Jälkimakeutin mustaherukkaviinini vahingossa turhan reippaalla kädellä. Tykkään kyllä makeista viineistä, mutta nyt tuli kyllä ihan liköörin makuista. Voiko jollakin häivyttää makeutta hieman?
Millä häivyttää makeutta pois kotiviinistä?
1
770
Vastaukset
Sokeria ei voi poistaa, mutta sehän muuttuu käymisprosessissa alkoholiksi, joten lisäämällä mehua jossa ei ole lisättyä sokeria, saat odottelemalla vähemmän makeaa viiniä. Jos viinisi on jo kirkasta niin silloin pitää lisätä myös hiiva.
Menettele näin: Jos olet lisännyt esim. 1 kg:n sokeria ja haluat vähentää sen puoleen, niin 0,5 kg:n hävittämiseksi tarvitset mehua 2 litraa. Lisää hiiva mehuun ja odota, että se käy voimakkaasti jolloin voit lisätä viiniä asteittain esim. ensin 2 litraa, sitten 4 litraa jne. Lisäys aina vasta sitten kun käyminen ALKAA hidastua, jolloin lisätty viini antaa uutta sokeria ja käyminen jatkuu.
On tietysti toinenkin konsti: Tislataan viinistä "hedelmäviinaa". Laki vaan ei salli tätä keinoa käytettävän.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Hakalan asunnossa on kuvattu aikuisviihdesivusto Onlyfansin kautta julkaistu pornovideo.
Keskustan puheenjohtajan Antti Kaikkosen avustaja Jirka Hakala ei jatka tehtävässään. Keskustan puoluelehti Suomenmaa ke673384- 1432370
- 921888
- 1711619
- 891500
Mitä harrastuksia kaivatullasi on?
Mitä harrastuksia sinulla? Onko teillä yhteisiä harrastuksia?761454- 651446
- 711226
Mitäs jos hyökkään rakastuneesti kimppuusi
Tuleeko painimatsi vai "painimatsi". Jää nähtäväksi 😂771150Kannattaako suomalaisen nuoren lähteä Thaimaahan au pairiksi? Mitä olet mieltä?
Chiang Mai Pohjois-Thaimaassa kutsuu neljä suomalaista au pairia elämänsä seikkailuun. Arki toisella puolella maailmaa t351118