Serranon perhe Hikipediassa

Tavernan haamu

Serranon perhe on saanut seuraavan kuvauksen Wikipedian parodiassa, Hikipediassa.

http://hiki.pedia.ws/wiki/Serranon_perhe


- - -

Serranon perhe (esp. Los Serrano) (2003-2008) on espanjalainen televisiosarja, joka kertoo sekavan suurperheen tarinaa. Sarjassa keskitytään lähinnä kuvaamaan perheen sähellystä ja teinien lyhyitä seurustelusuhteita (jotka yleensä ovat perheen sisäisiä). Sarja on tunnettu nopeasti espanjaa kälättävistä hahmoistaan ja siskoistaan pitävistä miehistä/pojista. Naiset/tytöt pitävät mahdollisimman paljastavia vaatteita ja kaikilla miehillä on mahtavat vatsalihakset, joita esitelläänkin auliisti melkein joka jaksossa.

[muokkaa] Juoni
Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että Lemminkäinen metelöi ja herättää Pohjolan väen takaa-ajoon.
Sarja alkaa, kun Mieto Serrano nai Lucía Kakin ja Serranon taloon tulee kaksi snobia, kolmikymppistä teinityttöä, Eva ja Teté. Tämähän tietenkin aiheuttaa perheen kolmikymppisille teinipojille, Marcosille ja Guillelle suurta mielenkiintoa ja halua saada tytöt sänkyyn. Tämä onnistuukin melkein joka jaksossa, mutta yleensä Diego huomaa poikien aikeet ja saa hirvittävän raivokohtauksen, joka yleensä päättyy sydänkohtaukseen. Pojat saavat tämän tästä maistaa vessaharjaa, jota Diego heille syöttää. Serranon perheeseen kuuluu myös Curro, joka käy esikoulua. Hänelläkin on jo seurustelusuhde yhden luokkansa tytön kanssa. Sarjassa on myös toinen, paljon pienempi, vain kolmihenkinen Martinezin perhe, jonka vanhemmat, Fiti ja Candela, yleensä riitelevät ja heidän poikansa, Raul, yrittää hillitä heitä ja saada tyttöjä sänkyyn. Tämä juonen tökeryys peitetään yleensä tavattomaan riehumiseen, tappelemiseen ja Marcosin siirappiseen laulantaan.

[muokkaa] Tapahtumapaikat
Yleisimmät sarjan tapahtumapaikat ovat Serranon taverna, jossa puhellaan keveitä, juodaan talon tarjoamaa olutta ja keksitään salaliittoteorioita vaimojen ja lasten puuhasteluista, Serranojen talon vessa, jossa vakoillaan suihkussa olevia tyttöjä ja koulu, jossa puhutaan pimpistä ja pippelistä opettajia. Joissain jaksoissa on poikettu jopa Amerikkaan ja Lontooseen asti toteuttamaan jaksojen perusjuonta.

[muokkaa] Hahmot
[muokkaa] Capdevilat
[muokkaa] Eva Capdevila
Sarjasta jo poistunut hahmo, jonka kuvia kaikki nettipervot yhä edelleen hamuavat. Lähti Marcosin kanssa Ranskaan pakoon puolihullua isäpuoltaan. Kulki sarjan muiden tyttöjen tapaan koulussa lähestulkoon puolialasti ja seurusteli jokaisen ystävänsä kanssa.

Eva synnytti Marcosille terveen tytön, joka myöhemmin nimettiin Chloeksi.

[muokkaa] Lucía Gomez
Lucia on Diegon omapäinen vaimo. Lucialla oli ennen Diegoa Sergei-niminen aviomies. Tämä kuitenkin kuoli työtehtävissä ääntenlaskijana kotimaansa Venäjän presidentinvaaleissa. Lucia ehti kuitenkin synnyttää kaksi lasta: Evan ja Tetén. Sittemmin molemmat tytöt ovat iskeneet Diegon kaksi poikaa ja kohta ehkä sen kolmannenkin.

Lucia itse on opettaja, mutta hänen toimenkuvansa on lähinnä haahuilla koulun käytävillä luvattoman laajalla kaula-aukolla varustetulla paidalla ja kerätä pornolehdet Diegon pojilta. Tähän mennessä lehtiä on kertynyt muutama tusina. Niin sitä pitää!

Lopulta Lucia menehtyi jäädessään auton alle, koska jarrut eivät toimineet.

[muokkaa] Maria Teresa "Teté" Capdevila
Capdevilan tyttäristä se snobimpi ja nuorempi, joka on samalla luokalla Guillen kanssa. Seurustelee Guillen kanssa, vaikka ei sitä myönnäkkään itselleen. Iän myötä vaatteet ovat vähentyneet ja nykyään Teté käyttää melkein yhtä paljastavia vaatteita kuin isosiskonsa Eva.

[muokkaa] Martínezit
[muokkaa] Candela Blánco
Koulun entinen rehtori ja Fitin vaimo. Kyllästyi katsomaan Fitin hapannaamaa ja muutti uuden miehen kanssa Kanarialle. Koululaiset kutsuivat häntä Harakaksi.

[

jne.

0

695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Täytyy tunnustaa

        että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
        Ikävä
        127
        1674
      2. jos saat yhden

        Toiveen esittää niin mikä olisi
        Ikävä
        101
        1219
      3. Huomenta päivää

        Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
        Ikävä
        201
        1068
      4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

        Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
        Suomalaiset julkkikset
        7
        1005
      5. Vanhempi mies

        Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
        Ikävä
        54
        891
      6. Anna anteeksi

        Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
        Ikävä
        78
        823
      7. Aika haavat parantaa

        Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
        Ikävä
        171
        794
      8. Tänään kun näin sinut

        olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
        Ikävä
        52
        792
      9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

        HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
        Hallitus
        50
        783
      10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

        Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
        Ikävä
        96
        783
      Aihe