Ellenin eksytykset kuolemattomina!

Ellen White kirjoittaa heinäkuun 1906 lehdessä nähneensä yöllä näyssä pitävänsä puhetta adventisteille. Hän ei siis puhunut ihmisille, vaan näki näyssä itsensä puhetta pitämässä.

Tuossa näyssä Ellen puhui Jeesuksen sanoneen hänelle:

“Be not afraid of man, for my shield shall protect you. It is not you that speaketh: it is the Lord that giveth the messages of warning and reproof. Never deviate from the truth under any circumstances. Give the light I shall give you. The messages for these last days shall be written in books, and shall stand immortalized, to testify against those who have once rejoiced in the light, but who have been led to give it up because of the seductive influences of evil.’ (Advent Review and Sabbath Herald, July 26, 1906 s. 8-9
http://www.adventistarchives.org/docs/RH/RH19060726-V83-30__B/index.djvu )

"Älä pelkää ihmistä, sillä minun kilpeni suojelee sinua. Se et ole sinä, joka puhuu: se on Herra, joka antaa varoituksen ja nuhteen sanomia. Älä koskaan hairahdu totuudesta missään olosuhteissa. Anna valo, jonka minä annan sinulle. Viestit näiksi viimeisiksi päiviksi kirjoitetaan kirjoihin ja ne kestävät kuolemattomina, todistamassa niitä vastaan, jotka ovat kerran riemuinneet valossa, mutta jotka on johdettu luopumaan siitä paholaisen houkuttelevien vaikutusten johdolla "

Samassa kirjoituksessaan Ellen sanoo, että hän tuossa näyssään vakuutti kyselijöille, että piti kiinni kaikista 1844 vuodesta alkaen antamistaan näkemyksistä ja sai viestit yhä samalta mestarilta ja ohjaajalta kuin tuolloinkin. Tai itse asiassa hän sanoo 65 vuoden aikaisista, eli tuo ulottuukin sitten jo Millerin aikoihin jo ennen Ellenin omaa väärän profeetan uraa ja Jeesuksen odotukseen maan päälle noina monina väärinä laskelmapäivinä. (tuolloin Ellenillä oli vielä elinaikaa 9 vuotta, heinäkuussa 1915 hän kuoli)

Eli siis ei ollut Ellen White tehnyt parannusta mistään jumalattomista opetuksistaan. Saatana taivaan valtaistuimella ottamassa ei-adventistien rukouksia ja puhaltamassa pahan henkensä heidän päälleen jne. jne. olivat siis Ellenin totuuksia yhä.

Eli Ellen White piti itse kuolemattomina omia eksytyksiään ja väitti Jeesuksenkin pitävän niitä kuolemattomina totuuksina ja käskevän pitää ja levittää niitä.

25

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ellen White käski myös apulaistensa muokata kirjoituksiaan ennen ei-adventisteille niiden julkaisemista. Varsinkin kohdat, missä Ellen sanoi saaneensa asiat näyssä piti poistaa noista kirjoituksista, koska se herättäisi vastarintaa lukijoissa!

      http://www.whiteestate.org/books/mol/Chapt16.html

      Niinpä niin, piilottelun perinne. Peitetään suri lampaannahkaan niin se menee täydestä ja kun uhri huomaa suden hampaiden välähtävän turkin alta, niin onkin jo siten myöhäistä.

      • pitää huolta vain sinunn omista virheistäsi: Tuomariksi ei Jumala ole sinua asettanut, Näin ollen koeta, nyt tänä aikana keskittyä sinun ikiomiin virheisiisi ja vääriin syytöksiisi. Vihamiehesi eli naisesi on nukkunut pois, häneen ei sinun syytöksesi mitenkään vaikuta. Yleensä minä pidän puolustus asian ajajaa Jeesusta parempana, Jos vertaamme sitä yleiseen syyttäjään Saatanaan. Eikös Saatanalla ollut tämä syyttäjän virka!!!?


    • Tehdä parannus: Vielä on hänellä aikaa jäljellä. Vihaamasi henkilö on päässyt määränsä päähän. Itse Jumala on hänen Tuomarinsa. Tuhon aika alkaa olla melko lähellä, joten koeta nyt keskittyä oman itsesi tekemiin virheisiin, että Jumala olisi sinulle omatekoiselle pyhyydelle armollinen. Näet lähimmäisten syytteliät eivät peri Jumalan valtakuntaa. Kyllä Itse Herra osaa eroittaa jyvät akanoista, niin ettei siihen Riittaa tarvita!!!

      • kvanttimekaniikkaa

        Sattui käteen Raamatun Sanomat ,Huhtikuu-kesäkuu 2010,Terveys ja parantuminen.
        Eka sivulta kun lukee,tulee seväksi:
        1.Lue kertomus kotona,kunnes innostut asiasta.
        2.Tutustu kohdealueeseen esim. tietoteosten tai internetin kautta.
        3.Löydä kertomuksen ydin.
        4.Jos luet kertomusta kirkossa,lyhennä se jo kotona yliviivaamalla kaikki epäolennainen.
        5.Jos kerrot omin sanon,keskity olennaiseen lyhyesti.
        6.Innosta kuulijoita todistamaan tulevalla viikolla Jeesuksesta ANTAUTUNEESTI JA UHRAAMAAN ILOISESTI.
        7.Muistuta kohteesta,joka saa neljänneksen viimeisen sapatin uhrilahjan.
        8.Palvelustasi arvostetaan!
        Näin tämä myyntipuhe pitää pitää!Jees.


    • alex-kasi

      että on tärkeämpää että mitä sanotaan kuin että kuka meistä (ihmisistä) sanoo jotain. Ellen puhui paljon totuutta mutta koska maailmassa ei ole yhtään ilmistä joka olisi kaikki-tietävä löytyy hänestäkin VARMASTI VIKOJA..

      Whiten "Suuri taistelu"-kirja oli muuten paljon parempi kuin mitä sanoit sen olevan - mutta kiitos kuitenkin että niin sitkeästi mainostit sitä että sait vanhankin (c´siis minutkin) liikkeelle.. ja lukemaan sen.. teit parempaa työtä kuin adventistit konsanaan..

      VOIN SUOSITELLA JOKAISELLE - kunhan muistavat että se ei ole osa Raamattua.

      Mutta vain esimerkiksi - jos katsomme sinun sepustuksiasi - siis niitä mitä olet Eniron palstoilla kirjoittanut - rikinkatkuisesta saatanasta ja ikuisesta piinasta lähtien.. (mikä esimerkiksi minulle on täysin Jumalan Sanan vastaista potaskaa .. ja spiritismiä) .. niin eikö olisi aika jo sinunkin keskustella omista kirjoituksistasi..

      Siitä että uskot jo ilman Jumalaakin olevasi yhtä kuolematon kuin Jumala itse.. !! ja kuinka sanot adventistien olevan väärässsä kun eivät sinua tässäkään asiassa usko. Keskustellaan siitä perusasiasta - esimerkiksi MIKSI Jeesus on voimallinen pelastamaan..

      Mutta nämä ovat asioita joista sinulla ei ole oikein tietoa ja siksi jatkat samaa Ellen-lauluasi jota olet nyt laulanut kai 4 vuotta..
      ---

      Kun panen tämän alla olevan miehen adventismin vastakohdaksi (niine sinullekin tärkeine) ikuisen piinan - oppeineen..

      http://www.youtube.com/watch?v=a54iqEr1flQ&feature=fvst

      Huhuh huh ..

      Ja kuitenkin tuokin mies matkii Jumalan sanaa... ja kerää miljoonia ja taas miljoonia dollareita omaan pussiin joilla sitten elelee kuin itse kuningas.. mutta sinä menet kai hänen kokouksiinsa kuuntelemaan.. " sitä ikuisen piina sanomaa - jossa pelotellaan ihmispoloisia - JOS ET RAKASTA JUMALAA - HÄN HEITTÄ SINUT TULISEEN JÄRVEEN JA SIELLÄ SAAT KITUA IKUISESTI..

      Siis tuollaiseen potaskaan sinä uskot - ja tulet tänne opettamaan sitä muillekin..

      alex

      alex

      alex

    • Näkevä 2

      Usko sinä vain iankaikkiseen elämään sen rikinkatkuisen saatanasi kanssa, sehän on sinut niin täysin lumonnut. Sokeakin näkee että jokainen kirjoituksessi täällä tulee syyttäjän hengessä. Sellainen joka kaivaa vikoja kokoajan toisista, huomaamatta mitään vikaa itsestään on saatanan sokaisema.

      Palstan paisunein ja omahyväisin fariseus, se olet sinä Uskova 1. Jos et tee parannusta ja kadu vääriä syytöksiäsi ja mielipahaa, mitä olet toisille tuottanut, niin sinne helvetin tuleen päättyy matkasi, se on varmaa.

      Senvuoksi lähimäisen rakkaudesta ja sen tuomasta velvollisuudesta kehoitan vakavasti sinua tekemään parannuksen kaikista valheistasi.

      Erikoisesti siitä kauheasta syytöksestäsi mikä kohdistuu Jumalaan, että Jumala on sinun mielestäsi oman luotuansa iankaikkisesta iankaikkiseen kiduttava hirviö! Mitä hirveää Jumalan pilkkaa ja Raamatun väärintulkkausta!!!!!!!!!!!!!!!!

      Jumala sanoo, että SYNNIN PALKKA ON KUOLEMA, ei siis että synnin palkka on iankaikkinen elämä helvetissä.

      Sinä uskot käärmettä, joka sanoi:"Ette te suinkaan kuole."

      Meillä adventisteilla on iankaikkisen elämän toivo ainoastaan Jumalan armossa, jonka saamme uskosta Hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen. Mitään muuta iankaikkista elämää ei ole kuin se minkä Jeesus meille lahjoittaa. Helvetti on TOINEN KUOLEMA ja siitä ei enää koskaan herätetetä yhtäkään ihmistä, sillä se se on loppu sille joka helvetin tuleen heitetään.

      Jumala siis TEKEE LOPUN kaikesta pahasta, eikä tee pahasta iankaikkista niinkuin te vääristelette väärän raamatun tulkintanne kanssa.

      Ellen G Whiten koko elämätyö perustui Jumalan rakkauden julistukseen Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen kautta.

    • Ihmettelikin jo,että missä se uskova1 luuhaa,kun en ole huomannut häntä viime aikoina??? Kerroppa nyt kuitenkin,kun niin hyvin tunnet EGW:kirjallisen tuotannon, missä teoksessaan hän toteaa,että jos hänen kirjoituksensa on ristiriidassa raamatun kanssa,niin silloin tulee uskoa vain ja ainoastaan mitä Raamattu sanoo.Siis hän ei pitänyt itseään erehtymättömänä,jos joku niin tekee,niin se on hänen oma vikansa.

      • tuurittaja

        että sattuikin just se kohta Ellenin kirjoituksista livahtamaan ohi Riittan silmien..


      • vaan

        profeetan tunnusmerkkejä:
        Oikea profeeetta puhuu vain ja ainostaan JUMALAN ILMOITTAMAA sanaa, ei omia mielipiteitään
        Hänen ennustuksensa pitävät paikkanasa 100%:sti

        Ellen Whiten kohdalla kumpikaan ei toteunut, joten hän on 100% varmuudella VÄÄRÄ PROFEETTA.


      • 516+84
        vaan kirjoitti:

        profeetan tunnusmerkkejä:
        Oikea profeeetta puhuu vain ja ainostaan JUMALAN ILMOITTAMAA sanaa, ei omia mielipiteitään
        Hänen ennustuksensa pitävät paikkanasa 100%:sti

        Ellen Whiten kohdalla kumpikaan ei toteunut, joten hän on 100% varmuudella VÄÄRÄ PROFEETTA.

        vaan ihan tavallinen uskovainen naisihminen.
        Paljossa oli viisas ja tunsi Ramattua mutta ei nyt ihan kaikessa. Esimerkiksi verattuna Riittan kirjoituksiin oli Ellen paljon paremmin perillä Raamatun sanomasta. Riittaa sekoittaa se omaan kuolemqttomuuteen usko.


      • vaan kirjoitti:

        profeetan tunnusmerkkejä:
        Oikea profeeetta puhuu vain ja ainostaan JUMALAN ILMOITTAMAA sanaa, ei omia mielipiteitään
        Hänen ennustuksensa pitävät paikkanasa 100%:sti

        Ellen Whiten kohdalla kumpikaan ei toteunut, joten hän on 100% varmuudella VÄÄRÄ PROFEETTA.

        Sinä nimität EGW:tä profeetaksi en minä!!! Tunnetko ketään 100%:sta profeettaa (siis raamatun ulkopuolelta), jos niin kerroppa siitä minullekkin. Ymmärtääkseni kun joku saa ns. profetian, niin se voi olla oikea ja paikkansapitävä,eli 100% totta,siis profetia, mutta ihminen ei koskaan sitä ole. Kaikki me olemme syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla.


      • : ) < -<
        PikkuKonna kirjoitti:

        Sinä nimität EGW:tä profeetaksi en minä!!! Tunnetko ketään 100%:sta profeettaa (siis raamatun ulkopuolelta), jos niin kerroppa siitä minullekkin. Ymmärtääkseni kun joku saa ns. profetian, niin se voi olla oikea ja paikkansapitävä,eli 100% totta,siis profetia, mutta ihminen ei koskaan sitä ole. Kaikki me olemme syntiä tehneet ja Jumalan kirkkautta vailla.

        ainakin Antin mielestä. Antti antoi Riittalle arvoaseman "Aikamme profeetta".

        Niin viisas Antti on näissä uskon asioissa


      • Kyllä minä olen tänne kirjoitellut, vaikka harvakseltaan, koska on ollut niin paljon tuota sähköposti yms. kirjoittelua; ihmisten uskoon johtamista ja uskon tiellä edelleen ohjausta. Mutta yritän panostaa enemmän tänne, jos täällä kerran kaivataan. Saatte te adventistit minua edelleenkin pommittaa yksityisestikin!

        Niin, tuosta Ellen Whitesta kysyit. Tohtori Paulson oli kirjoittanut Ellen Whitelle ja kysynyt, että ovatko kaikki hänen privaatisti ja julkisesti puhumansa ja kirjoittamansa kaikissa olosuhteissa kymmeneen käskyyn verrattavia. Ja tuohon Ellen White vastasi, että 10 käskyä Jumala itse puhui ja omalla kädellään kirjoitti. Eli Ellen White kiistää, että hänen puhumansa ja kirjoittamansa olisivat 10 käskyn kaltaiset.

        Mutta sitten hän jatkaa, kuinka koko muu Raamattu tuli ihmisille näyissä, unissa, vertauksina ja kuvina ja Raamattu on ihmisten ja Jumalan ilmoituksen sekoitusta, jota hän laveasti kuvailee, kuinka eri ihmiset erilailla kirjoittivat samoista asioista yms. Ja näihin Raamatun todistuksiin ulkopuolella kymmenen käskyn Ellen vertaa omia todistuksiaan (eli sanomisiaan ja kirjoittamisiaan). (Ellen White, Selected Messages, kirje Dr. Paulsonille, 14.6.1906 http://wordoftruth.seedoftruth.net/books/selected_messages_book_1/2 )

        Eli summa summarum, Ellen White piti itseään Raamatun ilmoitusprofeettojen vertaisena tai kääntäen Raamatun ilmoitusprofeettoja itsensä vertaisena. Tosin hieman alempina, koska Ellenhän oli omien sanojensa mukaan enemmän kuin profeetta.

        Teillähän oli sapattiläksynä Ellen White viime vuonna ja siitä kirjoitin tuolla:
        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001692&posting=22000000041330462


      • uskova_1 kirjoitti:

        Kyllä minä olen tänne kirjoitellut, vaikka harvakseltaan, koska on ollut niin paljon tuota sähköposti yms. kirjoittelua; ihmisten uskoon johtamista ja uskon tiellä edelleen ohjausta. Mutta yritän panostaa enemmän tänne, jos täällä kerran kaivataan. Saatte te adventistit minua edelleenkin pommittaa yksityisestikin!

        Niin, tuosta Ellen Whitesta kysyit. Tohtori Paulson oli kirjoittanut Ellen Whitelle ja kysynyt, että ovatko kaikki hänen privaatisti ja julkisesti puhumansa ja kirjoittamansa kaikissa olosuhteissa kymmeneen käskyyn verrattavia. Ja tuohon Ellen White vastasi, että 10 käskyä Jumala itse puhui ja omalla kädellään kirjoitti. Eli Ellen White kiistää, että hänen puhumansa ja kirjoittamansa olisivat 10 käskyn kaltaiset.

        Mutta sitten hän jatkaa, kuinka koko muu Raamattu tuli ihmisille näyissä, unissa, vertauksina ja kuvina ja Raamattu on ihmisten ja Jumalan ilmoituksen sekoitusta, jota hän laveasti kuvailee, kuinka eri ihmiset erilailla kirjoittivat samoista asioista yms. Ja näihin Raamatun todistuksiin ulkopuolella kymmenen käskyn Ellen vertaa omia todistuksiaan (eli sanomisiaan ja kirjoittamisiaan). (Ellen White, Selected Messages, kirje Dr. Paulsonille, 14.6.1906 http://wordoftruth.seedoftruth.net/books/selected_messages_book_1/2 )

        Eli summa summarum, Ellen White piti itseään Raamatun ilmoitusprofeettojen vertaisena tai kääntäen Raamatun ilmoitusprofeettoja itsensä vertaisena. Tosin hieman alempina, koska Ellenhän oli omien sanojensa mukaan enemmän kuin profeetta.

        Teillähän oli sapattiläksynä Ellen White viime vuonna ja siitä kirjoitin tuolla:
        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000001692&posting=22000000041330462

        Suomi24 linkit ovat vaihtuneet, joten Adventtikirkon sapattiläksyt Ellen Whitestä täältä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6813887

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/7010966

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6983333

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6957112

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6901658


      • uskova_1 kirjoitti:

        Suomi24 linkit ovat vaihtuneet, joten Adventtikirkon sapattiläksyt Ellen Whitestä täältä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6813887

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/7010966

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6983333

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6957112

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/6901658

        Edellinen vuosineljännes oli Roomalaiskirjettä, nyt on vuorossa Vanhan Testamentin taustahahmot ...

        Hmm... aioin laittaa malliksi Salon adventtiseurakunnan etusivun, mutta siellä onkin vastikään vaihdettu
        raamatunopetuksen tilalle etusivulle uskontunnustus. No, aivan mainio sekin on, katsokaapas ...mutta älkää
        kompastuko vihoissanne lisäykseen "kastelupaus", sillä julkisesta uskontunnustuksestahan siinä kyse on:

        http://salo.adventist.fi/uskontunnustus

        En tietenkään ole yhtä varma joistakin kohdista, mutta joku on joskus sanonut, että jos kaksi ihmistä
        ajattelee ihan samalla tavalla niin toinen heistä on turha. En tahdo olla turha vaan hieman erilainen.

        Kyllä siellä sapattikoulu so. raamattutunnit yhä pidetään - http://salo.adventist.fi/jumalanpalvelus
        Mutta ovat siirtäneet nuo mistä Riitta sanoo että Ellen sapatti aiheet - siirtäneet klikattavaksi
        "Jumalanpalvelus" -> Raamattutunti ... http://salo.adventist.fi/raamattutunti

        Aika mahoton toi Riitta kun ei voi myöntää että adventtiseurakunnan sapattikoulu on raamattua.


    • Jospa

      Jospa ymmärtäisit, että ainoastaan JUMALALLA on kuolemattomuus, että ilman Jumalaa on sinunkin elämäsi tuomittu tuhoutumaan. Jospa ymmärtäisit että ilman Jumalaa olet yhtä kuollut kuin mikä tahansa eläin että ei sinussa itsessäsi ole iankaikkista elämää.

      Jospa ymmärtäisit että et ole kuolematon - vaan kuollut.

      • uskova_1

        Jospa ymmärtäisit, ettei Jumala ole sanassaan ilmoittanut poistavansa ihmisiltä ikuista sielua, vaan kaikki ihmiset ovat olemassa ikuisesti, toiset helvetissä kärsimässä ja toiset taivaan ilossa - yhtä kauan:

        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Aionos on sekä helvetin kärsimyksestä että taivaan ilosta samassa lauseessa. Jos poistat ikuisen helvetin kärsimyksen, poistat myös ikuisen taivaan ilon.


      • fniss!
        uskova_1 kirjoitti:

        Jospa ymmärtäisit, ettei Jumala ole sanassaan ilmoittanut poistavansa ihmisiltä ikuista sielua, vaan kaikki ihmiset ovat olemassa ikuisesti, toiset helvetissä kärsimässä ja toiset taivaan ilossa - yhtä kauan:

        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Aionos on sekä helvetin kärsimyksestä että taivaan ilosta samassa lauseessa. Jos poistat ikuisen helvetin kärsimyksen, poistat myös ikuisen taivaan ilon.

        Eikö päähäsi mahdu, että rangaistus on iankaikkinen, koska se on iankaikkinen kuolema. Kuolema, josta ei enää herätetä.


      • vaan
        uskova_1 kirjoitti:

        Jospa ymmärtäisit, ettei Jumala ole sanassaan ilmoittanut poistavansa ihmisiltä ikuista sielua, vaan kaikki ihmiset ovat olemassa ikuisesti, toiset helvetissä kärsimässä ja toiset taivaan ilossa - yhtä kauan:

        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Aionos on sekä helvetin kärsimyksestä että taivaan ilosta samassa lauseessa. Jos poistat ikuisen helvetin kärsimyksen, poistat myös ikuisen taivaan ilon.

        Adventistit tulevat siis pettymään, koska heidän idolinsa Ellen G. White on opettanut seuraavaa:

        EGW: "Minä näin että jotkut tuhottiin nopeasti, kun taas toiset kärsivät pitempään. ... Joitakin käristettiin monia päiviä, ja niin kauan kuin heistä osakin oli palamatta, tunsivat he tuskaa." (Spiritual Gifts, vol. 1, p. 217).

        Taivaan ilokin kestää päivän maksimissaan pari viikkoa ja sitten kaikki on ohi.
        Kukin saa siis tekojensa mukaan.
        Ne saavat olla taivaassa lyheämmän aikaa, jotka ovat olleet hiukan pahoja, mutta ne, jotka ovat olleet oikein kilttejä saavat olla taivaassa jopa viikon tai pitempäänkin.


      • Åling
        uskova_1 kirjoitti:

        Jospa ymmärtäisit, ettei Jumala ole sanassaan ilmoittanut poistavansa ihmisiltä ikuista sielua, vaan kaikki ihmiset ovat olemassa ikuisesti, toiset helvetissä kärsimässä ja toiset taivaan ilossa - yhtä kauan:

        "Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2)

        "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Ilm 25:46)

        Aionos on sekä helvetin kärsimyksestä että taivaan ilosta samassa lauseessa. Jos poistat ikuisen helvetin kärsimyksen, poistat myös ikuisen taivaan ilon.

        sellaista mikä ei ole totta. Pelkäisit sen sijaan vaikka Herraa.. pelkäisit että et vain loukkaisi lähimmäisisi..

        Ei Jumala ole koskaan sanonut että syntinen ihminen olisi itsessään kuolematon elämä.

        Missä Raamattu kyllä sanoo että ihminen on kuolematon elämä.


      • Åling kirjoitti:

        sellaista mikä ei ole totta. Pelkäisit sen sijaan vaikka Herraa.. pelkäisit että et vain loukkaisi lähimmäisisi..

        Ei Jumala ole koskaan sanonut että syntinen ihminen olisi itsessään kuolematon elämä.

        Missä Raamattu kyllä sanoo että ihminen on kuolematon elämä.

        Kuiskit siellä demonioppejasi, jotka ovat päinvastaisis kuin Raamatun opit:

        "Mutta minä sanon teille, ystävilleni: älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi mitään enempää tehdä. Vaan minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää." (Luuk 12:4-5)


      • JÄRKEVÄSTI
        uskova_1 kirjoitti:

        Kuiskit siellä demonioppejasi, jotka ovat päinvastaisis kuin Raamatun opit:

        "Mutta minä sanon teille, ystävilleni: älkää peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, eivätkä sen jälkeen voi mitään enempää tehdä. Vaan minä osoitan teille, ketä teidän on pelkääminen: peljätkää häntä, jolla on valta tapettuansa syöstä helvettiin. Niin, minä sanon teille, häntä te peljätkää." (Luuk 12:4-5)

        No jopas olisi ikuista piinaa ja helvettiä olla taivaassa, jos helvetin tulijärvessä ystäviäni, sukulaisiani, lapsiani tai ketä tahansa kituisi ikuisesti.


    • kuollut ei kuule

      parannusta kaipaa: Enemmän löytyy EGW opetuksista hyviä opetuksia. Riitalta löytyy vain kuolleen kirjailian nälvimisiä. Olen odottanut sitä päivää, jolloin Riitta kirjoittaisi jotan hyvää. Onko tuo pietismi todella noin alaarvoista uskomusta kaikilta kanteiltaan, ette siitä löydy edes yhtään pientä totuuden ja rehellisyysden ja hyvyyden ilmaisua? Hyvin on kurjalla kantilla Pietismi.

    • == "Älä pelkää ihmistä, sillä minun kilpeni suojelee sinua.
      Se et ole sinä, joka puhuu: se on Herra, joka antaa varoituksen ja nuhteen sanomia.
      Älä koskaan hairahdu totuudesta missään olosuhteissa. Anna valo, jonka minä annan sinulle.
      Viestit näiksi viimeisiksi päiviksi kirjoitetaan kirjoihin ja ne kestävät kuolemattomina,
      todistamassa niitä vastaan, jotka ovat kerran riemuinneet valossa,
      mutta jotka on johdettu luopumaan siitä paholaisen houkuttelevien vaikutusten johdolla "==

      Minä olen koettanut varautua ihan samaan kuin Ellen tuossa tekstissäsi, tähän siis:

      Matt.10:
      18 ja teidät viedään maaherrain ja kuningasten eteen minun tähteni, todistukseksi heille ja pakanoille.
      19 Mutta kun he vetävät teitä oikeuteen, älkää huolehtiko siitä, miten tahi mitä puhuisitte, sillä teille annetaan sillä hetkellä, mitä teidän on puhuminen.
      20 Sillä ette te itse puhu, vaan teidän Isänne Henki puhuu teissä.
      21 Ja veli antaa veljensä kuolemaan ja isä lapsensa, ja lapset nousevat vanhempiansa vastaan ja tappavat heidät.
      22 Ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden; mutta joka vahvana pysyy loppuun asti,
      se pelastuu.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      420
      9106
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2416
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      39
      1785
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1639
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      89
      1408
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1339
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      363
      1225
    8. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      132
      1112
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      18
      1093
    10. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      54
      1032
    Aihe