Puolasta se alkoi.

Englanti ja Ranska lähtivät sotaan Puolan vuoksi. Saksa vaati osia Puolasta, nyt ei jäänyt sitten mitään ja Puolan asia jäi käytännössä hyvin nopeasti unholaan. Puolan kohtalo oli kova ja lopulta se joutui Natsien jälkeen vielä Stalinin käsiin. Itä-Puolanhan Neuvostoliitto miehitti jo 17.9.1939 lähtien, heille ei tietenkään enää haluttu ja rohjettu julistaa sotaa. Asian näin pitkälle mentyä se olisikin ollut suuri virhe Ranskan ja Englannin kannalta.

Jälkiviisaasti toisen maailmansodan alkaminen 3 syyskuuta 1939 hyödytti vain Yhdysvaltoja ja Neuvostoliittoa, vielä jenkeille sota oli kuin suurta siirtomaasotaa valtameren molemmilla puolilla. Yhdysvaltojen hartaasti valmistautuen yhteenottoon ja halusta saada valtaa Euroopassakin. (nyt 2010 USA:n työkalut ovat US-hallituksen joukot, NATO, CIA, diplomaattinen painostaminen jne... ja jne...)

USA tapojensa mukaan provosoi ja pakotti Japanin iskemään, johon Saksa käytännössä oli pakotettu yhtyä Saksan omalla sodanjulistuksella 7.12.1941 - virtasihan materiaalia yhdysvalloista Neuvostoliittoon jatkuvasti ja USA:n materiaali tuki oli erittäin merkittävä, joten ei Hitler ihan tyhjästä sitä sodanjulistustaan Yhdysvaltoja vastaan polkaissut.

USA:ssa valmisteltu oltiin pitkään vuodesta 1930 ja Puna-armeija oli likaisen työntekijä. Ihan viisaasti tehty jenkkien kannalta, mutta saisivat kyllä jo häipyä Euroopasta. Ei ne ole shakkilaudan kuninkaita enää kauan, eikä sen perään ole aina kunnioitettavaa mennä, oli mitä oli.... Ryssille kumartaminen ei ole edes toinen vaihtoehto. Sitä emme tee, vaikka Natoilijat haluaisivat meidän tekevän niin, niinpä tietenkin.

Kovin vähän USA:ssa tänä päivänä eristäytymispolitiikka saa kannatusta.

Eihän Hitleri varsinaisesti Toista Maailmansotaa aloittanut, jos vielä ajatellaan siten että Toinen Maailmansota oli jatkoa ensimmäiselle maailmansodalle. Ei jatkajat välttämättä ole aloittajia. No kuka aloitti Ensimmäisen Maailmansodan? Tietääkö joku sen yksiselitteisesti? Kuinka paljon kyse oli poliittisista ideologian eroavaisuuksista ja kuinka paljon kyse pohjimmiltaan geopoliittisista asetelmista. Eli sama Toinen maailmansota olisi saattanut tulla ilman Natseja ja kommareitakin....Mahdoton sanoa koska kaikki liittyvät kaikkeen.

Saksalle ihanteellinen vaihtoehto olisi natsismin sijaan ollut jonkinlainen konservatiivinen nationalismi. No näin ei kuitenkaan valitettavasti ollut ja historia on historiaa….

USA:ssa eristäytymispolitiikan kannattajat olivat usein äärilaidan konservatiiveja, monessa mielessä ulkopolitiikassaan aivan päinvastaisia kun nykyiset Neo-konservatiivit, jotka vaikuttavat hieman tärähtäneiltä ja tulee mieleen jollaintavalla jotkut "Maolaiset" tai vastaavat. Se selittää monen neokonservatiivin henkilöhistoriaa joka ei oikein kestä päivän valoa, vaikka sen kanssa heidän on elettävä. Jotkut entisiä 1960-luvun hippi kommareita, entisiä itäeurooppalaisia, juutalaisia jne…

Tavallista konservatiivia voin jossain asiassa vilpittömästi kunnioittaa, mutta neokonservatiivit ovat oksettavia. Luulisi perinteisillä konservatiiveilla olevan kova halu tehdä neokonservatiiveihin selkeä pesäero.

http://www.saulmasson.org

-masson

1

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Jotkut entisiä 1960-luvun hippi kommareita, entisiä itäeurooppalaisia, juutalaisia jne…"

      Niin tähän perään sanon heti, ettei minulla ole mitään juutalaisia vastaan, mikäli he eivät ole jyrkänlinjan sionisteja tai syyllistäjiä joilta toisaalta itsekritiikki puuttuu lähes täysin. Tämä uppoaa esim. saksalaisiin kuin kuumaveitsi voihin, joka realisoituu itseruoskintana, heidän ulkopolitiikkaansa ja historiaan, - en sanoisi vääristelyyn, mutta epäloogisiin asioiden painottamisiin. Tiedän, että on juutalaisia jotka ovat myös itsekriittisiä ja ironisesti ilmaisevat sionistien edesottamuksia. Totta kai mekin olemme itsekriittisiä ja mm. osoitamme miten Hölmölän hommaa natofinland on 2010 Suomessa.

      Oletan, että kaikki ymmärtävät, etteivät kaikki juutalaiset ole sionisteja, mutta sionistit ovat niitä äänekkäimpiä ja oletettavasti heidänkin joukossa on maltillisia ja vähemmän maltillisia ihmisiä.

      Tällaista lietsontaa kristittynä minun on vaikea hyväksyä: "Ei ikinä anteeksiantoa, ei ikinä unohdusta" -voisi alkaa unohtaa jo, kun natsiajan nuorimmat ja sen ajan lapsetkin ovat jo vanhuksia. Niin ikään en hyväksy kristittynä ihmisten ja ihmisryhmien syrjintää vaan asiat tulee mahdollisimman pitkälle ratkoa sivistyneesti keskustelemalla ja neuvottelemalla, jos se on vain mahdollista ja kantaa hedelmää.

      Saksa on yksi "pasifistisimpia" länsimaita Euroopassa ja yhdysvaltalaiset yksi länsimaiden sotaisimmista valtioista Israelin lisäksi.

      Kyllä meidän täytyy pitää puolemme niin idän kuin lännenkin kanssa vaikka olemme "länttä" itsekin - paremmin sanottuna olemme eurooppalainen maa, tämä "länsimainen" jää niin suurpiirteiseksi ja ilmavaksi määritelmäksi, jonka viljely on epäsuotavaa.

      Kannatan eurooppalaista asevarustelu ohjelmaa omine sotilassatellitteineen ja mm. hyviä ranskalaisia hävittäjiä onkin jo valmistettu, joiden kappale hinta laskisi, kuin kaikki EU-maat pyrkisivät suosimaan eurooppalaista. Jenkit suosittelevat meidän aseistamista, mutta käytännössä heidän omilla aseillaan. Se ei ole viisasta vaan on luotava kunnon eurooppalainen asevarusteluohjelma.

      http://www.saulmasson.org

      -masson

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      348
      4584
    2. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      27
      2846
    3. Naisiin ei ole luottamista

      Ainakaan useimpiin suurin osa hakee vain hyötyä miehistä tavalla tai toisella.
      Ikävä
      90
      1931
    4. Herätys nyt vittu!

      Laihduta hyvänen aika
      Ikävä
      134
      1875
    5. Minun täytyisi lopettaa

      Kaipaaminen. Siksi kun en pysty mihinkään. Tulee vain harmia kun kaipaan. Olen niin väsynyt, ei kiinnosta mikään, enkä e
      Ikävä
      31
      1805
    6. Olet niin lähellä

      .... mutta en tiedä haluatko nähdä tai kuulla minusta. Minulla on ikävä sua, minua nuorempi nainen.
      Ikävä
      38
      1696
    7. Mies miten reagoisit jos

      satuttais näkemään sattumalta?
      Ikävä
      31
      1613
    8. Hävetkäämme!

      Rydman saa jatkaa. Hymyili leveästi haastattelujen aikana. Mikä meissä on vikana kun tuollainen "mies" ministerinä?
      Perussuomalaiset
      110
      1414
    9. Tänään onkin hyvä päivä

      Selata koko päivän Tinderin hunajaisia naisia. Jospa löytyy se rakkaus. Vähän kuin pelaisi hedelmäpelejä. 💘🍑🍍
      Sinkut
      61
      1309
    10. Miksi rikkaiden pitäisi

      maksaa köyhien ja laiskojen verot, en ymmärrä tätä laskuoppia?
      Maailman menoa
      177
      1282
    Aihe