Tuomarit vaihtoon! Etenkin seksistinen Saikkonen!

saikkonen on yrjö

Huh hoijaa tätä Suomen Talent-karsintaa! Tuomarit päästävät ihmisiä aivan ihme syistä jatkoon. Saikkosen seksistisellä kuolaavalla tuomaroinnilla jatkoon pääsee, jos vaan on hyvännäköinen "pimu", itse taidoista viis! Sitten nämä kaiken maailman pellet, jotka hakevat Talenteiksi ilman mitään kykyä ja oikeaa viihdyttävyyttä - jatkoon vaan! Hieman on erilainen tämä karsintatapa kuin Amerikassa. Siis nämä tuomarit ovat ihan taidottomia, sillä eivät päästä ihmisiä jatkoon TAITOJEN perusteella. Muutama oikeasti taitava sentään on jatkossa. Muut jotain toisen luokan viihdyttäjiä. Ja Saikkoselle potkut koko sarjasta. Sen litkuttelua ei jaksa kukaan fiksu ihminen! Miten tuollainen rääpäle onkin sinne päässyt miestuomariksi! Ei sitä Salkkarinaistakaan kauan jaksa, kun lässyttää esiintyjille kuin joillekin vähä-älyisille! Kauhean seksistinen koko ohjelma. Milloin kuolataan mitäkin ja lapset katsoo tätä "perheohjelmaa"!

4

413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • V***uuntunut

      Hyvä esimerkki eilen se mikkihiiri-ääninen jackson-laulunesittäjä. Aivan hirveää mutta eikun jatkoon...ei voi kuin ihmetellä.

    • elvike

      eikö tuomareilta vaadita mitään käyttäytymistä?? eivät kyllä kovin järjenjättiläisiä ole nämä Talentin tuomarit, suorastaan sivistymättämön kuvan antavat itsestään. Eikö he muista, että eivät ole itse esiintymässä vaan tuomaroimassa. Yleisönä suurin osa teini-ikäisiä tai nuorempia ja tuomarit hyvin seksistisiä kommentteja antavat ja Jaana Saarinen käyttäytyi aivan törkeästi strippaajan kanssa, ei muistanut minkäikäistä yleisöä on. Huonoa käytöstä, huonoa kuvaa. Muuten sitä sarjaa olisi kiva katsoa jos tuomarit olisi fiksumpia ja asiallisempia. Eihän jenkkitalentissakaan käyttäydytä noin huonosti?!

    • .................

      Täysin samaa mieltä! Saikkonen on todella ällöttävä... Vielä naimisissa ja lapsia. Jos oma isäni kuolaisi jokaista naamarajan ylittänyttä naikkosta, niin olisi kyllä entinen isä. Todella epämiellyttävää. Ja tämä saikkonen tosiaan valitsee jatkoon ulkonäön, ei taitojen, perusteella. Ja itsehän tuo balettia tanssiva pimpelipom ei ole kerta kaikkiaan minkään näköinen.

      Samaan aikaan kun saikkonen kuolaa napatanssijoita kieli pitkällä, salkkarinainen lässyttää kilpailijoille kun viimestä päivää, ja tuntuu olevan suhteellisen pihalla kaikesta. Tuomarit ja juontajat kaikinpuolin ihan äärettömän noloja ihmisiä.

      • Vaihtoon....

        Timo Koivusalo tuomaroi edellisessä talenttissa tuttu mm. Suomen paraskuoro ohjelmasta jota juontaa täälähetkellä. Esim tässä on jo yksi parepi vaihtoehto Saikkosen tilalle.

        Niin ja on siinäkin ammattitaitoa kun joku on laulanut ollaan hiljaa ja sitten kuuluu Ei hyvä tai Jatkoon ja kysytään sitten toisen mielipidettä. Yhtään ei osata (tai haluta jota en ymmärrä) kommentoida laulua. Ei se voi olla niin vaikeaa.


        Ei Talennttia sanoivat tuomarit (katso kolmen lahjakkuuden esitykset)
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8571868


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe