lääkärisarja 2000-luvun alussa

fffsdf

Häiritsee, kun en muista arkipäivisin tullutta tv-sarjaa (muistaakseni mtv3:lta, mutta varma en ole). Sarjassa oli nuori tummahiuksinen mieslääkäri, jonka nimi oli EHKÄ Jonathan. Ohjelma tuli arki-iltapäivisin. En muista, oliko tämä varsinainen sairaalasarja. Saattaa myös olla, että tämä mieslääkäri tuli töihin johonkin pieneen kaupunkiin/kylään. Muistan niin heikosti enää... Joskus 2001-2002 -vuosina taisi tulla, ja ajankohtana arki-iltapäivät.

7

803

Vastaukset

 • mistä maasta sarja kertoi tai vuosikymmenestä? Muistan sarjan nimeltä Tohtori Finlay, jonka pääosassa oli John-niminen lääkäri. Sarja alkaa vuodesta 1946.

  • Lääkäri oli aika paljon nuorempi kuin tuossa (katsoin googlella pari kuvaa tuosta mainitsemastasi sarjasta). Ajallisesti sijoittui varmaan kutakuinkin silloiseen nykyaikaan (IHAN varma en kyllä ole... mutta ei mihinkään kaukaiseen menneisyyteen ainakaan). Saattoi myös olla, että sen näyttelijän nimi oli Jonathan, ja roolihahmo jokin ihan muu. Harmi kun muistan näin huonosti. Oli britti- tai jenkkisarja. Veikkaisin ensimmäistä.


 • Oisko Doc Martin Martin Clunes pääosassa tullut joskus 2004

 • Heartbeat.

 • Tai sitten Elämä käsissä eli Peak Practice.

 • Lentävät lääkärit/tohtorit oli kyllä joskus hyvä......Australialainen tais olla. Tuo aloittajan kyselemä sarja ei tuu nyt mieleen.

 • villi pohjola

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  67
  2933
 2. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  6
  411