Seuraako kukaan Smallvilleä?

Scifisti77

Joo eli mites, seuraako täällä kukaan miten Smallville sarjaa. Sarjahan kertoo Supermanin eli Clark Kentin / Kal-Elin teini- ja nuoruusvuosista ennenkuin hänestä tuli Superman. Sarja on menestynyt aika hyvin ja Amerikassa on jo menossa sarjan 9.tuotantokausi ja 10.kausi on varmistunut. Suomessa lienee sarjasta nähty ainakin 6 kautta. Itse joskus katselin sitä noin 2 ja puoli tuotantokautta enkä oikein syttynyt siihen. Siihen aikaan oli parempiakin sarjoja kuten Stargate SG-1 ja Star Trekit jne. No nyt kun nuo kaikki "paremmat" sarjat on nähty, niin ajattelin alkaa taas seuraamaan Smallvilleä. Aloitin katsomaan ihan alusta ja tässä on nyt pari viikkoa mennyt sitä katsoessa. Käytännössä kaikki vapaa-aikani olen katsellut sitä..eli siis todella paljon ja olenkin saanut katseltua kaikki ilmestyneet jaksot. Eli 9.kauden 14.jaksoon saakka.

Sarjan 4 ekaa vuotta oli highschool draamaa scifillä höystettynä. Kunnon teiniangstia ja Clarkin elämänsä rakkautta Lana Langia kaivatessa. No sitten seuraavat vuodet 5-7 olivat yliopisto/ college vuosia ja sitten vuodet 8-9 ovat sitä kun Clark on töissä Daily Planet lehdessä reportterina ja seurustelee Lois Lanen kanssa. Samalla hän alkaa omaksumaan enemmän ja enemmän Pelastajan rooliaan.

Sarja on ihan hyvä. Ihan mielenkiintoista oli katsoa jaksot putkeen ja nähdä miten Clark Kentistä tulee Superman. Hän saa enemmän tietoa Kryptonista ja tapaa jopa serkkunsa Karan ja äitinsä Laran. Sekä jopa isänsä Jor-Elin! Tosin kloonatun version. Hän taistelee sarjan aikana ilmeisesti sarjakuvista tuttuja pahiksia vastaan? Esim. Titan, Bizarro, Metallo ja ystävystyy muiden supersankarien kanssa. Esim. Green Arrow, Impulse, Hawkman, Miss America...ilmeisesti sarjakuvista tuttuja? Mutta ihan mielenkiintoisesti tuotu sarjassa nämä esille.

Lex Luthor on sarjassa 7 vuotta ja katoaa (luullaan kuolleeksi) tämän jälkeen. Anyways, aika hyvin saatu tämä Clarkin nuoruus ja kasvaminen esitettyä sarjassa. Odotan nyt sitten innolla sarjan päätösjaksoa, jossa hän viimein vetää päällensä Supermanin trikoonsa ja lähtee lentoon (ehkä 10.kausi on sitten viimeinen?). Nimittäin vielä 9.kauden 14. jaksoon mennessä Clark Kent ei osaa lentää!

Ok, summa summarum...hyvä sarja, mutta voisi olla parempikin. Ihmissuhdedraamaa scifillä höystettynä. Suosittelen silti!

Scifisti77

14

617

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M.

      Jos tuo sarja kuvaisi 1950-lukua eikä nykyaikaa, supermanin esittäjä voisi olla vähän karskimman oloinen, eikä tuommoinen "söpö pehmolelu", enemmän scifiä eikä suhde lässytystä, taitaa olla sitä scifiä nyt 10% per jakso.

    • Lyhyesti sanottuna, katson ja seuraan (kaikki jaksot tähän asti nähty).

      Edelliseen vastaajaan yhdyn siinä, että Sci-fin osuutta sarjassa voitaisiin yleisesti ottaen hieman kasvattaa.

      • Scifisti77

        Onhan se kieltämättä niin, että scifiä voisi sarjassa olla enemmänkin. Mutta ehkä tämän sarjan idea on olla enemmän sellainen ihmissuhdedraamasarja kuin scifi-sarja. En tiedä. Silti näihin 9 vuoteen mahtuu ihan kivasti hyviä ja loistaviakin jaksoja. Tämä 9.kausi on ollut vähän tylsä. Ihan mielenkiintoinen juonikuvio oli se kauden alussa ollut tulevaisuus-juttu. Zod ja hänen armeijansa valloittamatta Maata, samoin se 1,5 tuntinen Absolute Justice -tuplajakso, se oli loistava! Nyt mennyt vähän tylsäksi. Viime jakso oli aika tylsä kyllä. Ihme "Charmed"- ja "Supernatural"-sarjojen tyylisiä paranormaalijaksoja eikä mitään scifiä! Mutta pitää seurailla. Yleensä kauden loppu- ja aloitusjaksot ovat hyviä.

        Odotan silti innolla sitä, että Clark oppii lentämään. Sillä sitä taitoa tarvitaan, jos meinataan Zod kukistaa...Mä veikkaan vahvasti, että tuo 10.kausi on se viimeinen kausi ja mitä olen huhuja kuullut, niin siinä hän viimein alkaa hyväksymään roolinsa Pelastajana...Supermanina ja oppii lentämään ja saa tutun asunsa.

        Mutta katsellaan!

        Scifisti77


    • Hublax

      Scifi sarja. Nyt on vaan näytetty uusintoja.
      Milloinkahan aletaan näyttämään uusia jaksoja?
      Onko Smallville taas tauolla, kun en ole vähään aikaan ohjelmasta
      löytänyt tietoja lenden tv-ohjelma sivuilta ?

    • Dreamboat_Annie

      Kyllä seuraan! Innostuin kyllä katsomaan vasta neljännestä kaudesta eteenpäin, kun Lois Lane tuli mukaan :)

      Olen nyt netistä katsonut heti nämä uusimmat jaksot, kun en malta "vuosikausia" odottaa. Sarjan 10. ja samalla viimeinen kausihan käynnistyi jenkeissä tänä syksynä...

    • Smallville
    • Lionel5

      Loistava sarja! Aloin seuraamaan jenkkilän tahtiin kun maikkari/sub lopetti ohjelman näyttämisen muutama vuosi sitten. Viimeinen kausi on tähän mennessä ollut todella hyvä.

      Noh nythän tuo Smallville alkoi taas näkyä Subin tiistain myöhäisilloissa, mutta ohjelmaahan ei luonnollisesti edes mainostettu. Harmi sinällään koska sarja on huomattavasti mielenkiintoisempi ja viihdyttävämpi kuin nyt maikkarilla ja subilla prime-time aikaan esitetyt sarjat. Siis ei hitto minkälaista skeidaa sieltä nykyään tulee...

      • jjepi

        Musta kyllä kaudet 1-3 olivat sarjan parhaimmat. Lexin (Rosenbaum) ja Lionelin (Glover) poistuttua sarjasta ei oo kyllä musta ollut entisensä. Mielestäni sarjan parhaimmat näyttelijät. Lexin ja Clarkin kasvamisen ja kehityksen kuvaaminen oli alunperin sarjan pointti; toinen kohti pahuutta ja toinen kohti hyvyyttä. Mutta kyllähän etenkin yhdeksäs ja kymmenes kausi paransivat kahdeksannesta. Jotain silti puuttuu, onneksi Cassidy Freeman on tuonut mukanaan laatunäyttelemistä Tess Mercerin roolissa.

        Luthor-faneille tiedoksi, että viimeisen kauden kymmenennessä jaksossa "Luthor" Glover tekee paluun rooliinsa Lionel Luthorina. Synopsiksen *SPOILAA VÄHÄN* mukaan Clark vaihtaa paikkaa rinnakkaistodellisuuden Clarkin kanssa, jonka Lionel Luthor on kasvattanut omana poikanaan. Luvassa siis pahis-Clark. :)


    • jeps..

      Tuota seuraa kuin "pikku ville"?

    • 13
    • vesiiiiii--

      Smallville on niin paras ohjelma!

    • smallville

      onko smallvillen 3,4,5,6 kausia jossain suomen kielisenä... olisin kiitollinen jos joku tietäisi. elikkä dvd box: eina

    • Kryptoniitti

      Smallville on ehdottomasti paras sarja ikinä.
      Näyttelijät on hyviä ja naisnäyttelijät varsinkin todella kauniita.
      Sarjan alkujakson poistuneita näyttelijöitä kaipaa.
      8 tuotantokauden päätösjakso päättyi todella haikeissa merkeissä.
      Toivotaan, että 9 tuotantokausi alkais mahdollisimman pian.
      Viime jaksoissa Clark tuntuu olevan vähän hukassa, mutta toivotaan, että
      Clark palaa entiselleen 9 tuotantokauden jaksoissa ja olisi selvinnyt siitä
      räjähdyksessä, eikä sentään kuollut, kuten siinä Clarkin näköinen
      sanansaattaja kertoin viestin Cloelle.
      Liian monta hyvää näyttelijää poistui taas sarjasta surullisella tavalla.

    • Scifisti77

      Tuossa yhdessä vaiheessa tuli seurattua Smallvilleä oikein maratonina ja tuli katseltua ekat 9 kautta putkeen. En ole vielä 10.kautta katsellut, mutta kaippa se pitää ostaa jos jostain löytyy. Kyllä olis mielenkiintoista nähdä kun Clarkki pistää ekaa kertaa sen Superman -asunsa päälle. Hmm, pitääpä kattella.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6223
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3788
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1965
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      1470
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1458
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe