Talent-Markku on yksinkertaisesti paras

isä mallia 60

Vaikka talentissa ei oikein voi esiintyjiä keskenään arvottaakaan, niin Laamanen on omalla tavallaan paras.

Sitä liian nuorta tyttöä en äänestäisi, vaikka lupaava ääni onkin, se saattaisi tuhota tulevan laulajan liian varhaisessa iässä. Ei pikkutyttö ole vielä estraadeille kypsä. Hänen on aika vielä leikkiä kotonaan kavereiden kanssa ja laulellakin leppoisammin, kunnes ikää karttuu lisää.

16

952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laulun kuuntelija

      Kyllä Laamasessa on ainesta. Ei yritä liikaa, van on oma lihava itsensä ja osaa tottavie laulaa se mies.

      • Jyrkipoi2

        Oli paras ehdottomasti. Voiton vei finaalin huonoin esitys. Voiko joku tämän motoristin äänestäjä kertoa minulle yhdenkin perusteen joka ei liity sukulaisuuteen?

        JK


      • jm
        Jyrkipoi2 kirjoitti:

        Oli paras ehdottomasti. Voiton vei finaalin huonoin esitys. Voiko joku tämän motoristin äänestäjä kertoa minulle yhdenkin perusteen joka ei liity sukulaisuuteen?

        JK

        Ei oo sukua. Lahjakas kaveri voitti.
        Kerrankin täyttyy nostaa hattua suomlaisille äänestäjille. Tyhmä ei esityksestä ymmärrä.
        Kaikissa Miikan esitykset oli hyviä ja finaaliesitys ilman pyörätaituruutta paras.
        Katsojan älykkyys tosiaan joutuu koville. Eihän me suomalaiset olla mitää ruudinkeksijäkansaa.
        Euroviisut vois hetää romukoppaan ja korvata vaikka eurotalentilla.


      • voitto oikein

        Onhan se ikänsä laulanut...nuorena oman Gulliver bändin kanssa. Joten lauluataitoa on mutta ei mielestäni talent voiton arvoinen...jotain muuta kaivattiin ja saatiin. Hyvä Miikka


      • Rapsu-
        voitto oikein kirjoitti:

        Onhan se ikänsä laulanut...nuorena oman Gulliver bändin kanssa. Joten lauluataitoa on mutta ei mielestäni talent voiton arvoinen...jotain muuta kaivattiin ja saatiin. Hyvä Miikka

        nuolaista ennen kun tipahtaa,markulle taisi käydä näin kun oli jo enne kisaa omasta mielestään varma voittaja,talent voittajan karismaa ei ollut ollenkaan Markulla,ei ulkonäköa eikä lauluääntä,itserakkautta sitäkin enemmän,kaikkein lapsellisinta oli se että hän kovin sanankääntein arvosteli voittajaa ja ilmoitti että hänellä on vientiä varmasti kuitenkin enemmän,itse en aio tämän hereran levyjä ostaa eikä varmasti moni muukaan tämän jälkeen!!!


      • Nimimerkki2
        Jyrkipoi2 kirjoitti:

        Oli paras ehdottomasti. Voiton vei finaalin huonoin esitys. Voiko joku tämän motoristin äänestäjä kertoa minulle yhdenkin perusteen joka ei liity sukulaisuuteen?

        JK

        enkä äänestänyt, mutta miellyttävin katsoa, harvemmin nähty, joka kerta uudenlainen esitys. Viittominen itsessään ei ole helppoa, musiikin tahdissa vielä vaikeampaa. Pilkulleen liikkeiden tekeminen musiikkiin käsin on paljon vaikeampaa kuin tanssi. Näin rytmitajuttomana tönkkönä osaan oikeasti kuvitella, mihin tarvitaan lahjakkuutta. Esityksessä oli myös eniten liikkeitä.

        Ei kannata esittää kahta kertaa samaa....


    • Sitä saa mitä tilaa

      Tässä sen näkee, että tää kansa on täynnä onnettomia ressukoita, jotka kuvittelee itsestään ja muista samanlaista jotain ihmeellistä. Nää urpot tulee takki auki kaikenmaailman Idolseihin ja Popstareihin kuvitellen osaavansa laulaa ja sitten palaa parkuen kotiin haukkuen paskoja tuomareita. Ammattitaitoisemman raadin (Kallonen, Tapio et co) käsittelyssä nää "talentit" ois olleet "laulukuorossa" jo ekalla rundilla.

      Mutta onneksi olemassa on vielä tällainen paskaformaatti. Hyvin kuvastaa tätä umpityhmää junttikansaa nää äänestykset, joissa todellisella talentilla ei oo osaa eikä arpaa. Ois kiva nähdä todellinen äänten lähdejakauma. Nää "äänestykset" ratkaistiin yöchatistä sattumalta säästyneillä sossurahoilla, hellanlettaskunlutunen-mummeleitten eläkepenneillä, pubikaraokeyhdistysten liiton kampanjalla ja esipissisten isiltä mankumila talenttukirahoilla. Talentin kanssa ei lopputuloksella sitten olekaan hevonhelevetin tekemistä mutta tietty ihqua että näille äänestäjä- ja skabailijaluusereille sattuu joskus jotain kivaa elämässä. Muita sitten hävettääkin olla suomalainen tällaisena päivänä.

      • ----

        Ei kyllä elämässäs taida hirveästi sisältöä olla, jos häpeät jonkun Suomen talentin lopputulossa...

        Sun vinkumiset kuvastaa hyvin millaisia luusereita täällä pyörii. "YHYYY hävettää olla suomalainen!!" Jos ei kiinnosta olla Suomalainen sopii painua esim. vittuun.


      • Realismin kannattaja
        ---- kirjoitti:

        Ei kyllä elämässäs taida hirveästi sisältöä olla, jos häpeät jonkun Suomen talentin lopputulossa...

        Sun vinkumiset kuvastaa hyvin millaisia luusereita täällä pyörii. "YHYYY hävettää olla suomalainen!!" Jos ei kiinnosta olla Suomalainen sopii painua esim. vittuun.

        Käsittämättömiä kommentteja tänää lehdessä. Jos ei tuosta anneta "vuoden huonoin häviäjä"-. palkintoa vinkuvalle lihapullalle, niin sitten ei mistään....jos ei itse voita niin ei pidä ainakaan muita ruveta haukkumaan.


    • Jahhhh

      lapsellinen ukkeli...se on höpö se on löpö joka leikistä suuttuuu!
      Iina oli lapsi joukossa, mutta fiksu, tuskin itkeä pillittelee vaikka ei voittanutkaan!
      Hyvä Iina, näytä vaan mallia aikuisille!

    • lakfjdöfsdajkö

      mahdollisuutensa joskus 70-luvulla vai koska se nyt keikkaili. Ihan hyvä että Talentista nousee nuoria lupauksia, Markku pärjää kyllä ilman Talent rahojakin jos on pärjätäkseen. Markku oli tarkoitettu suomen Susan Boyleksi, läski ja elämää nähnyt tyyppi osaakin laulaa niin että tuomareiden leuat loksahtaa auki, draamaa ja HYVIN suunniteltua sellaista. Markun laulu on keskinkertaista, toki ihan vaikuttava se eka esiintyminen, mutta kuunnelkaa ilman kuvaa ja rääkyviä tuomareita, ei mitään erikoista, rallienglannilla laulettu huono biisi.

    • minullakin mielipide

      mutta laulukilpailut ovat erikseen. Joku ikäraja saisi muutenkin olla näissä kilpailuissa. Tyttönen lauloi todella hyvin, mutta väärässä kilpailussa. Nyt oli esitysten taso niin korkea, mutta olen tyytyväinen voittajaan, vaikka jokin tanssiryhmäkin olisi sopinut voittajaksi, olivat todella taitavia kaikki.

    • Mardini

      Voitto meni aivan oikeaan osoitteeseen.
      ei tuo Markku huono laulaja ole, mutta jos kaverin on turvauduttava toistamiseen samaan biisiin, ei hyvä. Englannin ääntäminen oli aivan surkeaa, joten olisi voinut ottaa vaan jonkun suomalaisen kappaleen, joka olisi saattanut kuullostaa paljon paremmalta. Uskon että tuo saman viisin toistaminen pudotti monta jo aiemmin varmaa ääntä. ei kovin monipuolinen kaveri.

      Ja täytyy sanoa, että jo viimeistään semifinaalissa huomasi, että kaverilla oli noussot vähän pissi päähän. Yritti esittää nöyrää ja reppanaa, mutta hyvin näki läpi, että jo siihen mennessä hankittu julkisuus oli kihahtanut hattuun. Ja etenkin tuo eilinen käytös vahvisti tämän. Kuka, minkä maan tahansa talent/idols/ym kisassa, on ikinä suuttunut häviöstään. Ja sitten tämä "olen saanut satoja tekstiviestejä, että olin todellinen voittaja". Voi elämä... Miikka sai niitä tekstiviestejä vissiin jokusen tuhat enemmän eilisessä äänestyksessä ja siitähän tässä kait oli kyse, mistä kansa piti?

      Voi elämä...

    • Omska
    • hei kamoon

      siis tarkoitatko sitä kaveri joka osasi sen yhden biisin vetää hyvin, ei muuta?

    • ...............

      Parasta talenttia tuo Markku osoitti sillä, että isokin mies osaa kiukutella kuin pikkulapsi...sillä erolla, ettei kukaan nuoremmista "häviäjistä" kiukutellutkaan niin...

      Musiikkia koko elämäni harrastaneena ja sen parissa työskennelleenä voin sanoa suoraan, että Markku Laamanen ei todellakaan ollut keskivertoa lahjakkaampi. Pelkästään keskitason karaokelaulaja. Samanlaisia löytyy lähibaarista tusinan verran. Oli isolla miehellä isot kuvitelmat itsestään ja kyvyistään. Oikein hävetti, kun hän kolmen kärkeen päästyään myhäili omahyväisesti miettiessään voittorahoja, jotka voisi sitten sijoittaa ehkä parempiin karaokevehkeisiin.. :) Siitäs sai. Luojan kiitos Suomen kansalla on jonkinlaista sävelkorvaa, kun ei voittoon häntä ännestänyt.

      Missään vaiheessa en ymmärtänyt tuomarienkaan hehkutusta tästä keskitason taiteilijasta. Luulisi, että musiikkituottajana ainakin Katjalla olisi hieman enempi kritiikkiä irronnut. Mutta kun ei. Tästä vaan koitettiin nolosti ja laskelmoidusti tehdä uutta Susanboylea tai Paulpottsia, onneksi huonolla menestyksellä.

      En sano, että oikea voitti kisan, mutta luojan kiitos ei ainakaan tämä omahyväinen kylppärilaulaja. Pyh.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      313
      2859
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2203
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1243
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe