Kunna vuokra-asunnot ja asukkaat!

Villi länsi...

Ystäväni valitti, että kunnan luhtitaloihin Haikalassa on pesiytynyt sellaista porukkaa, ettei siellä voi työssä käyvä ihminen asua. Päivisin on hiljaista, mutta illalla meno alkaa kiihtyä ja juomingit ja kova melu jatkuu läpi yön. Joku yh-äiti oli valittanut asiasta sillä seurauksella, että hänen auto oli rikottu kostoksi. Poliisi on voimaton, koska todisteita tekijästä ei ole.

Kunta voisi laittaa mokomat loiset ojennukseen ennen kuin joku kyrpiintynyt työssäkäyvä asukas käy syöttämässä yön sankareille lyijypitoista unilääkettä. Tästä on sitten sanottu. Sitten ne autonromut helevettihin sieltä.

(Kirjoitus perustuu Haikalan luhtitalossa asuvan henkilön kertomukseen)

12

1539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei häiriöö

      Pohjasakkaahan niihin on kerätty ,tarkoitan näitä rymy porukoita mitkä eivät välitä toisten sanomisista mitään.Poliisit ei voi näille mitään,tai eivät välitä kun nämä eivät ole heidän ongelma.Mutta tähänkin olis ratkaisu kun poliisille soitetaan häiriö tapauksessa,veisivat häiriön tekiän yöksi putkaan ja aina kun joutuvat käymään joku lähtis mukaan niin eiköhän tyhmempikin tajuu ettei yöllä meluuminen kannata.Voittehan kokeeksi kokeella ja mennä poliisitalon nurkille metelöimään,tuskin kauan saatte olla kun noutaja tulee.Siis eikun kokeilemaan.

      • korvatulpat...

        ...on parkkiksen reunalla metsikössä jonku yksityinen autokorjaamo. Liekö luvallista rakentaa moisia tellinkejä kunnan maille? Asiakkaiden autojako ne parkkipaikan täyttäneet romut ovat vai miksi ne siellä lojuvat?

        Tuskinpa kukaan haluaa unien vastapainoksi nähdä autonsa rusikoituna.


      • huhuhuu
        korvatulpat... kirjoitti:

        ...on parkkiksen reunalla metsikössä jonku yksityinen autokorjaamo. Liekö luvallista rakentaa moisia tellinkejä kunnan maille? Asiakkaiden autojako ne parkkipaikan täyttäneet romut ovat vai miksi ne siellä lojuvat?

        Tuskinpa kukaan haluaa unien vastapainoksi nähdä autonsa rusikoituna.

        Haluaisitko tulla suoraan sanomaan? Etkä täällä uhoilisi! ET OLE KOSKAAN TAI KUKAAN MUKAAN SANONUT ETTÄ HÄIRITSEE!! Autot on omia eikä mitään romuja! Jos renkaat vaihtaa ja jarrut vaihtaa yms OMISTA AUTOISTA OMALLA PARKKIKSELLA, niin ei ole mikään KORJAAMO! Tällä pihalla ja muuallakin on vähän isompiakin ongelmia. mutta eikö sinulla ole miestä tulemaan sanomaan tuo ihan asian omaiselle, eikä uhkailla täällä ja jos autoihimme tapahtuu jotain asiasta luonnollisesti tehdään rikosilmoitus.


    • Koti-Rauha

      Turha täällä on itkeä. Ilmoitus kunnan isännöitsijälle. Sen pitäisi tepsiä, ja jos ei tehoa, tehkää valitus isännöitsijästä vaikka kunnanhallitukselle.
      Eihän edes omistusasunnossakaan saa mellastaa miten tahansa. Muutaman varoituksen jälkeen niissäkin ryhdytään toimenpiteisiin asunnon ottamiseksi taloyhtiön haltuun.

    • entinen klakelainen

      Eli itse asunut kyseisellä pihalla kun talot olivat juuri valmistuneet.. Silloin oli mukavaa rauhallista porukkaa.. jos ei sitä saatanan pirullista ihmistä lasketa mukaan.. mutta mitä tiedän ja kuullut niin nykyään tosi huono "piha-piiri" esim. lapsiperheiden en suosittele muuttavan kyseiselle alueelle.Sama myös harjula ja jokihaantie. Mutta en myöskään väitä ettei siellä nykyään olisi muutama mukava asukaskin :) Ja onko sillä niin hirveästi väliä jos joku autonromu siellä parkkipaikalla on ne varmaan kuitenkin maksaa sen paikan. Mutta jokaisella omat mielipiteet jne.. Mutta juoppoja.. nistejä ja muita häiriköitä ei voi missään päästä karkuun niitä löytyy jokaisessa klaukkalalaisessa vuokrakämpässä.

      • DD

        "Mutta juoppoja.. nistejä ja muita häiriköitä ei voi missään päästä karkuun niitä löytyy jokaisessa klaukkalalaisessa vuokrakämpässä. "

        Kyllä nuita samoja löytyy myös omistusasunnoista (rivarista, omakotitalosta) ei niitä pääse mihinkään pakeneen. Se kuuluu suomalaiseen kulttuuriin.


      • teks
        DD kirjoitti:

        "Mutta juoppoja.. nistejä ja muita häiriköitä ei voi missään päästä karkuun niitä löytyy jokaisessa klaukkalalaisessa vuokrakämpässä. "

        Kyllä nuita samoja löytyy myös omistusasunnoista (rivarista, omakotitalosta) ei niitä pääse mihinkään pakeneen. Se kuuluu suomalaiseen kulttuuriin.

        Olen tässä piakkoin muuttamassa Nurmijärvelle. Mitkä ovat ns. hyvät ja mitkä ns. huonot alueet? Joku vuokrakämppiä olisi tarkoitus katsoa...


    • mittari täyteen..

      Muutti pois omistusasuntoon. Saa nyt nukuttua öisin.

    • ......

      Tuhotyöt voisi ehkä estää kameravalvonnalla. Kamera parkkipaikalle?

    • hei vaan....

      mikä se osote on missä tollasta tapahtuu :o kun ollaan itekki klaukkalasta hakemas asuntoa ettei sinne eksytä lähelle :o

    • nöyrä paska läjässä

      miten on mahdollista että nurmijärven vuokra-asunnot pitää mafian tyyppistä toimintaa nykyyhteiskunnassa eli päätökset ovat julius ceasar/pertti selkälä takana eli toiminta perustuu täyteen diktatuuriin edellä mainitun taholta mahtaakohan kirjanpidossa/päättäjissä olla jotain hämärää.seppäläntien päättäjissä oli muun muassa yli 40vuotta ollut sossu pummi päättämässä 2.5miljoonan osto päätöksistä häh? oisko syytä tarkempaan tutkimukseen poliisin taholta!!!

      • khfft788

        Itse olen ihmetellyt mainitun henkilön autonhankintaa ja käyttöä. Onko asiallita ajaa vuokralaisten maksamalla ökymersulla yksityis ajoja. Kannatan erityistilintarkastuta tuonne


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe