Toimiiko paikkakuntasi seurakuntasi

Jumalan tahdossa

noudattaen Paavalin kautta annettuja ohjeita:

Kuinka siis on, veljet? Kun tulette yhteen, on jokaisella jotakin annettavaa: millä on virsi, millä opetus, millä ilmestys, mikä puhuu kielillä, mikä selittää; kaikki tapahtukoon rakennukseksi. Jos kielillä puhutaan, niin puhukoon kullakin kertaa vain kaksi tai enintään kolme, ja yksi kerrallaan, ja yksi selittäköön; mutta jos ei ole selittäjää, niin olkoot vaiti seurakunnassa ja puhukoot itselleen ja Jumalalle. Profeetoista saakoon kaksi tai kolme puhua, ja muut arvostelkoot; mutta jos joku toinen siinä istuva saa ilmestyksen, vaietkoon ensimmäinen. Sillä te saatatte kaikki profetoida, toinen toisenne jälkeen, että kaikki saisivat opetusta ja kaikki kehoitusta. Ja profeettain henget ovat profeetoille alamaiset; sillä ei Jumala ole epäjärjestyksen, vaan rauhan Jumala. Niinkuin kaikissa pyhien seurakunnissa, olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niinkuin lakikin sanoo. Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa. Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut? Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky. Mutta jos joku ei sitä ymmärrä, niin olkoon ymmärtämättä. Sentähden, veljeni, harrastakaa profetoimista älkääkä estäkö kielillä puhumasta. Mutta kaikki tapahtukoon säädyllisesti ja järjestyksessä. (1. Kor. 14:26-40)

2

387

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toimintaa pelkästään

      oman tahtonsa mukaan samanmielisten kanssa? Onko Jeesus seurakunnan Päänä Pyhän Hengen vaikuttamana? Kiitos Herralle tahtoo pelastaa kaikki ihmiset valtakuntaansa. Monet on kuitenkin seurakunnat vaikka yksi on Herra.

    • kiittäen läsnäolosta

      Herraa Jeesusta ja palvelkaa toisianne sillä armolahjalla, minkä Isä on teille antanut. Rakastaa toisianne puhtaasta sydämmestä ja olkaa toinen toisillenne alamaiset. Vain yksin on Herra, olkaa te keskenänne yksimielisiä. Älkää antako kenenkään orjuuttaa itseänne ihmisvallan alle, sillä ei ole Jumalan tahto, vaan Saatanan kavala juoni sitoa eksytykseensä, oli sitten nimi kuinka oikeanlainen tahansa. Palvelkaa Herraa ilolla ja todistakaa pyyteettömästi ollen vain ansioittomia palvelijoitaan. Samoin jakakaa Jumalan Sanaa totuudessa, sillä armonsa on anteeksiantamuksessa ja puhtaudessa ja pyhityksessä. Olkaa kaikin puolin Sanan tekijöitä eikä vain kuulijoita, itseään pettäen. Herra on hyvä ja kasvattaa rakkaudessaan, olkaa pitkämielisiä ja kestäviä kaikessa hyvässä, pankaa kaikki paha pois heti alkuunsa, sillä paaduttaa, jos ei parannusta tehdä siitä, mikä Jumalan tahtoa vastaan on. Valitettavasti ei ole rohkeutta eikä raittiutta suurissa seurakunnissa parannusta tehdä, koska on helpompaa pimeässä ja valheessa olla kuin valkeudessa ja totuudessa, kun se synnin osoittaa. "Miksi minun pitäisi kun ei kukaan mukaan", "näin se on aina ollut", "kukahan tuokin luulee olevansa", "joka itsensä korottaa, se alennetaan" ja niin edelleen selityksiä selityksien päälle, kun Herran tahtoa tahdotaan vesittää. Ylitse kaiken on ihmisen sydän petollinen. Herran Jeesuksen armoa ja totuutta tälle ja tuleville päiville, että voitte valkoisissa vaatteissa vaeltaa ja yhteydessään pyhittyä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2889
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2184
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe