Jälkimakeutin mustaherukkaviinini vahingossa turhan reippaalla kädellä. Tykkään kyllä makeista viineistä, mutta nyt tuli kyllä ihan liköörin makuista. Voiko jollakin häivyttää makeutta hieman?
Millä häivyttää makeutta pois kotiviinistä?
1
804
Vastaukset
Sokeria ei voi poistaa, mutta sehän muuttuu käymisprosessissa alkoholiksi, joten lisäämällä mehua jossa ei ole lisättyä sokeria, saat odottelemalla vähemmän makeaa viiniä. Jos viinisi on jo kirkasta niin silloin pitää lisätä myös hiiva.
Menettele näin: Jos olet lisännyt esim. 1 kg:n sokeria ja haluat vähentää sen puoleen, niin 0,5 kg:n hävittämiseksi tarvitset mehua 2 litraa. Lisää hiiva mehuun ja odota, että se käy voimakkaasti jolloin voit lisätä viiniä asteittain esim. ensin 2 litraa, sitten 4 litraa jne. Lisäys aina vasta sitten kun käyminen ALKAA hidastua, jolloin lisätty viini antaa uutta sokeria ja käyminen jatkuu.
On tietysti toinenkin konsti: Tislataan viinistä "hedelmäviinaa". Laki vaan ei salli tätä keinoa käytettävän.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 853617
Kerro jotakin hauskaa. :)
Kirjoita jotakin mukavaa vaikka kaivatustasi. :) Ei törkytekstejä kiitos. :)813260Mä sanon tän suoraan.
Se on sun käytös mikä ajaa pois. Et välitä muitten tunteista kun omistasi.683092On olemassa tiettyjä sääntöjä!
Ja jos aiot pärjätä mun kanssa niin teet vain niinkuin mä sanon. Mieheltä Naiselle702740Oliko pakko olla taas tyly?
Miksi oot niin tyly mua kohtaan nykyään? Ei edes tunneta kunnolla. Katseita vaihdettu ja varmasti tunteet molemmin puoli442242- 651822
Huomenna heitän järjen
romukoppaan ja annan tunteen viedä. Kerran tässä kuitenkin vain eletään. Muistan myös jonkun minua viisaamman sanoneen,271799- 351755
Hyvää huomenta
Hyvää huomenta ja alkavaa viikonloppua ihanalle naiselle! Mitä ikinä teetkään, niin täälä sua yksi miekkonen ajattelee.181709- 601668