Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Päivä jonka muistan

Nuori -

lopun elämääni sattui pari vuotta sitten jolloin meinasin menettää henkeni autokolarissa. Kaikki oli milleistä kiinni konkreettisesti sanottuna. Se päivä opetti minulle enemmän elämästä kuin yhteensä mitä olen oppinut siihen mennessä. Se sai tajuamaan kuinka pienestä elämä on kiinni loppujenlopuksi ja kuinka sattumanvaraista meidän syy voi olla täällä oloon tai lähtö täältä. Silloin vain ei ollut minun aikani lähteä täältä, kaikelle on syy ja sille seuraus. Monta kertaa olen pohtinut tässä parin vuoden aikana, että miksi juuri näin, miksi minä, mitä jos olisin tehnyt tuon ja tuon asian toisin, olisiko asiat sitten toisin, kenties pahemmin vai paremmin..hmm kuka sen tietää, en ainakaan minä, tuskin kukaan ja ehkä niin on parempi. Siitä lähtien näen maailman ja ihmiset, ympäristön ihan eri tavalla. Osaan arvostaa pieniä tavan arkisia asioita enemmän enkä valita pienestä, koska tiedän että joillakin asiat ovat todella huonosti eikä sille voi juuri mitään.

Perhe ja ystävät ovat tulleet uuteen rooliin entistä enemmän, olisin voinut menettää kaiken tuon tuosta noin vaan ja jättänyt pelkkää tyhjää ja surua taakseni. Olen alkanut tehdä enemmän asioita sydäm
en äänellä enkä niinkään järjellä, mitä tulee omiin päätöksiini eikä koske muita. Tämän sai aikaan ajatus siitä että mitä kaikkia asioita en olisi ehtinyt tekemään. Opettava kokemus oli ja olen kasvanut ihmisenä.
Onnettomuudesta jäi henkisiä ja fyysisiä arpia, selvisin vähällä loppujen lopuksi, mutta huonommin olisi voinut käydä. Olen iki onnellinen, että sain toisen mahdollisuuden, olen tässä ja nyt, tunne eläväni ja elämä maistuu tällä hetkellä melko makealta. Vieläkin silloin tällöin kun vilkaisen peiliin niin muistan mitä tapahtui ja tulen muistamaan sen lopun elämääni, siitä ei pääse eroon, se on varma. Asian olen loppuun käsitellyt itseni kanssa ja olen sujut itseni kanssa, näin vaan tapahtui. Onnettomuutta ennen en juuri pohdiskellut asioita kovin syvällisesti ja harkinnut asioita monelta kantilta, nykyään asiat ovat toisin. Elämänarvot uuteen järjestykseen ja tiedän mikä elämässä on loppujen lopuksi tärkeää. Eri toten tiedän mitä itse elämältä haluan ja siihen tähtään. Perhe,ystävät,terveys ja omien tavoitteiden/unelmien toteuttaminen on jotain mitä tulisi vaalia.


Kaikki ei pyöri kolikon ympärillä, elämä on lahja.

1

568

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näkijä ja kokija

      Ihmiselämä on hyvin hauras. Itse kiitän sitten ketä kiitän, mutta onneksi viime joulun jälkeen katselin vain yhtä arkkua, enkä kolmea jotka siinä siunaustilaisuudessa olisi voinut olla. Se tosiaan oli kyllä hyvin lähellä, mutta joku antoi kahden ihmisen matkan jatkua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe