Conanille potkut!

varmistui

Conan sai sitten lähtöpassit NBC:ltä ja kultaisen kädenpuristuksen, eli 33 miljoonaa dollaria (noin 23 miljoonaa euroa) kahisevaa...

Työttömäksi Conanin lisäksi jää hänen henkilökuntaansa kuuluvat 200 henkeä, joista suurin osa on siis tehnyt Tonight Showta. Heille lohkeaa myös muhkea eroraha jaettavaksi, yhteensä 12 miljoonaa dollaria (noin 8,5 miljoonaa euroa). Moni Conanin henkilökunnasta muutti perheineen itärannikolta Kaliforniaan vasta alle vuosi sitten.

Conania nähdään televisiossa seuraavan kerran aikaisintaan syyskuussa. Siihen asti esiintymiset estää NBC:n kanssa tehty sopimus. ABC ja HBO ovat ilmoittaneet että he eivät suunnittele Conanin palkkaamista. FOX taas agressiivisena kilpailijana on ilmoittanut kiinnostuksensa. Muita vaihtoehtoja on kaapeli-verkko ja Comedy Central.

Saas nähdä vieläkö joskus "Suomenystävä" Conania nähdään täkäläisessä teeveessä.

22

4952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stuura enso

      että saattaa olla et riipasen kovan kännin tänään

    • La Bamba, marry me!

      Kädetöntä touhua NBC:n johdolta. Ongelmat alkoivat, kun aikaisemmaksi siirretty Jay Lenon show ei kerännytkään tarpeeksi katsojia, ja NBC halusi palauttaa Lenon entiselle paikalleen. Koko lähetysaikojen siirtokikkailu johtui siitä, että yritettiin säästää kustannuksissa--Lenon show klo 22 tuli halvemmaksi kuin jos samaan aikaan olisi lähetetty draamaa tai muita hyviä ja samalla kalliita sarjoja. Nyt homma kusi kintuille ja lopputulos ei tyydytä ketään, paitsi ehkä Lenoa. Itseäni harmittaa, koska tykkäsin katsella Conania. Tosin hänkin oli parempi New Yorkin aikanaan kuin lopussa Los Angelesissa. Voisiko Fox mitenkään palkata häntä ja lähettää hänet takaisin New Yorkiin (ja koko hänen tiiminsä)? Jos se ei onnistu, niin Conanille löytyy aina hommia Suomesta! Hän voisi hoidella kaksoisolentonsa Tarja Halosen PR-asioita aina kun oikea Tavja on liian äkäisellä tuulella tullakseen kameroiden eteen...

      http://www.marketwatch.com/story/obrien-signs-deal-to-leave-nbc-2010-01-21

      • sfgsgdsgd

        Totta on, että Lenon show on menestynyt huonosti, mutta todella huonoja olivat Conaninkin katsojaluvut. Kun Conan siirtyi tonight showhun, romahtivat shown katsojaluvut täydellisesti (ainoastaan ensimmäinen osa menestyi hyvin). Itse asiassa katsojaluvut ovat viime aikoina olleet shown koko historian surkeimpia. USA:laiset eivät vain yksinkertaisesti ole pitäneet Conanista.


      • 18
        sfgsgdsgd kirjoitti:

        Totta on, että Lenon show on menestynyt huonosti, mutta todella huonoja olivat Conaninkin katsojaluvut. Kun Conan siirtyi tonight showhun, romahtivat shown katsojaluvut täydellisesti (ainoastaan ensimmäinen osa menestyi hyvin). Itse asiassa katsojaluvut ovat viime aikoina olleet shown koko historian surkeimpia. USA:laiset eivät vain yksinkertaisesti ole pitäneet Conanista.

        Ei siis tommosen ohjelmaa tyhmemPÄÄ voi olla,kun tommomoseen koheltamiseen pystyy
        kuka vaan,ilman älykkyys osamäärää suorittamatta.
        Suuret kiitokset hänelle kuka on sanonut,että riitää kiitos!!!


      • Katastrofe
        18 kirjoitti:

        Ei siis tommosen ohjelmaa tyhmemPÄÄ voi olla,kun tommomoseen koheltamiseen pystyy
        kuka vaan,ilman älykkyys osamäärää suorittamatta.
        Suuret kiitokset hänelle kuka on sanonut,että riitää kiitos!!!

        "Ei siis tommosen ohjelmaa tyhmemPÄÄ voi olla,kun tommomoseen koheltamiseen pystyy
        kuka vaan,ilman älykkyys osamäärää suorittamatta.
        Suuret kiitokset hänelle kuka on sanonut,että riitää kiitos!!! "
        Ahahaa :D
        tyhmemPÄÄ
        tommomoseen
        älykkyys_osamäärää suorittamatta(!?)
        Onko tämä Kuinka monta virhettä löydät? -tehtävä?
        Puhtaaksi kirjoitettuna menisi tekstisi osapuilleen näin:
        Ei siis tuollaista ohjelmaa tyhmempää voi olla. Tuollaiseen koheltamiseen pystyisi kuka tahansa. Parhaiten näköjään menestyvät ne, jotka eivät ole Mensan testiä läpäisseet.
        Suuret kiitokset hänelle, joka on sanonut kiitos ja hei!


    • 25

      oikeeta meininkiä loppuupahan paskan syytäminen hetkeksi.

    • vituttaa Conania

      paitsi että noilla rahoilla ainakin henkilökohtaisesti jäisin HIEMAN pidemmällekin vapaalle kuin syyskuuhun asti...

    • sempere

      Kiitos nbc teitte oikean ratkaisun!!! Tervetuloa Jay Leno!!! Jes jes jes!!! Tämä on onnen päivä. Ihana uutinen jay leno on huippu!!! Kuminaama conani pitäis karkoittaa koko maapallolta!

      • fjfsjfsgj

        LEno eläkkeelle ja Conan takaisin. Leno on ihan ok, mutta jutut ovat hampaatonta Hollywood-höttöä eli ei mitään särmää mihinkään suuntaan. Suurin syyllinen on kuitenkin NBC:n nykyinen kädetön johto, joka on mennyt jo muutaman vuoden ajan sössimään kanavan ohjelmat.


    • Frank Drebin

      Eikun nettiadressia vaan kehiin eli Coco Suomeen vetämään koko Euroopassa näkyvää talk-showta! Eli Euroopan julkimot saisi lentää Helsinkiin haastateltavaksi. Idea tarpeeksi absurdi ja Suomen ystävä Conan varmaan ohuesti vihainen tilanteesta eli voisi onnistuakin..

    • jaajaa.......

      onko?

    • ei ymmärrä

      Oonkohan nyt käsittänyt jotain pahasti väärin, selittäkää joku mulle kiitos. Eikös Lenon pitänyt lopettaa, jäädä eläkkeelle, ja sen takia Conan siirtyi Lenon tilalle? Ei helvetti Conanilla ollu mitään saumaakaan saada Lenon faneja puolelleen kun Leno samaan aikaa häsää toista ohjelmaa. Mikä järki tossa kuviossa nyt sitten oli?

    • anttka

      Viimeinkin tekijät ymmärsivät mitä kansa ajattelee conanin ohjelmasta ... typerää .. ei mitään sisältöä... ei mitään tosi asiaa..perättömiä juttua .. eikä mitään huumoria

      • /)/&%

        Mitä siitä yleensä seuraa jos irvailee ja haukkuu työnantajaansa julkisesti? Kun rahat on käytetty voi palata kaapelille juontamaan megavisaa.Taas vuorostaan uusia koomikoita on jenkeissä astumassa kuvioon ja Conan yritti naamanvääntelyllä vedota nuorempiin katsojiin.


      • Conan parka
        /)/&% kirjoitti:

        Mitä siitä yleensä seuraa jos irvailee ja haukkuu työnantajaansa julkisesti? Kun rahat on käytetty voi palata kaapelille juontamaan megavisaa.Taas vuorostaan uusia koomikoita on jenkeissä astumassa kuvioon ja Conan yritti naamanvääntelyllä vedota nuorempiin katsojiin.

        Conanin upotti Jay Leno (59 v.) joka ei lähtenytkään suunnitellusti eläkkeelle 2009. Jay Leno ei malttanut lopettaa, vaan alkoi neuvotella uudesta showsta ABC-kanavalla. (Myös FOX oli kiinnostunut Lenosta.)

        NBC ei sitten halunnutkaan luovuttaa Lenoa kilpailijoille, vaan teki peräti viiden vuoden sopimuksen Lenon kanssa. Conanin uusi sopimuskin oli vain kolmevuotinen!?! Jay Lenon jatko NBC:llä oli totaalinen shokki Conanille.

        Kun sitten katsojaluvut romahtivat piti jotakin sitten kai tehdä. NBC piti Jay Lenoa tärkeämpänä ja Conanille annettiin kaksi vaihtoehtoa, joko siirtää shown alkua myöhemmäksi ja raivata tilaa Lenolle tai lähteä kälppimään. Conanilla oli huonot kortit käsissä juurikin lyhyemmän sopimuksensa takia. Conanin lähtö ja korvaaminen olisi voinut olla automaattisesti edessä parin vuoden päästä. Miksi siis jäädä odottamaan nöyryyttävää loppua...


    • Hmmmmh

      HBO ja Comedy Central ovat kaapelikanavia (siksi niiltä tuleekin parasta ohjelmaa USAssa) eli kuulunevat tuohon "kaapeli-verkkoon".

      Vai enkö tajua nyt jotain?

    • SayNoConan

      ihan oikein vain idiootti diggas sen homon läpistä!

    • Ei voi tietää..

      Kuka on Jay Leno???

    • ja edelleen

      Jäi taas provokationaalisesti - kuten tällä foorumilla (forum) on tapana - laittaa asiat oikein! Se harmittaa. olemmeko juoruämmiä? Summahan ei ollut 33 milj. dollaria. Se oli enemmän. Aivan sama kuin politiikassa: summa joka ylittä 100 k€ on käsittämätön luku. Eletään vain vaikka ilman Konnoria..

    • Conando

      Andy Richter jotenkin sekoitti koko ohjelman konseptin. Late Nightissä Max Weinbergin ja Conanin sanailu oli merkittävässä osassa, mutta kun siihen tuli Richter mukaan pönöttämään ja tyhjänpäiväisiä naureskelemaan jäi koko orkesteri vähemmälle huomiolle.

      • edelleen oikein

        Summa oli 33 miljoonaa dollaria --> CONANILLE. Henkilökunnalle tuli loput ja mediassa on sitten tuota yhteissummaa uutisoitu (otsikoitu), joka on reilusti yli 40 miljoonaa euroa (jopa 50 miljoonaa).

        Oprah Winfrey on kutsunut ohjelmaansa (The Oprah Winfrey Show) Jay Lenon ja myös Conan O'Brienin. Jay Leno tulee, mutta Conan ei ole vielä vastannut kutsuun. Olisi aika hauska nähdä millainen välienselvittely ohjelmasta muodostuisi, saattaisi jopa tuolit lennellä Jerry Springer Shown tapaan!?!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2823
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1496
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1450
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      21
      1031
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      993
    Aihe