RIKOS SINIVALKOISTA KANSAAMME KOHTAAN!

SUPISUOMALAISTA ASUNNOTTOMUUTTA!

Suomessa vietetään lauantaina 17.10. asunnottomien yötä, joka on osa YK:n julistamaa kansainvälistä köyhyyden ja syrjäytymisen vastaista päivää. Asunnottomien yö - kansalaisliike järjestää samannimisen tapahtuman valtakunnanlaajuisesti tänä vuonna jo kahdennentoista (12.) kerran. Tapahtuma järjestetään edellisvuosien tapaan yhteistyössä mm. Vailla vakinaista asuntoa Ry:n kanssa. Kansalaistapahtumia on etenkin suurissa kaupungeissa. Tästä linkistä pääset suoraan Asunnottomien yö - kansalaisliikkeen sivustolle:

http://www.asunnottomienyo.fi/

On suuri kansallinen häpeä ja suoranainen rikos köyhää ja unohdettua sinivalkoista kansaamme kohtaan, että jo sääolosuhteiltaankin vaativassa isänmaassamme, Suomessa, on niinkin paljon kuin vajaat 10 000 (arvio) tavalla tai toisella täysin asunnottomaksi luokiteltavaa henkilöä!

Asunnottomien sankkenevassa joukossa en ole vielä koskaan nähnyt monikulttuurisuuden mukanaan tuomaa rikastuttavaa vaikutusta, vaan kaikki asunnottomuuden kurimukseen joutuneet ovat olleet "sinivalkoisia". Tervettä sinivalkoista kansankokonaisuuttamme ajatellen tämä on tietysti vakavaa ja valitettavaa. Sinivalkoisessa isänmaassamme kuolee vuosittain oman maamme hätää kärsiviä kansalaisia nälkään ja pakkaseen, siksi ei ole paljon vaadittu itse kultakaan meiltä isänmaalliselta suomalaiselta, että näin edes kerran vuodessa muistamme hätää kärsivää omaa kansaamme!

Olen itsekin ollut vakavasti asunnoton kolmeen eri otteeseen elämässäni, joten kirjoittaessani asunnottomuudesta, kirjoitan sen varmasti osittain omalla kokemuksella. Vielä tänäkin päivänä asunnottomuuden minuun jättämät suoranaiset haavat ja jo umpeutumaan ehtineet arvetkin ovat niin voimakkaita ja syviä, etten halua mennä asunnottomuuteni aiheuttamiin tekijöihin tässä yhteydessä tämän enempää, mutta esimerkiksi minunkin kohdallani pätee se yleistä mielipidettä ja tietämystä voimakkaasti vastaankääntyvä hypoteesi, että runsas alkoholinkäyttö oli pikemminkin asunnottomuuden seurausta kuin sen syy. Itse olen lähtöisin köyhistä ja vaatimattomista olosuhteista ja lähdin maailmalle -tosin lastenkotiin- jo viisi vuotiaana. Tämän jälkeen vietin mm. parhaimman nuoruuteni kasvatuskodissa Utajärvellä, josta karattuani sitten päädyin nuorisokotiin Ouluun Höyhtyälle.

Mikään poliittinen intohimo tai vedätys ei todellakaan minua, eikä koko SKS-kansanliikettä, saa ottamaan kantaa asunnottomuuteen, koska juuri asunnottomat edustavat monesti sitä kaikkein syräytyneintä ja puoluepolitiikkaan väsyneintä kansankerrosta, joka ei äänestyskopille jaksa vaivautua. Tämähän on ymmärrettävää jo siinäkin valossa, että jo se seikka, että ei omista voimassa olevaa henkilöllisyystodistusta voi estää yleisissä vaaleissa äänestämisen kokonaan.

Myös wikipediassa on asunnottomuutta käsitelty suhteellisen asiantuntevasti, tosin arviot asunnottomien määrästä ovat rutkasti alakanttiin:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Asunnottomuus

Supisuomalaisen asunnottomuuden historiaan liittyy myös merkittävänä korjaavana tekijänä asunnottomuuden ohella yleiseen syrjäytyneisyyteenkin huomionsa kiinnittänyt vasemmistolaisen hapatuksen vallassa ollut "Marraskuun liike":

http://fi.wikipedia.org/wiki/Marraskuun_liike


Wikipediassakin annetaan harhaanjohtavasti ymmärtää, että asunnottomuus olisi vähenemässä. Totuus on kuitenkin täysin päinvastainen, eikä sitä paranna ollenkaan nyt käsillä oleva vakava taloudellinen tilanteemme ja toisaalta ylimääräisten asunnontarvitsioiden, siis maahanmuuttajien, invaasio sinivalkoista kansaamme kohtaan! Vuokra-asuntojen lisääntyvään tarpeeseen ei ole pystytty, eikä pystytä tulevaisuudessakaan, ilman erityistoimenpiteitä vastaamaan mitenkään. Lisäksi muunkinlainen sosiaalinen syrjäytyminen, mikä on osittain jo kohdannutkin meitä, mutta tulee vielä vuoden loppua kohti yhä pahenemaan, on omiaan vain kiihdyttämään vakavaa asunnottomuuttakin.

Emme voi enää vaieta:

http://komentaja.blogspot.com/

13

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tiedä

      Hieman tarkemmin,esim.Pusimiehenkadulla joutuu anomaan asunnon.Suurin syy ettei saa sieltä asuntoa,on oma käyttäytyminen.
      Maahanmuuttajista suurin osa on,työ/kouluelämässä.
      Ei,eläkkeellä/koskaan työtä tekemättömänä!

      • Suomi suomalaisille

        Maahanmuuttajista huolehditaan hyvin, sen vuoksi heistä ei löydy asunnottomia tai eläkkeelle nuorella iällä laitettuja, työttöminä ovat vain ne, jotka ovat omasta tahdostaan ilman työtä.


      • kuri_ryhti_isänm
        Suomi suomalaisille kirjoitti:

        Maahanmuuttajista huolehditaan hyvin, sen vuoksi heistä ei löydy asunnottomia tai eläkkeelle nuorella iällä laitettuja, työttöminä ovat vain ne, jotka ovat omasta tahdostaan ilman työtä.

        mamut ovat kunniakansalaisia koska mamutuksella Suomi tuhotaan, kansakuntamme menettää identiteettinsä ku täällä sit jauhonaamat menee ulkomaalaisten kanssa naimisiin. Ite aion suosia suomalaista, ja suosinkin jo, mutta vaimo haki eron. Mutta aion ettiä uuden suomalaisen vaimon.


    • Kyllä on malliinsa mennyt täällä Espoossakin nämä asuntohommat.. Miehet kuten naisetkin ovat tuolla rannalla telttamajoituksessa ja ilman asuntoa . Poliisit tietää asian mutta ovat niin kokeneita ammatissaan että suovat näitten ihmisten yöpyä .Ovat jopa yrittäneet hankkia näille ihmispoloisille asuntoja sosiaaltoimen kautta tuloksetta.Vaalit on tulossa ei täällä kannata äänestää paljon on puhetta tyhjät tynnyrit vai kolisee. Siis turhija lupauksia.. Asunnoton olen minäkin teltta onneksi vielä ja hernekeittoa.... omenan kirjastossa pelaa onneksi netti että voi valittaa kurja kulkijakin.......

      • ryhti_kuri_isänmaa

        millaisissa teltoissa? Jos teillä on kamina, voin tulla syksyllä ja talvella kipinävuoroon.

        Tarvitsetko vaatteita, mulla on mm itäsaksalainen paraatitakki joka ei mahtunut mulle


    • älä_äänestä

      äänestäminen on ihan turhaa, ei Suomessa ole isänmaallisia puolueita

    • C0mm4ND3R666

      Se on rikos, ei enempää eikä vähempää kuin vääryys kansaamme kohtaan!

    • Äiti -79 ja 2 lasta

      Kyllä ne mamut maaseudullekin löytää tiensä, siksi tänne muutin perheineni että saataisiin olla oman väen joukossa. Lapsen koulussa pari mustalaista, pari jotain ählämi* ja pari yön timpan tuotosta. Pistää vihaksi mutta ensi vuonna lapsella uusi koulu, ei pitäsi olla mamuja ;)

    • Magnumit esillä

      Muuttoa tehdessäni ja asuntoesittelyissä käydessäni katson ensiksi nimitaulun aulassa, jos on vierasperäisiä nimiä, varsinkin venäläisiä, afrikkalaisia tai arabialaisia, niin kieltäydyn saman tien. Virolaiset on OK, mutta jos tulee joku muu...

    • kjhgfdsa

      Asunnottomille ja köyhille pitäisi järjestää näitä kontteja ja muita vastaavia. Onhan se paljon mukavempaa semmoisissa majailla teltan sijaan ainakin talvella, Kyllä varmaan kelpaisi Romanian kerjäläisille ja missä on rakennusfirmojen vanhat työmaakopit ? ja venäläiset on sivistyneempiä kuin monet suomalaiset.!

      • Viides kolonna

    • kummalista

      Kylläpäs onkin sivistynyttä toimintaa oheisen linkin myötä dokumentoidusti jokaisen nähtävillä..joka osoittaa ettei mikään ole muuttunut vuosikymmenten saatossa..eri pura ja riitaisuus vaan jatkuu..mutta kuka siitä hyötyy?
      -ja kuka hyötyy suomessa asunnottomuudesta?jokuhan siitäkin hyötyy..en usko kenenkään itse tahtoneen asunnottomaksi..joten ..

      • Komentaja hoitaa

        Kyllä kaikille isänmaallisille pummeille tulee maksaa hienot kämpät valtion rahoista. Ilmaiset Tapioviinat myös välttämättömyys!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      137
      7823
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      65
      7006
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3502
    4. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1282
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1253
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      14
      1133
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      226
      1094
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      953
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      901
    10. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      64
      895
    Aihe