Ymmärtämättömät adventistit

Normaalioloissahan kirjoitetaan asioista ja Raamatun paikat, jotka asiaa koskettelevat, laitetaan sulkuihin. Tai otetaan lainauksena kirjoitukseen vain jokin osa ja laitetaan taas Raamatunkohdat sulkuihin. Mutta adventisteille on kirjoitettava kuin olisi jotenkin ihan kehittymätön ja typerä; on laitettava kaikista Raamatun viitteistä kokonaiset Raamatun jakeet tai jaksot näkyviin kirjoituksen lomaan.

Otetaanpa esimerkki

1. Normaalisti: Kaikki ihmiset ovat olemassa ikuisesti, toiset viettävät ikuisuutensa helvetin kärsimyksissä ja toiset taivaan iloissa, sen mukaan ovatko olleet uskossa kuollessaan vai eivät (Dan 12:2, Mat 25:46).

2. Adventisteille: Kaikki ihmiset ovat olemassa ikuisesti, toiset viettävät ikuisuutensa helvetin kärsimyksissä ja toiset taivaan iloissa, sen mukaan ovatko olleet uskossa kuollessaan vai eivät
"Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen." (Dan 12:2) "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Mat 25:46)

Miksi näin?

Normaalisti ihminen ottaa Raamatun ja katsoo nuo annetut Raamatun paikat sieltä tekstiä lukiessaan, mutta adventisti ei ota Raamattua esiin. Adventisti ottaa Ellen Whiten Suuri Taistelu-kirjan tai jonkin muun Ellenin kirjoituksen tai adventtikirkon siitä tekemän kirjoitelman ja katsoo sieltä.

Ja niin hän lukee, mitä demoni näyssä Ellenille näytti:

”Mutta minä näin, että Jumala ei sulkisi heitä helvettiin kestämään loppumatonta tuskaa, eikä Hän ottaisi heitä taivaaseen tuodakseen heidät puhtaitten ja pyhien yhteyteen tehden heidät ylenpalttisen onnettomiksi. Vaan Hän tuhoaa heidät täysin ja saa aikaan, että he ovat kuin heitä ei ikinä olisi ollutkaan, silloin Hänen oikeudenmukaisuutensa on tyydytetty. Hän muotoili ihmisen maan tomusta ja tottelemattomat ja epäpyhät tuli tuhoaa ja palauttaa taas tomuksi.." (käännökseni: Ellen White, Early Writings, s. 221. http://www.gilead.net/egw/books2/earlywritings/ewindex.html )

”Miten vastakkainen kaikille rakkauden ja laupeuden tunteille, vieläpä oikeudentunnollemmekin, on se oppi, että jumalattomia kuolleita piinataan tulella ja tulikivellä ikuisesti palavassa helvetissä; että heidän täytyy lyhyen maallisen elämän aikana tehdyistä synneistä kärsiä kidutusta niin kauan, kuin Jumala elää.” (Ellen White, Suuri Taistelu, s. 524)

No kyllähän Ellen Whiten tunteisiin ja demoninäkyihin perustuva sana aina Jumalan sanan Raamatussa voittaa adventistin mielessä ja niinpä hän sitten toteaa, että uskova_1 on valehtelija . Eikä hän siksikään uskalla katsoa Raamatun tekstiä, koska silloin hän joutuisi huudahtamaan, että Jumala on valehtelija – paljon helpompi tukeutua vain suoraan Elleniin niin säästyy kiperiltä tilanteilta.

Mutta toisaalta, vaikka kirjoittaisi esiin kaikki Raamatun lainauksetkin, niin suurimmalla osalla adventisteista on laput niin tukevasti silmillään, että vaikka he näkevät Raamatun sanat, he eivät niitä ymmärrä eivätkä hyväksy ”Sentähden minä puhun heille vertauksilla, että he näkevin silmin eivät näe ja kuulevin korvin eivät kuule, eivätkä ymmärrä.” (Mat 13:13) Heh, siinä taas piti koko lause kopioida siihen. Ymmärrys on heillä synnin kahleilla lukittu Ellen Whiten eksytyksiin.

35

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palle.

      oikein höpiset?

      Kirjoitit että Adventisteille kaikki ihmiset ovat olemassa ikuisesti, toiset viettävät ikuisuutensa helvetin kärsimyksissä ja toiset taivaan iloissa.

      Ei ole totta, adventistit EIVÄT usko ikuiseen piinaan vaan siihen että kun Jumala tekee lopun pahuudesta HÄN SAMALLA TEKEE LOPUN PAHUUDEN KANNATTAJISTA.

      Adventistit eivät usko että Jumala loi elämää ikuisesti kitumaan tulijärvessä tai missään muuallakaan.

      Olisi mukava kuulla teidän ajatuksenne (jotka uskotte ikuiseen piinaan) siitä että MIKSI Kaikkivaltias Jumala mielestänne loisi elämää kidutettavaksi ikuisesti?

      Tapahtuiko se vahingossa? Tai loiko Luoja tahallaan elämää piinaan. Tai oliko Luoja mielestänne vain välinpitämätön ? Jotenkin että " Not a big deal "..

      Tai onko se SALAISUUS :)
      --

      Aika hupaisaa lukea että sinä puhut adventistien ymmärtämättömyydestä - muuten tiedätkö kuinka monen ihmisen "ymmärtämättömyyttä" tulit arvostelleeksi..

      Nämä "ymmärtäväiset" uskovat siihen teidän piinaharhaanne..

      http://www.youtube.com/watch?v=c9U_lWmAsYM&NR=1

      • Mitäs jos ostaisit aapisen ja opettelisit sieltä A:sta alkaen lukemaan.


      • ABC

        Palstalla: Hänellä on mieliaiheena Helvetillinen Helvetti oppi. Hän taitaa kärsiä kylmästä, kun hänellä on noin kauhea kiire päästä Helvettiinsä tietenkin lämmittelemään. Demonien pyhitys päivä sunnuntai on hänen parhain päivänsä. Rooman Keisari Jumalan lahjahan se on hänelle ja monelle muulle hänen kaltaiselleen. Toivotan vain hänelle Hyvää Demonien sunnutaita.


    • "typerä; on laitettava kaikista Raamatun viitteistä kokonaiset Raamatun jakeet tai jaksot näkyviin kirjoituksen lomaan."

      Miwlwrönrä! Ja itse nuo kiihkoadventistit harrastavat paljon sellaista, että
      eivät tee erotusta oman ja raamattu-tekstin välillä.

      Tuo "typerä" tyyli on viekkaan älykästä kylläkin.
      Esim Gal 6:5b kuuluu "Ainoa tärkeä on rakkautena vaikuttava usko".
      Vaikka olisi kyse Kristuksen rakkauden evankeliumista keskustelussa, niin adventisti vaatii mukaanotettavaksi alkuosan: "Kristuksessa Jeesuksessa ei auta ympärileikkaus.

      Mutta eihän ole lainkaan kyse ympärileikkauksesta eikä lainkaan laista,
      johon ympärileikkaus liittyy siten, että se on lakiliiton merkki.
      Kun luetaan useampi jae molemmilta puolilta niin asia selviää, se että
      evankeliumiin ei liity ympärileikkauksella (tai otsaleimalla) sinetöitävää
      lakia. Eikä adv.kasin suosimat sanakiistatkaan ole miksikään hyödyksi.

      Asia voidaan sanoa monella tavalla lyhyesti, kuten ...

      Gal. 5:2

      Katso, minä, Paavali, sanon teille, että jos ympärileikkautatte itsenne, niin Kristus ei ole oleva teille miksikään hyödyksi.

      2. Tim. 2:14
      Muistuta tästä, ja teroita heille Jumalan edessä, etteivät kiistelisi sanoista, mikä ei ole miksikään hyödyksi,
      vaan niiden turmioksi, jotka kuulevat.

      Room. 3:21
      Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat,
      on ilmoitettu ilman lakia,

      Luuk. 16:16
      "Lain ja profeettojen aika kesti Johannekseen asti.
      Siitä lähtien on julistettu hyvää sanomaa Jumalan valtakunnasta,
      ja jokaista vaaditaan tulemaan sinne.

      Niinpä. Lain aika on ohi ja nyt vaaditaan jokaista tulemaan uskon tielle.
      Ei tarvitse olla juutalainen eikä adventisti. Adventismi on höpöhöpöä!
      Adventistin täytyy tulla ulos adventismista ja tulla sisälle Valtakuntaan.

      • 234234234

        eksyttäjä ja Raamatun vääristelijä. Olette kaikki samanlaisia, isästä perkeleestä.


    • voimattomaksi..

      Laittaa synti luomakunnastaan pois. Sitähän sinä opetat ja perustat vastoin raamattua.
      Syntinen ei Jumalan sanan mukaan elä iankaikkisesti ja siihen piste.

      Tämä sanoma on kirkkaasti julistettu sinulle ja sinä julistat täysin rinnoin rienaajan oppia.

      Tuomitkoon sinut Herra ja totean, että sinun alttarilla ei kumarreta sellaista jumalaa, jonka olet kultaiseksi vasikaksi valanut eteesi.

      Vielä lisäisin taustakuorosi halleluja huutoihin, samaa porukkaa ja saatana ovelasti pyrkii pukeutumaan valkeuden vaatteisiin, että saisi harhaiseen ajatusmaailmaan ihmiset opettaa.

      Mutta kiitos Herralle. Sana kertoo aivan muuta, ja välinykäsyt sanasta teidän laillanne johtaa rienaajan riemuvoittoon, millä se aikoo mustamaalata kanssanne Jumalan kuvan.

      Siinä on vain se ero, että Elävä Jumala Kristuksessa Hänen alttarillaan todistaa Pyhässä Hengessä antavan iankaikkisen elämän armolahjana ja jumalattoman osa on tuli, joka hävittää kaiken jumalattomuuden Hänen valtakunnastaan iankaikkisesti.

      Sillä alttarilla jossa tämä iankaikkisen armolahjan suoma osuus on, niin siihen taivaaseen armosta saan matkata Kristuksessa. Siellä kaikki on luotu uudeksi, kaikki entinen on mennyt.
      Jumalattomat ovat palaneet kuin oljenkorret, tahi ne oksat, jotka on kirveellä hakattu pois poltetaan poroksi.

      Jumala saattaa luomakuntansa kuntoon, kuin sen alkujaan on suunnitellut.
      Hän on kaikkivoipa Jumala ja ihmiselle ehdollisti iankaikkisen elämän ja Jumalalla on valta tappaa sielu, joka syntiä tekee, eli polttaa se helvetin tulessa ikuiseen osaansa.

      Kun kaikki on saatettu kohdalleen, kaikki kyyneleet on pyyhitty pois ja siinä on hyvä osa, iankaikkisuusosa uskovalla.

      ____ entä sinun oppisi taivaasta?

      Kerrot joka sapatti meneväsi helvettiin katselemaan kidutettavia.
      Hieman erilainen, mutta todella se kertoo siitä sairaasta kuvasta, minkä rienaaja ajatuksillaan saa aikaiseksi. Se ei ole raamatullinen ja iankaikkinen.
      Sellaiseen taivaaseen, mitä sinä jumalinesi edustat on kaukana siitä mihin uskovat haluaisivat pyrkiä.

      Mene kirkkoosi ja kysy, tuletteko kanssani katselemaan kidutuspaikkaa taivaassa?

      Sitähän aikoinaan kirjoittelit ja todistit suusi tunnustuksella.

      Ei, ei tuollainen todistaja ole mistään, tai onhan se. Se on valkeuden enkeliksi pukeutunut nainen, joka syytää kaikkea sitä suustaan ja kirjoituksestaan ulos, mitä rienaaja haluaa. Sellainen todistaja olet.

      Jeesuksen nimessä ja veressä julistan sinut todistusaineistosi väärenneökseksi ja sinun nimimerkkiä ei kannata ottaa todesta, eikä sinun taustakuoroasi, koska heistäkin osa pitää Sanaa höpönä.

      Olen sanani sanonut ja pyyhin jalkani sinun postilaatikollasi ja näinollen olen Herrassa vapaa koska olen varoittanut sinua ja lukijoita harhastasi.

      • vaan

        ruumiisi siellä savuaa helvetin tulikivien kanssa.
        Sinun sieluasikin siellä vaivataan aina ja ikuisesti.
        Eli sieltä et palaja maanpäälle, vaan se on sinun lopullinen sijoituspaikkasi, viimeinen sijasi.


      • horrrrrribellllllt
        vaan kirjoitti:

        ruumiisi siellä savuaa helvetin tulikivien kanssa.
        Sinun sieluasikin siellä vaivataan aina ja ikuisesti.
        Eli sieltä et palaja maanpäälle, vaan se on sinun lopullinen sijoituspaikkasi, viimeinen sijasi.

        Johan nyt!!! Toivottavasti sinulla ei ole vastuuta lasten kasvattamisesta.


      • vaan kirjoitti:

        ruumiisi siellä savuaa helvetin tulikivien kanssa.
        Sinun sieluasikin siellä vaivataan aina ja ikuisesti.
        Eli sieltä et palaja maanpäälle, vaan se on sinun lopullinen sijoituspaikkasi, viimeinen sijasi.

        Vaan uskosi mukaan: Todellakaan minä en soisi sinulle tuota Kidutusta?


      • Clear Word
        vaan kirjoitti:

        ruumiisi siellä savuaa helvetin tulikivien kanssa.
        Sinun sieluasikin siellä vaivataan aina ja ikuisesti.
        Eli sieltä et palaja maanpäälle, vaan se on sinun lopullinen sijoituspaikkasi, viimeinen sijasi.

        näkyy kauas - pelko kouristaa rintaasi kun ajattelet edessäsi olevaa hirvittävää kohtaloa ja mietit keinoja millä välttyisit joutumasta ikuiseen piinaan helvetin tulisessä pätsissä missä kieriskelet tuskissasi ikuisuudesta ikuisuuteen. Lihan käry nousee ja peittää koko helvetin sillä siellä on kanssasi miljardeja ihmisiä jhoita hirviö jumalasi kiduttaa..

        HERÄÄ JO !!
        Etkö todella näe kuinka älytön tuo ikuisen piinan oppi on? Sen joka siihen uskoo täytyy olla jotenkin vialla. Ja nyt sitten haluaisit että muutkin siihen uskoisivat. Voi ihmisparka, en muuta sano.


      • Älä väännä Raamatun sanoja, joihin minäkin sanani perustan.

        Uskova ihminen elää ikuisesti Jumalan kanssa "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Matt 25:46).

        Ei-uskova ihminen joutuu olemaan ikuisesti helvetissä kärsimässä "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Matt 25:46) ja tuota helvettiä kutsutaan myös tulijärveksi ja toiseksi kuolemaksi "Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on TOINEN KUOLEMA, TULINEN JÄRVI." (Ilm 20:14) .

        Ja tuonela ei myöskään ole sama kuin helvetti "Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi."(Ilm 20:14).


      • Ymmärtäjä
        vaan kirjoitti:

        ruumiisi siellä savuaa helvetin tulikivien kanssa.
        Sinun sieluasikin siellä vaivataan aina ja ikuisesti.
        Eli sieltä et palaja maanpäälle, vaan se on sinun lopullinen sijoituspaikkasi, viimeinen sijasi.

        {Kuumalta? Näet siellä on sinun Helvettisi: } {Jos olet lukenut jotainn sivistävää, niin tuletv huomaamaan Koko Helvetti tarusi mahdotttomuuden} Älä kadota omaa järkeäsi, vaan koeta käyttää omia aivojasi omaksi parhaaksesi!


      • Asian ymmärtäjä
        uskova_1 kirjoitti:

        Älä väännä Raamatun sanoja, joihin minäkin sanani perustan.

        Uskova ihminen elää ikuisesti Jumalan kanssa "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Matt 25:46).

        Ei-uskova ihminen joutuu olemaan ikuisesti helvetissä kärsimässä "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Matt 25:46) ja tuota helvettiä kutsutaan myös tulijärveksi ja toiseksi kuolemaksi "Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on TOINEN KUOLEMA, TULINEN JÄRVI." (Ilm 20:14) .

        Ja tuonela ei myöskään ole sama kuin helvetti "Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi."(Ilm 20:14).

        {Että Eräiden ihmisten korvien välissä palaa heille todellinen Helvetti}! {Näin tapahtuu kun järjen juoksu pysähtyy! Jumala on antanut ihmisille aivot käyttöävarten} Koettakaa käytää hieman omia aivojanne! {Eihän kukaan pakoita teitä millään pakolla Narsistisen voiman alle?} Narsisteilla palaa tulinen Järvi korvien välissä! {Tämä on surku hupaisaa luettavaa, vieläpä rikin katkun antaa heille lisä uskoa} {Uskokaa omalla järjellänne kuinka mahdotonta on pitää jatkuvasti Kidutus Helvettiä Korviensa välissä} Järki ohoi äly älä jätä!


      • benedi
        uskova_1 kirjoitti:

        Älä väännä Raamatun sanoja, joihin minäkin sanani perustan.

        Uskova ihminen elää ikuisesti Jumalan kanssa "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Matt 25:46).

        Ei-uskova ihminen joutuu olemaan ikuisesti helvetissä kärsimässä "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään." (Matt 25:46) ja tuota helvettiä kutsutaan myös tulijärveksi ja toiseksi kuolemaksi "Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on TOINEN KUOLEMA, TULINEN JÄRVI." (Ilm 20:14) .

        Ja tuonela ei myöskään ole sama kuin helvetti "Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi."(Ilm 20:14).

        Tulit siis uskoon;? " Tämä on toinen elämä, tulinen järvi"...voi anteeksi uskova_1
        kun lipsahti, piti olla" Tämä on toinen KUOLEMA tulinen järvi"

        Ja tulisessa järvessä tulee juuri ja oksat poroksi eli tuhkaksi! Malaki 4: 1, 3

        " Kaiken pitä käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu
        Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa"

        Malakia on profeetta!
        Ja psalmit kertovat näin: " Pahat tullaan polttamaan helvetissä, kaikki kansat
        jotka unhottavat Jumalan" Ps 9: 17

        Miltä tuntuu uskova _1 kun aina jäät mun kanssa alakynteen?

        Totuus ei pala tulessakaan, mutta valehtelijat jas vääräthän ne ovatkin helvetissä, ne muuten palavat siellä!


    • puntarissa U-1

      tutkimuksen mukaan adventistit lukevat eniten raamattua kaikkiin muihin kristittyihin verrattuna.
      Myös Jumalanpalveluksissaan he pitävät aina raamatuntutkistelun, johon kaikki saavat osallistua.He käyttävät
      Raamatun tutkistelussa apuna Raamatunsanoma nimistä vihkosta,siihen on merkitty aina raamatun aihe mistä keskustellaan,niin jokainen voi jo kotonaan tutustua aiheeseen ja miettiä vaikka kysymyksiä aiheesta.Tämän neljänneksen aiheena on Hengen hedelmä.Uskova -ykkösellä sen sijaan on ihan henkilökohtaisia kokemuksia
      niistä demoninäyistä ja saatanan palvonnasta ,mistä itse alkuaikoinaan kertoi .Ilmeisesti ei ole vieläkään uskaltanut ottaa raamattua käteensä,saati sen opetuksia mieleensä.Kukaan muu ei tällä palstalla ole
      haukkunut ketään niin kuin uskova ykkönen.Nimimerkilläänkin hän yrittää nostaa itsensä kaikkien yläpuolelle,USKOVA 1.Sinut on punnittu ja köykäiseksi havaittu!


    • Clear Word

      Saanen kyseenalaistaa sinun ymmärryksesi koska olet yksi niistä jotka yhä tänään uskovat kaikenlaisiin keskiajalta peräisin oleviin myytteihin ja uskomuksiin.

      Kuinka selität itsellesi (vai etkö selitä ollenkaan) sen paradoksin että kaikkivaltias luotujaan rakastava Jumala loisi elämää ikuisesti piinattavaksi ? Etkö näe paradoksia? Sitä uskossasi olevaa ristiriitaa joka todistaa sen valheelliseksi?

      Näyttää siltä, että te ikuiseen piinaan uskojat olette ajaneet itse itsenne tilanteeseen josta teidän on lähes mahdoton irrottautua. Tilanteeseen jossa pelko on korvannut viisauden ja sumentanut järkevän ajattelun - piinauskonne on jopa muuttanut Raamatun tekstin uskoonne sopivaksi.

      Vakavasti sanoen:
      Teidän uskonne on tehnyt "Kaiken elämän rakkaudellisesta ja oikeudenmukaisesta Luojasta" hirviön - joka uskossanne joka loi elämää ikuiseen piinaan. MIKSI ? uskonne mukaan hän kostaa luomalleen elämälle koska se ei ole sellainen kuin hän sen haluaisi olevan. Siis - koska hänen (tämän hirviön) tahtoa ei kuunnelle hän kiduttaa niitä jotka vastustavat häntä. Tämä on uskova_1 usko pähkinän kuoressaan.

      Se on niin mahdoton että siihen ei voi kukaan uskoa - ei ainakaan se joka edes hetken pysähtyy ajattelemaan sen sisältöä.

      Raamatun Jumala On Yksi, ja ehdottomasti ei mikään hirviö, vaan päin vastoin rakkaudellinen ja oikeudenmukainen Luoja, joka on luonut kaiken elämän ja päättää sen olemassaolosta.

      Ei Jumala ole koskaan sanonut, että jokainen ihminen olisi luotu ikuisuutta varten.

      Minulle uskova_1 ja muut piinaan uskojat ovat vain kiihkoilevia fundamentalisteja, jotka levittävät tuota harhaansa niiden keskuudessa joilla on usko Raamatun Jumalaan. He toivovat voivansa eksyttää edes jonkun Raamatullisen uskovan piinauskoonsa.

      Mutta uskova_1! Miten se olisi mahdollista?

      Mitenkä todistat piinauskosi oikeaksi niille jotka tuntevat Jumalan todellisen luonteen paljon paremmin kuin sinä, jotka ymmärtävät Jumalan Sanaa paljon paremmin kuin sinä ja joilla ei ole pelkoa vaan luottamus Jumalaan. Hah' hah', salli minun nauraa...

      uskova_1 sanoo periaatteessa että "uskokaa adventistit sellaiseen jumalaan joka ensin loi elämää ja kun se luotu elämä ei olekaan sellaista kuin ajatus oli niin hän heittää sen tuleen .. KITUMAAN IKUISESTI.
      Siis rakkaudelliseen, luomaansa elämää rakastava ja siitä huolehtiva Luoja heittää sinut tuleen ikuisesti kitumaan... jos et rakasta häntä???

      Mutta uskova_1, ei tuohon keskiaikaiseen piina - seka - sotkuun ja täysin ristiriitaiseen mahdottomuuteen usko kukaan muu kuin olematonta "hirviö jumalaasi" hirvittävästi pelkäävät sokaistuneet (useimmiten valitettavasti henkisessä elämässään täysin seonneet) ihmisparat, jotka hakevat selvitystä omaan epäonnistumiseensa väärästä paikasta.

      Ei asiaa muuta adventistien parjaamisesi - ei ikuinen piina ole sen enempää totta vaikka parjaat ihmisiä internetissä.

      Se että sinä ja "ystaväsi" olette täällä tarjoamassa adventisteille piinaoppianne on surastaan naurtettavaa. Sitä paitsi - miksi juuri adventisteille? Ehkä siksi että heillä on paljon terveempi oppi - johon ei sisälly ikuisesti luomaansa elämää piinaava LUOJA.

      Totuus siitä mihin uskova_1 oikeastaan uskoo ei paljon ´mieltä ylennä '. usko piinaavaan jumalaan, omaan kuolemattomuuteensa, ja Jeesukseenkin, mutta kuinka?

      Raamatullisesti ?

      EI KUKAAN, JOKA USKOO IKUISEEN PIINAAN USKO RAAMATULLISESTI MIHINKÄÄN.

      Me tiedämme tämän.

      Ketkä "me"? Me joilla on Raamattu ainoana oppikirjana.

      uskova_1 ja hänen perässään linkuttavat sokeat "piinaan uskojat" ovat täällä yrittämässä saada sinut (kuka oletkin) uskomaan sellaiseen jumalaan joka loi elämää ja koska ei se luotu elämä olekaan sellainen kuin hän sen sen luoja sen halusi olevan .. hän kiduttaa sitä .. ikuisesti ... tulessa.. kuin kiukkuinen kolme vuotias jolle ei kukaan ole opettanut että elämää tulee kunnioittaa...

      Sellaista uskoa he tarjoavat sinulle, se on heidän "evankeliuminsa" sisältö ja jos et usko siihen .. he sanovat että jouydut ikuiseen piinaan tuliseen järveen..

      ------

      Kiitos Jumalan, että Sanassaan on opettanut meille, että ainoastaan HÄNELLÄ eikä kellään toisella kuin HÄNELLÄ ja HÄNESSÄ elävillä on kuolemattomuus. Meidän ei tarvitse rämpiä siinä ikuisen piinan rapakossa missä uskova_1 ja häneen uskojat ovat, meillä on luottamus Raamatun Jumalaan..ja Jeesuksen uhriin.

      • En usko mihinkään keskiajalta peräisin oleviin myytteihin.

        Raamattuun sen sijaan uskon.

        Sinä toimit juuri niin kuin paatunut ylpeä ihminen toimii. Et suostu Jumalan ilmoituksiin, vaan yrität vääntää niitä itsellesi sopiviksi ja kiukutella Jumalaa vastaan.

        Kun Jumala sanoo Raamatussa, että olet läpeensä syntinen ja kaikkeen hyvään kykenemätön (Room 3:23) ja rangaistuksesi on iankaikkinen helvetin kärsimys (Matt 25:46) ja pelastuaksesi tuosta sinun pitää ottaa pelastus Jeesukselta (Joh 10:9) ja seurata Häntä (Mat 10:22), jotta pääset ikuiseen taivaan iloon, niin sinulle ei tuo kelpaa.

        Et halua nöyrtyä pelastukseen, mutta et halua sinulle luvattua rangaistustakaan. Mutta turha sinun on potkia tutkainta vastaan. Et saa muutettua Jumalan ilmoituksia ja nuo ovat ne ehdot, joiden mukaan sinun ikuisuutesi määräytyy.

        Sinun tunteillasi ei Jumalaa eikä Raamatun sanaa muuksi muuteta - itseäsi voit niin hetken täällä maan päällä pettää, mutta kun kuolet itsepetoksesi paljastuu.


      • Clear Word
        uskova_1 kirjoitti:

        En usko mihinkään keskiajalta peräisin oleviin myytteihin.

        Raamattuun sen sijaan uskon.

        Sinä toimit juuri niin kuin paatunut ylpeä ihminen toimii. Et suostu Jumalan ilmoituksiin, vaan yrität vääntää niitä itsellesi sopiviksi ja kiukutella Jumalaa vastaan.

        Kun Jumala sanoo Raamatussa, että olet läpeensä syntinen ja kaikkeen hyvään kykenemätön (Room 3:23) ja rangaistuksesi on iankaikkinen helvetin kärsimys (Matt 25:46) ja pelastuaksesi tuosta sinun pitää ottaa pelastus Jeesukselta (Joh 10:9) ja seurata Häntä (Mat 10:22), jotta pääset ikuiseen taivaan iloon, niin sinulle ei tuo kelpaa.

        Et halua nöyrtyä pelastukseen, mutta et halua sinulle luvattua rangaistustakaan. Mutta turha sinun on potkia tutkainta vastaan. Et saa muutettua Jumalan ilmoituksia ja nuo ovat ne ehdot, joiden mukaan sinun ikuisuutesi määräytyy.

        Sinun tunteillasi ei Jumalaa eikä Raamatun sanaa muuksi muuteta - itseäsi voit niin hetken täällä maan päällä pettää, mutta kun kuolet itsepetoksesi paljastuu.

        alla vastataan sinulle asiallisesti, vaikka et sitä oman käytöksesi perusteela ansaitsisikaan, mutta kuulkaamme Jeesuksen kehoitusta että meidän tulee rakastakaa niitä jotka meitä vihaavat.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8930635


      • Clear Word kirjoitti:

        alla vastataan sinulle asiallisesti, vaikka et sitä oman käytöksesi perusteela ansaitsisikaan, mutta kuulkaamme Jeesuksen kehoitusta että meidän tulee rakastakaa niitä jotka meitä vihaavat.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8930635

        Pelkkiä helvettiä pelkäävän Alex-kasin sopertelujahan tuossa oli, ei mitään asiallista saati todenperäistä - vielä vähemmän Raamatun kanssa yhtäpitävää.


      • Clear Word kirjoitti:

        alla vastataan sinulle asiallisesti, vaikka et sitä oman käytöksesi perusteela ansaitsisikaan, mutta kuulkaamme Jeesuksen kehoitusta että meidän tulee rakastakaa niitä jotka meitä vihaavat.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/8930635

        Tämähän sieltä alex-linkistä löytyi:
        [][][] Jeesuksen todellakaan tarvinnut selittää ihmisille mikä Gehenna oli, kun hän käytti sitä vertauksessaan syntisen kohtalosta, jos hän ei käänny Jumalan puoleen.[][][]

        Alex siis myöntää että Jeesus käytti palavaa kaatopaikkaa vertauksena -
        puhuessaan todellisesta iankaikkisesta helvetin tulesta !!!

        Onhan siellä Israelissa laaksoja joissa vielä tullaan kokemaan helvetin
        esimakua ...laakson nimi on Ratkaisulaakso, ei suinkaan kaiken loppu.

        Joel. 3:14
        Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa!
        Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.

        Hes.39.

        11 Sinä päivänä minä annan Googille siellä, Israelissa, hautasijan, 'Kulkijain laakson', itää kohden merestä; se sulkee tien noilta kulkijoilta. Sinne haudataan Goog ja koko hänen meluisa joukkonsa, ja sille pannaan nimeksi: 'Googin meluisan joukon laakso'.
        12 Niitä hautaa Israelin heimo seitsemän kuukautta puhdistaaksensa maan.
        13 Koko maan kansa hautaa heitä, ja se on koituva heille kiitokseksi sinä päivänä, jona minä näytän kunniani, sanoo Herra, Herra.

        14 Valitaan vakinaiset miehet, jotka kulkevat maata ja hautaavat noita kulkijoita, mitä niitä vielä on jäljellä maan pinnalla, puhdistaaksensa sen; seitsemän kuukauden kuluttua he sen tutkivat läpikotaisin.
        15 Kun nämä kulkijat kulkevat maata ja joku heistä näkee ihmisen luut, laittaa hän niitten ääreen kivimerkin, siihen asti että haudankaivajat saavat ne haudatuiksi 'Googin meluisan joukon laaksoon'.
        16 Onpa eräällä kaupungillakin nimenä Hamona. -Niin he puhdistavat maan.

        Ilm.14:20
        Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.


      • 234234234
        uskova_1 kirjoitti:

        En usko mihinkään keskiajalta peräisin oleviin myytteihin.

        Raamattuun sen sijaan uskon.

        Sinä toimit juuri niin kuin paatunut ylpeä ihminen toimii. Et suostu Jumalan ilmoituksiin, vaan yrität vääntää niitä itsellesi sopiviksi ja kiukutella Jumalaa vastaan.

        Kun Jumala sanoo Raamatussa, että olet läpeensä syntinen ja kaikkeen hyvään kykenemätön (Room 3:23) ja rangaistuksesi on iankaikkinen helvetin kärsimys (Matt 25:46) ja pelastuaksesi tuosta sinun pitää ottaa pelastus Jeesukselta (Joh 10:9) ja seurata Häntä (Mat 10:22), jotta pääset ikuiseen taivaan iloon, niin sinulle ei tuo kelpaa.

        Et halua nöyrtyä pelastukseen, mutta et halua sinulle luvattua rangaistustakaan. Mutta turha sinun on potkia tutkainta vastaan. Et saa muutettua Jumalan ilmoituksia ja nuo ovat ne ehdot, joiden mukaan sinun ikuisuutesi määräytyy.

        Sinun tunteillasi ei Jumalaa eikä Raamatun sanaa muuksi muuteta - itseäsi voit niin hetken täällä maan päällä pettää, mutta kun kuolet itsepetoksesi paljastuu.

        olet puhdas pakana etkä mikään uskova ollenkaan. Väitä mitä väität, olet pelkkä nettipeelo ja valehtelija, isästä perkeleestä, inhottava saastainen höpöhöpöttäjä. Koko ajan.

        TEE PARANNUS!


      • 2342342342
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Tämähän sieltä alex-linkistä löytyi:
        [][][] Jeesuksen todellakaan tarvinnut selittää ihmisille mikä Gehenna oli, kun hän käytti sitä vertauksessaan syntisen kohtalosta, jos hän ei käänny Jumalan puoleen.[][][]

        Alex siis myöntää että Jeesus käytti palavaa kaatopaikkaa vertauksena -
        puhuessaan todellisesta iankaikkisesta helvetin tulesta !!!

        Onhan siellä Israelissa laaksoja joissa vielä tullaan kokemaan helvetin
        esimakua ...laakson nimi on Ratkaisulaakso, ei suinkaan kaiken loppu.

        Joel. 3:14
        Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa!
        Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.

        Hes.39.

        11 Sinä päivänä minä annan Googille siellä, Israelissa, hautasijan, 'Kulkijain laakson', itää kohden merestä; se sulkee tien noilta kulkijoilta. Sinne haudataan Goog ja koko hänen meluisa joukkonsa, ja sille pannaan nimeksi: 'Googin meluisan joukon laakso'.
        12 Niitä hautaa Israelin heimo seitsemän kuukautta puhdistaaksensa maan.
        13 Koko maan kansa hautaa heitä, ja se on koituva heille kiitokseksi sinä päivänä, jona minä näytän kunniani, sanoo Herra, Herra.

        14 Valitaan vakinaiset miehet, jotka kulkevat maata ja hautaavat noita kulkijoita, mitä niitä vielä on jäljellä maan pinnalla, puhdistaaksensa sen; seitsemän kuukauden kuluttua he sen tutkivat läpikotaisin.
        15 Kun nämä kulkijat kulkevat maata ja joku heistä näkee ihmisen luut, laittaa hän niitten ääreen kivimerkin, siihen asti että haudankaivajat saavat ne haudatuiksi 'Googin meluisan joukon laaksoon'.
        16 Onpa eräällä kaupungillakin nimenä Hamona. -Niin he puhdistavat maan.

        Ilm.14:20
        Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.

        ikuista piinaa ei Raamatussa ole, vaikka mitä väitätte.


      • Neuvojana vaan
        uskova_1 kirjoitti:

        En usko mihinkään keskiajalta peräisin oleviin myytteihin.

        Raamattuun sen sijaan uskon.

        Sinä toimit juuri niin kuin paatunut ylpeä ihminen toimii. Et suostu Jumalan ilmoituksiin, vaan yrität vääntää niitä itsellesi sopiviksi ja kiukutella Jumalaa vastaan.

        Kun Jumala sanoo Raamatussa, että olet läpeensä syntinen ja kaikkeen hyvään kykenemätön (Room 3:23) ja rangaistuksesi on iankaikkinen helvetin kärsimys (Matt 25:46) ja pelastuaksesi tuosta sinun pitää ottaa pelastus Jeesukselta (Joh 10:9) ja seurata Häntä (Mat 10:22), jotta pääset ikuiseen taivaan iloon, niin sinulle ei tuo kelpaa.

        Et halua nöyrtyä pelastukseen, mutta et halua sinulle luvattua rangaistustakaan. Mutta turha sinun on potkia tutkainta vastaan. Et saa muutettua Jumalan ilmoituksia ja nuo ovat ne ehdot, joiden mukaan sinun ikuisuutesi määräytyy.

        Sinun tunteillasi ei Jumalaa eikä Raamatun sanaa muuksi muuteta - itseäsi voit niin hetken täällä maan päällä pettää, mutta kun kuolet itsepetoksesi paljastuu.

        { Uskot korviesi välissä olevaan kidutus helvettiin rikin katkunn kera omann todistuksesi mukaan:} Olet varmasti ollut melko julma ihminen, koska tuollaista Korviesi välissä olevaa kidutus kammiota toisillekin tarjoat.} {Hylkään mahdottomana Korviesi välissä sijatsevan Helvettisi}. {Voit itse sen pitää omana tuotanto palkkionasi}


      • Asian huomannut
        AnttiVKantola kirjoitti:

        Tämähän sieltä alex-linkistä löytyi:
        [][][] Jeesuksen todellakaan tarvinnut selittää ihmisille mikä Gehenna oli, kun hän käytti sitä vertauksessaan syntisen kohtalosta, jos hän ei käänny Jumalan puoleen.[][][]

        Alex siis myöntää että Jeesus käytti palavaa kaatopaikkaa vertauksena -
        puhuessaan todellisesta iankaikkisesta helvetin tulesta !!!

        Onhan siellä Israelissa laaksoja joissa vielä tullaan kokemaan helvetin
        esimakua ...laakson nimi on Ratkaisulaakso, ei suinkaan kaiken loppu.

        Joel. 3:14
        Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa!
        Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa.

        Hes.39.

        11 Sinä päivänä minä annan Googille siellä, Israelissa, hautasijan, 'Kulkijain laakson', itää kohden merestä; se sulkee tien noilta kulkijoilta. Sinne haudataan Goog ja koko hänen meluisa joukkonsa, ja sille pannaan nimeksi: 'Googin meluisan joukon laakso'.
        12 Niitä hautaa Israelin heimo seitsemän kuukautta puhdistaaksensa maan.
        13 Koko maan kansa hautaa heitä, ja se on koituva heille kiitokseksi sinä päivänä, jona minä näytän kunniani, sanoo Herra, Herra.

        14 Valitaan vakinaiset miehet, jotka kulkevat maata ja hautaavat noita kulkijoita, mitä niitä vielä on jäljellä maan pinnalla, puhdistaaksensa sen; seitsemän kuukauden kuluttua he sen tutkivat läpikotaisin.
        15 Kun nämä kulkijat kulkevat maata ja joku heistä näkee ihmisen luut, laittaa hän niitten ääreen kivimerkin, siihen asti että haudankaivajat saavat ne haudatuiksi 'Googin meluisan joukon laaksoon'.
        16 Onpa eräällä kaupungillakin nimenä Hamona. -Niin he puhdistavat maan.

        Ilm.14:20
        Ja kuurna poljettiin kaupungin ulkopuolella, ja kuurnasta kuohui veri hevosten kuolaimiin asti, tuhannen kuudensadan vakomitan päähän.

        {viimeisen Naurun aiheena Onhan se huvittava juttu, että itseään järkevänä pitävä mies pitää Helvettiä korviensa välissä :} {Mythologisen Helvetin kuvaukset juontavat varhaisesta pakanuudesta}: {Varmasti Rikin katku himmentää Korvien välissä Sijaitsevan Helvetin aivojen toimintaa} {Mikä sattuma Helvetin sijainti on Helvettiin uskovan korvien välisessä maastossa}!


      • benedi
        uskova_1 kirjoitti:

        En usko mihinkään keskiajalta peräisin oleviin myytteihin.

        Raamattuun sen sijaan uskon.

        Sinä toimit juuri niin kuin paatunut ylpeä ihminen toimii. Et suostu Jumalan ilmoituksiin, vaan yrität vääntää niitä itsellesi sopiviksi ja kiukutella Jumalaa vastaan.

        Kun Jumala sanoo Raamatussa, että olet läpeensä syntinen ja kaikkeen hyvään kykenemätön (Room 3:23) ja rangaistuksesi on iankaikkinen helvetin kärsimys (Matt 25:46) ja pelastuaksesi tuosta sinun pitää ottaa pelastus Jeesukselta (Joh 10:9) ja seurata Häntä (Mat 10:22), jotta pääset ikuiseen taivaan iloon, niin sinulle ei tuo kelpaa.

        Et halua nöyrtyä pelastukseen, mutta et halua sinulle luvattua rangaistustakaan. Mutta turha sinun on potkia tutkainta vastaan. Et saa muutettua Jumalan ilmoituksia ja nuo ovat ne ehdot, joiden mukaan sinun ikuisuutesi määräytyy.

        Sinun tunteillasi ei Jumalaa eikä Raamatun sanaa muuksi muuteta - itseäsi voit niin hetken täällä maan päällä pettää, mutta kun kuolet itsepetoksesi paljastuu.

        Jumala antaa sinulle suotuisan vastauksen!

        " Heitä kohtaa silloin rangaistukseksi iankaikkinen kadotus Herran kasvoista ja
        hänen voimansa kirkkaudesta" 2 Tess 1: 9
        Ja joh 3:36 , kertoo etteivät he näe elämää helvetissäkään!

        Jeesus kertoo että hän voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvetissä" Matt 10: 28

        ..destroy both soul and body in hell" Matt: 10: 28
        Ja nyt kun näin on että Herra Sebaot se sen helvetin sytyttää, eikä se tuli ole sammuva,
        niin siellä jumalattomien sielut kuolevat, siinä kuin ruumiskin!

        Hesek 18: 4 ...Jumalan on sielut, ei siis uskova_1:n ja se sielu joka syntiä tekee, sen
        voi hän, jota uskova-1 pitää peljätä hukuttaa sekä sielun että ruumiin helvetissä!

        " Se sielu joka syntiä tekee sen on kuoltava"!!
        Uskova 1 ,kertoi mulle todistettavasti kerran, että Jeesus oli sanonut näin:

        " että kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu
        Mooseksen laissa ja profeetoissa ja psalmeissa!

        Sitten uskova 1 käski mun lukee Malakia 4: 1, 3 ja sillähän muka todisti että kun Malakia on kerran profeetta, niin kaiken sen kirjoittaman pitää käydä toteen!

        No, minäjän uskoin ja uskon vieläkin että uskova -1 puhui totta.
        Sitten uskova 1 kehotti lukemaan minua psalmeista yhden jakeen,kun se väitti että kaikki
        nekin mikä on kirjoitettu psalmeissa " pitää käymän toteen"
        Se antoi mulle tään psalmin:
        " Sillä jumalattomat hukkuvat, ja Herran viholliset ovat kuin niittyjen
        koreus:
        he katoavat, katoavat niinkuin savu" Ps 37:20

        Tuosta savusta se uskova-1 kertoi että kun Herra tuhoaa ruumiin ja sielun helvetissä,
        niin ihmisten palaessa, niistä nousee savua, kun ihmisissä on vettäkin n 75%

        No, mitäs tehdä, minä uskoin uskova-1:tä...tämän jälkeen se painotti vielä mua että
        lue se yx paikka Naahum 1:10, kun kuulemma sen mielestä Naahumkin on profeetta,ja
        nekin käy toteen!

        No minä luin " Sillä vaikka he olisivat yhteenkietoutuneita
        kuin orjantappurat, ja yhtä märkiä viinistä
        kuin itse heidän viininsä, heidät syö tuli niinkuin kuivast oljet kokonansa" Naahum 1: 10

        Sitten se uskova 1, kerto mulle että Jeesus todellisuudessa puhui eikä Aabraham tämänkin jutun: " Aabraham oli mukamas jo tuolloin kuollut)
        " Elleivät he kuule Moosesta ja profeettoja, ei se auta vaikka joku (Jeesus) kuolleistakin
        nousisi ylös!!
        Ja se varotti että mun on uskottava profeetta Naahumia, et, jumalattomat syö tuli, siellä helvetissä
        eikä susi tahi karhu!

        No taas, antakaa anteeksi, mä uskoin uskova-1: tä kun se on niin etevä Raamatussa,ja mä benedi vähän lapspolonen näissä Raamatun ymmärtämisessä!!

        Ja sitten se kerto että Matt 25: 41, että tuli kyllä on iankaikkinen, mutta nää ihmisoljet ja ruumenet
        palavat heti!
        Jotain se sano että raamatussa sanotaan, et " mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa"

        Tuli on kuulemma sammumaton sen vuoksi, ettei ihmisen keinot riitä sen sammuttamiseen!

        Joten kyllä uskova-1 ,on tullut uskoon ja tuntee raamatun läpikotaisin,
        paremmin se tuntee kun mä benedi...mut mä on nyt hyvässä opissa, uskohan ei ole joka miehen!

        Ja kertohan se mulle senkin että raamattu mukamas sanoo että: " Tuhannesta hän löysi (Jumala) yhden miehen, muttei yhtään naista"!!
        Täätä mä en oikein tajunnu, se varmaan tarkotti, että jos seulotaan ymmärtäväisiä, niin tuhannen viisaan joukossa, ei oo yhtäkään viisasta naista, mutta yx mies löytyy!

        Mutt nyt mulle tuli kauhia epäily...onks toi uskova_1 mies, vai nainen?


    • Oikaisu

      uskoo kaikenlaista - esimerkiksi olevansa yhtä kuolematon kuin Jumala itse ja USKOO että Jumala loi elämää ikuisesti piinattavaksi tulijärvessä ja että saatana haisee rikinkatkulle, niin ja että Jeesus ei kuollutkaan ristillä, eikä häntä herätettykään kolmantena päivänä (oli hereillä koko ajan) ja uskoo että jokainen adventisti heitetään sinne tuliseen järveen ikuisesti piinattavaksi (ja Sirkka-Iita ja alex titysti) Niin että kyllä uskova_1 uskoo ja paljon uskookin. kysymys on vain että mihin. Sitäpaitsi uskova_1 on jopa varma että on uskossa - sillä hän on varmistanut asian kysymällä "eräältä" joka jo ennen oli samassa uskossa - ikuisinen piinoineen ja kaikkine kummallisuuksineen.. taisi olla joku tietäjä nainen? - no - ainakin tiesi sen että uskova_1 on uskossa .. uskova_1:den uskoontuloa siivitti myös rikinkatkuisen saatanan vierailu (uskova_1:den oman kertoman mukaan) - joka tapahtui hänen kotonaan ennen uskoon tuloa..

      Joten kyllä uskova_1 uskoo ja paljoon uskookin ja haluaa käännyttää kaikki adventistitkin samaan uskoon.. (niin ja Sirkka-Iitan ja alexin tietysti). He kun eivät usko saatanan lupaukseen että "Ei, ette te kuole" .. MOKOMATKIN EPÄUSKOISET..

    • anti-kristitty

      Sama ongelma molempien raamatuntekstien tulkinnassa sinulla. Selkeästi molemmissa asetetaan vastakkain noiden kahden ryhmän lopullinen kohtalo. Se, että rangaistus on iankaikkinen, jättää vielä asian avoimeksi. Vasta kun tiedetään, mikä rangaistus on, on riittävästi taustatietoa, että voidaan päätellä, että mitä tuo "iankaikkinen" adjektiivina oikein tarkoittaa.

      Danielin kirjan käyttämiä häpeä ja ikuinen kauhu käytetään myös muualla ja niillä lähes poikkeuksetta viitataan Jumalan tuomioon ja ne usein liitetään hautaan, kuolemaan, tuhoon ja kadotukseen. Siitä, että rangaistus on iankaikkinen, on vielä hyvin pitkä matka siihen, että se tarkoittaisi yhtäläistä osallisuutta iankaikkiseen elämään pelastettujen kanssa, jota tuo teidän tulkintanne iankaikkisesta rangaistuksesta väistämättä edellyttäisi. Genesiksessä iankaikkinen elämä on vain niillä ihmisillä, jotka syövät elämän puusta, samoin kuin Ilmestyskirjassa ja kadotukseen menevät eivät kummankaan tekstin mukaan pääse niin tekemään.

      Teillä ikuisen sadokidutushelvetin opin puolustajilla on taas siis vähän selittämistä edessänne, mikäli haluatte väittää, että teidän kantanne on se ainoa ja oikea raamatullinen...

    • Ei uskoa Helvettiin

      Ovat ihmisillä Korvien välissä: { Koska koko Helvettikin on vain ihmisten mielikuvitus tila joka sijatsee ihmisten Korvien välissä eli aivoissa} Tämä korvien välissä oleva helvetti kiusaa tähän satuun uskovia!

    • benedi

      jopa tekstejä, enkä kirjoita vertauksia!

      " Sillä katso, se päivä on tuleva...
      ja kaikki, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on,
      ovat oljenkorsia;
      ja heidät polttaa se päivä, joka
      tuleva on, sanoo Herra SEBAOT, NIIN ETTEI SE JÄTÄ HEISTÄ JUURTA EIKÄ OKSAA"
      Malakia 4: 1, 3

      " ja tallaatte jumalattomat; sillä he tulevat tomuksi (tuhkaksi) teidän
      jalkapohjienne alle
      sinä päivänä, jonka minä teen, sanoo Herra Sebaot"

      Onko Malakia profeetta? On kyllä!

      No? Käykö, uskova_1:lle toteen Malk 4: 1, 3, jos hän jatkaa jumalatonta menoaan
      , niinkuin tässä on kerrottu?
      Mitä Jeesus sanoo?

      " .kaiken pitää käymän toteen, mikä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa ja
      profeetoissa ja psalmeissa"

      Uskova_1 ,joka uskoo Jeesusta, on luvannut viimein tunnustaa että jumalattomista tulee tuhkaa
      kuten profeetta Malakia kertookin!

      Mistä nämä jumalattomat tulevat tuohon päivään poltettavaksi?

      Dan 12: 2 , kertoo että poltettaviksi tarkoitetut ihmiset heräjävät maan tomusta!!
      Miten ne sieltä muka heräjävät?

      Onhan olemassa vanhurskasten ja vääräin ylösnousemus!
      Uskoava- 1 joka on väärä, sillä ei väärä voi suoristua, eikä vajaata täydeksi laskea,
      ei käsitä että poltettavaksi herätetään väärät, ja vajaat ihmiset!

      "Toiset heräjävät ensimmäisessä ylösnousemuksessa iankaikkiseen elämään, toiset heräjävät toisessa ylösnousemuksessa häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen"

      Seuraavaksi kysytään että, kuinka henkilöt, jumalattomat voivat hävetä, tulessa iankaiken,
      " kun ne tulevat tuhkaksi meidän jalkapohjiemme alle"??

      Voi sentään tuota onttopäistä uskova _1:tä...eihän tässä puhuta että ne kokevat häpeää ja kauhistuvat iankaikkisesti, jotka tulessa poltetaan, vaan katselijoita hävettää ja kauhistuttaa
      iankaikkisesti se, kun pelastus tarjottiin ja sitä ei otettu vastaan!!

      " Ja he käyvät ulos katselemaan niitten miesten ruumiita, jotka
      ovat luopuneet minusta"

      Eiväthän tulessa poltettavat ketään ruumiita katsele, vaan pelastetut saavat katsella kuinka
      jumalattomille kostetaan!

      Johan Joh 3: 36 kertoo etteivät ne ,jotka eivät ole kuuliaisia Pojalle, ole elämää
      näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällään"

      Eihän Jumalan vihan pysyminen tarkoita, että jumalattomia kidutettais,
      vaan se tarkoittaa, ettei " " En minä muuta sitä, mikä minun huuliltani on lähtenyt" Jumala

      Jumalan päätös pysyy voimassa! Eikä jumalattomien asiassa tehdä muutosta, he tulevat poroksi ja tuhkaksi, ja se päätös pysyy!

      " Pahat tullaan polttamaan helvetissä, kaikki kansat jotka unhottavat
      Jumalan" Ps 9: 17

      Yritä uskova_1 ravistella minun paidastani nappeja irti, äläkä kiusaa niitä, jotka juovat vielä maitoa!

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      206
      5004
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      294
      3105
    3. 134
      1807
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      231
      1673
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1451
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1233
    7. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      76
      1183
    8. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1174
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      78
      1129
    10. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1128
    Aihe