Paljon mielivaltaisempaa on USA:n ja Nato:n

... harjoittamat surmat tai murhat. Kenraali tasolla on ilmoitettu, että ne jotka viljelevät huumeita on oikopäätä ammuttava. Ei edes pikaoikeuden käyntiä. Kyseessä minusta on ennen murha kuin surma sodassa. Kyseinen US-Kenraali olisi välittömästi pidätettävä. Vertaan tätä esim. tähän seuraavaan

Kommandot olivat saksalaisesta näkökulmasta vaaralisia tappajia, nykyään heitä kutsuttaisiin "Terroristeiksi", tätä termiä ei silloin viellä olut, - verratkaa ja ajatelkaa mitä pitäisi tehdä? ja kuinka kovaa syyttää tai lyödä leukaluut paskaksi joiltakin? ennen kuin laitettaisiin häkkiin?

=>

Kommando-käsky
Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kommando-käsky oli Adolf Hitlerin 18. lokakuuta 1942 antama huippusalainen käsky teloittaa välittömästi kaikki Euroopassa ja Afrikassa tavattavat kommandot, vaikka he kiinni joutuessaan tarjoutuisivatkin antautumaan. Kommandoiksi luokiteltiin mm. kommandokoulutuksen saaneet miehet ja ilman sotilaspukua tavatut sotilaallista tekoa suorittavat henkilöt. Hitler piti kommandoja vaarallisina, koska he olivat saaneet paljon tuhoa aikaan Euroopassa, Norjassa ja Pohjois-Afrikassa. Kommandojen toiminta laski myös moraalia kotirintamalla.

Tämän laittomaksi määritellyn käskyn kumoamatta jättäminen oli se ratkaiseva seikka, jonka perusteella kenraalieversti Alfred Jodl tuomittiin hirtettäväksi Nürnbergin oikeudenkäynnissä. Erwin Rommel taas teki päinvastaisen liikkeen ja ei suostunut toteuttamaan käskyä

2

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VIHAINENMIES

      toimesta jälkeen sitten atomipommien 1945. Ja te joilla on vaikutusvaltaa, vain mukana myötäilette, jopa mielistelette näitä tahoja, ettekä edes periaatteellisesti vaadi oikeutta. Olette myötäilijöitä. Tällaista ei tulisi, koskaan hyväksyä. Afganistanissa tapetaan enemmän siviileitä, kuin Talibaneja. Tämä likaisempaa kuin Vietnaminsota, mutta ei saa riittävästi protestia vastaansa, kuin ollaan osaksi uutispimennossa.

      Joka tapauksessa hävetkää Nato-piirit!

      On mahdollista, että jotkut suomalaisetkin on syyllistyneet tai tulevat syyllistymään sotarikoksiin.

    • PARTATERÄKSINEN

      Ei sen kummempaa, kuin summittaiset täsmäaseilla suoritetut "teloitukset". Miksi näistä tehtiin sitten myöhemmin sotarikos ja niin suuri asia. Yhdessä vaiheessa liittoutuneet tappoivat kaikki, joilla oli SS tai Waffen-SS univormu. Ardennien taistelun jälkimainingeissa, Joulukuussa -1944. Siitä he saivat jopa mitaleja. Voittajan oikeus.

      Afgaanit voittavat mutta ulottuuko heidän kädet Yhdysvaltoihin ja Britanniaan jää nähtäväksi? Siitä huolimatta Kansoilla on motiivi rangaista omia rikollisiaan. Eivät ole syntipukkeja vaan oikeita rikollisia, Hyvä ei tarvitse käyttää syyttömiä syntipukkeina. Kansalaiset haluavat syylisiä ja ne he tulevat rehellisesti sanottuna myös saamaan aina jokaisen tekojensa mukaan. Laki halutaan teräväksi, kuin partaveitsenterävä sapeli ja se leikkaa luuytimetkin halki armotta.


      Komissaarikäsky (saks. Kommissarbefehl) oli Adolf Hitlerin kesäkuun 9. 1941 antama käsky, jonka mukaan kaikki Operaatio Barbarossan aikana itärintamalla vangiksi saadut Puna-armeijan komissaarit ja muut aktiiviset kommunistit tulisi tappaa.

      Taistelussa vangiksi jääneet komissarit tuli välittömästi teloittaa rintamalla. Muut vangitut tuli luovuttaa SS:n Sonderkommandoille käsiteltäväksi.[1]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4584
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      27
      2846
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      90
      1931
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      134
      1875
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1805
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      38
      1696
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1613
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      110
      1414
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1309
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1282
    Aihe