Jumalasta, Jeesuksesta ja Uskosta

Etsijälle

Jumala on antanut meille jokaiselle vapaan tahdon se on suurta lahjaa Luojalta. Kun ihminen tekee syntiä hän on etupäässä siitä tilivelvollinen Jumalalle ja viimeisellä tuomiolla kaikki tulee ilmi. Kaikki kirjataan ylös eikä ihminen voi puolustautua mitenkään tieten tahtoen tekemäänsä syntiä Jumalan edessä. Viimeisellä tuomiolla ihmiset erotellaan toisistaan toiset oikealle toiset vasemmalle puolen Jeesusta. Jeesus toimii silloin koko ihmiskunnan tuomarina. Toiset menevät kadotukseen saatanan mukana toiset Taivaan kirkkauteen. Jumalan tahto on on aina hyvä mutta ihminen rikkoo sitä vastaan mitä törkeämmällä tavalla. Jumalan sana kuitenkin lupaa että jos ihminen tulee uskoon ja hylkää syntinsä, tekee parannuksen ja pyrkii oikeamieliseen ja vanhurskaaseen elämään, antaa toisille anteeksi ja tekee Jumalan valtakunnan työtä tavalla tai toisella hän on Taivaaseen kelvollinen Jeesuksen kautta. Mutta ihmisen tulee kääntyä pahalta tieltään.

Jumala valitsi Israelin kansan ja antoi sille Profeetat ja kirjoitukset ( Vanha Testamentti/Juutalaisten Tanakh ) aivan ja yksin ainoastaan Jeesuksen tähden. Tuosta Juutalaisten Tanakhista ( Vanha Testamentti ) on löydettävissä Messias Profetiat jotka Jeesus sitten toteuttaa. Mielenkiintoista on huomata että Vanha Testamentti on kirjoitettu 1400-400 EKR ja Uusi 50-150 JKR. Eli siis kirjoitukset ja profetiat Messiaasta olivat jo olemassa kauan ennen kuin Jeesus syntyi. Tässä on linkki sivulle joka käsittelee Jumalan Juutalaisille antamia Profetioita ja miten Jeesus sitten ne täyttää ja toteuttaa Uudessa Testamentissa.

http://www.nic.fi/~jlindell/messias.htm

*Vielä Muutoma Teesi Jumalan Olemassaolosta*

Jotkut väittävät että maailmankaikkeus maa, avaruus ja ihmiset mukaan lukien olisi syntynyt sattumalta tai suuressa alkuräjähdyksessä. Esitän lyhyehkön vertauskuvan siitä miten epäloogiselta tuollainen väite kuulostaa.

Ajatellaan vaikka että olemme lentokentällä ja meillä on kaikki lentokoneen osat valmiina laatikoissa, moottorit, siivet, pellit, mittaristot, ohjaimet, penkit, sylinterit, jarrut ja jopa pienet mutterit. Kaikki osat ovat laatikoissa ja kasaamista vaille. Nyt jos haluamme saada loogisen ja toimivan lopputuloksen on jonkun loogisen rakennettava kone valmiiksi. Jos siis ajattelemme että maailmankaikkeus olisi syntynyt sattumalta, olisi aivan sama väittää että kun kaikki lentokoneen osat olivat laatikoissa tuli suuri hurrikaani joka asetti kuin ihmeen kautta kaikki osat loogisesti paikoilleen, aivan viimeistä mutteria myöten. Näin epäloogisista on mielestäni ajatella että looginen luomakunta ja looginen ihminen ja hänen loogisesti ja järjellisesti toimiva elimistönsä olisi syntynyt sattumalta. Lisäksi kun ajatellaan että aurinko on juuri sopivalla etäisyydellä ja meillä on painovoima ja fysiikan ja kemian lait jotka kaikki ovat järjellisiä kaavoja ja toimivat logiikan mukaan, on järjetöntä väittää että kaikki olisi syntynyt sattumalta.

Muutoma vertauskuva vielä:

Talo tarvitsee rakentajn
Auto tarvitsee valmistajan
Kello tarvitsee suunnittelijan

Looginen luomakunta ja looginen ihminen tarvitsee loogisen luojan eli Jumalan

Tyhjästä ja sattuman kautta ei tälläistä olevaisuutta nyhjäistä

Nämä tiedemiesten "teoriat": alkuräjähdys, evoluutio a jääkaudet ovat vain ontuvia "teorioita", ikään kuin arvailuja, eivät siis absoluuttisia totuuksia.

Toivottavasti herätti ajattelemaan.
Vielä muutoma todistus lopuksi (kieli englanti)

http://www.youtube.com/watch?v=LBu5V_-M2Dc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=NPabMyVvC9s

1

355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ongelmaa

      "Jumala on antanut meille jokaiselle vapaan tahdon se on suurta lahjaa Luojalta."

      Eikös Jumalan pitäisi olla kaikkivaltias ja kaikkitietävä? Selitä miten Jumala voi olla sellainen ja samalla ihmisellä voi olla vapaa tahto.


      "Jumalan tahto on on aina hyvä"

      Ja kun Jumala on kaikkivaltias, ei maailmassa voi tapahtua muuta kuin hyvää, eikö?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Savonlinnassa machete hyökkäys!

      Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
      Maailman menoa
      190
      3962
    2. Mikä siinä sun kaivatussasi on niin

      erityistä muihin verrattuna? 🙋‍♂️
      Ikävä
      191
      2830
    3. Suoraan Sinulle

      En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
      Ikävä
      58
      1706
    4. Kuvaile omaa ulkonäköäsi

      Niin kaivattusi voi bongata sinut täältä.
      Ikävä
      119
      1684
    5. Pakettiauton kuljettaja tappoi

      Kuljettajan nimi joka tappoi 2 ihmistä.
      Leppävirta
      13
      1458
    6. Apokryfikirjat: mitä "kielletyt kirjat" kätkevät sisäänsä?

      Itämaiset palstat eivät ole Raamatun tai kristinuskon asialla, mutta koska meitä häiritään täällä, meidän on puhuttava a
      Hindulaisuus
      423
      1337
    7. Niin siinä kävi

      Mä ihastuin suhun. Kukapa ei? Olisi pitänyt kuunnella sisäistä naisen vaistoa, etten takuulla ollut ainut. Kuulin sattum
      Ikävä
      61
      1273
    8. Mikä on sinun ja rakkaasi ikäero?

      Kirjoita, jos rakkaasi on nuorempi/vanhempi 🥰
      Ikävä
      93
      1254
    9. Mitä siellä tapahtuu?

      Mitä ihmettä? Joku hyökkäys?
      Savonlinna
      27
      1201
    10. Mies minkälaisista naisista yleensä

      Tykkäät? Ihan mielenkiinnosta kysyn.
      Ikävä
      75
      1196
    Aihe