Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

tähtiportti

mitä 8.tk:n jälkeen?

Sain katsottua tähtiportin 8. tuotantokauden loppuun, ostin 9. ja tipahdin kärryiltä. Goauldit on vissiin voitettu, jaffoilla on oma planeetta ja jostain uudesta vihollisesta puhutaan.. Mitä siis pitäis kattoa 8. tuotantokauden jälkeen? Atlantista? Vai joku leffa?

2

467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TheMurg

      Tuota tarkoititko kysymykselläsi, mitä sinun pitäisi katsoa että pääsisit taas kärryille? En nyt ihan tarkkaan muista, miten 9. kausi alkaa, mutta aika hyvin kasissa kerrottiin Goauldien tuho (repligaattorit Oman päätös sitoa Anubis, niin ettei kyseinen Goauld pääse takaisin normaalille tasolle). Ehkä Continuum leffa voi antaa hieman lisävalaisua asiaan, mutta ei paljoa. Itse suosittelisin, että katsoisit kasin jälkeen Continuum leffan ja sitten 9. kauden, jonka jälkeen 10 kausi ja viimeisenä Ark of the Truth leffan. Sen jälkeen voisit melko hyvällä omalla tunnolla keskittyä Atlantikseen :).

      Atlantis tarinallisesti on kai tarkoitettu katsottavaksi portaittain samalla kun katsoisi sg1:sen jaksoja eli aloittaisi atlantiksen katsomisen kasi kauden aikana jne...

    • Scifisti77

      Tähtiportin 8.kaudessa selkeästi Goauldit voitetaan. Ja ihan loogisesti sen jälkeen 9.kausi jatkaa uuden vihollisen esiintulolla.

      Oikeassa järjestyksessä jos haluaa katsella, niin aloitat Tähtiportin katselemisen 8.kaudesta ja vuorotellen seuraat ensin Tähtiporttia ja sitten Atlantiksen 1.kautta. Tähtiportin 9.kauden aikana katsot sit Atlantiksen 2.kautta. Tähtiportin 10.kauden aikana 3.kautta Atlantista. Sitten Tähtiportin 10.kauden jälkeen katsot Tähtiportti elokuvan "Ark of truth". Sitten katsot Atlantiksen 4.kauden ja sitten Tähtiportti elokuvan Continuum. Sitten Atlantiksen 5.kauden. Sit sen jälkeen voitkin alkaa katselemaan Stargate Universea. :) Jotenkin tuohon tapaan.

      Hyviä sarjoja kaikki!

      Scifisti77

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe