehellisestä avomielisyydestä joka vahvistaa jo olevan tieteen tietoa.


    • Se mikä tähän auttaa varmasti on Jeesus Kristus ja jos minulta pyytää apua niin saastaiset henget kyllä lähtee .
      Ĺoppuu negaatiot ja rauha palaa sieluu ja kiitos ja ylistys sillä niin kuuluu ihmisen olla.
      Niin Jumala on ihmisen luonut ,mutta.....se vastustaja..se kateellinen....se valehtelija tekee kaikkensa rikkoakseen ihmisen Jumala suhteen ,mutta uskokaa kun sanon....
      Kaikki on mahdollista...ihan kaikki Jeesuksessa.
      Jeesus on Kuningas ja voi ihme ,kuinka mahtava Kuningas onkaan ja silti äärimmäisen nöyrä..niin nöyrä ,että ei oo sanoja ja se Rakkaus jokaista kohtaan.
      Toivottavasti sinäkin saat kokea sen...

      • Anonyymi

        Vanha viisaus; "Omista ominaisuuksistaan paha pappi saarnaa"


      • Anonyymi

        Miksi et osa olla rehellinen!
        Uskontunnustuksessa olet luterilaisuuden laittomuuden joko Joulupukkia tai Paavailin tekstien laittomuuden Saatanaa tai Barjeesusta palveleva aivopesty.
        Ei ole häpeä tulla eksytetyksi mutta on häpeällistä olla epärehellinen:

        Uskontunnustuksen kaltaisuuden vaikutuksien selitykset katekismuksista:
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


      • Anonyymi

        Lapsesi olisi ansainnut Laillisia oikeuksiaan Laillisesti suojevan tukea mutta sinä sen riistit rakkaudellasi lapsiakin laittomasti kohtelevien Herrajen palvelijna ja se kertomuksesi "Jeesuksen" tai olisko se "kristuksen" käsi oli jos se olikaan edes niin Barjeesuksen käsi!

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        .............
        "...vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee..."
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        ja eksytettyjen Barjeesus:
        Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


    • Anonyymi

      Ihminen voi olla mieleltään sairas syystä ettei aivot toimi terveesti, on häikkää välittäjäaineiden toiminnoissa, mieli on pahasti järkkynyt pitkän stressin ja kokemusten vuoksi lapsuudessa, huumeet on tuhonneet aivoja ja on myös perinnöllistä sairautta tai sitten syynä on henkivallat. Todellisiin sairauksiin auttaa lääkitys ja terapia ja apu saadaan ajan myötä. Jos sekavuus on henkivaltojen syytä, vapautuminen voi tapahtua hetkessä kun demonit ajetaan pois. Demonien vaikutus on uhrilleen rankka ja niiden seurauksena on voinut tulla päihteiden käyttöä ja holtitonta elämää ja psyyke tarvitsee hoitoa. Tietenkin syynä voi olla oikea sairaus yhdessä henkivaltojen kanssa. Maallikko ja psykiatrian ammattilainen ei usein voi erottaa onko kysymyksessä sairaus vai henkivallat vaan tarvitaan henkien erottamisen armolahja. Missään nimessä ei pidä alkaa ajamaan sairaasta henkivaltoja ilman että on varmauus että kyseessä on riivaustila.

    • Anonyymi

      Ehkä se on mielisairauden aiheuttaja.

    • Anonyymi

      Te, kristityt käytätte kristillisten Kaikkivaltiaita ja Hedän Pyhää Nimeä pilkaten kun uskontunnustuksessanne olette Heistä ja Heidän Pyhästä Hengestä luopuneet!
      "Älä anna väärää tietoa" on kristillisten ominaisuus mutta kristitty uskovainenkin osaa näköjään julmasti eksyttää valheellisesti esiintymällä!
      JOTEN ne pahuudet olette saaneet kun olette ottaneet eksytettyinä vastaan kristittyjen laittomuuden ominaisuudet uskontunnustuksissa.
      KUKAAN kristittykään EI OLE SYNTYNYT USKONTUNNUSTUKSEN KALTAISEKSI VAAN SELLAISEKSI AIVOPESTÄÄN ja sieltä se laittomuuden pahuuden mukana on korvienne väliin asetettu. Ei kristityistä tule kristillisiä vaikka kuinka VALEHTELETTE vääraa todista jakamalla! Periaatteessa olette unohtaneet tai että ole ottaneet vastaan lasten ja nuorten oikeuksia oman ihmisyydensä suojaamiseksi ja turmelette toisia "perisyntisinä" kristillisten Kaikkivaltiaden Nimeä käyttämällä!
      Näihin rikoksiin ei Kristillisten Kaikkivaltiaat ole syyllisiä kuten opeistanne voisi uskoa:
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

      • Anonyymi

        Kristittyje ei kristillisten Kaikkivaltiaat ole lähettäneet maailmalle tappamaan, tapattamaan ja raiskaamaan syyttömiä ihmisiä:

        "Kristityt ovat vainonneet runsaasti myös toisiaan historiansa aikana. [[Ristiretket]] innostivat hyökkäykseen myös kristittyä [[Konstantinopoli]]a [[Neljäs ristiretki|neljännen ristiretken]] aikana vastaan vuonna 1204. Katolisen kirkon piirissä oli [[inkvisitio]] kerettiläisesti ajattelevia kohtaan. [[Ranska]]ssa katolilaiset vainosivat 1500-luvulla [[hugenotit|hugenotteja]]<ref>[http://www.huguenot.netnation.com/general/huguenot.htm History]. The National Hugenot Society.</ref>, minkä johdosta suuri osa Ranskan protestanteista pakeni [[Saksa]]an, [[Englanti]]in ja [[Alankomaat|Alankomaihin]]. Englannissa alettiin [[Uskonpuhdistus|Uskonpuhdistuksen]] jälkeen puolestaan vainota katolilaisia. 1500–1600-luvut olivat Euroopassa katolisten ja protestanttien välisten uskonsotien aikaa. Suurimpana tämän kauden sotana oli [[kolmikymmenvuotinen sota]] 1600-luvun alkupuolella. Uskonnonvapautta ei ollut, vaan kunkin maan hallitsija määräsi uskonnon harjoittamisesta."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        # Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[19] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[20] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[21] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[22] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia ”noitia”. Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[23]#

        Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
        20:45-47
        Ja kaiken kansan kuullen hän sanoi opetuslapsillensa:
        "Kavahtakaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
        noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion".


    • Anonyymi

      Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
      "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

    • Anonyymi

      Suomen Perustuslaki ei kiellä palvelemasta saatanaa Jumalanaan MUTTA sen palveleminen kristillisten Kaikkivaltiaden ja Heidän Pyhän Hengen Nimeä käyttämällä se on Lain mukaan rikos:
      luopuneita: http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

      Luopumalla Heistä yhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
      Ilman Pyhää Isää tai/ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!

      Joten kristityistä ei tule kristillisiä laittomuuksia kristillisten Kaikkivaltiaiden tai/ja Heidän Pyhän Hengen Nimeen tekemällä.

      "Älä tapa" https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
      Ja
      https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka

    • Anonyymi

      Uskon tehosta....
      Jos ei uskon voimalla pysty kesällä kävelemään vaikkapa järven veden päällä niin se on uskon puutetta todistava ilmiö.

    • Anonyymi

      Ei ole syntyissään ei edes perisyntinä mutta terveenä syntyneet uskovaiset uskontunnustuksineen sairastuvat ja sen myötä saavat omaksi ominaisuudeksi narsismin joka osoittaa tietyn asteen epäterveydellistä ongelmaa mm kun pitää jakaa väärää tietoa jota uskoo itse!

    • Anonyymi

      On aika kamala ajatus, että kristityt katselee siskojaan ja veljiään sillä silmällä, että tuolla on varmaan paha henki kun on kummallinen ja outo, ei niin kuin suurin osa muista. Eikö se ns. Pahin henki ole silloin meissä toisemme tuomitsevissa! Joku ihminen käyttäytyy oudosti, sairastaa, ehkä senkin takia että on esim. Traumojensa tai kokemustensa takia yksinäinen, ja yleistähän nykyään on, et kristittyjen rakkaus toisiaan kohtaan on tosi kylmää ja mukavuudenhaluista, ehkä sisäänlämpiävääkin. Eli toisinsanoen, jos me kristityt varsinkin rakastaisimme enemmän toisiamme, näkisimme vaivaa toistemme puolesta, kantaisimme huolta, etsisimme joukosta kadonneita, veikkaanpa ettei olis niin montaa mielenhäiriöistä kärsivää. Me ihmiset tarvitaan toinen toisiamme, toistemme aitoa kohtaamista, aitoa rakkautta, pitkäkestoista vierelläkulkemista.... Varsinkin ihminen jolla on lapsuudessa koettuja traumoja tarvis paljon lähelleen niitä vierellä kulkijoita, turvallisia ihmisiä. Mut mistä sellaisia löytyy? Mikä on seurakunnan tila? Löytyykö rakkautta? Pyhä Henki jokaisessa uskovassa on täydellinen ja ehjä, mut ihminen lihassaan voi ol hyvinkin särkynyt, ilman että olisi mitkään demonit kyseessä. Särkyneet ihmiset ovat peilejä meille, miten huomaamme heidät, käännämmekö katseemme muualle omien mukavien läheistemme pariin, omiin rukouspiireihimme, vaan otammeko heidät mukaan koteihimme, rakastammeko niin kuin Kristus rakastaa meitä, vai eristämmekö, suljemme silmämme häneltä, joka ehkä käyttäytyy toisella lailla kuin minä tai sinä .

      • Anonyymi

        Se täydellisyys on rehellisesti ilmaistuna epätäydellisyyttä!

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        ....
        Luopumalla Heistä yhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
        ....
        Joten usko eksyttää uskovaiset pois kristillisten Kaikkivaltiaiden Nimeen paavalilais-luterilaisuuden opeilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se täydellisyys on rehellisesti ilmaistuna epätäydellisyyttä!

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
        ....
        Luopumalla Heistä yhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
        ....
        Joten usko eksyttää uskovaiset pois kristillisten Kaikkivaltiaiden Nimeen paavalilais-luterilaisuuden opeilla.

        Näitäkään uskovaisten rahoittamilla laittomuuksilla ei ole kristillisten Kaikkivaltiaiden tukea vaan Heistä luopuneiden rikolllisuutta tukevien Herrojen oppien tuki;
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        "Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"

        Lisämaineen hankkiminen Kristillisten Kaikkivaltiaiden ja Heidän Pyhän Hengen Nimeen todistaa mitä uskomalla saa rahoittamalla rikollisuutta.

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        ( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        Johanneksen evankeliumi: 14:15 Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni."
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."


    • Anonyymi

      Tekopyhyys ei pelasta!
      "1.kor.15 opit ovat kristittyjen oppeja...#
      Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joille Jeesuksen ei perustanut seurakuntia eikä heillä ole Jeesuksen opetuslapsia vaan apostoleita. https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
      2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
      -
      Kristilliset = Kaikkivaltiaan Lait antaneen Jeesuksen sekä Hänen kristillisten opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.
      Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea

      Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
      24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      ( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)

    • Anonyymi

      Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus opetti Matteuksen omia, Laille kuulisia kristillisiä näin:

      10:5 Nämä kaksitoista Jeesus lähetti ja käski heitä sanoen: "Älköön tienne viekö pakanain luokse, älkääkä menkö mihinkään samarialaisten kaupunkiin"

      Joukossa ei ollut pakana kristittyjä.

    • Anonyymi

      Jos ei olisi, niin kristityt tietäisivät mistä sen saa mutta uskontunnustuksen antaneina eivät sitä ymmärrä.

      Joten pahuus on siellä lapsiakin kohtaan missä paholaista jumaloidaan uhraamalla lapsiakin elävinä syyttöminä kristittyjen noitarovioilla:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot

      Yleensä murhaamisesta joutuu oikeuteen tuomittavaksi mutta ilmeisesti murhaamisista paholaisen jumaloimiseksi palkitaan.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Katolisessa kirkossa ainakin on selkeät systeemit sen määrittelemiseksi, onko kyseessä henkivaltojen tekoset vai täytyykö kääntyä mielenterveysspesialistien puoleen. Kastettu ihminen ei voi päätyä riivatuksi, mutta pahat henget pystyvät esim. sortamaan (demonic oppression -termillä löytynee tietoa englanniksi) myös kastettua, eli tekemään elämän monin tavoin vaikeaksi. Ne kykenevät myös yksisuuntaiseen "kommunikaatioon", eli esittelemään ja ujuttamaan
      mieleen ajatuksia (mutta eivät lukemaan ajatuksia). Jos olet joskus huomannut, että ikään kuin tyhjästä mieleen tulee jotakin aivan hirveää/häiritsevää, kyse voi olla demonisesta vaikutuksesta. Tällä voi eittämättä olla osansa mielenterveysongelmien synnyssä, mutta ei aina ja kaikissa tapauksissa.

      Demoninen todellisuus tahdotaan mielellään tänä päivänä kieltää, mutta tämä on lievästi sanoen erittäin epäviisasta. Saatanan nerokkaimpia juonia tähän asti on ollut saada maailma uskomaan, että häntä ei ole olemassa.

      • Anonyymi

        Ja sitä sellaisen "epäviisaan" löytää mm historiasta useita...:

        Hitlerin uskontunnustus
        Anonyymi
        23.07.2022 19:18
        Hitler sanoi vuonna 1941 Gerhard Engelille, yhdelle kenraaleistaan, että "Olen nyt kuten aina katolilainen ja tulen aina olemaan sitä"
        Mein Kampf kirjassaan hän kirjoitti että: "Siksi olen vakuuttunut siitä että olen Luojamme agentti. Taistelemalla Juutalaisia vastaan teen Herran työtä". Hän sanoi saman asian Reichstag puheessaan vuonna 1938.
        Kuitenkin sen sijaan että Katolinen kirkko olisi erottanut hänet, heidän lehdistönsä usein kirjoitti ylistävästi Hitleristä.

        Tukea Hitlerille:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."


    • Anonyymi

      Uskokaa jo! Kaikki sairaudet on Jumalan kädessä Kaikki, kaikki, Jumala voi parantaa kaikki sairaudet! Saatana sitoo epäuskoon ja sitoo vaikka penkkiin kiinni kun yrität kasteelle mennä tai keksii aina jonkun tieteellisen selityksen, paha henki aiheuttaa tämän kaiken ihmiselle. Jumala voi parantaa ihmisen aivot ja kaikki raajat ne on aina kaikki Jumalan hallinnassa ja sinulla lainassa hän säätää kaiken. Kukaan lääkärikään ei voi parantaa mitään jos Jumala ei anna sille mahdollisuutta, hän päättää!

    • Anonyymi

      Samaa mieltä että mielenterveyden ongelmat, skitsofreenia, masennus ja muut, että - jos ei kaikissa - niin uskon että varmasti lukuisissa syy niissä on demoninen. maallinen tiede ei semmoisiin usko mutta niin kuin kirjoitit, Jeesuksen aikana niitä samoja hän paransi ajamalla pahat henget ulos.

      Raamatussa mainitaan Skeuaan pojat jotka yrittivät ajaa ulos pahoja henkiä Jeesuksen nimessä ilman tarvittavaa auktoriteettia ja siinä heille kävi köpelösti.

      Uud. syntyneellä kristityllä on usko Jeesukseen mutta se jos päättää tuosta vaan mennä Jeesuksen nimessä käskemällä ajamaan riivatusta ulos demonia niin mistä tiedän että lähteekö se?
      No, voi olla jos rukoilee ja pyytää Jumalaa parantamaan - ja ehkä vielä paastoaa - ja Jumala sitä kautta vapauttaa mutta sanoisin, että ei jostakusta skitsofreenikosta kannata ruveta tuosta vaan ajamaan demoneita ulos, kyllä pitää olla täysi uskonvarmuus siitä että on Pyhän hengen valtuutus ja auktoriteetti ja johdatus siinä tilanteessa suorittaa se teko voidakseen Jeesuksen nimessä käskeä pahaa henkeä poistumaan demonin vaivaamasta ihmisestä.
      Kun sellainen varmuus on niin silloin ne pahat hengetkin lähtevät 100% varmuudella.

      • Anonyymi

        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."
        #
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Saatana
        Saatana kristinuskossa
        Saatana on Uudessa testamentissa ja kristillisessä teologiassa yleensä huomattavasti keskeisempi henkilö kuin Vanhassa testamentissa. Kristillisen käsityksen mukaan saatana kohdistaa vaikutuksensa ihmisiin, jotka hän on saanut lankeamaan syntiin, ja vastustaa ennen kaikkea Kristusta ja kristillistä seurakuntaa.[8] Uuden testamentin mukaan Saatana yritti myös vaikuttaa Jeesukseen.[27]

        Uuden testamentin mukaan saatana on tämän maailman valtias, joka haluaa eksyttää ihmiset Jumalasta[28]. Saatana myös hallitsee tätä maailmaa, ja näin ollen maailma heijastaa hallitsijansa luonnetta[29] [30].
        #
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:7:15 "Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia.
        ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."

        Matt.23:15 Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!"


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe